Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Δυστυχώς όλοι τα ίδια σκατά είναι διακατέχονται από σύνδρομα κατωτερότητας
Έβλεπα το Μίλαν-Τότεναμ και τους τσαμπουκάδες του Γκατούζο σε έναν μεσήλικα στον Αγγλικό πάγκο, ώσπου είπε ο Σωτηρακόπουλος το όνομά του: Joe Jordan.
Εγώ βέβαια τον θυμόμουν με λειψή οδοντοστοιχία. Χαρακτηριστική φυσιογνωμία των τελών '70s και αρχών '80s.
[youtube]gZhzIs4uMEQ[/youtube]
Εγώ βέβαια τον θυμόμουν με λειψή οδοντοστοιχία. Χαρακτηριστική φυσιογνωμία των τελών '70s και αρχών '80s.
Να θυμισω οτι η Σιτυ ηρθε μολις χθες ,χωρις μια προπονηση....
Ενα φαγητο, μια βολτα, και στο γηπεδο κατευθειαν ..
Πολυ χαλαρα επαιξε..
Δεν πατησε "γκαζι" γιατι ξερει πως να διαχειριστει την προκριση στην Αγγλια..
Ποιος ο λογος να σκοτωθει?
Ενταξει ταμπουρι επαιζαν τα σκουληκια και δικαιολογημενα, αλλα τα κοζια θα αλλαξουν την αλλη Πεμπτη..

Ενα φαγητο, μια βολτα, και στο γηπεδο κατευθειαν ..
Πολυ χαλαρα επαιξε..
Δεν πατησε "γκαζι" γιατι ξερει πως να διαχειριστει την προκριση στην Αγγλια..
Ποιος ο λογος να σκοτωθει?
Ενταξει ταμπουρι επαιζαν τα σκουληκια και δικαιολογημενα, αλλα τα κοζια θα αλλαξουν την αλλη Πεμπτη..
Το ερπετό σήμερα έπαιξε πολύ καλά,δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε.
υ.γ. Να ετοιμάζεται ο επόμενος βλ. Νέτο.
DC έγραψε:Έβλεπα το Μίλαν-Τότεναμ και τους τσαμπουκάδες του Γκατούζο σε έναν μεσήλικα στον Αγγλικό πάγκο, ώσπου είπε ο Σωτηρακόπουλος το όνομά του: Joe Jordan.
Πραγματικα Μεγαλος παικτης...
Καπως ετσι τον θυμασαι...;;

Ο προπονητής της CSKA μας κάνει scouting εδώ και μήνες ίσως...
Ακούσατε εσείς ότι ήρθε κανείς να δει έστω από κοντά τον ρούλη????
Χαρακτηριστικό παράδειγμα υποτίμησης του αντιπάλου.Ο άρης έπαιξε καλά και σωστά το ματς.
Η επισήμανση που έχω να κάνω είναι πως αν έπαιζαν οι γριές σε έδρα σαν το Χαριλάου και ο άρης σε γήπεδο σαν το Καυτατζόγλειο, είμαι σίγουρος πως ο άρης δεν θα ήταν για παραπάνω από 2 χρονιές στην πρώτη εθνική και οι γριές θα είχαν ανάλογη πορεία με αυτούς.
Αν κάνουμε καινούργιο γήπεδο, πρέπει να μην έχει στίβο γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και να νοιώθουν τις ανάσες μας...Γιατί αν το καταφέρνουν οι επαγγελματίες οπαδοί, φανταστείτε τι θα γίνει με εμάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακούσατε εσείς ότι ήρθε κανείς να δει έστω από κοντά τον ρούλη????
Χαρακτηριστικό παράδειγμα υποτίμησης του αντιπάλου.Ο άρης έπαιξε καλά και σωστά το ματς.
Η επισήμανση που έχω να κάνω είναι πως αν έπαιζαν οι γριές σε έδρα σαν το Χαριλάου και ο άρης σε γήπεδο σαν το Καυτατζόγλειο, είμαι σίγουρος πως ο άρης δεν θα ήταν για παραπάνω από 2 χρονιές στην πρώτη εθνική και οι γριές θα είχαν ανάλογη πορεία με αυτούς.
Αν κάνουμε καινούργιο γήπεδο, πρέπει να μην έχει στίβο γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και να νοιώθουν τις ανάσες μας...Γιατί αν το καταφέρνουν οι επαγγελματίες οπαδοί, φανταστείτε τι θα γίνει με εμάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jordi_ 04 έγραψε:DC έγραψε:Έβλεπα το Μίλαν-Τότεναμ και τους τσαμπουκάδες του Γκατούζο σε έναν μεσήλικα στον Αγγλικό πάγκο, ώσπου είπε ο Σωτηρακόπουλος το όνομά του: Joe Jordan.
Πραγματικα Μεγαλος παικτης...
Καπως ετσι τον θυμασαι...;;
Έτσι ακριβώς.

Bono έγραψε:Το ερπετό σήμερα έπαιξε πολύ καλά,δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε.
Είναι κακάσχημος αλλά κάνει καταπληκτικό πρωτάθλημα φέτος και σήμερα ήταν φωτιά.
Edit: Η φυγή του χαβλίτο του άνοιξε τον δρόμο.
Πότε λήγει το συμβόλαιό του;
- navigator11
τελικά η δήλωση του σισέ περί ... αισθήματος ωσάν να τον απαύτωσαν πρωκτικώς ενείχαν κ κάποιο άλλο,υπόγειο μνμ,πέραν της διαιτητικής <<σφαγής>> στο κύπελλο;
δεν πάμε καθόλου καλά ...

δεν πάμε καθόλου καλά ...
Λογικα θα ντυθηκε ετσι μετα τον αγωνα με την κουλα στο κυπελλο

Σημερινη και φρεσκια ειναι η φωτο παιδια..
Παιζει να την φοραει ακομη!

Παιζει να την φοραει ακομη!

- navigator11
σε πιθανό κλαρίνο του βάζελου το σάββατο στο μπουρδέλο του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού ξέκωλου της ευρώπης προβλέπω η εν λόγω φωτογραφία να χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως ...