Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva 17/2 22:05 ant1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva 17/2 22:05 ant1
Πάμε για ένα ηρωικό 0-0.
P.S. Outstanding comment,Olorin!
P.S. Outstanding comment,Olorin!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Τετ 16 Φεβ 2011, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
είναι κωμικό να συζητάμε -γι'αυτό κ το λογίζω ως χούμορ- να παίξουμε αύριο 4-4-2.δε γίνονται αυτά τα πράγματα.γι'αυτό την πεπατημένη κ ας προσευχηθούμε να τη βγάλουμε με μηδέν παθητικό.
μάκη κ εγώ προς τα εκεί προσανατολίζομαι.εκτός αν κάτσει κανένα στημένο ως συνήθως ...
μάκη κ εγώ προς τα εκεί προσανατολίζομαι.εκτός αν κάτσει κανένα στημένο ως συνήθως ...
Δεν ξερω τι θα κανουν αλλα εγω εριξα απο ενα εικοσαρικο στον πρωτο σκορερ του αγωνα... Βιερινια ποσοστο 10, Γκαρσια ποσοστο 25 και... Κοντρερας 40 χεχε ειχα ενα προαισθημα για τον Παμπλο
Δυστυχως αυριο δεν θα ειμαι στον ΝΑΟ λόγω οικονομικής στενότητας...Οσο για το ματς δεν το συζηταμε τους κοιμιζουμε στο 0-0, πετάμε ενα γκολακι οπως στο Ζακρεμπ και μετα ανοίγονται αυτοι και τους κάνουμε το 2-0.Απλά πράγματα.Παμε ΠΑΟΚαρα μου. 

Να παίξουμε όπως έπεξε η Αρσεναλ πρίν.
Δηλαδή τι παραπάνω έχουν αυτοι δηλαδή που δεν έχουμε εμείς και μπορούν να παίζουν έτσι? ε?
Νταξει..να μου πείς αυτοί έπεζαν με καποια Μπαρταλάνα? Μπαρτσελάνα? Παρταλόνα? Παρτο έτσι, Παρτο αλλίως.. ξερώ γω, καπως έτσι...ενω εμείς έχουμε πιο δύσκολο έργο, απέναντι στο γίγαντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου CSKA.
5 ΓΚΟΛ ΘΕΛΩ. ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
Άντε, μη τα πάρω 11:44 το βράδυ..
Δηλαδή τι παραπάνω έχουν αυτοι δηλαδή που δεν έχουμε εμείς και μπορούν να παίζουν έτσι? ε?
Νταξει..να μου πείς αυτοί έπεζαν με καποια Μπαρταλάνα? Μπαρτσελάνα? Παρταλόνα? Παρτο έτσι, Παρτο αλλίως.. ξερώ γω, καπως έτσι...ενω εμείς έχουμε πιο δύσκολο έργο, απέναντι στο γίγαντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου CSKA.
5 ΓΚΟΛ ΘΕΛΩ. ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
Άντε, μη τα πάρω 11:44 το βράδυ..
-
Kalo vradi apo pagomeni Mosxa!
ena filiko minima se osous erxontai edo stis 22. parte ta pio zesta sas rouxa,ta pio xontra mpoufan pou exete,kanei poly kryo.H Zagreb tha sas fanei Africa. Ayto den einai katholou asteio.Kai sto gipedo as kerdisei o kalyteros!
Welcome in Russia from RedArmy.
ena filiko minima se osous erxontai edo stis 22. parte ta pio zesta sas rouxa,ta pio xontra mpoufan pou exete,kanei poly kryo.H Zagreb tha sas fanei Africa. Ayto den einai katholou asteio.Kai sto gipedo as kerdisei o kalyteros!
Welcome in Russia from RedArmy.
-
Συγχαρητήρια! Αύριο να βογκάς σε 7 γλώσσες όταν θα κανονίζει ο Μπαλάφας! 

Ρε γκίκα μπορεί να μιλάει σοβαρά ο άνθρωπος..δε σημαίνει πως είναι ρούλλης...

Δεν πειράζει. Ότι και να ναι, αφού δεν είναι ΠΑΟΚ, θα βογγίξει!
Το 7 γλώσσες μ' αρέσει σαν ιδέα... 

-
exoume paiksei se Old Trafford,San Siro,Stamford Bridge,kerdisame Barcelona sto Camp Nou,sevomaste kathe antipalo,alla den fovomaste kanenan! edo irtha na kanoume sizitisi ean thelete, isos kapoios thelei na rotisei gia Mosxa
Have you got a "second" team playing in the first League as well as we have????
Also our "second" team last night held a draw with Manchester City at Europa League...
We have put them in an European competition in order to gain experience, because the best players of them will become members of P.A.O.K. in the near future!

Also our "second" team last night held a draw with Manchester City at Europa League...
We have put them in an European competition in order to gain experience, because the best players of them will become members of P.A.O.K. in the near future!