Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Ignacio

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Ignacio »

http://kignkrieg.blogspot.com/2011/02/blog-post.html δειτε το αν θελετε παιδες.. αξιζει!!

Πάει κι αυτό, τελείωσε! Το μαρτύριό μας και για την ποδοσφαιρική μας season 2010-2011 τελείωσε και ένας ακόμα κύκλος έκλεισε.., έτσι όπως κλείνει συνήθως βέβαια αλλά με την διαφορά ότι φέτος έκανε λίγο μεγαλύτερο ΜΠΑΜ. Μεγαλύτερο για διάφορους λόγους...με σημαντικότερο το γεγονός ότι το φετινό "θύμα" είναι ο περσινός "θύτης" και όπως και να το κάνουμε ο ήχος της πτώσης του τράβηξε τα βλέματα όλης της ποδοσφαιρικής, αλλά και όχι μόνο, Ελλάδας...αλλά και Ευρώπης. Βλέπετε αυτήν την φορά η "δυσοσμία" του ελληνικού αθλητισμού ήταν τόσο μεγάλη που πέρασε τα σύνορα και έφτασε σε χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία αλλά πολύ περισσότερο στην Γαλλία.
Όποιος είχε την τύχη ή την ατυχία να παρακολουθήσει χθες το πολυδιαφημιζόμενο από την κρατική τηλεόραση "ντέρμπυ των αιωνίων" μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκου ξέρει πολύ καλά σε τι αναφέρομαι. Η τριτοκοσμική εικόνα αυτού του ντέρμπι είναι απλά η κορωνίδα του ποδοσφαίρου που μας αξίζει. Τριτοκοσμικές εικόνες, καπνογόνα, κραυγές, βρισιές, ξύλο αλλά την τελευταία λέξη την είπε πάλι ο υπόκοσμος του ποδοσφαίρου, δικαιολογόντας το γιατί βρισκόμαστε σε τέτοια κατάντια. Διαιτητικά λάθη που απλά δεν γίνεται να είναι απλά λάθη αλλά το κυριότερο οι δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη που όχι απλά υποτιμά την κρίση μου ως φίλαθλο αλλά και την νοημοσύνη μου ως άνθρωπο.
Ένας άνθρωπος που μόλις το καλοκαίρι ανέλαβε τα ινία Ολυμπιακού και έχει καταφέρει να δείξει σε όλους μας πόσο μέσα στα πραγματα είναι, πέρνοντας με την μία την προεδρία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, διώχνοντας όποιον δεν συμβάδιζε στα σχέδια του, αλλά και δημιουργώντας φανερές συμμαχίες με ομάδες μικρότερου βεληνικους. Αυτός ο οποίος χρέωσε τη χώρα με ένα εκατομμύριο ευρώ για να έρθει στην Θεσσαλονίκη η αποστολή του Ολυμπιακού για να παίξει σε άδειο γήπεδο με την ομάδα του ΠΑΟΚ, αναγκάζοντας την ελληνική αστυνομία να ανδρώσει και να απογειώσει ακόμα και ελικόπτερο απλά και μόνο για να κάνει επίδειξη ισχύος. Την ίδια στιγμή που ένα κοριτσάκι 6 ετών από έλλειψη ελικοπτέρου, δεν μεταφέρθηκε έγκαιρα σε κάποιο μεγάλο νοσοκομείο και "έσβησε" σε ένα από τα νησιά της Ελλάδας.
Απλά μας απέδειξε και με τα χθεσινά γεγονότα ότι στην χώρα μας δεν "νικά" και δεν πάει μπροστά ο καλύτερος αλλά αυτός με τις καλύτερες άκρες. Αυτοί οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα να παίξουνε με τα ανθρώπινα συναισθήματα και με τις ανθρώπινες ψυχές. Για μένα προσωπικά αυτοί που παίζουνε με τα ανθρώπινα συναισθήματα, με τις ανθρώπινες ψυχές, που στον βωμό του κομπλεξισμού και των συσσωρευμένων απωθυμένων τους δε λογαριάζουνε τίποτα είναι πραγματικά η μόνη κατηγορία ανθρώπων που μπορω να πω πως μισώ, γιατί την κακία που μαυρίζει τη δική τους προσωπικότητα, τείνουνε να την μεταδώσουνε κι αλλού.
Βασικά είναι λάθος...ναι είναι το πιο μεγάλο λάθος που μπορούμε να κάνουμε βάζοντας την λέξη αθλητισμός απλά ξεχνόντας ότι αυτή η κατάσταση, αυτή η "δυσοσμία", αυτή η "αρρώστια" πλήττει όλη την χώρα, σε όλους τους τομείς της. Μην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός είναι καθρέφτης του πολιτισμού μας και επηρεάζει και την εικόνα μας στον υπόλοιπο κόσμο. Αν αποδεχτούμε ότι αυτός είναι ο αθλητισμός μας είναι σαν να αποδεχόμαστε ότι αυτός είναι ο πολιτισμός μας. Και επειδή ο πολιτισμός είναι ότι σημαντικότερο έχει κάθε χώρα, και ειδικά η δική μας, αποδεχόμαστε με λίγα λόγια ότι έτσι λειτουργεί η χώρα μας. Και σας ρωτώ θα το αποδεχτούμε έτσι απλά ;;;
Δεν προϋποθέτει λοιπόν να είσαι γνώστης ή φίλαθλος του ποδοσφαίρου για να τρομάξεις. Όταν βλέπεις στο Καραϊσκάκης του 2011, να ισχύουν νόμοι και κανόνες δικτακτορίκών και φασιστικών καθεστώτων που μας γυρνάνε χρόνια πίσω. Δεν χρειάζεται να είσαι καν λάτρης του ποδοσφαίρου για να νιώσεις τον πόνο. Το θέαμα, ενός βιασμού, είναι από μόνο του αποκρουστικό.
Τα συναισθήματα μου είναι κάπως μπερδεμένα αυτήν την στιγμή...ανυσυχώ για το μέλλον..όχι απλά του ελληνικού αθλητισμού αλλά της Ελλάδας γενικά... το μόνο πράγμα που μου έρχεται αυτήν την στιγμή στο μυαλό και μπορώ να πω είναι ότι ακριβώς είχε γράψει ο Καββαδίας: «Πολλά έχουν δει τα μάτια μου, μα αυτό μου φέρνει τρόμο»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Δευ 21 Φεβ 2011, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: προσθήκη κειμένου
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

teod1980 έγραψε:Πολύ γραφικοί οι βάζελοι, τι ζητάνε τώρα νέα πρωταθλήματα και μιλάνε για σφαγές.
Πολύ γραφικοί ρε φίλε...Πήγαν και στην ΝΕΤ να ζητήσουν το λόγο.

:lol:
τουλαχιστον αυτοι κατι κανουν.... εμεις απλα σκύβουμε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εκ των υστέρων;μιλάμε για τον πολλά βαρύ βάζελο φίλε μου.μια τρούπα στο ύδωρ έχουν κάνει οι βάζελοι.φωτιά πάλι θα πάρουνε οι μονταζιέρες στην παιανία ... κ κάπου εκεί η πράσινη επανάσταση θα περάσει στην ιστορία :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ναι δεν λεω νταξ :) θα διαδηλώσουν και το πιο αγριο πανο τους θα ειναι "γιατι μας κλεβετε ρε παιδια?"
ομος εμεις τη καναμε ως τωρα που αυτα που ζησαμε φετος δεν εχουν προιγουμενο?
τιποτα.....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ξερω οτι ο βαζελος ειναι μικρη εκδοση παραγκας ..........

καλο ηταν αυτο που εγινε γιατι θα γινει-εγινε μεγαλη φασαρια κ μπας και δουμε μια ασπρη μερα........ποδοσφαιρικα....

ας κινηθουν στην uefa να τελειωνουν τα αστεια να μην ξανακλεψει κανεις μετα....
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Falegkos έγραψε:
teod1980 έγραψε:Πολύ γραφικοί οι βάζελοι, τι ζητάνε τώρα νέα πρωταθλήματα και μιλάνε για σφαγές.
Πολύ γραφικοί ρε φίλε...Πήγαν και στην ΝΕΤ να ζητήσουν το λόγο.

:lol:
τουλαχιστον αυτοι κατι κανουν.... εμεις απλα σκύβουμε.
Ειρωνικό ήταν φίλε μου, για τις τόσες φορές που έχουμε ακούσει : ''Πόσο γραφικοί είναι αυτοί εκεί πάνω;''
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Θέλω να πω κάτι, δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο τόπικ.

Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε το Σάββατο.
Ο κάθε νοήμων άνθρωπος κατάλαβε τι και ποιοί είναι αυτοί οι τύποι.

Είδαμε όλοι με ποιούς πήγε να τα βάλει ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν στη θέση του βάζελου ήμασταν εμείς.

Είναι ίσως ,λοιπόν, καιρός, να αφήσουμε τα ''φταίει ο Χάβος-ο Ελ ζαρ-ο Μπαλάφας'', τα ''Θοδωράκη'', τους ''χορηγούς και τις γούνες'' και τα σουξουμουξου μανταλάκια και να γίνουμε μια πολύ πιο ισχυρή μάζα και οντότητα. Αλλίως διέξοδο δε βλέπω.

Και κάτι άλλο. Το μάτς με το γαύρο πλησιάζει και για μια φορά ακόμα θα πρέπει να δώσουμε εξετάσεις. Είναι στο χέρι μας και μόνο να διδάξουμε πραγματικό ήθος και όχι Μαρινάκειο ήθος. Αναρωτιέμαι αν σαν λαός του ΠΑΟΚ, ήμαστε αρκετά έξυπνοι...
Άβαταρ μέλους
navigator11

η διαφορά φέτος από τους 2 ... αιώνιους είναι δεδομένα πλασματική.όμως τούτο λίγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι από πλευράς ΠΑΟΚ για όλα όσα έχουν γίνει από το καλοκαίρι κ έπειτα.το να γίνουμε μια ΓΡΟΘΙΑ στα λόγια μόνο ωραίο κ ορθό ακούγεται.το βάρος όμως για την έμπρακτη επίτευξή του πέφτει κυρίως στη διοίκηση.πρέπει ο ζαγόρ να ξαναπείσει ότι διαθέτει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ κ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.για τα οποία δεν απαιτούνται εκατομμύρια εκατομμυρίων.φέτος απέτυχε παταγωδώς κατά τη γνώμη μου.περιμένω θεαματική βελτίωση την επόμενη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Oι βαζελοι οταν καποτε καναμε αναλογες κινησεις μας λεγανε "γραφικους" μακεδονομαχους ειναι προφανες οτι βρισκονται σε αδυναμια να ελεγξουν το παρασκηνιο ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.....
μην μιλανε λοιπον γιατι τα ιδια κανουνε οποτε μπορουνε και αυτοι τα ιδια ακριβως .....
πρασινη και κοκκινη χολερα ειναι μην τους λυπαστε μονο το ελληνικο ποδοσφαιρο να λυπαστε.....
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

navigator11 έγραψε:πρέπει ο ζαγόρ να ξαναπείσει ότι διαθέτει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ κ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.για τα οποία δεν απαιτούνται εκατομμύρια εκατομμυρίων.φέτος απέτυχε παταγωδώς κατά τη γνώμη μου.περιμένω θεαματική βελτίωση την επόμενη χρονιά.
Και πέρυσι που τα είχε, (όλοι είχανε να λένε για μια ομάδα του ΠΑΟΚ με ταυτότητα, το σύστημα σε έστειλε ένα Σπάθα και σε καθάρισε). Η ζωή μας κύκλους κάνει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

προσωπικα,θα είμαι υπερευχαριστημένος αν ο ΠΑΟΚ λειτουργεί,ως προσφάτως=την περασμένη 2ετία,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ.το σύστημα υπήρχε,υπάρχει,θα υπάρχει.με τα ελάχιστα μέσα που οικονομικά είχαμε στη διάθεσή μας πέρυσι το ανταγωνιστήκαμε σχεδόν μέχρι τέλους.δεν αξιώνω να το νικήσουμε,γουστάρω όμως να το αναγκάζσουμε να ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

navigator11 έγραψε:η διαφορά φέτος από τους 2 ... αιώνιους είναι δεδομένα πλασματική.όμως τούτο λίγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι από πλευράς ΠΑΟΚ για όλα όσα έχουν γίνει από το καλοκαίρι κ έπειτα.το να γίνουμε μια ΓΡΟΘΙΑ στα λόγια μόνο ωραίο κ ορθό ακούγεται.το βάρος όμως για την έμπρακτη επίτευξή του πέφτει κυρίως στη διοίκηση.πρέπει ο ζαγόρ να ξαναπείσει ότι διαθέτει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ κ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.για τα οποία δεν απαιτούνται εκατομμύρια εκατομμυρίων.φέτος απέτυχε παταγωδώς κατά τη γνώμη μου.περιμένω θεαματική βελτίωση την επόμενη χρονιά.

Έχω δείξει πολλές φορές την στήριξη μου στο Ζαγόρ αλλά ........πρέπει να συμφωνήσω στα παραπάνω!!
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Πραγματικά αψογο ποστ.

Παρόλαυτα είναι καιρός να εξιλεωθεί και η διοικηση με όποιο τροπο πιστεύει κ θεωρεί σωστό για την στήριξη στον χοντρό στην αρχή της χρονιάς.
Ήταν και είναι λάθος και πρέπει να διορθωθεί.
Πότε αν όχι τώρα;
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

navigator11 έγραψε:προσωπικα,θα είμαι υπερευχαριστημένος αν ο ΠΑΟΚ λειτουργεί,ως προσφάτως=την περασμένη 2ετία,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ.το σύστημα υπήρχε,υπάρχει,θα υπάρχει.με τα ελάχιστα μέσα που οικονομικά είχαμε στη διάθεσή μας πέρυσι το ανταγωνιστήκαμε σχεδόν μέχρι τέλους.δεν αξιώνω να το νικήσουμε,γουστάρω όμως να το αναγκάζσουμε να ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ.
Αυτο. :pano:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Τέλος ο Τσίωλης από Βόλο.

Τώρα αυτό είναι καλό επειδή φεύγει ένας προπονητής που τους έκανε να παίξουν λίγη μπάλα ή είναι κακό επειδή δείχνει οτι ο χοντρός έχει εξασφαλισμένα αυτά που θέλει από αλλού...;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”