Lenin Vladimir έγραψε:theoPAOK έγραψε:Παιδιά, πέρα απ την πλάκα,πιστεύω πως ήταν μια αρχή αυτο.
Δυστυχώς τα οικονομικα μέχρι εδώ μας επιτρέπουν.
Πιστεύω όμως,πως με 2-3 προσθήκες,μπορούμε και του χρόνου...
Το μόνο που μου την δίνει,είναι οτι θα βγούν όλοι οι αλλόθρησκοι,απόγονοι και βαζέλια να βγάλουν το κόμπλεξ τους... και μου τη δίνει,γιατι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ..Τεσπα,ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Mhn apogoiteveste paidia,exete ton kalytero kosmo sthn Ellada,arketa kalous paiktes,alla to provlima to vlepo stin psixologia kai ston proponiti.
Βλαδίμηρε, μπράβο στην ομάδα σου...μείον 3 βασικούς και δεν φάνηκε...σε προετοιμασία και έβγαιναν αυτοματισμοί τρελοί μπροστά και πίσω, πολύ γρήγοροι (αυτοί είναι που θα τα παίζανε στο 60 λόγω προετοιμασίας; μάλλον τα βαριά πόδια υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα...).
Δουλεμένη ομάδα, αλλά όχι φόβητρο. Λίγο πολύ έχουν ειπωθεί:
1) Δεν στεναχωριέμαι για την ήττα, αλλά για το άψυχο παιχνίδι μετά το γκολ με εξαίρεση τα τελευταία 5'
2) Φάνηκε οτι από αυτό το σημείο το επίπεδο ανεβαίνει επικίνδυνα
3) Τρελάθηκα με Λίνο...πια νομίζω οτι ο Σαβίνι ή ο Σνάου κ ο Έττο δεξιά είναι προτιμότερες λύσεις
4) Μπορούσαμε να έχουμε βάλει ένα γκολ, είτε στην αρχή είτε με Ελ Ζαρ. τότε θα ήταν αλλιώς τα πάντα, ειδικά με γκολ στην αρχή
5) 9 με 10 οφ σάιντ;;;; οκ, το είδες, παίζουν τεχνικό...μην την πατάς συνέχεια
6) Βιτόλο για εμένα λάθος που μπήκε...ρίσκο που δεν βγήκε, πάμε παρακάτω
7) Ο Στέφανος δίνει πνοή, κράτημα, σπάσιμο και γυροφέρνει τις φάσεις, προσφέρει πολλά
8) Ψήφισα Χαλκιά, γιατί θα είχαμε φύγει με 2-3 τεμάχια στο πρώτο, οπότε και η εμφάνιση του Κόνδορα θα πήγαινε στράφι. Συνολικά ο Χιλιανός είναι κορυφή σήμερα.
9) Ειδικά σε τέτοιο επίπεδο είναι εμφανέστατες οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Δυστυχώς και λόγω ηλικίας γενικά, αλλά και ειδικά επειδή δεν επιστρέφεις εύκολα από τραυματισμό.
Χαλαρά πάμε εκεί και παίζουμε χωρίς άγχος και πίεση και ό,τι βγει.
Οκ, δεν παίξανε αυτό που περιμέναμε, αλλά ειδικά στην Ευρώπη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Μπράβο στα παιδιά, ας παίξουν χωρίς άγχος και ένα γκολ εκεί μέσα το έχουμε.
Δεν μασάμε, και μόνο που παίζουμε με αυτούς σε τέτοια φάση, μας μαθαίνει όλη η Ευρώπη. Κι ας τους άλλους να ασχολούνται με φούστες και παραρτήματα. Έχασες από την ΤΣΣΚΑ και με ένα γκολ μόνο, όχι κάτι 3άρες που εισέπραξαν άλλοι το φθινόπωρο...