85. Diego Alejandro Arias Hincapié

Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: 85. Diego Alejandro Arias Hincapié

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

μια χαρα εχει παει στα φιλικα και συντομα θα παρει τις ευκαιριες τους..εμενα μου αφησε συμπαθητικες εντυπωσεις αλλα σιγουρα,σοβαρη κριτικη θα υπαρξει οταν μπει σε επισημο.

προσπαθουν να μην τον αγχωσουν,να μην τον καψουν,αφου πολλακις λατινοι που ερχονται για πρωτη φορα ευρωπη δυσκολευονται.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

xristos14 έγραψε:Να'παιζε ο Μπαλάφας με Νιονιο οκ θα ξεκουραζότανε κ ο Παμπλο..τώρα μόνο στην ιδέα ότι για αντίπαλο δέος του Μαμαεφ θα βάλουμε τον Μπαλάφα έχω καταιδρώσει..ο Μαμαεφ νομίζω είναι αυτός που φωνάζουνε ο Ρώσος Γκατουζο
Ο Γαμαέφ δηλαδή....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οτι θελει λεει το καθε 17χρονο. αν θελεις γκικα να μιλησεις πηγαινε μεχρι την σουροτη να δεις απο κοντα και ασε τις λαλακιες περι βιντεο και τα συναφη , εγω που ειδα απο κοντα εκεινο το φιλικο και κανα δυο τρεις προπονησεις απο τοτε λεω οτι το παιδι ειναιετσι οπως τον παρουσιαζουν, δυνατος κοντρολαρισμενος αρκετα ευκινητος ειχε προβλημα φυσικης καταστασης αλλα τωρα ειναι κοντα στα επιπεδα των υπολοιπων το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει προσαρμοστει ακομα στα ευρωπαικα προτυπα ποδοσφαιρου, για οσους εχουν γνωση απο λατινικη αμερικη ξερουν οτι το ποδοσφαιρο εκει εχει διαφορα με το ευρωπαικο τεραστια. το στοιχιμα για τον παικτη ειναι να καταφερει να εγκλιματηστει στις απετησεις του ευρωπαικου ποδοσφαιρου κατι που δεν ειναι ευκολο αν τα καταφερει θα εχουμε κερδησει εναν παρα πολυ καλο παικτη γιατι τα χαρακτηριστηκα που εχει δεν τα βρησκεις ευκολα. απο κει και περα πρεπεινα γνωρίζουμε οτι οι περισσοτερες μεταγραφες απο λατινικη σε ολες τις ομαδες χρειάστηκαν εναν χρονο με εξι μηνες για να αποδωσουν τα αναμενομενα και πολλοι δεν καταφεραν ποτε να προσαρμοστουν στις απετησεις της ευρωπης και ας ειχαν δαπανηθει απο τις ομαδες τεραστια χρηματικα ποσα . γι αυτο καλο ειναι να κανετε υπομονη και να καταλαβετε προπαντως οτι ενα παικτη δεν τον περνει η ομαδα μας για δυο παιχνιδια , καλο ειναι βεβαια ναμπορει να βοηθησει αλλα δεν ειναι αυτοσκοππος
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

μακάρι ρε ντεσπεράντο. λες εγώ να μη θέλω να βγει καλος; η πρώτη εντύπωση που είχα τότε δεν ήταν καλή. Αργότερα έμαθα ότι έχει βελτιωθεί.. θα δείξει!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

διαβάζοντας πιο προσεκτικά το ποστ σου και τα ποστ μου δεν βλέπω που διαφωνουμε. κι εσύ και εγώ λέμε για αδυναμία σε φυσική κατάσταση και τακτική. :?

Αφού συμφωνείς με το κάθε δεκαεφτάχρονο, μάλλον κι εσύ δεν ξες που πάνε τα τέσσερα όπως και το κάθε.. δεκαεφτάχρονο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

γκικα η ενσταση μου δεν ειναι σε αυτα που λες αλλα που τα στηρίζεις, αμα βγω και πω μου ειπαν, εμαθα, ακουσα, διαβασα, πηρα ενα βιντεο απο εναν φιλο ειδα στο γιου τουμπ οτι ο ταδε ειναι παικταρα ή παλτο τοτε ναιδεν ξερω που πανε τασσερα και ακομα παραπερα. αποψη μπορουν και πρεπει να εχουν οι παντες αλλα και ας μην μας αρεσουν αυτα που θα πει ο αλλος αρκει να τεκμηριωνει την αποψη του και να βασιζετε σε πραγματικα και σοβαρα γεγονοτα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ ξέρω ότι με τα παραπάνω ποστ σου επιβεβαίωσες την κριτική που έκανα στον παίκτη. Ασχέτως με το ότι δεν σου άρεσε το πως το υποστήριξα, έχεις την ίδια άποψη για τον παίκτη με μένα.

Οπότε είμαι διπλά μάγκας ( 8-) ) που έβγαλα με τον τρόπο μου το ίδιο συμπέρασμα με έναν που δηλώνει πιο ψαγμένος από μένα.
Άβαταρ μέλους
nikoloo4

Δημοσίευση από nikoloo4 »

Μάγκες από βίντεο που έχω δει, ο παίκτης αυτός δεν είναι ούτε Garcia, ούτε Vitolo... Θα τρέχει 90', θα κλείνει διαδρόμους, θα κλέβει μπάλες και μετά θα ψάχνει τον Garcia για να την δώσει αυτός κάπου σωστά ή θα ρίξει καμιά βολίδα και ο Θεός βοηθός... Δεν μπορεί να μαρκάρει παίκτη όπως ο Vitolo, που κολλάει πάνω σε κάποιον και ξεχνάμε ότι αυτός έπαιξε!! Εγώ θα καραγούσταρα να τον δω σε 4-3-3 ΜΕ Garcia και ΜΕ Vitolo! (και μπροστά Vieirinha αριστερά, Σάλπι δεξιά, Αθανασιάδη κορυφή)... Αν οι Ρώσοι μας παίζουν στο μισό γήπεδο στο πρώτο μισάωρο τον βλέπω να τον βάζει πριν το ημίχρονο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:Οπότε είμαι διπλά μάγκας ( 8-) ) που έβγαλα με τον τρόπο μου το ίδιο συμπέρασμα με έναν που δηλώνει πιο ψαγμένος από μένα.
Hold your horses man!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αντε με λιγη προσπαθεια να τον βγαλουμε παλτο και ακομη δεν τον ειδαμε....τι βιαζεστε οταν θα αρχισει τα επισημα παιχνιδια να τον κριτικαρουμε απο τωρα ειναι πολυ νωρις.....
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Μα αυτό ακριβώς είναι το ζήτημα, να τον δούμε επιτέλους :!:
Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι δικοί μας πάντα είναι οι ανέτοιμοι, οι απροπόνητοι, οι απροσάρμοστοι.
Εδώ στα παιχνίδια με τον Ajax, αγωνίστηκε ο Suarez και όχι ο Contreras :shock:
Και οι αυτονόητες απορίες βαφτίζονται κακόβουλες είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο.
Έγω ένιωθα, όπως και πολλοί άλλοι, πως ήταν άμεση ανάγκη να αποκτηθεί αμυντικός χαφ τον Ιανουάριο, λόγω της απουσίας Βιτόλο, της υπερφόρτωσης του Πάμπλο και των ελλειπών εναλλακτικών λύσεων (άσχετα αν ξάφνου τώρα τελευταία βαφτίζονται όλοι παικταράδες με κριτήριο του αν είναι καλά παιδιά, αν μαζεύουν τις μπάλες στην προπόνηση, αν σιγοψιθυρίζουν συνθήματα στον πάγκο κτλ)
Αποκτήθηκε λοιπόν ο Arias...και :?:
Η ελλειψη προσαρμογής του δηλαδή πόσο ακραία είναι :?:
Παθαίνει κρίσεις πανικού στο γήπεδο και απαγγέλει αποσπάσματα του Gabriel Garcia Marquez από τη νοσταλγία :?:
Κατι τέτοιο θα ισχύει για να μην έχει κριθεί ικανός ως τώρα να δώσει μία ανάσα στον Γκαρσία ή να αντικαταστήσει τον Τσουκάλα, έστω και σε ένα ματς.
Ο οποίος Τσουκαλάς καλός, χρυσός, φιλότιμος, εξελίξιμος (πιθανότατα) για να μην παρεξηγηθώ.
Και να μην ήταν έτσι βέβαια, έτσι θα ήταν τελικά, καθότι καταγράφουμε μεθοδικά και ακούραστα όλες τις σωστές του ενέργειες προκειμένου να τον βγάλουμε παικταρά, αλλά τουλάχιστον ας παραδεχτούμε όλοι μια φορά το αυτονόητο.
Είναι κάπως περίεργο για τον οποιοδήποτε παίκτη που έρχεται ξάφνου από τη Β' Κύπρου να βγάζει βασικός όλο αυτό το ζόρικο πρόγραμμα, συν το γεγονός ότι αντικαθιστά ένα σκυλίσιο αμυντικό χαφ ενώ δεν είναι αυτή η θέση του :!: :?
Αν από την άλλη ο Arias είναι τόσο μα τόσο ανίκανος να προσαρμοσθεί σημαίνει ότι ήταν κακή επιλογή.
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

μπαινει αλλαγη και σκοραρει σημερα ο παικταρας
θα κλεισει στοματα αποψε!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μακάρι να είναι το 8άρι που μας λείπει! Αν ταιριάξει με Garcia και Vitolo πάμε για μια πολύ δυνατή τριπλέτα στα χαφ, που θα κόβει, θα αλλάζει πάσες (passing game), θα παγώνει το παιχνίδι και θα ελέγχει πλήρως τη ροή του. Αν και ο Ivic επανέλθει στα περυσινά, η ομάδα πάει για ένα πολύ δυνατό φινάλε (κύπελλο, play-off).
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Φανταζομαι τι σκεφτεται ο παικτης...
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

ειμαι σιγουρος οτι θα ξεκινησει στην ρωσια και μονο το τρεξιμο του καλο θα μας κάνει εκει(να πάρει και κανα ολοσωμο ισοθερμικο γιατι εκει......... :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”