Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva 17/2 22:05 ant1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva 17/2 22:05 ant1
Αδερφέ μου Lenin θέλω ειλικρινά να σε ρωτήσω κάτι γιτί διακρίνω υπεροψία κα αλαζονεία.. Θεωρείς την ομάδα σου καλύτερη από Fener και Ajax??? Μπορεί σαν υλικό να έχετε καλύτερο από τον ΠΑΟΚ και το ΄΄μπορεί΄΄ τονισμένο... Αλλά αφού είσαι γνώστης όπως φαίνεσε ή θέλεις να φαίνεσε μάθε ότι στο μπασκετ μόνο δενκλέβεις παιχνίδια.. Στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν. Και σήμερα δεν διακρίνω κάποια ομάδα να είναι διατεθιμένη να ΄΄ κλέψει΄΄ παιχνίδι αλλά βλέπω μία να το διεκδικεί με το σπαθί της. Κρίμα να μην είσαι μέσα στο γήπεδο για να καταλάβεις τι σου λέω. Δεν θα καταλάβεις ποτέ τι θα πεί ΄΄ΚΟΣΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ΄΄..... Κράτα χαμηλά την μπάλα... Για καλό σου...
-
telaytaia 10 xponia eimaste panta stin koryfhgiapas έγραψε:Φιλε μου, με αυτα που βλεπεις στη Ρωσια , μπορεί να σταθεί ομάδα εκεί , χωρις να υπάρχει μεγαλομέτοχος που να βαζει συνεχεια χρήματα?
Δηλαδή , με
1) Εξυπνο scouting
2) Aκαδημίες
3) Τηλεοπτικα + διαφημίσεις + διαρκείας
θεωρείς ότι μπορεί μια ομάδα να καθιεωρωθεί στις 2-3 πρωτες θέσεις στη Ρωσία?
Ή μηπως ειναι απαραίτητη η οικονομική στηριξη απο τον πρόεδρό σας , ώστε να ειστε ανταγωνιστικοί?
Επίσης , τα 8.000 - 10.000 διαρκείας δεν είναι κάπως λίγα για το μέγεθός σας?
Ιδιως σε εποχή που ειστε σε μια σωστη αγωνιστικη τροχιά?
symfono oti einai liga ta diarkeias gia avto xreiazomaste diko mas stadio
exoume kai kairikes synthikes diaforetikes
To στάδιό σας έχει , ξεκινήσει να φτιάχνετε?
Με τη χρηματοδότηση?
Ποιός βαζει τα χρήματα?
Με τη χρηματοδότηση?
Ποιός βαζει τα χρήματα?
-
me tin seiraHideguti έγραψε:Μπερδεψες τις γενεαλογιες.
Ο μπαμπας του τσαρου ηταν Μπολσεβικος.
Καλησπερα Βλαδιμηρε. Μια και σε πετυχα εδω θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα για τον μεταξυ μας αγωνα:
Πιστευεις πως αν ζουσε ο συνονοματος καμια εικοσαρια χρονια ακομα ο κοσμος μας θα ηταν διαφορετικος? Αν η ΝΕΠ συνεχιζοταν και δεν γινοταν η κολλεκτιβοποιηση θα υπηρχε ακομα Σοβιετικη Ενωση? Τον Αντροποφ τελικα τον φαγανε για να μην προχωρησει σε μεταρρυθμισεις ή πεθανε απο φυσικο θανατο? Τασκενδη πρωτα και Μοσχα μετα ή Μοσχα κατευθειαν? Ποιο θεωρεις ανωτερο, το σοβιετικο ή το ρωσσικο ποδοσφαιρο? Αν η σοβιετικη ποδοσφαιρικη σαιζον παιζοταν στον ιδιο χρονο με τα υπολοιπα ευρωπαικα πρωταθληματα, και δεν τελειωνε νωριτερα απο αυτα, θα μπορουσε καποια σοβιετικη ομαδα να παρει το πρωταθλητριων? Ο Σλάβα Μετρεβέλι ηταν τοσο τεραστιος παικτης οσο εχω διαβασει? Τι εγινε στην ΕΣΣΔ μετα την σφαγη απο το Βελγιο το 1986? Ποια η γνωμη σου για τον Βαλερί Λομπανόφσκι
Και κατι ασχετο. Οι οπαδοι της ΤΣΣΚΑ θεωρουν πως θα μας περασουν ευκολα ή μας θεωρουν υπολογισιμο αντιπαλο?
as afisoume politiki gia politikous
kamia sxesi me Taskent
sovietiko podosfairo poly anotero
isos Dynamo Kiev 76/77 h Dynamo Tbilissi 78/79
Metreveli enas apo tous 10 kalyterous paiktes 60-70 omos Hidegkuti itan pio dynatos
1986 ego prosopika eklaiga
Lobanofski megas kai tyranos
an paizame ton noemvrio den tha eixate kamia tyxi tora 50-50
kala xalarwse den se prosebala kiolas... ena sinthima eipa...mpes se antistoixa topic proigumenwn agwnwn na deis ti ginete..e daxei me esas epeidi eiste eterothalis aderfia mas kanume mia ekseresi gi auto su eipa kai sorry....pes mas kai kamia pithani 11ada sas kai pioi einai oi paiktarades apo aytus pu tha paiksoun an kai panw katw tous kseroume....Lenin Vladimir έγραψε:kai ayto simainei pos prepei na me prosvaleis?DamoN έγραψε:Εδω και τοσες χιλιαδες χρονια απο τη μοσχα στελνετε βαγονια με βιζιτακια πολυτελειας και με τι καθε ξεκ@λιαρα της ρωσιας...
μλκ ρωσε εδω ειναι τουμπα μαλαματινες μαυρα και τουλουμπα
μαμω την μοσχα την τσεσεκα σας και τν π**** την ρουσλανα την μαμα σας!!!!!
P.S αδερφε βλαδιμηρε σορυ αλλα πρεπει να μπαινουμε και εμεις σιγα σιγα στο κλιμα για το βραδυ
Αδερφέ ειλικρινά απάντησε μου, για να σου απαντήσει σε όλα αυτά τον κέρασες χόρτο??Hideguti έγραψε:Μπερδεψες τις γενεαλογιες.
Ο μπαμπας του τσαρου ηταν Μπολσεβικος.
Καλησπερα Βλαδιμηρε. Μια και σε πετυχα εδω θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα για τον μεταξυ μας αγωνα:
Πιστευεις πως αν ζουσε ο συνονοματος καμια εικοσαρια χρονια ακομα ο κοσμος μας θα ηταν διαφορετικος? Αν η ΝΕΠ συνεχιζοταν και δεν γινοταν η κολλεκτιβοποιηση θα υπηρχε ακομα Σοβιετικη Ενωση? Τον Αντροποφ τελικα τον φαγανε για να μην προχωρησει σε μεταρρυθμισεις ή πεθανε απο φυσικο θανατο? Τασκενδη πρωτα και Μοσχα μετα ή Μοσχα κατευθειαν? Ποιο θεωρεις ανωτερο, το σοβιετικο ή το ρωσσικο ποδοσφαιρο? Αν η σοβιετικη ποδοσφαιρικη σαιζον παιζοταν στον ιδιο χρονο με τα υπολοιπα ευρωπαικα πρωταθληματα, και δεν τελειωνε νωριτερα απο αυτα, θα μπορουσε καποια σοβιετικη ομαδα να παρει το πρωταθλητριων? Ο Σλάβα Μετρεβέλι ηταν τοσο τεραστιος παικτης οσο εχω διαβασει? Τι εγινε στην ΕΣΣΔ μετα την σφαγη απο το Βελγιο το 1986? Ποια η γνωμη σου για τον Βαλερί Λομπανόφσκι
Και κατι ασχετο. Οι οπαδοι της ΤΣΣΚΑ θεωρουν πως θα μας περασουν ευκολα ή μας θεωρουν υπολογισιμο αντιπαλο?
-
exei ksekiniseigiapas έγραψε:To στάδιό σας έχει , ξεκινήσει να φτιάχνετε?
Με τη χρηματοδότηση?
Ποιός βαζει τα χρήματα?
me xrimata tou Giner
To γήπεδο όταν ολοκληρωθεί θα ανήκει στο σύλλογο? Ή στον πρόεδρο - ιδιοκτήτη?
Θελω να πω αν αυριο-μεθαυριο, για καποιο λόγο αποχωρήσει ο ιδιοκήτης τί θα γίνει με το γήπεδο?
Θελω να πω αν αυριο-μεθαυριο, για καποιο λόγο αποχωρήσει ο ιδιοκήτης τί θα γίνει με το γήπεδο?
-
sto syllogogiapas έγραψε:To γήπεδο όταν ολοκληρωθεί θα ανήκει στο σύλλογο? Ή στον πρόεδρο - ιδιοκτήτη?
ok φιλε...χαρηκα πολύ για τη κουβέντα.
Ας γίνει ένα καλό και ομορφο ματς
Ισως τα ξαναπουμε στη συνεχεια.
Ας γίνει ένα καλό και ομορφο ματς
Ισως τα ξαναπουμε στη συνεχεια.
-
Nα ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου.
Πώς την βλέπεις την ομάδα σου αυτή την περίοδο? Πιστεύεις οτι θα έχει την φυσική κατάσταση να τρέχει για 90λεπτά?
Εγώ απ τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν την είδα και στα καλυτερά της.. Αλλα μόνο απ αυτό.. Εσύ ξέρεις καλύτερα.
Πώς την βλέπεις την ομάδα σου αυτή την περίοδο? Πιστεύεις οτι θα έχει την φυσική κατάσταση να τρέχει για 90λεπτά?
Εγώ απ τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν την είδα και στα καλυτερά της.. Αλλα μόνο απ αυτό.. Εσύ ξέρεις καλύτερα.
-
persi tetoia epoxi paizame me Sevilla kai xoris Vagner kai Doumbia.theoPAOK έγραψε:Nα ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου.