Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Pegasus »

Σε αυτό συμφωνώ, έτσι πρέπει να κινηθεί ο πρόεδρος της ομάδας. Το πράγμα βαίνει προς ακραία πόλωση. Εμείς ας είμαστε στον τρίτο πόλο. Κάτι σαν τους Αδέσμευτους την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Σε ευχαριστω που με ξαναεκανες ΠΑΟΚαρα..με τα λαθη σου,με τα καλα σου,εκανες τον ΠΑΟΚ παλι μεγαλο..και αυτο δεν μπορει να στο στερησει κανενας
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Πρόεδρα ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.....!!!!!Θα το πάμε μέχρις εσχάτων...
:pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Θοδωρε προχωρα με τα λαθη σου φυσικα αλλα ο δρομος που ακολουθεις ειναι μονοδρομος και παει μονο προς την κορυφη...... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Τελικα ρε παιδια μετα το αποψινο πρεπει ολοι να αναρωτηθουμε: αξιζει αυτος ο ανθρωπος που ειναι εδω και 3 χρονια στο τιμονι της ομαδας να παραμεινει εκει που ειναι για του χρονου???αξιζει με τα τοσα λαθη, με το λαθος σχεδιασμο του τελευταιου ετους (που ουσιαστικα αυτο μας εμποδισε να περασουμε στους 16) , με τους χαμηλους τονους που κρατα στα κεντρα αποφασεων με,με,με...να παραμεινει και του χρονου??

Η απαντηση για μενα ειναι ΟΧΙ!!!Οχι δεν πρεπει απλα να παραμεινει αλλα πρεπει να του κανουμε ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ στην ομαδα!Μεσα σε 3 χρονια με εκανε να ζησω (προσωπικα εμενα που ειμαι 27 χρονων) οσα δεν εζησα τα 20 προυγουμενα χρονια με τον ΠΑΟΚ και ακομα παραπανω!!!Ειμαι τοσο περηφανος που ειμαι ΠΑΟΚτσης!!!

Οταν οι 2 καρκινοι σφαζονται μεταξυ τους και εχουν ξεσκισει την εννοια ποδοσφαιρο στην ελλαδα οταν ολη η ελλαδα γελαει με τους ανυπαρκτους της πρωτευουσας,οταν και ιδιοι ντρεπονται που υποστηριζουν την ομαδα τους υπαρχει ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ που δεν λεει οπου και να παει εκτος εδρας στην ευρωπη να χασει με τιποτα!!Υπαρχει ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ που εχει ρεζιλεψει την ομαδα καρκινο του ελληνικου πρωταθληματος υπαρχει ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ που ολοι πολεμανε γιατι φοβουνται,υπαρχει ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ που μας εκανε φετος να κλαιμε απο χαρα αλλα και απο λυπη γιατι αξιζει και αλλα παραπανω!Υπαρχει ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ ο μαγκας,που μας δινει οραμα και μας γεμιζει υπερηφανεια...Υπαρχει ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ που ειναι πιο Π.Α.Ο.Κ. απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα που ειχαμε τα τελευταια 20 χρονια.

Οσα λαθη εχει κανει ας τον παραδεχτουμε ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ ειναι δικο του δημιουργημα!!!

Πραγματικα μετα το σημερινο οπως και στον αγωνα της τουμπας με τον Αγιαξ νιωθω μια βαθια τεραστια θλιψη και ενα ατελειωτο ΓΙΑΤΙ...Εγιναν πολλα λαθη.Σιγουρα θα γινουν κιαλλα αλλα ''Θοδωρακη'' σε ευχαριστω μεσα απο ταβαθη της καρδιας μου που η ομαδα μου ξαναεγινε Π.Α.Ο.Κ.!!!Σκυλε συνεχισε τα καλυτερα ακομα δεν εχουν ερθει...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

D.A.A.T. έγραψε:Σε ευχαριστω που με ξαναεκανες ΠΑΟΚαρα..με τα λαθη σου,με τα καλα σου,εκανες τον ΠΑΟΚ παλι μεγαλο..και αυτο δεν μπορει να στο στερησει κανενας
+ 4
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

paok x.m. έγραψε:Τελικα ρε παιδια μετα το αποψινο πρεπει ολοι να αναρωτηθουμε: αξιζει αυτος ο ανθρωπος που ειναι εδω και 3 χρονια στο τιμονι της ομαδας να παραμεινει εκει που ειναι για του χρονου???αξιζει με τα τοσα λαθη, με το λαθος σχεδιασμο του τελευταιου ετους (που ουσιαστικα αυτο μας εμποδισε να περασουμε στους 16) , με τους χαμηλους τονους που κρατα στα κεντρα αποφασεων με,με,με...να παραμεινει και του χρονου??

Η απαντηση για μενα ειναι ΟΧΙ!!!Οχι δεν πρεπει απλα να παραμεινει αλλα πρεπει να του κανουμε ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ στην ομαδα!Μεσα σε 3 χρονια με εκανε να ζησω (προσωπικα εμενα που ειμαι 27 χρονων) οσα δεν εζησα τα 20 προυγουμενα χρονια με τον ΠΑΟΚ και ακομα παραπανω!!!Ειμαι τοσο περηφανος που ειμαι ΠΑΟΚτσης!!!

Οταν οι 2 καρκινοι σφαζονται μεταξυ τους και εχουν ξεσκισει την εννοια ποδοσφαιρο στην ελλαδα οταν ολη η ελλαδα γελαει με τους ανυπαρκτους της πρωτευουσας,οταν και ιδιοι ντρεπονται που υποστηριζουν την ομαδα τους υπαρχει ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ που δεν λεει οπου και να παει εκτος εδρας στην ευρωπη να χασει με τιποτα!!Υπαρχει ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ που εχει ρεζιλεψει την ομαδα καρκινο του ελληνικου πρωταθληματος υπαρχει ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ που ολοι πολεμανε γιατι φοβουνται,υπαρχει ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ που μας εκανε φετος να κλαιμε απο χαρα αλλα και απο λυπη γιατι αξιζει και αλλα παραπανω!Υπαρχει ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ ο μαγκας,που μας δινει οραμα και μας γεμιζει υπερηφανεια...Υπαρχει ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ που ειναι πιο Π.Α.Ο.Κ. απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα που ειχαμε τα τελευταια 20 χρονια.

Οσα λαθη εχει κανει ας τον παραδεχτουμε ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ ειναι δικο του δημιουργημα!!!

Πραγματικα μετα το σημερινο οπως και στον αγωνα της τουμπας με τον Αγιαξ νιωθω μια βαθια τεραστια θλιψη και ενα ατελειωτο ΓΙΑΤΙ...Εγιναν πολλα λαθη.Σιγουρα θα γινουν κιαλλα αλλα ''Θοδωρακη'' σε ευχαριστω μεσα απο ταβαθη της καρδιας μου που η ομαδα μου ξαναεγινε Π.Α.Ο.Κ.!!!Σκυλε συνεχισε τα καλυτερα ακομα δεν εχουν ερθει...
Νομίζω το καταλαβαίνει και ο κάθε άσχετος πλέον αυτό αδελφέ μου.ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!!!Τα λάθη του είναι πολλά...τα καλά θεωρώ είναι περισσότερα....Με τίτλο δε φέτος νομίζω παίρνει και ο ίδιος κουράγιο και για τη συνέχεια...
thief

Δημοσίευση από thief »

Αυτά που μας ενώνουν με τον Ζαγοράκη είναι 1.000.000 φορές περισσότερο από αυτά που μας χωρίζουν.... αλλά το γράφω σήμερα (ένας υποστηρικτής της 3χρονης προδρείας Ζαγοράκη που απλώς έχει σιχαθεί αυτό που αντιμετωπίζει εδώ και 2 χρόνια στο όνομα της "κριτικής").

Ζαγόρ φύγε το καλοκαίρι. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. Δεν θα ακούσεις ΟΥΤΕ ένα ευχαριστώ παρά μόνο λοιδωρία και ειρωνία. Ειδικά αν αποκλεστούμε από την ΑΕΚ οο οο οοοο....(αλλά και να προκριθείς πάλι θα σου την έχουν στημένη).

Φύγε, δώσε και μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΥΝΤΖΑ και πες συγνώμη και ότι είμαι απλά "λίγος" για "εσάς" . :(
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Μην περιμένουμε από τον Ζαγόρ να μας τραβήξει από το χέρι για να ψηλώσουμε. Στους ώμους μας πατάει, ας τεντωθούμε λίγο και θα ανέβει πιο ψηλά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Δυστυχώς όπως τα λέει ο thief είναι.

Πολύ άσχημο πράμα η αχαριστία. Και το κακό είναι ότι όσοι τον λοιδωρούν έμμεσα ή άμεσα είναι λίγοι αλλά "φωνάζουν" τόσο δυνατά και φαίνονται χιλιάδες.

Θόδωρε σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ξαναέκανες τον παοκ μας, ΠΑΟΚ. Εύχομαι να συνεχίσεις και να τον κάνεις Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Με στεναχωρουν πολυ οι ´θοδωρακηδες´ που ενω είναι ΠΑΟΚ και βοήθησαν να έρθει ζαγορ αυτήν την μεγάλη τους προσφορά πανε να την εκμηδενισουν με τον άδικο πόλεμο που κάνουν στον ζαγορ που πολλές φορές φτάνει στα όρια
Της εμπαθειας .....ζαγορ κρατά γερά είμαστε μαζυ σου είσαι ο συνδετικός κρίκος που ενώνει όλους μας και είσαι ο μόνος δυστυχώς .....μην ξεχνάμε τα χρόνια προ ζαγορ κάπου κάπου πρέπει να θυμόμαστε .....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μπορεί να έπεσες αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα στην υπόληψη αρκετών μας..
Ομως δεν είμαι αχάριστος...
D.A.A.T. έγραψε:Σε ευχαριστω που με ξαναεκανες ΠΑΟΚαρα..με τα λαθη σου,με τα καλα σου,εκανες τον ΠΑΟΚ παλι μεγαλο..και αυτο δεν μπορει να στο στερησει κανενας
Photis έγραψε:Πρόεδρα ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.....!!!!!Θα το πάμε μέχρις εσχάτων...
eorptol έγραψε:Θοδωρε προχωρα με τα λαθη σου φυσικα αλλα ο δρομος που ακολουθεις ειναι μονοδρομος και παει μονο προς την κορυφη...... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ, ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ (ΑΚΟΜΗ) ΠΙΟ ΨΗΛΑ!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σ ευχαριστώ που μου ξανάδωσες την περηφάνια που μου είχαν κλέψει.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

kataramenos5 έγραψε:Σ ευχαριστώ που μου ξανάδωσες την περηφάνια που μου είχαν κλέψει.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Όσο σκέφτομαι ότι αυτός ο άνθρωπος θα φύγει κάποτε προδομένος, συκοφαντημένος και κυνηγημένος....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”