CSKA Moskva - Π.Α.Ο.Κ. 22/2 19:00 ant1
Re: CSKA Moskva - Π.Α.Ο.Κ. 22/2 19:00 ant1
Δεν περνάει η ωρα.. ! ΑΝΤΕ παικταραδες, ολη η ψυχη να βγει στο γηπεδο !!! οτι καλυτερο ! 

αυτο το αρθρο ειναι η αρχη μιας τεραστιας κουβεντας η οποια δεν πρεπει να γινει τωρα.2 δρομους ειχε η ζωη ,διαλεξαμε τον εναν..kos έγραψε:αφου εισαι αρρωστακι ρε ζηση.Αρχική / Ποδόσφαιρο / Θεατής ο Βρύζας
Θεατής ο Βρύζας
Δια ζώσης την προσπάθεια που θα καταβάλλει ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (22/2) απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παρακολουθήσει ο πρώην τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου"
1 σχόλια Σχολιάστε 1 σχόλιο
Επίσημα κομμάτι του ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας έπαψε προ μηνών να αποτελεί, αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα και το πως πορεύεται στις υποχρεώσεις της.
Το δείχνει, μάλιστα, στην πράξη παρακολουθώντας σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται αγώνες.
Το έκανε πρόσφατα έχοντας θέση στην Τούμπα, στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (2/2), είδε το πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ για τους "32" του Europa League, αποφάσισε να κάνει το ίδιο και για τη ρεβάνς με τους Ρώσους.
Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου" βρίσκεται στη Μόσχα και θα αποτελέσει εκ των θεατών της προσπάθειας που θα καταβάλλουν την Τρίτη (22/2) οι "ασπρόμαυροι" στο Λουζνίκι.
Μαζί του, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" βρίσκεται ο επιχειρηματίας, Γιώργος Σαχπατζίδης με τον γιο του, Δημήτρη, καθώς και μέλος της οικογένειας του πρωθυπουργού της χώρας, Γιώργου Παπανδρέου.
http://olapaok.gr/podosfairo/theaths_o_ ... 86499.html
Είναι κοινό μυστικό ότι ετοιμάζετε επιστροφή Ζήση?Αλλά με αποχώρηση Ζαγόρ?
Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό εικασίες.
Σόρρυ για το οφτοπικ!!!
Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό εικασίες.
Σόρρυ για το οφτοπικ!!!

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΛΑΙΜΑΙ...
[youtube]s97_U4DRKOQ[/youtube]
ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ ! ΑΪΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ !
[youtube]s97_U4DRKOQ[/youtube]
ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ ! ΑΪΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ !
Ρε με τι ασχολείστε; Πάτε καλα;
Η ομάδα Εχει αγώνα σήμερα και εσείς μιλάτε για τον βρυζα;
4 η ώρα τοπική τελειώνουμε με τα ξενοδοχεία και στις 4:30 όλα τα λεωφορεία αναχωρούν για το γηπεδο.
Το κρύο μαγκες σήμερα πραγματικά δεν παλευεται.
Το βράδυ μέχρι τις Τέσσερις τα ξημερώματα η περιοχή ήταν στο πόδι, τα παιδιά έφτασαν με τις οδικές καλά και με τους μεμονωμένους θα Είμαστε πάνω απο χίλιοι...
Η ομάδα Εχει αγώνα σήμερα και εσείς μιλάτε για τον βρυζα;
4 η ώρα τοπική τελειώνουμε με τα ξενοδοχεία και στις 4:30 όλα τα λεωφορεία αναχωρούν για το γηπεδο.
Το κρύο μαγκες σήμερα πραγματικά δεν παλευεται.
Το βράδυ μέχρι τις Τέσσερις τα ξημερώματα η περιοχή ήταν στο πόδι, τα παιδιά έφτασαν με τις οδικές καλά και με τους μεμονωμένους θα Είμαστε πάνω απο χίλιοι...
Οσο το παιχνιδι ειναι 0-0 εχουμε καθε δικαιωμα να ελπιζουμε στο γκολ. Δεν ξερω τι με χει πιασει εμενα και αλλους εδω μεσα, αλλα διαβλεπω μια θετικη αυρα γενικα
Ισως γιατι θα κατεβουμε με το συστημα που μας ταιριαζει περισσοτερο απο ολα: 4-2-3-1 με μονη απουσια τον βιτολο.
____________________Κρεσιτς_________________
Σναουτσνερ_____Κοντρερας_____Τσιριλο_____Λινο
_____________Τσουκαλας_____Γκαρσια_________
_____Σαλπι____________Ιβιτς_______Βιειρινια___
_____________________Μουσλι_________________

____________________Κρεσιτς_________________
Σναουτσνερ_____Κοντρερας_____Τσιριλο_____Λινο
_____________Τσουκαλας_____Γκαρσια_________
_____Σαλπι____________Ιβιτς_______Βιειρινια___
_____________________Μουσλι_________________
ΠΑΙΚΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
- ΑποστόληςΑ
Πάλι στο UEFA είχαμε χάσει στην Τούμπα με 2-1 από Πορτογαλική ομάδα, και παρ' όλο που, στη ρεβάνς, χάναμε 1-0, το φέραμε τούμπα το παιχνίδι χάρη σε δύο φάουλ των Σάμπρυ και Φραντζέσκου (αν δεν κάνω λάθος) και το πήγαμε στην παράταση, αλλά το χάσαμε στα penalties.
Όταν είμαστε με την μπάλα στα πόδια είναι σαν να παίζουμε με 10 με τον πολωνο μέσα.
Και όταν πας για λίγες επιθέσεις κ Καλές είναι πληγή ο Πολωνός.
Εγώ θα ήθελα κοντρερας δεξιά κ μέσα μαλεζα. Αφού δεν έχουμε άλλη λύση.
Όσο για τον αριας δεν μπορώ να κρίνω για καλός ή κακός
αλλά όταν ξέρουμε 2 μήνες ότι λείπει ο βιτολο τον αναπληρωνεις άμεσα με έναν ετοιμο έστω κ
μέτριο παίχτης. Γίαυτο θεωρούσα καλή λύση τον φερναντες για ενα εξάμηνο.
Καλή επιτυχία στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!!
Πρόβλεψη:1 ημίχρονο 2 τελικό γιατί P.A.O.K F.C είσαι ......
Και όταν πας για λίγες επιθέσεις κ Καλές είναι πληγή ο Πολωνός.
Εγώ θα ήθελα κοντρερας δεξιά κ μέσα μαλεζα. Αφού δεν έχουμε άλλη λύση.
Όσο για τον αριας δεν μπορώ να κρίνω για καλός ή κακός
αλλά όταν ξέρουμε 2 μήνες ότι λείπει ο βιτολο τον αναπληρωνεις άμεσα με έναν ετοιμο έστω κ
μέτριο παίχτης. Γίαυτο θεωρούσα καλή λύση τον φερναντες για ενα εξάμηνο.
Καλή επιτυχία στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!!
Πρόβλεψη:1 ημίχρονο 2 τελικό γιατί P.A.O.K F.C είσαι ......
Με Μπενφίκα φίλε, είχαμε χάσει 1-2 στην Τούμπα, και στο Ντα Λουζ, αν και χάναμε 1-0, το γυρίσαμε με δύο φάουλ, του Σάμπρυ και του Μαραγκού...ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάλι στο UEFA είχαμε χάσει στην Τούμπα με 2-1 από Πορτογαλική ομάδα, και παρ' όλο που, στη ρεβάνς, χάναμε 1-0, το φέραμε τούμπα το παιχνίδι χάρη σε δύο φάουλ των Σάμπρυ και Φραντζέσκου (αν δεν κάνω λάθος) και το πήγαμε στην παράταση, αλλά το χάσαμε στα penalties.
Παίχται του ΠΑΟΚ, απλά δώστε τα όλα σήμερα.
Είναι το παιχνίδι της 3έτιας.
Σας παρακαλώ σαν ένας απλός οπαδός.
Δώστε τα όλα, μην κωλόσετε και η πρόκριση θα έρθει.
Σας παρακαλώ μην μας ξενερώσετε.
Είναι το παιχνίδι της 3έτιας.
Σας παρακαλώ σαν ένας απλός οπαδός.
Δώστε τα όλα, μην κωλόσετε και η πρόκριση θα έρθει.
Σας παρακαλώ μην μας ξενερώσετε.
Εχω τοσο θετικη αυρα..ειμαι σχεδον σιγουρος..το λεω μονο εδω ομως γτ οι αλλοι με κοροιδευουν..
ΠΑΟΚ ξανακανε μας να νοιωσουμε μονο οπως εσυ μπορεις.
ΠΑΟΚ ξανακανε μας να νοιωσουμε μονο οπως εσυ μπορεις.
- ΑποστόληςΑ
Μαραγκός, ε;
Τότε ο Φραντζέσκος θα είχε σκοράρει στον πρώτο αγώνα (με φάουλ, πάλι)! Νομίζω ότι ισοφάρισε σε 1-1, λίγο πριν το τέλος, αλλά προλάβαμε να δεχθούμε και δεύτερο goal, πριν τελειώσει ο αγώνας!
Μετά από τους αγώνες αυτούς, η Benfika πήρε από εμάς τους Σάμπρυ και Μαχαιρίδη!
Έτσι και τώρα (για να μην είμαι τελείως off-topic) θα κερδίσουμε και η CSKA θα πάρει από εμάς τους δύο μας skorers, Αθανασιάδη και Βιερι.
Τότε ο Φραντζέσκος θα είχε σκοράρει στον πρώτο αγώνα (με φάουλ, πάλι)! Νομίζω ότι ισοφάρισε σε 1-1, λίγο πριν το τέλος, αλλά προλάβαμε να δεχθούμε και δεύτερο goal, πριν τελειώσει ο αγώνας!
Μετά από τους αγώνες αυτούς, η Benfika πήρε από εμάς τους Σάμπρυ και Μαχαιρίδη!
Έτσι και τώρα (για να μην είμαι τελείως off-topic) θα κερδίσουμε και η CSKA θα πάρει από εμάς τους δύο μας skorers, Αθανασιάδη και Βιερι.
θα το παρω αναλογικα με τους σαμπρυ,μαχαιριδη και θα πω πως θα μας παρει Ελ ζαρ και Μπαλαφα..Τον βιερι να τον αφησουν ησυχο