εστειλα εμαιλ και μου ειπαν οτι θα την εχουν σημερα παντως
Φανέλα ΠΑΟΚ
-
koudasgreat
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Unicef !!!
Καλό, εμεις και η Μπαρτσα!
- PaOkArAsIrAkLiO
Λιγο οφ-τοπικ αλλα μηπως μπορει να μου πει κανεις αν εχουν φερει στη μπουτικ κασκολ ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ (μισο-μισο);;; Θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαν βγαλει για το ΠΑΟΚ-Αγιαξ.
Θα ανέβω για το ματς με το γαύρο στις 16/3 και έλεγα να περάσω να πάρω 1-2 φανέλες από τη μπουτίκ, αλλά εάν είναι να περιμένω για να βρω μόνο περσυνές, τότε να παραγγείλω άμα είναι από την αρένα...αλλά και εκεί είδα οτι οι χωρίς χορηγούς έχουν εξαντληθεί, γιατί βασικά χέστηκα να διαφημίζω τον οπαπ...έχει επικοινωνήσει κανείς για το εάν θα έρθουν νέες παραλαβές εντός/εκτός χωρίς χορηγούς;
θα έχει αλλιώς μπορεί να βρεις και έξω απ τη ΤούμπαPaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Λιγο οφ-τοπικ αλλα μηπως μπορει να μου πει κανεις αν εχουν φερει στη μπουτικ κασκολ ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ (μισο-μισο);;; Θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαν βγαλει για το ΠΑΟΚ-Αγιαξ.
Δεν ξερω αν ειναι το επίσημο (δώρο μου το κάνανε απευθείας απο την βιοτεχνία που βγήκαν) αλλα ειναι ωραίο διπλό μαλιστα:PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Λιγο οφ-τοπικ αλλα μηπως μπορει να μου πει κανεις αν εχουν φερει στη μπουτικ κασκολ ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ (μισο-μισο);;; Θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαν βγαλει για το ΠΑΟΚ-Αγιαξ.

-
koudasgreat
Και η πορτοκαλί της γυναικείας είναι πολύ καλή.
Γενικά, πορτοκαλί ως 3η φανέλα θα γούσταρα άσχημα.
Γενικά, πορτοκαλί ως 3η φανέλα θα γούσταρα άσχημα.
απο ατομα που εχουν προμηθευτει φανελα ειναι σε φαρδια γραμμη ή στενη???να παρουμε L ή XL??? :ugeek:
Της γυναικείας ομάδα την φανέλα μπορούμε να την αγοράσουμε από κάπου και αν ναι από που?
Φυσικά και δεν μπορείς να τη βρεις.Εδώ της ΠΑΕ δεν υπάρχει.Έχει βέβαια κάποιες διαφορές απ του φίλου που σχεδίασε τη παραπάνω umbro

Η μαύρη είναι τελείως κολλητή θέλει 1-2 νούμερα μεγαλύτερη.Η ριγέ σχετικά στενή ίσως ενα νούμερο παραπάνω.Sera4 έγραψε:απο ατομα που εχουν προμηθευτει φανελα ειναι σε φαρδια γραμμη ή στενη???να παρουμε L ή XL??? :ugeek: