CSKA Moskva - Π.Α.Ο.Κ. 22/2 19:00 ant1
Re: CSKA Moskva - Π.Α.Ο.Κ. 22/2 19:00 ant1
Αυτό σημαίνει ΠΑΟΚ..Να χάνεις απ την CSKA στην ΤΟΥΜΠΑ 0-1,και να λες ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ. Τι 0 βαθμοι,τι -10 τι -20 τι -30 ρεεεεε!!
Το μόνο που θέλω είναι να περάσουμε και να δω και 1500 κομάντος στο γήπεδο, γυμνούς μες την παγωνιά..!
Λοιπόν, Ζλαταν το 0-1, το συνηθίζει σε knock-out ματς.... 0-2 ο Κλαους για το παρθενικό του γκολ, 0-3 ο Βιειρίνια για να τον δωσουμε στην Ζενιτ 42χαρτάκια, 0-4 ο Ελ Ζάρ,να βάλει και κανα γκολ το παιδί μπας και πάρει τα πάνω του...
Αααα....και εκτέλεση πέναλτι απο τον Μπάφι στο 90,το βάζει,και βγάζει την φανέλα,σηκώνοντας την ψηλά αφου φιλησε τον Δικέφαλο Αετό....Άρα 2η κίτρινη και έξω.. (την 1η την πήρε στην προθέρμανση!!)
Και θέλω και Αρίας,να δω πως θα τα πάει..απ τους 30+ της Κολομβίας,στους -30 της Ρωσσίας..Εδω φαίνονται τα αλάνια..
Το μόνο που θέλω είναι να περάσουμε και να δω και 1500 κομάντος στο γήπεδο, γυμνούς μες την παγωνιά..!
Λοιπόν, Ζλαταν το 0-1, το συνηθίζει σε knock-out ματς.... 0-2 ο Κλαους για το παρθενικό του γκολ, 0-3 ο Βιειρίνια για να τον δωσουμε στην Ζενιτ 42χαρτάκια, 0-4 ο Ελ Ζάρ,να βάλει και κανα γκολ το παιδί μπας και πάρει τα πάνω του...
Αααα....και εκτέλεση πέναλτι απο τον Μπάφι στο 90,το βάζει,και βγάζει την φανέλα,σηκώνοντας την ψηλά αφου φιλησε τον Δικέφαλο Αετό....Άρα 2η κίτρινη και έξω.. (την 1η την πήρε στην προθέρμανση!!)
Και θέλω και Αρίας,να δω πως θα τα πάει..απ τους 30+ της Κολομβίας,στους -30 της Ρωσσίας..Εδω φαίνονται τα αλάνια..
-
yiannisPAOKitalia έγραψε:Ακόμη 2 ωρίτσες..
Πάω να ντυθώ. Ριγέ φανέλα Βρύζα, κασκόλ, καπέλο και... pc!
Έλα ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ! Κάνε μας το χατήρι, στείλε μας στο Porto, pleasssssssse!
in bocca la cucciolo russo
vero?
-
[youtube]SdxgQQCZys8&feature=player_embedded#at=31[/youtube]
-
Ξεκινάει ο λοβ βλέπω και ο σουζούκι εκτός δεκαοχτάδας. Ευτυχώς έξω ο Δουμπία το οχτάρι τους.
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ...Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...Η ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ...ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ...ΑΔΙΚΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΟΣΧΑ...ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ...ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΧΗ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ @@...ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΜΑΣ
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΜΑΣ

-
Sera4 και πολύ άργησες
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΟΕΟΕ
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΟΕΟΕ
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ

αυτο που θελω ειναι να αγωνιστουμε σαν ΠΑΟΚ και ας αποκλειστουμε......
- sourmenetes
- Moderator
Εγω αυτο που θελω ειναι να αγωνιστουμε σαν ΠΑΟΚ και να προκριθουμε....
Ετσι ειναι οι μαχιμοι...ΜΑΝΙΑΚΕ....
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.....!!!!!!
ΖΛΑΝΤΑΝ-ΒΙΕΡΙ ΤΑ ΓΚΟΛ....
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ....!!!!!!

Ετσι ειναι οι μαχιμοι...ΜΑΝΙΑΚΕ....

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.....!!!!!!
ΖΛΑΝΤΑΝ-ΒΙΕΡΙ ΤΑ ΓΚΟΛ....
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ....!!!!!!