Μεταγραφές 2010-2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μεταγραφές 2010-2011

Δημοσίευση από palok »

χαχαχαχα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

η αλήθεια είναι οτι μπήκα προχτές το βράδυ να δω κομμένους από nba, nbdl αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο (εκτός από τους magnum rolle και mike davis). τώρα αν δεν πάρουμε αμερικανό και μείνουμε με τον dozier, οι επιλογές για κοινοτικό φαντάζομαι είναι ακόμα λιγότερες. εντάξει εκτός απλησίαστων (?) περιπτώσεων τύπου Lasme, Mensah-Bonsu, Ilic, Van der Spiegel μου έκανε καλή εντύπωση αυτός εδώ τον οποίο τον βλέπω free agent αυτή τη στιγμή (αλλά δεν μπορώ να ξέρω πραγματικά): ousmane cisse, 29 ετών από το Μάλι, 2.06. έπαιζε φέτος στο ΑΠΟΕΛ.

[youtube]1Fhou2fV790[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Είναι πολύ καλός, τον ξέρω από το πρωτάθλημα του Ισραήλ όπου μάλιστα είχε φτάσει κοντά στη Μακάμπι. 2 ερωτηματικά μόνο, αν έχει κοινοτικό διαβατήριο και αν είναι ελεύθερος...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Ρε Πάλοκ τον παίχτη τον ξέρεις ή μόνο από το βιντεάκι κρίνεις? Δυνατός και αλτικός φαίνεται, αλλά αυτά τα βιντεάκια εμένα προσωπικά δε μου λένε τίποτα. Και τον Ντόζιερ μπορείς να του φτιάξεις ένα κολλάζ με καρφώματα και κάτι τάπες που έριξε στην ΑΕΚ και να τον βγάλεις παιχταρά. Και όχι και τίποτα άλλο, αλλά βλέπω και τα στατιστικά του τώρα στον ΑΠΟΕΛ και έχει 2.3 πόντους και 3.3 ριμπάουντ :o :shock: μ.ο σε 7 παιχνίδια στο Eurochallenge!

Αν είναι ένας τέτοιος παίχτης με αυτά τα νούμερα (και μάλιστα σε ένα τόσο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα) να αντικαταστήσει τον Λάζο, ας φέρουμε πίσω τον Χέλιγουελ καλύτερα! Όχι τίποτα άλλο αλλά σταμάτησε κι ο Ντρόμπνιακ το μπάσκετ (και δε σχολιάστηκε και από κανέναν βλέπω)! :D
Trikaliotis

Ρε παιδιά ΟΚ τον παίχτη τον ξέρετε όπως λέτε. Αλλά φέτος δε βλέπω να έπαιξε πουθενά. Κι αν είναι τόσο καλός γιατί πέρυσι ξέπεσε στο κυπριακό πρωτάθλημα και φέτος δεν είχε ομάδα? Αυτός έχει να παίξει από πέρυσι και αφήστε που και τα νούμερα του ήταν χάλια.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

καλά ρε τρελέ δεν τον πρότεινα και στην ΚΑΕ!!!! έπεσε το μάτι μου σε αυτόν και τον πόσταρα. προσωπικά τον ξέρω σαν όνομα. δεν τον έχω δεί να παίζει. παίκτης για τον οποίο υπάρχουν έστω στατιστικά στο draftexpress συνήθως είναι καλός. ούτε αν είναι 100 % ελεύθερος ξέρω (από αυτό το site είδα οτι είναι ελεύθερος: http://www.scouting4u.com) oύτε αν λογίζεται ως κοινοτικός όντας από το mali.

PS: trik, αν δεις τι παίκτες παίζουν αυτή τη στιγμή στην ασία θα σου πέσουν τα μαλλιά!!!
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

palok έγραψε:αυτονα εδώ πώς τον κόβετε??? θυμίζει jack mc clinton ε???

dave holston, απόφοιτος του chicago state university με 23 πόντοι-5 ασσιστ, 24 χρονών, παίζει σήμερα στην karsiyaka έχοντας έως τώρα 16.5 πόντους (σχεδόν 40 % τρίποντα και 90 % βολές) με 5.8 ασσιστ:

[youtube]Q3Y7AGE09IQ[/youtube]

ρε αυτος ειμαι εγω σε μαυρη εκδοση......
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

αυτό είναι καλό ή κακό? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

εγω παντως συγκινήθηκα μαυρος κοντος που ΔΕΝ καρφωνει οπως θελει...... :pano:
υπαρχει ελπιδα.... :D
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

παιδιά μην χαλαρώνετε ψάχνουμε για Κοινοτικό σέντερ λαυράκι (πως λέμε Λαυρίνοβιτς..)
κάντε τις προτάσεις σας , έχουμε αγωνία υπάρχουν σωστά πεντάρια στην Ευρώπη; Για τρεις μήνες Μάρτη Απρίλη Μάη με 60χ. δεν παίρνουμε κάνα αστέρι;
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

επιφοίτηση: omar samhan, zalgiris, αμερικανός έχει αιγυπτιακό διαβατήριο (δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό πρακτικά, αν λογίζεται ως κοινοτικός). δεν παίζει καθόλου στους λιθουανούς (παίζει μόνο στο πρωτάθλημα 13 λεπτά βάζοντας 5.5 πόντους και κατεβάζοντας 4 σκουπίδια), γιατί να μην τον δίνουν δανεικό (ζούρος είναι αυτός ;) )?

και τον mario delas είχανε αυτοί. τον δώσανε στην siauliai δανεικό τελικά. σε 10 ματς έχει 7 πόντους-3 rebounds
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palok την Πέμ 24 Φεβ 2011, 00:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φτου μεσα απο τα χερια μας πηρε η βιλερμπαν τον μενσα μπονσου :D
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν ξέρω αν αυτά που είπε ο στογιάννης ισχύουν αλλά για μένα το να χάσεις και 2ον παίκτη κάτω από το καλάθι (dozier) και να πάρεις μόνο έναν είναι το ίδιο καταστροφικό με το να μην πάρεις κανέναν. και ας πάρεις και τον chris στη θέση του donnie...

η ομάδα επανέρχεται στο επίπεδο σύμφωνα με το οποίο χτίστηκε μόνο με την απόκτηση 3 παικτών (αφού λογικά φεύγει και ο dozier μετά τους λάζο-donnie): monroe, raicevic και κοινοτικός center (ή το αντίστροφο, αν δεν μπορείς να βρεις κάτι σε κοινοτικό center, πας σε αμερικανό 4-5αρι και έναν ανατολικό για συμπλήρωμα στην περιφέρεια).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palok την Τρί 22 Φεβ 2011, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

για μένα ο Ντοζιερ δεν προσφέρει και δεν θα με χάλαγε να φύγει (παίρνοντας βέβαια άλλον στην θέση του).
Μισώ αυτές τις συζητήσεις τέτοια ώρα...
Trikaliotis

Χαρά στο κουράγιο σας που ασχολείστε ακόμα με τεχνικά και αγωνιστικά ζητήματα και πόσο μάλλον και με μεταγραφικά! Η χρονιά παιδιά έχει τελειώσει για μια ακόμη φορά από τον Φεβρουάριο. Κάθε χρόνο αποτελούμε το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αλλοίωσης και διακωμώδησης του αθλήματος και του πρωταθλήματος (που είναι ήδη για γέλια). Ακόμα και το Μαρούσι αντικατέστησε κατευθείαν τον Κόμματο. Η καταχρεωμένη ΑΕΚ το ίδιο, ο Ρούλης το ίδιο, ενώ εμείς θα μείνουμε όπως κάθε χρόνο με τους εφηβους.

Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δεν υποτίθεται πως θα δίναμε κάποια λεφτά στον Παπαδόπουλο (και μάλιστα τα περισσότερα από όλους) και κάποια άλλα στον ΜακΓκράθ? Ήταν ξεκάθαρο εξ'αρχής ότι αυτά τα λεφτά δεν ήταν για την εξυγίανση, αλλά για την αγωνιστική ενίσχυση! Σωστά? Ε αφού τελικά θα μας περισσέψουν αυτά τα λεφτά (και μάλιστα λογικά θα είναι και πολλά, γιατί τουλάχιστον ο Λάζος είχε μεγάλο συμβόλαιο) γιατί δε παίρνουν τόσο καιρό έναν παίχτη? Και μην ακούω μαλακίες ότι δεν υπάρχουν παίχτες..Ο Ζίζιτς πως ξεφύτρωσε ξαφνικά? Που σκατά είναι αυτά τα λεφτά? Μήπως απλά δεν υπάρχουν και δεν υπήρχαν από την αρχή όταν έγιναν οι συμφωνίες με Λάζο και ΜακΓκράθ?

Προτείνω να κλειδωθεί όλη η ενότητα του μπάσκετ, καθώς αυτό το πράμα που λέγεται Μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχει πεθάνει εδώ και 11 χρόνια. Μας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα κι εμείς ασχολούμαστε αν θα έρθει ο Μονρό, λες και θα γίνει ή θα αλλάξει τίποτα. Αλλά ας όψεται η αγάπη μας για το άθλημα και την ομάδα. Δυστυχώς κοροϊδεύουν τους παίχτες που τους έχουν απλήρωτους και τους κάνουν εικονικά συμβόλαια, κοροϊδεύουν τον προπονητή-κόσμημα που έχουμε (και δε ξέρω πόσο θα αντέξει κι αυτός) και πολύ περισσότερο κοροϊδεύουν και εμάς. Καληνύχτα μπασκετάκι, ευτυχώς σε πρόλαβα (και μάλιστα μέσα από την ομάδα) στις δόξες σου τη δεκαετία του '90 και έχω να διηγούμαι ιστορίες. Καληνύχτα και σε όλους σας..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”