Μεταγραφές 2010-2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: Μεταγραφές 2010-2011

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Άγιε μου Βασίλη σήμερα που είναι Χριστούγεννα φέρε στα ΠΑΟΚάκια ολου του κόσμου δώρο παίκτες καλούς και αληθινούς, που να μην τραυματιστούν και να παίξουν καλό μπάσκετ ως το τέλος της χρονιάς...
φέρε πρόεδρο με λεφτά να βάλει κι όχι να φάει, φέρε πίσω τον Πέτζα,φέρε επιτυχίες στην ομάδα μας... :P

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Aγιε μου Βασίλη σήμερα που είναι χριστούγεννα φέρε μου έναν καλό περιφερειακό και την άλλη εβδομάδα που είναι πρωτοχρονιά έναν αναπληρωματικό ψηλό... ;)
Χρόνια πολλά και καλά να περνάς. έχει ωραία φασόλια στην Καστοριά... :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Επειδή δεν ήσασταν καλά παιδιά, θα σας αφήσω με τον Γκρευ και με τον Καλλε.....
Δικός σας για πάντα. Αγιος Βασίλης.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

από λαρισαίο άγιο βασίλη τι να περιμένεις??? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αυτονα εδώ πώς τον κόβετε??? θυμίζει jack mc clinton ε???

dave holston, απόφοιτος του chicago state university με 23 πόντοι-5 ασσιστ, 24 χρονών, παίζει σήμερα στην karsiyaka έχοντας έως τώρα 16.5 πόντους (σχεδόν 40 % τρίποντα και 90 % βολές) με 5.8 ασσιστ:

[youtube]Q3Y7AGE09IQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Αυτός είναι σαν τον Rowe που ήρθε πρόπερσυ
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πράγματι μοιάζει με τον jason rowe τον οποίο ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αλλάξαμε (εντάξει δεν ήταν και ο mc caleb αλλά ΟΚ) τότε για να φέρουμε τον jordan αν θυμάμαι καλά και να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό. ειρήσθω εν παρόδω και ο rowe παίζει στην τουρκία φέτος (tofas) με 12.3 πόντους και 4.5 ασσιστ. Ο holston πάντως είναι το κάτι άλλο από μακριά (ο rowe μου θύμιζε επίσης τον mallet Που έπαιζε badalona και τώρα στην charleroi)...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Μετά τα χτεσινά γεγονότα περίμενα οργασμό σχολίων στο συγκεκριμένο τόπικ (ειδικά από τον Πατριάρχη της Μεταγραφολογίας και του Σκάουτιγκ, Πάλοκ :D ), αλλά τίποτα! Χτες το βράδυ, λοιπόν, με το που έμαθα ότι φεύγει ο Λάζος και σκεπτόμενος (ωχ αρχίζω και μιλάω σαν τον Αουρελιάνο! :mrgreen: ) ότι και ο Ντόζιερ θέλει να φύγει σκέφτηκα κατευθείαν: Ραϊσεβιτς στη θέση του Ντόζιερ και αμερικανός στο 5!

Στην επιλογή του Ραϊσεβιτς δικαιώθηκα, αφού μόλις άνοιξα το πρωί το pc μου διάβασα για επικείμενη συμφωνία..Αυτό όμως που μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη είναι το γεγονός ότι τα περισσότερα site γράφουν ότι προορίζεται για αντικαταστάτης του Λάζου!!! :o :shock: Πλάκα πρέπει να μας κάνετε έτσι??? Πόσα 4άρια θα μαζέψετε ρε παιδιά? Εκτός κι αν αποκτηθεί ο Ραϊσεβιτς, που λογίζεται σαν Έλληνας, και μετά αποκτηθεί και κοινοτικός στο 5..
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ο Νιγηριανός center της Roanne θυμάμαι ήταν καλό πεντάρι. Ξέρουμε κασέ?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εντάξει τώρα με τα 4αρια ΟΚ. μπορώ να σου δείξω πολλές ομάδες που έχουνε πολλά 4αρια και όχι 5αρια. το θέμα είναι αν μπορεί κάποιος να παίξει πλάτη και κοντά στο καλάθι (να εχει low post game δηλαδή). η αλήθεια είναι οτι κανείς εκ των dozier-gece-raicevic δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. αν ο σούλης θέλει οπωσδήποτε τέτοιον παίκτη, προφανώς πρέπει να του πάρουνε έναν. το θέμα είναι: τέτοια ώρα τέτοια λόγια. πού να βρεθεί κοινοτικός center ελεύθερος? αν διώξεις dozier και πάρεις αμερικανό, ναι οι επιλογές αυξάνονται αλλά και πάλι 5-5 αμερικανό, ποιόν???? :? othelo hunter έλα στην ΠΑΟΚάρα ποιά ιταλία τώρα? κανα 4-5αρι τύπου dawson (ηλυσιακός) ελπίζω να βρούμε...

PS: χάρη, όχι μόνο αυτός της roanne αλλά και άλλοι που παίζουνε σε ομάδες θα ήταν πολύ καλές λύσεις. αλλά με τι λεφτά? η roanne είναι πρώτη στην γαλλία ας πούμε. θα φύγει ο νιγηριανός από κει? για ποιό λόγο???
mythos

Δημοσίευση από mythos »

Η μπαρτσελονα εχει low post παιχνιδι;
Το προβλημα με την φυγη του συνδικαλιστοπατερα δεν ειναι τοσο στην επιθεση οσο στην αμυνα,
στα ριμπαουντ κτλ.
Και μην κανουν το εγκλημα και διωξουν τον ντοζιερ.Ειναι καλος παικτης οπως φανηκε εχθες
απλα δεν εχει κινητρο παντα.Δεν ειναι ευκολο να βρεθει καλυτερος και μαλιστα σεντερ
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

η barcelona έχει ΚΑΙ low post παιχνίδι. έχει τους Perovic-ndong Που παίζουνε χαμηλά (+ Pick@roll) και φυσικά τους άλλους 3 (lorbek-vasquez-morris) Που παίζουνε τα πάντα όλα... προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τέτοια ομάδα με τόσο βάθος στη ζωή μου.
στα δικά μας. ο χτεσινός dozier ήταν αυτός που όλοι θέλαμε να βλέπουμε. και μπορεί και παραπάνω επιθετικά αφού και γρήγορος είναι αλλά και πολύ καλό σουτ διαθέτει. για πλάκα μπορεί να έχει 12-14 πόντους σε κάθε ματς (αφού θα παίζει τώρα περισσότερο). τώρα αν έχει ξενερώσει κλπ. δεν ξέρω. εγώ να σας πω την αλήθεια με έναν κοινοτικό που να μπορεί να προσφέρει 10 πόντους-5 rebounds είμαι καλυμμένος. είτε παίζει στο 4 είτε στο 5... ;)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κοιτα που τελικα ο μονος παικτης που προκυψε αναντικαταστατος ειναι, ποιος να το ελεγε,ο γκρει.Αν τελικα χρειαστει να αντικατασταθει και ο μακγκραθ @#@θηκε ο διας.Ξαφνικα θα μας προκυψει κενο 3 παικτων στο ροστερ.Αντε ψαξε βρες 2 κοινοτικους και αμερικανο αν φυγει και ο ντοζιερ.Ραιτσεβιτς, αμερικανο πενταρι και τον κοσεογλου για να χαρει ο olivares.
mythos

Δημοσίευση από mythos »

palok έγραψε:η barcelona έχει ΚΑΙ low post παιχνίδι. έχει τους Perovic-ndong Που παίζουνε χαμηλά (+ Pick@roll) και φυσικά τους άλλους 3 (lorbek-vasquez-morris) Που παίζουνε τα πάντα όλα... προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τέτοια ομάδα με τόσο βάθος στη ζωή μου.
στα δικά μας. ο χτεσινός dozier ήταν αυτός που όλοι θέλαμε να βλέπουμε. και μπορεί και παραπάνω επιθετικά αφού και γρήγορος είναι αλλά και πολύ καλό σουτ διαθέτει. για πλάκα μπορεί να έχει 12-14 πόντους σε κάθε ματς (αφού θα παίζει τώρα περισσότερο). τώρα αν έχει ξενερώσει κλπ. δεν ξέρω. εγώ να σας πω την αλήθεια με έναν κοινοτικό που να μπορεί να προσφέρει 10 πόντους-5 rebounds είμαι καλυμμένος. είτε παίζει στο 4 είτε στο 5... ;)
Δεν συμφωνω.Low post παιχνιδι με την εννοια που παιζει ο λαζος με πλατη στο καλαθι δεν εχουν
μονο ο λορμπεκ αλλα και αυτος το χρησιμοποιει σπάνια λουφαζοντας στο τριποντο.
Αληθεια θα παρουμε παικτη ή μοναδικος ψηλος θα ειναι ο γκετσεφσκι με πανιωνιο;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως palok, oli και λοιποι με απογοητευετε.Κανω refresh καθε λιγο και περιμενω να δω συνεχομενα post με προτασεις παικτων αλλα τζιφος.3 παικτες ψαχνουμε ρεεεεεε :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”