Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4
Δημοσιεύσεις: 5276
Εγγραφή: Παρ 17 Δεκ 2010, 13:08
Τοποθεσία: -Black&White London-

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Γράφει ο Dr Nielsen Knudsen
Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγος κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου, της «Lebensraum». Kαι oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση», την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Ο φασισμός της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας συναγωνίζεται και εμπνέεται από τον Φασισμό της «περιούσιας φυλής» του Χίτλερ. Η βρώμικη Ιστορία επαναλαμβάνεται. Και εσείς, Έλληνες, είσαστε στο μάτι του τυφώνος. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της Lebensraum και της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει ...«γρήγορα»! Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό (virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστειας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;
Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.
Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;
Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας «στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε». Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια.
ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.
Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ΕΜΙΜΗΘΗ ο λεγόμενος «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» σας. Γιατί; Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
ΔΗΛΑΔΗ:
Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.
Επί μία 20ετία (1953-1973) υπήρχε ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%
Επί μία 20ετία υπήρχε ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%
Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι αν η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόϊ. (Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;). Οι λόγοι του παμπάλαιου «Ανατολικού Ζητήματος» ακόμη σας βαρύνουν. Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει.
Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον «ΕΘΝΑΡΧΗ» που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η §3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της «Νέας Τάξης».
Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στο 0,6% (προσέχτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6%!!!).
Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα». Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο». Αυτό σημαίνει το 0,6%!
Ποιός είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικάνικη πολιτική – ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, υπήρξε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!), με τις Ιδιωτ. επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%. Και αρχίζει το ξήλωμα ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ.
Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με ...εισαγόμενο γάλα).
Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποιά ήτανε; Η θριαμβευτική επιτυχία του «Τσοβόλα δωσ-τα όλα». Ποιά «όλα»; Τα δανεικά. Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. Δολάρια που το άφησε η Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 (περίπου) δισεκατομμύρια Ευρώ!!!
Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και Μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στον πολιτικό βίο της χώρας σας. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι «βοηθούν» τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν. Αυτοί που διώχνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα;
ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;
Ποιός δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;
Και τώρα, ποιός ωφελείται;
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».
Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ο Αμερικάνος πρωθυπουργός σας, έκανε ...«σκληρή διαπραγμάτευση» ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΩΘΕΝ με σαφείς σκοπούς. Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ.
Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, «πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση». Και, αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην... Τουρκία!
Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου.
Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Αν όπως σας το λένε δεν έχετε «ούτε φίλους ούτε συμμάχους στην Δύση», τι πρέπει να κάνετε; Σας το είπε ο Θεοδωράκης: ή γινόσαστε Ήρωες ή ραγιάδες.

ΕΛΛΗΝΕΣ: η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες. Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στην Δύση ψάχτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη. Ψάχτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας. Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει, διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας. Άρα;
Άβαταρ μέλους
sakisxxx
Δημοσιεύσεις: 711
Εγγραφή: Τρί 11 Μαρ 2008, 02:57
Τοποθεσία: ΟΡΥΧΕΙΟ ΝΟΤΙΟΥ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από sakisxxx »

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ

Τις τελευταίες ημέρες πολύς θόρυβος έχει γίνει τόσο για το ακυρωθέν γκολ του Παναθηναικού όσο και για τις εμπρηστικές δηλώσεις μετά τον αγώνα και την επόμενη ημέρα από τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ κο Μαρινάκη. Παροκολουθήσαμε όλοι τις σκηνές βίας που ακολούθησαν την λήξη του αγώνα, τις επιθέσεις σε ΕΠΟ, SuperLeague, την διαμαρτυρία οπαδών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στο κτίριο της ΕΡΤ. Αρκετοί που δεν έχουν σχέση με τα του ελληνικού ποδοσφαίρου δείχνουν να απορούν με...
αυτήν την αντίδραση. Μερίδα των δημοσιογράφων προσπαθεί να περάσει την άποψη ότι, μερικοί χούλιγκαν διαμαρτύρονται γιατί έχασε η ομάδα τους άδικα. Και όλοι μαζί ερωτούν πως δεν αντιδρά ο κόσμος για τα μέτρα που υφίστατε, δεν υπερασπίζετε το εισόδημα του από τα αντιλαικά μέτρα της κυβέρνησης ενώ τρέχει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα μεγαλο-παραγόντων του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Διαβάστε λοιπόν το υπόλοιπο άρθρο και θα αντιληφθείτε ότι, η σήψη του πολιτικού συστήματος πέρασε και στο ποδόσφαιρο. Και ότι το ακυρωθέν γκολ του Κατσουράνη απλά πυροδότησε την συσσωρευμένη οργή των πολιτών.

Η γιγάντωση του ΟΣΦΠ στο ελληνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του 90. Τότε ο πειραικός σύλλογος ήταν φορτωμένος με δισεκατομμύρια χρέη προς το ελληνικό δημόσιο κληρονομιά των προέδρων του Κοσκωτά και Σαλιαρέλη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία όπως έχει αποκαλυφθεί τώρα ήταν αυτή που άνοιξε τον δρόμο στον Κόκκαλη μέσω των ψηφιακών παροχών του ΟΤΕ, με αιφνίδια νομοθετική ρύθμιση που πέρασε νύχτα από την βουλή απαλλάσσει τον ΟΣΦΠ από σημαντικό μέρος των χρέων του ενώ το υπόλοιπο το διακανονίζει με τακτικές πληρωμές προς το ελληνικό δημόσιο.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ως γνωστόν έπεσε το 1993 με τις εκλογές τις οποίες κέρδισε το ΠΑΣΟΚ του Α.Παπανδρέου. Την ίδια περίοδο ο κος Κόκκαλης αναθέτει στον κο Γεώργιο Λούβαρη καθήκοντα αντιπροέδρου στον ΟΣΦΠ. Οι σχέσεις του κου Λούβαρη με το ΠΑΣΟΚ είναι γνωστές από την δεκαετία του 80. Μερικοί θα θυμούνται ότι, ήταν κατηγορούμενος για τα σκάνδαλο με τα Μιράζ που τότε ονομάστηκε ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΑΠό το 1996 ο ΟΣΦΠ αρχίζει και αποκτά σημαντική δύναμη στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου αποκτώντας τον έλεγχο της ΕΠΑΕ, της ΕΠΟ κοκ. Παράλληλα αρχίζει και μια επίθεση προς τα ΜΜΕ. Το ίδιο καιρό ή λίγο αργότερα εκδίδεται το πρώτο φύλλο της εφημερίδας ο Πρωταθλητής που τάσσεται φιλικά προς τον ΟΣΦΠ. Ο ένας από τους εκδότες της συγκεκριμένης εφημερίδας έιναι ο κος Θέμος Αναστασιάδης, γνωστός σήμερα για την υπόθεση Ζαχόπουλου με το DVD και τα 5 εκ. ευρώ. Ο ΟΣΦΠ αρχίζει και κερδίζει το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο ενώ πολλοί από τους αντιπάλους του διαμαρτύρονται για το καθεστώς της διαιτησίας που επικρατεί. Αυτά δεν πτοούν τον ΟΣΦΠ και τον κο Κόκκαλη. Στόχος γίνεται το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, το 5ο κοκ. Στόχος που ποτίζει με φανατισμό και τον πιο ψύχραιμο φίλο του ΟΣΦΠ. Εκείνη την περίόδο ο κος Κόκκαλης είναι παντοδύναμος. Η σχέση του με την Ζήμενς και τους διαγωνισμούς του ελληνικού δημοσίου τον έχει κάνει τον ισχυρότερο παίκτη στην ελληνική αγορά. Μπορεί ο ίδιος πρόσφατα στην εξεταστική της Ζήμενς να το αρνήθηκε ισχυριζόμενος ότι υπήρξαν ανταγωνιστές με τον κο Χριστοφοράκο οι αποδείξεις όμως είναι συντριπτικές. Απορεί ο μέσος πολίτης πως μπορεί να ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο ο κος Κόκκαλης και να μην βρέθηκε ένας βουλευτής να του δείξει την παρακάτω εικόνα.



Πως είναι δυνατόν ο ανταγωνιστής σου, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του κου Κόκκαλη, να σου προσφέρει χορηγία σε μια ποδοσφαιρική ομάδα με την οποία έχεις ταυτιστεί;;

Μόνο και μόνο η παρέλαση των ονομάτων που έχει γίνει στις δύο προηγούμενες παραγράφους αρκεί για να εξηγήσει ότι οι αντιδράσεις αυτή τη στιγμή δεν έχουν αποκλειστική σχέση με το ποδόσφαιρο. Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο επιτράπηκε να ισχύσει η νοοτροπία του ισχυρού με βάση τα μέσα και τις άκρες που έιχε σε επίπεδο λήψης αποφάσεων. Μια νοοτροπία που εκείνη την περίοδο επικρατούσε στην κοινωνία. Ως συνέπεια στήθηκε ένα σύστημα που επηρέαζε αγώνες ποδοσφαίρου αλλά δεν ήταν ανεξάρτητο από την κοινωνία και την πολιτική.
Υπήρξε η προβολή του και η διαστρέυλωση της πραγματικότητας μέσω των ΜΜΕ. Με ναυαρχίδα την κρατική τηλεόραση και τις χορηγίες της προς αυτό το σύστημα. Δεν είναι παράδοξο που όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων μιλούν για ακραία μεροληπτική στάση της ΕΡΤ στις μεταδόσεις του ΟΣΦΠ στους μεταξύ τους αγώνες.
Είχε εξασφαλιστεί το καθεστώς της ατιμωρησίας. Φίλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μου θύμισαν ότι ο υπεύθυνος Αττικάρχης το 2003, που είχε την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Ριζούπολης μεταξύ των δύο μεγάλων του Ελληνικού ποδοσφαίρου κος Τριτσώνης, σήμερα είναι υπεύθυνος ασφαλείας του ΟΣΦΠ. Ανταμείφθηκε μάλλον για τις απίστευτες σκηνές καφρίλας εκείνου του αγώνα.

¨Ηταν εδραιωμένη η πολιτική ασυλία αφού οι πολιτικοί συνωστίζονταν ο ένας μετά τον άλλο (από όλα τα κόμματα) στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων που πρόσκεινται στον ΟΣΦΠ. Άλλωστε με τι κληρονομιά έγινε δήμαρχος Πειραιά ο κος Φασούλας ή βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο ο κος Ανατολάκης;;
Και τέλος υπήρξε χρηματοδότηση με τα λεφτά του Ελληνικού Δημοσίου. Το γήπεδο Καραισκάκη άλλωστε εντάχθηκε στα σχέδια των Ολυμπιακών Αγώνων και από στάδιο που φιλοξενούσε και αθλήματα στίβου μετατράπηκε σε καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο που εξασφαλίζει έσοδα για τον ΟΣΦΠ που δεν έχουν οι ανταγωνιστές του.


Η οργή συνεπώς που παρατηρείται δεν είναι προϊόν μιας λάθος απόφασης ενός διαιτητή. Είναι οργή απέναντι σε ένα καθεστώς που δημιουργήθηκε, το οποίο αφού στέρησε τους κόπους των ποδοσφαιριστών μέσα στα γήπεδα τώρα στερεί τους κόπους των μισθωτών και των συνταξιούχων. Είναι η συσσωρευμένη οργή όλων που βλέπουν αυτούς που πλούτισαν την εποχή των παχιών αγελάδων για την χώρα μας να επιβιώνουν και στην σημερινή των ισχνών.

http://taxalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_3266.html
Άβαταρ μέλους
DC
Δημοσιεύσεις: 7286
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από DC »

Τσιρώνη τον λένε, όχι Τριτσώνη.
Άβαταρ μέλους
DC
Δημοσιεύσεις: 7286
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από DC »

Κατάντια ρε μάγκες. Μεγάλη κατάντια.
Έχεις την ακριβότερη ομάδα του κόσμου, έχεις για παγκίτες τον Κακά και τον Μπενζεμά, έχεις τον Μουρίνιο στον πάγκο, παίζεις δίπλα στην Γαλλία και στέλνεις 500 οπαδούς στην Λυόν, όταν ο ΠΑΟΚ του ρεφενέ ανεβάζει στην Σιβηρία 1000 κομάντα σε ένα "χαμένο" ματς.
Κατάντια.
Μικρές ομάδες με μεγάλα πορτοφόλια.
Άβαταρ μέλους
obanebane
Δημοσιεύσεις: 25329
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από obanebane »

Πραγματικα ειναι αποριας αξιο αυτο που γραφεις, αλλα μηπως δεν δικαιουνταν αλλα εισητηρια? ποσο κοσμο χωραει το ζερλαν?
Άβαταρ μέλους
novito
Δημοσιεύσεις: 7691
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από novito »

Δε νομιζω obanebane να υπηρχε προβλημα. (45αρι ειναι ανετα το γηπεδο). Απλα δε φημιζονται για τις εκδρομες τους (και) οι συγκεκριμενοι...
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04
Δημοσιεύσεις: 944
Εγγραφή: Παρ 14 Μάιος 2010, 10:43

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

DC έγραψε:Κατάντια ρε μάγκες. Μεγάλη κατάντια.
Έχεις την ακριβότερη ομάδα του κόσμου, έχεις για παγκίτες τον Κακά και τον Μπενζεμά, έχεις τον Μουρίνιο στον πάγκο, παίζεις δίπλα στην Γαλλία και στέλνεις 500 οπαδούς στην Λυόν, όταν ο ΠΑΟΚ του ρεφενέ ανεβάζει στην Σιβηρία 1000 κομάντα σε ένα "χαμένο" ματς.
Κατάντια.
Μικρές ομάδες με μεγάλα πορτοφόλια.
Οπως το λες αδερφε ΚΑΤΑΝΤΙΑ..
Και δεν ειναι μονο η ρεαλ ειναι και αλλες ευρωπαικες ομαδες...
Άβαταρ μέλους
moican4
Δημοσιεύσεις: 8340
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 05:46
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από moican4 »

Αυτά μόνο στην ΑΕΚ (ή στους παίκτες της) συμβαίνουν…

Το ενδεχόμενο να μείνει σύντομα άστεγος αντιμετωπίζει ο Λεονάρντο. Η Ένωση, που έχει αναλάβει την υποχρέωση να πληρώνει το μίσθωμα για το σπίτι του, δεν έχει καταβάλει τα πέντε τελευταία ενοίκια(!) και ο ιδιοκτήτης αναμένεται να υποβάλει έξωση!

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος υπέγραψε πρόσφατα το σχετικό έγγραφο για την αδειοδότηση της ΑΕΚ από την UEFA…

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport-fm.gr/article/460470
Ουστ δραγουμανοι του ποκ που θελετε να κανετε και λεζαντα ξεφτιλισμενοι...
Ομαδα που επρεπε να αγωνιζεται στο τοπικο πρωταθλημα με τον παο ρουφ..

Θελετε τον Μαλεζα ε?
Τα @@@ μας θα παρετε και θα τα παρετε σχετικα συντομα..

Στον ημιτελικο... :twisted:
Άβαταρ μέλους
DC
Δημοσιεύσεις: 7286
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από DC »

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει και με εμάς, αλλά πριν λίγο, στο 56' του Μαρσέιγ-Μαν. Γιουν, η Γαλλική κερκίδα τραγουδούσε στον ρυθμό του "είμαστε δυο είμαστε τρεις".
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από teod1980 »

Στη Μασσαλία είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι είναι φιλέλληνες ή καλύτερα φίλοι του ελληνικού πολιτισμού του παρελθόντος...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Δημοσιεύσεις: 29971
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το πρωτοσέλιδο της GOAL εξηγει την κολοτουμπα του χοντρού.
Σφιχτήκαμε σφιχτήκαμε ? :x

http://www.contra.gr/pops/news_large.as ... e=23022011
Πηγή http://www.contra.gr
Άβαταρ μέλους
novito
Δημοσιεύσεις: 7691
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από novito »

Καταραμένε άσε με να διαφωνώ. Οι διάφορες τιμωρίες (ειδικά αυτό με τον διετή αποκλεισμό απ την Ευρώπη είναι το λιγότερο γελοίο) που ακούγονται δεξιά κι αριστερά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να εφαρμοστούν στον γαύρο (ή και στο βάζελο βέβαια αν ήταν στη θέση του). Ποτέ δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο κι ούτε πρόκειται να γίνει στη μπανανία που ζούμε. Η κωλοτουμπα του πιστευω οφειλεται περισσοτερο σε επικοινωνιακή πολιτική (κάποια γαυροπρόβατα ξυπνήσανε και αντιδράσανε...), παρά σε οτιδήποτε άλλο...
Άβαταρ μέλους
Pegasus
Δημοσιεύσεις: 3187
Εγγραφή: Κυρ 23 Μάιος 2010, 20:24

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Pegasus »

Δε νομίζω ότι ξύπνησαν γαύροι. Απλώς δείχνουν καλό πρόσωπο ώστε να μη φάνε μεγάλη τιμωρία. Κάτι επιστολές όλο κλάψα για την αδικία που σπέρνει ο Ολυμπιακός που "μας κάνει να σκίσουμε το διαρκείας" (μόνο φέτος όμως) είναι αστείες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Δημοσιεύσεις: 29971
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Θα δείξει. Άν ήμασταν εμείς οι σφαγμένοι δε θα γινόταν τίποτε αλλά τώρα είναι ο
έτερος βρυκόλακας και ζητάει αίμα. Επίσης η τρέχουσα κοινονικοπολιτική κατάσταση
πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να ικανοποιηθεί το περι δικαίου αίσθημα.
Μπορεί να μην τους εξοντώσουν αλλά την τιμωρία δε θα τη γλιτώσουν
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από gash04 »

DC έγραψε:Κατάντια ρε μάγκες. Μεγάλη κατάντια.
Έχεις την ακριβότερη ομάδα του κόσμου, έχεις για παγκίτες τον Κακά και τον Μπενζεμά, έχεις τον Μουρίνιο στον πάγκο, παίζεις δίπλα στην Γαλλία και στέλνεις 500 οπαδούς στην Λυόν, όταν ο ΠΑΟΚ του ρεφενέ ανεβάζει στην Σιβηρία 1000 κομάντα σε ένα "χαμένο" ματς.
Κατάντια.
Μικρές ομάδες με μεγάλα πορτοφόλια.

Γιατί δεν είναι κατάντια η Cska να έχει 10χιλιάδες κόσμο σε ένα τέτοιο παιχνίδι με μια τέτοια ομάδα και με τέτοιο γήπεδο?
Μου θύμισε γάβρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”