Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
brigate4

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από brigate4 »

Έτσι είναι.Αρκετά με τη καραμέλα του κόσμου.
Ο κόσμος φταίει σε κάποια σημεία.Κάποτε καλοκαιριάτικα μαζευόμασταν για καταλήψεις στην Εθνικής Αμύνης και το μετέδιδαν ζωντανά στις ειδήσεις του ΑΝΤ1!!!
Τώρα ποιός θα πείσει το φίλο του ή τον ευατό του να πάρει διαρκείας του χρόνου ακόμα και τζάμπα να είναι?
Ας το πάρουμε απόφαση.Κάθε χρόνο στόχος θα είναι η γρήγορη σωτηρία.

Και οι τραγικές επιλογές Κατσαρή στο μπάσκετ επί 15 χρόνια συνεχίζονται...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και καπου εδω ηρθε ο σταυροπουλος να μας βγαλει σωστους μετα τις χθεσινες δηλωσεις οπου λιγο πολυ ειπε οτι πολυ δυσκολα θα παρθει παιχτης(δεδομενου οτι δεν ακουγεται και κανενα μεταγραφικο σεναριο)...και η κωμωδια συνεχιζεται...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

...και ενώ συμβαίνουν αυτά τα τραγικά στο μπασκετάκι υπάρχουν ακόμα ΠΑΟΚτσήδες που απορούν γιατί δεν στηρίζει ο κόσμος?

πως δεν στηρίζει!

ιδού το αληθές, όρσε να μην σας τα χρωστάμε

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τους προέδρους των 2 του κέντρου για να τα σπρώχνουν. Αυτή είναι μια βασική διαφορά κι ας μην συγκρίνουμε τα 500 του σεφ. Από εκεί και πέρα, ο κόσμος (όλοι μας δηλαδή) έχει το βάρος της απραξίας. Βλέπουμε μια αρρωστημένη κατάσταση και την δεχόμαστε αμαχητί. Δεν νομίζω πως ταιριάζει στον λαό του ΠΑΟΚ αυτή η απάθεια. Εγώ βλέπω πως επικρατεί η λογική "να πάει καλά το ποδόσφαιρο και ποιος ασχολείται με το μπασκετάκι". Έτσι αφήνουμε τον Κατσαρή να διορίζει μαριονέτες και να κρατάει αλυσοδεμένο το άθλημα που μας έκανε ΠΑΟΚ και γνωστούς σε όλη την ευρώπη. Ας πω "εντάξει" δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ήρθε όμως ο Μπάνε και μας φανέρωσε την γύμνια μας. Μπορούσε να γίνει ο οδηγός μας. Το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να μην τον αφήσουμε μόνο του. Το αυτονόητο δηλαδή. Κι όμως. Αποδειχτήκαμε λίγοι σε βαθμό κακουργήματος. Τώρα ζητάμε τα ρέστα από την κακή διοίκηση.... Όχι, δεν μου φταίει ο λίγος κανωτας. Εγώ και μόνο εγώ φταίω. Ας πάψω να τα φορτώνω στους άλλους.
Το χειρότερο είναι που αυξάνεται η συμμετοχή στο φόρουμ μόνο όταν πρόκειται για κράξιμο.
Υ.Γ. Ας επανέλθει το ποστ του Οli για τον τρόπο εγγραφής στον Α.Σ.
pupazzo

Δημοσίευση από pupazzo »

Σωστά όλα όσα λέγονται για τη διοίκηση, οι δυνατότητές της είναι περιορισμένες, κάνει λάθη, είναι ανύπαρκτη σε πολλές περιπτώσεις και και και....ΑΛΛΑ, υπάρχει ένα μαγάλο ΑΛΛΑ:
Το καλοκαίρι κατάφερε και κράτησε τον Παπαδόπουλο, παίχτη επιπέδου euroleague.
Κράτησε τον Γκετσέφσκι, διεθνή με την εθνική Σκοπίων (για μένα ο πολυτιμότερος παίχτης στις 2 χρονιές που αγωνίζεται)
Έφερε τον Μάρσαλ, παίχτης που πραγματικά αδικείται που δεν παίζει σε ανώτερο επίπεδο
Δέν μπόρεσε να κρατήσει τον λιθουανό, αλλά έφερε για μένα έναν αντίστοιχης αξίας παίχτη, τον Μαγκραθ
Οι κινήσεις ήταν πολύ καλές, και αν στην αρχή της χρονιάς κάποιος συνέκρινε το ρόστερ της ομάδας με αυτά των ανταγωνιστών μας...εύλογα θα θεωρούσε οτι θα διεκδικήσουμε την 3η θέση. Συν οτι μετά απο χρόνια θα συμμετείχαμε σε αξιόλογη ευρωπαική διοργάνωση με τρανταχτά ονόματα.
Συνεπώς δεν μπορεί να πεί κανείς οτι δεν έδινε ελπίδα και όραμα αυτή η ομάδα, αρκεί να σκεφτεί κανείς που ήμασταν πριν 2 χρόνια.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ο υπέροχος λαός της ομάδας μας, αγόρασε 500 διαρκείας των 80 ευρώ. Με απλά μαθηματικά, με αυτά τα 80 ευρώ μπορούσε να δεί όλους του ευρωπαικούς αγώνες (3), όλους του ελληνικούς (13) και τα Play off (άγνωστος αριθμός, θεωρώ σίγουρα πάνω απο 3-4) σύνολο: 20 αγώνες. Δηλαδή με 4 ευρώ ανα αγώνα θα έβλεπε όλη την πορεία της ομάδας (να σημειώσω οτι στους αγώνες ΕΚΑΣΘ το εισιτήριο στοιχίζει 3 ευρώ!!!).
Τα έσοδα της ομάδας ανήλθαν στα 40.000 ευρώ.
Για σκεφτείτε αν ο κόσμος στήριζε έστω και στο 1/4 από όσο στηρίζει την ομάδα ποδοσφαίρου και αγόραζε 5000 διαρκείας (δεν είναι υπερβολικό το νούμερο για το μέγεθος του κόσμου), τα έσοδα θα ήταν 400.000 ευρώ.
Το μισό μπάτζετ της ομάδας!
ΟΜΩΣ ο κόσμος απο οτι φαίνεται δεν ικανοποιήθηκε ούτε απο την περσυνή πορεία ούτε απο τις μεταγραφές και για άλλη μια χρονιά γύρισε την πλάτη του στην ομάδα.
Στο πιο κρίσιμο ματς στην Ευρώπη με την Μπενετόν, ζήτημα να είχε 1500 άτομα, κι όμως αν κερδίζαμε εκείνο το μάτς θα αποκλείαμε την Εστουντιάντες (ομάδα του πολυδιαφημισμενου Ισπανικού Πρωταθλήματος) και θα προχωρούσαμε στο 2ο γύρο!!
Και φτάσαμε στο αποκορύφωμα, το ματς με τον Ολυμπιακό. Το ματς εκείνο ήταν η ταφόπλακα. Φυσικά το γήπεδο σχεδόν γέμισε, γιατι το όνομα Ολυμπιακός προσελκύει ανθρώπους που πάνε στο γήπεδο μόνο για να προκαλέσουν πρόβλημα, όπως και έγινε. Τιμωρία 4 αγωνιστικών= 2 μεγάλα ντέρμπι με Παναθηναικό και Άρη χωρίς κόσμο= τεράστια απώλεια εσόδων!!!
Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ απλά, όσο ο κόσμος δεν ασχολείται τέτοια μιζέρια θα ακολουθεί την ομάδα μπάσκετ και θα διοικείται απο πρόσωπα με περιορισμένες δυνατότητες. Αυτή είναι η αλήθεια.
Εμείς που μεγαλώσαμε με την ομάδα μπάσκετ και γίναμε ΠΑΟΚ απο τις επιτυχίες της πονάμε με την κατάσταση αυτή, όμως μπορόυμε και βλέπουμε την πραγματικότητα. Για μένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο κόσμος.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

χαλαρα φιλος της διοικησης εισαι.............τελος παντων και ο βεζυρτζης προ ζαγορακη μια προσπαθεια πηγε να κανει και δεν ειχε ουτε 4.000 διαρκειας και ο ζαγορακης εχει 19.000-21.000 στανταρ και ποιος ο λογος ?
απλα πολυ απλα ....ΟΡΑΜΑ
να λετε οτι θελετε ο αρης των 600 διαρκειας και τιποτα περισσοτερο παει να πρει τον ζιζιτς εχονας ηδη μεγαλυτερο μπατζετ

με φαγωτες και γαλατσοπουλους και πως τους λενε εγω διαρκειας δεν παιρνω ουτε για πλακα, ειτε το καψω ειτε το δωσω εκει το χρημα μου το ιδιο μου κανει, με ζαγορακη και 8η να βγουμε και να μην παρουμε το κυπελλο το 200αρι μου θα το δωσω και θα νιοθω και ομορφα και περηφανος γιατι απλα βλεπω οραμα ....σε αυτους ουτε 50αρι.
pupazzo

Δημοσίευση από pupazzo »

Ουτε φίλος της διοίκησης είμαι ούτε με ενδιαφέρει ποια πρόσωπα διοικούν την ομάδα
Εγώ είμαι φίλος του μπάσκετ γενικά και της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ειδικότερα, και αυτό που με νοιάζει είναι ανεξαρτήτως του ποιός έχει τα ηνία της ομάδας μου, αυτή να πηγαίνει καλά και να είναι συνεπής με τις υποχρεώσεις της.
Είπα και στο προηγούμενο ποστ οτι η παρούσα δίοίκηση είναι ανεπαρκής για ένα τόσο μεγάλο μέγεθος όπως η ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, όμως δεν μπορώ να μη δώ και την πραγματικότητα, οτι δηλαδή ο κόσμος στηρίζει την ομάδα μόνο αν αυτή παίζει με τον συμπολίτη ή τις ομάδες της Αθήνας, γιατί τότε έχει χαβαλέ στην κερκίδα!!
Αποδείχθηκε οτι η διοίκηση δεν είχε την οικονομική επιφάνεια να στηρίξει αυτό που ξεκίνησε φέτος ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ γιατι είναι λιγη, χρειαζόταν λοιπόν η βοήθεια του κόσμου. ΟΜΩΣ ο κόσμος ήταν ΑΠΩΝ.
Άβαταρ μέλους
kostasff

σίγουρα η όποια προσπάθεια πέφτει στο κενό από την ώρα που ο κόσμος (και οι περιβόητοι σύνδεσμοι)απέχουν. Επίσης δεν θα στηρίξω Ζαγοράκη που στηρίζει Κατσαρή. Απλά και δίκαια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ΕΓΩ αν άκουγα το Μαρκόπουλο να έλεγε οτι δεν θα πάρουμε παίκτες το Σάββατο, θα κατασκήνωνα έξω από την Πυλαία μέχρι να μου πάρουν τους Shaquille-Iverson. o pupazzo λέει πικρές αλήθειες: καμμία ενασχόληση με το μπάσκετ από κανέναν (πέραν των 500 γραφικών), απάθεια, κακομοιριά, μιζέρια, φόβος και τρόμος για τον θείο θανάση μην τον κουνήσουμε από τον θρόνο του, ούτε καν ένα (καλώς εννοούμενο) ντου στον κανώτα που αποφάσε λέει να μην πάρει παίκτη!!!! Ε, και του χρόνου σπίτια μας λοιπόν...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ρε θα τρελαθουμε ;;;;;; επειδη δεν κατασκηνωνω εξω απο την πυλαια φταιω εγω για αυτα που κανουν στην ομαδα ;

σιγα μην τους χρωσταω κιολας....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω δεν εχω καταλαβει για ποιον απο ολους τους πιθανους λογους κατηγορουμε την διοικηση.Για ανικανοτητα? Κακη οικονομικη διαχειριση αλλα χωρις δολο? Κακη οικονομικη διαχειριση με δολο? Ελειψη ηγετικης φυσιωγνομιας που θα παιξει τον ρολο του εμπνευστη? Ελειψη γνωσεων μπασκετικων και μη? Ολα τα παραπανω? Θα τρεξουν καποιοι να πουν για τα παντα ολα.Εμενα προσωπηκα δεν με καλυπτει αυτο,δεν θελω να διαμορφωνω αποψη ελαφρα την καρδια.Σιγουρα εγινε κακος σχεδιασμος στην αρχη της χρονιας,σιγουρα ο κοσμος δεν βοηθησε ουτε καν στο ελαχιστο αλλα για τις πραξεις της την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη θελω να ξερω παραπανω για να κρινω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για να εξηγησω λιγο καλητερα τι θελω να πω.Προσπαθω να καταλαβω τι ειναι ακριβως αυτο που ζηταμε αυτη τη στιγμη.Ειναι φανταζομαι πλεον δεδομενο για ολους οτι περιπτωση επενδυτη ειδικα για το μπασκετ απλα δεν υπαρχει.Ποιο μοντελο αρα απομενει?Με το βαρος των χρεων μονο η διοικηση πρωτοδικειου.Ρωταω τωρα.Ποσοι και ποιοι εξεφρασαν ενδιαφερον για να σχηματισουν τετοια διοικηση? Ποια ηταν η θεση του κοσμου? Ενδιαφερθηκε? Στηριξε καποιον? Ετρεξε οπως εγινε στο ποδοσφαιρο σε καποιον να ζητησει την βοηθεια του? Φανταζομαι οτι ολοι ονειρευονται μια λυση αντιστοιχη αυτης του ζαγορ.Ποσους ζαγορ εχει το μπασκετ? Τους μονους 2 που μπορω να σκεφτω ειναι τον μπανε ως την μεγαλητερη μπασκετικη φυσιογωμια του ΠΑΟΚ και τον σταυροπουλο ως την μεγαλητερη προσωπηκοτητα ελληνα παικτη μετα τον ακατανομαστο.Ο δευτερος συμμετεχει στο παρον σχημα και εχει και μεγαλο μερος της ευθηνης για την δημιουργια του φετινου ροστερ με τα οποια προφανη κενα του.Στηριχτηκε αραγε απο τον κοσμο? Επρεπε να στηριχτει? Ποσο τραγικο ειναι να παρακαλαει στις εξεδρες καποιους να αποχωρησουν για να μην τιμωρηθει η ομαδα?Που σταματα η ευθηνη της διοικησης και που ξεκινα και αντιστοιχα σταματα η ευθηνη του κοσμου? Εγω ειλικρινα δεν μπορω να απαντησω το μονο που μπορω να πω ειναι οτι φτενε και οι 2 σιγουρα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Αυτή τη ρημαδιασμένη τη στήριξη που όλοι αναφέρουμε, πρέπει να την ορίσουμε πρώτα.
Κατ' εμέ, η στήριξη δεν ταυτίζεται απαραίτητα, δεν πάει υπεραπλουστευτικά πακέτο με την προσέλευση ή μη του κόσμου στο γήπεδο, είναι πιο ευρύ ζήτημα.
Για παράδειγμα, μία χρονιά επί Πανελούδη που είχαμε καλή στελεχωση και παίζαμε και εντυπωσιακά ελέω Μούλα και νεανικού ενθουσιασμού βγήκαμε πρώτοι στα εισιτήρια.
Ε λοιπόν, όσο κι αν ακούγεται παράδοξο εγώ θεωρώ πως ούτε τότε στηρίξαμε το μπάσκετ ως θεσμό, ως έννοια, ως αγάπη ανιδιοτελή.
Αφεθήκαμε σε μία ψευδαίσθηση επιτυχημένης χρονιάς και ανόδου και αφήσαμε τον Πανελούδη να αλωνίζει.
Στέκομαι στον Πανελούδη διότι επρόκειται για μία καθαρή περίπτωση ημιπαράφρονα που δεν νοείται ότι διετέλεσε επικεφαλής στο μπάσκετ της ομάδας που αγαπάμε.
Διαφαινόταν πως οι παίκτες είναι απλήρωτοι, πως δημιουργουνται εκ του μηδενός νέα χρέη (διότι υπενθυμίζω την πήρε καθαρή την ΚΑΕ ο "παντελονάτος"), πως βαδίζουμε στην καταστροφή και εμείς αρμενίζαμε στα πελαγα.
Σηκώναμε τον Μούλα στους ώμους μετά από αδιάφορες νίκες και κάτσαμε να φάμε την παπάρα στο τέλος αδιαμαρτύρητα.
Ένα άλλο τέτοιο παράδειγμα είναι ο Δρόσος.
Τρομάρα μας, το παίζουμε και υποψιασμένοι οπαδοί.
Πάνω στη φούρια μας για επιτυχίες και όχι υγεία και πλάνο, δώσαμε τα κλειδιά της ομάδας εν λευκώ σε ένα κατ' επάγγελμα λαμόγιο που ξέπλενε καθε χρόνο χρήμα σε άλλη ομάδα.
Τότε ο κόσμος αγόραζε διαρκείας, όπως και με τον Πανελούδη αγόραζε εισιτήρια και πήγαινε στο γήπεδο όλη τη χρονιά.
Εν τέλει στήριζε ή μήπως όχι :?:
Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε το να πεσουμε με τα μουτρα στην τουρτα των νικών και του παραμυθιάσματος δεν είναι στήριξη.
Στήριξη είναι να αλλάξεις τις δομες, να πάρεις την τύχη στα χέρια σου, να μην ανέχεσαι τυχάρπαστους, να βάλεις πρόσωπα εμπιστοσύνης στο τιμόνι χωρίς όμως ποτέ να πέσεις στη λούμπα της τυφλής εμπιστοσύνης, να ασχοληθείς ενεργά, πολλοί άνθρωποι με λίγη συμμετοχή και γίνονται θαύματα.
Δεν βλέπω να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Και για μην αυτομαστιγωνόμαστε οι αιτίες μάλλον μας ξεπερνούν
Η ταυτότητα του νεοέλληνα οπαδού είναι έννοια είδους προς την έννοια γένους (για να τα πούμε και με τρόπον αριστοτελικόν :) ) προς την αντίστοιχη του νεοέλληνα πολίτη.
Ποια είναι τα γνωρίσματα του νεοέλληνα πολίτη?
Μηδενική συμμετοχή στα δρώμενα, κράξιμο από μακριά και από ασφαλή απόσταση, ατομιστική και κοντόφθαλμη αντιληψη περι δικαιοσύνης, μπέρδεμα των φυκιών με τις μεταξωτές κορδέλες, ευχές για κάποιον πρίγκηπα που θα έρθει στο λευκό άτι να μας τραβήξει από το βούρκο και πάει λέγοντας.
Πιο βαθιες και ουσιαστικές είναι λοιπόν οι ευθύνες του κόσμου.
Όχι προφανώς επειδή δεν θα πάρει 43.567 διαρκείας με τον Κανώτα στο τιμόνι.
Άβαταρ μέλους
kostasff

με την γνώση των τελευταίων χρόνων έχω καταλήξει στην μια και μοναδική πραγματοποιήσιμη λύση. Μπάνε Πρέλεβιτς. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει ή αν αποτύχει αλλά ξέρω πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αν δεν τα καταφέρει κι αυτός, δεν θα τα καταφέρει κανένας. Δεν μιλάω για υποθετικές λύσεις που ανήκουν στις "ερωτικές φαντασιώσεις" των οπαδών μας (πέτζα). Έχοντας λοιπόν ως δεδομένο πως "φραγκάτος" επιχειρηματίας δεν θα υπάρξει και το ενδιαφέρον του Μπάνε έχει εκδηλωθεί επίσημα από τον ίδιο, ένα πράγμα μένει. Να του δώσουμε τα κλειδιά και να τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δυστυχώς η πρώτη του απόπειρα κατέληξε σε μια τραγική "πόρτα" άνευ προηγούμενου η οποία έριξε τις μάσκες του Α.Σ. (όχι πως δεν ξέραμε το ποιόν της) και απέδειξε πως βολεύεται με το ανύπαρκτο μπάσκετ (το γιατί το ξέρουν μόνο ο Α.Σ. και αυτοί που τον στηρίζουν). Τι μένει λοιπόν. Να δώσουμε εμείς ο κόσμος τα κλειδιά στον Μπάνε. Εκεί είναι η δική μας ευθύνη. Εμείς όμως καθόμαστε και γράφουμε "τα δικά μας" εδώ μέσα χωρίς να κάνουμε κάτι το ουσιαστικό. Μια πορεία (χωρίς καγκουριες και σπασίματα) στο κέντρο της πόλης και κατάληψη διαρκείας των γραφείων θα ήταν μια καλή αρχή. Κάτι ακραίο θα ήταν η αποχή από το ποδόσφαιρο προκειμένου να πιεστούν και αυτοί που στηρίζουν τον Κατσαρή αλλά δεν εχω αυταπάτες. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να πάρουμε τον Μπάνε στα χέρια μας και αυτός με την σειρά του θα πάρει την ομάδα στα δικά του σίγουρα (όπως απέδειξε και στο γήπεδο) χέρια. Ας γίνει κάτι τώρα γιατί αύριο θα λέμε και πάλι τα ίδια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τι μιλατε ρε γκαρντασια για στηριξη????σε ποιον να στηριχθει ο κοσμος???στον κανωτα που απο περισυ φωναζαμε και σα δωρο μας τον ξαναεβαλε ο θανασης???δεν το βλεπετε εχει αηδιασει ο κοσμος απο το σκηνικο που ειχε παιχτει με τον μπανε το μονο ανθρωπο που λατρευτηκε τοσο και θα εδινε οραμα και αισθηση εμπιστοσυνης στο λαο???σε ποιον να στηριχθει ο κοσμος λοιπον???για τα οικονομικα ποτε ενημερωθηκε ο κοσμος που υποτιθεται σε βαθος 4ετιας αν δεν κανω λαθος η ομαδα υποτιθεται δε θα χρωστουσε και τωρα δεν εχουμε να πληρωσουμε ουτε τις καθαριστριες??σε ποιον να στηριχθει ο κοσμος οταν στον αγωνα του κυπελλου ο κανωτας πετουσε τον χαρταετο οσαν καθαρα δευτερα???να στηριξει ο κοσμος αλλα δε μπορει να στηριξη τον καθε μη πω τωρα...το μπασκετ ειναι ερμαιο των ορεξεων του ερασιτεχνη δυστυχως που για καποιο λογο το κραταει χαμηλα...

υγ οσο αναφορα τον ερασιτεχνη και την επιλογη κατσαρη φυσικα και ηταν η πιο λογικη κινηση η ψηφιση του...πως να μην ειναι οταν αντιπαλος του ηταν ο γιαννακης ο παπαδοπουλος???θα πρεπει να εισαι διανοητικα καθυστερημενος(προσωπικη αποψη εκφραζω) για να τον στηριξεις...ο ερασιτεχνης ειναι ακριβως μια μικρογραφια της πολιτικης μας καταστασης...ο κοσμος ειναι αηδιασμενος δεν υπαρχουν καινουργιες φωνες δεν υπαρχει τπτ μονο βρωμια...οποτε φυσικα στους τυφλους θα βασιλεψει ο μονοφθαλμος με καταρακτη...αλλα η οργη του κοσμου σε καποια φαση θα βγει και θα τους παρει και θα τους σηκωσει ολους εκει μεσα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”