Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

0+0+0+0+0+0+0+0+0.......+0 = 0

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0.........-0 = 0

0*0*0*0*0*0*0*0*0*0*0*......*0 = 0

0! = 1 @@χίδι

0/0= βράσε όρυζα
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

andy20 έχεις δίκιο αλλά σκέφτομαι πως πρέπει να είναι κάποιος τρελάκιας για να στηρίξει τις τελευταίες διοικήσεις. Τελικά είναι λίγο μπερδεμένο το πράγμα. Όλοι έχουν το δίκιο τους.
Εχω πει πολλές φορές για το πόσο απαράδεκτος είμαστε σαν λαός απέναντι στο μπάσκετ αλλά μετά έρχονται κάτι τέτοια και δίνω δίκιο σε αυτούς που απέχουν. Για μένα, όλοι μας θα κριθούμε σε περίπτωση που αναλάβει ο Μπάνε. Εκεί θα πέσουν οι μάσκες.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εντάξει τους έχουμε πει τα μύρια όσα. εγώ έγραψα κάτι στο τόπικ του λάζου νομίζω πριν καμια βδομάδα. το χειρότερο που λένε νομίζω είναι το εξής: δεν κάνουμε ομάδα με 500 χιλιάρικα γιατί πώς θα προσελκύσουμε τον κόσμο, που θα φωνάζει, που έχει δει παικταράδες κλπ κλπ. λες και ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να αξιολογήσει κανένα ρόστερ. αυτοί που ξέρουνε ποιός είναι ο marshall και οτι δεν είναι πανεράτος, μπορούν να καταλάβουν εύκολα και για ποιό λόγο δεν μπορούμε να κάνουμε ομάδα με μεγάλο μπάτζετ. απλά πράγματα. αυτοί σχεδιάζουν τα μπάτζετ, όχι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. και αν η ομάδα έχει πρόβλημα μόνο λόγω τιμωρίας ας πούμε, βγες και πες φεύγει ο λάζος γιατί έγινε αυτό το απρόοπτο και είναι προς όφελος της ΚΑΕ να διακόψει τη συνεργασία αφού δεν έχει να τον πληρώσει. αλλά ποιός να βγεί να τα πεί αυτά? όλα τα άλλα είναι φαύλος κύκλος του χαλβατσιώτη (φταίει ο κόσμος που δεν πήρε διαρκείας! ξέρετε κανέναν εσείς να ανοίγει μαγαζί και να αγοράζει 5 μύρια εμπόρευμα υποπτευόμενος απλά οτι θα ρθει κόσμος να ψωνίσει???)
andy20

Δημοσίευση από andy20 »

έχεις δίκιο ότι δεν είναι σωστό να γίνεται μεγάλο μπάτζετ που είναι σχεδόν αδύνατο να καλυφθεί, αλλά τουλάχιστον έτσι δεν κινδυνεύουμε να πέσουμε
την τελευταία φορά που αρχίσαμε την χρονιά με μικρό μπάτζετ και μέτριους παίχτες, παλεύαμε να σωθούμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

γιατί να κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ με 500 χιλιάρικα και το μαρούσι να κάνει πορεία πρωταθλητισμού με λιγότερα (εκείνη τη χρονιά είχανε γίνει εγκλήματα που όλοι αναφέρουμε για σύγκριση, ήταν η χρονιά του baldwin έτσι δεν είναι?)? οκ εκεί δεν υπάρχει πίεση, αλλά όχι κι έτσι. νομίζω η φετινή χρονιά της Α1 απέδειξε σε πολλούς (και σε μένα) οτι παίχτες υπάρχουν και μπορούν να προσφέρουν. και είναι και φτηνοί. απόδειξη και σε εμάς ο δέδας που από τα αζήτητα της Α2 ισπανίας με 60 χιλιαρικάκια (αν δεν κάνω λάθος) παίζει μία χαρά.
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Γιατί αν πέσουμε θα το καταλάβει κανείς? Αφού κανείς δεν ασχολείται πλέον με το άθλημα γενικά στην χώρα. Το μπάσκετ στην Ελλάδα έχει φτάσει στην πλήρη απαξίωση και παρακμή σε όλους τους τομείς. Από αξιοπιστία και δυναμικότητα μέχρι εμπορικότητα και προβολή από τα μμε. Στο ραδιόφωνο που υπήρχαν 2-3 εκπομπές για το μπάσκετ, κόπηκαν κι αυτές.

Μέχρι και τον ΜπουρτζοΒλαχόπουλο του σταμάτησαν την εκπομπή και τον ανάγκασαν να μιλάει για ποδόσφαιρο! :shock: Οι ενότητες που υπήρχαν στις αθλητικές εκπομπές για το μπάσκετ επίσης έχουν σταματήσει κι αυτές. Πάει και ο Καλημερίδης από την ΕΤ3! Που είναι οι εποχές που μέχρι και ο Σωτηρακόπουλος είχε εκπομπή με μπάσκετ? :o Πέρασαν ανεπιστεπτί..Γι'αυτό πιστέψτε με, πιο πολύ θα στεναχωρεθούν κάποιοι αν δε μπούμε στα play-off στο ποδόσφαιρο, παρά αν πέσουμε στο μπάσκετ. Και δε θα είναι και ντροπή κιόλας, έτσι όπως έχουμε καταντήσει την ομάδα. Μεγαλύτερη ντροπή για μένα είναι όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 10 χρόνια, που δεν έχουμε τελειώσει ποτέ τη σεζόν με την ομάδα που την αρχίσαμε και χρωστάμε σε όποιον μιλάει ελληνικά, παρά το να αγωνιστούμε στην Α2.

Στην τελική, αν πέσουμε δε σβήνονται και τα χρέη μας??? Εγώ, λοιπόν, έχω να κάνω μια πρόταση στη διοίκηση του κυρ-Θανάση. Αφού δε πληρώνουμε που δε πληρώνουμε, του χρόνου φτιάξτε μια ομαδάρα με 20 εκατ. ευρώ μπάτζετ, μαζέψτε όλους τους παιχταράδες της Ευρώπης που υπάρχουν στην αγορά, πάρτε το Πρωτάθλημα, πάρτε και την Ευρωλίγκα και μετά ρίξτε την ομάδα στην Α2 κι έτσι θα σβηστούν και όλα μας τα χρέη, αλλά και θα πέσουμε περήφανα! Δεν νομίζω να πεί κανείς μετά τίποτα που πέσαμε ή να τολμήσει κανείς να μας κάνει καζούρα..Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας θα είμαστε.. :D
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

καλή ιδέα (νομίζω κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό του και ο δρόσος- τελικά αυτουνού μας μείνανε όλα τα χρέη και αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος και προφανώς δεν έχουμε καταθέσει αγωγή εις βάρος του ε?) αλλά 1) δεν μηδενίζονται τα χρέη αν πέσεις Α2 2) πώς να προσελκύσεις παίκταράδες αφού είσαι αναξιόπιστος 3) περίμενε το Lock out ;)
andy20

Δημοσίευση από andy20 »

φέτος το επίπεδο είναι παρα πολύ πεσμένο, οι περισσότερες ομάδες έχουν 2-3 παίχτες και μετά συμπληρώματα, ακόμα και μεις που έχουμε καλό ρόστερ, έχουμε 6-7 παίχτες, άρα είναι λογικό να φανούν κάποιοι παίχτες παραπάνω απ το αναμενόμενο
σίγουρα ο Δέδας τα βγάζει τα λεφτά του, αλλά είχε τον Λάζο να τον βγάζει διαρκώς ελεύθερο στο τρίποντο, αν έχεις μια ομάδα μόνο με τέτοιους παίχτες και 3 ξένους λαχεία δεν θα μπορείς να βγάλεις τα ίδια συστήματα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

η γνώμη μου είναι συγκεκριμένη και παραμένει ακλόνητη: μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ μπορεί να προσελκύσει καλούς παίκτες λόγω ονόματος και ταυτόχρονα μπορεί να πετύχει καλές τιμές. Έχει έναν καθ' όλα άξιο προπονητή που μπορεί να βγάζει το φίδι από την τρύπα και μια προσωπικότητα γενικό διευθυντή που μπορούν να σχεδιάσουν ένα αξιόλογο ρόστερ 10 παικτών είτε είναι 500 χιλιάρικα είτε 1 είτε 2 μύρια το μπάτζετ. είμαι σίγουρος γι αυτό! τα υπόλοιπα είναι ψευτοδιλήμματα και να σου πω την αλήθεια δεν με απασχολούν και τι ομάδες έχουν οι υπόλοιποι. αν μαρούσι-ρούλης-αντ1-νιώνιος φτιάξουνε καλύτερες ομάδες (με περισσότερα λεφτά) με γεια τους και χαρά τους αλλά όχι οτι θα πέσω κιόλας ή δεν θα βγω Playoffs ελέω περιστέρι-καβάλας ή κολοσσού...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Για μένα τέλος, το έχετε δει οτι πια απέχω.

Είναι σαν μια γκόμενα που σου φοράει κέρατο, μαλώνετε, κάνετε, ράνετε, τα βρίσκετε, και μετά πάλι τα ίδια. "όχι μωρό μου, να κάνουμε νέο ξεκίνημα, έαν δεν με εμπιστευτείς και πιστέψεις πως θα μπορέσω να γίνω καλύτερη για εσενα;;", εσύ αγαπάς, κάνεις τα στραβά, και καταλήγεις μ@λ@κ@ς. Όχι, να φύγουν οι άχρηστοι, να μείνουν μόνο Μάτζικ κ Σούλης και όταν έρθει ο Μπάνε, ναι, θα είναι νέο ξεκίνημα.

Εγώ απλά δεν την παλεύω άλλο κάθε Φεβρουάριο να φεύγει η μισή ομάδα επειδή είναι απλήρωτη και να έχω ντέρμπυ με ρόδους κλπ.

Θέλω σοβαρότητα, όχι αποτελέσματα. Δείγμα του οτι ενώ "χτυπάμε" 3η θέση, με αφήνει παγερά αδιάφορο, γιατί, όπερ και εγένετο, θα σκάσει καμιά φούσκα και πάει το παραμύθι. Εξάλλου να βγω ευρωλίγκα με αυτούς τους ανεκδιήγητους; για να κατσικωθούν κι άλλο;

Ας το πάρουμε χαμπάρι, το μπασκετάκι έχει τελειώσει στην Ελλάδα, δεν το λέμε μόνο εμείς, το συζητούσα με μέλος του ΔΣ ομάδας της Α1. Πάει για διάλυση το πρωτάθλημα.
Trikaliotis

Με τον Λάζαρο στο ρόστερ μας πιστεύω πως ήμασταν ένα επίπεδο πιο πάνω από τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές της 3ης θέσης (Ρούλη, Μαρούσι, Κολοσσό, Καβάλα κτλ) και είχαμε το πλεονέκτημα, γιατί καμιά από αυτές τις ομάδες δεν είχε τέτοιας ποιότητας παίχτη, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά-ηγετικά και ειδικά σε τέτοια νευραλγική θέση. Και να πείς για Μαρούσι-Κολοσσό που έχουν 500-600 χιλιάρικα μπάτζετ το καταλαβαίνω, αλλά ο Ρούλης με 1 εκατ. μπάτζετ είναι ακόμα πιο τραγικός και φέτος ήταν ευκαιρία. Δυστυχώς τώρα το πλεονέκτημα μας χάθηκε και θα πρέπει να παλέψουμε επί ίσοις όροις..
Trikaliotis

bane1980 έγραψε:Για μένα τέλος, το έχετε δει οτι πια απέχω.

Είναι σαν μια γκόμενα που σου φοράει κέρατο, μαλώνετε, κάνετε, ράνετε, τα βρίσκετε, και μετά πάλι τα ίδια. "όχι μωρό μου, να κάνουμε νέο ξεκίνημα, έαν δεν με εμπιστευτείς και πιστέψεις πως θα μπορέσω να γίνω καλύτερη για εσενα;;", εσύ αγαπάς, κάνεις τα στραβά, και καταλήγεις μ@λ@κ@ς. Όχι, να φύγουν οι άχρηστοι, να μείνουν μόνο Μάτζικ κ Σούλης και όταν έρθει ο Μπάνε, ναι, θα είναι νέο ξεκίνημα.

Εγώ απλά δεν την παλεύω άλλο κάθε Φεβρουάριο να φεύγει η μισή ομάδα επειδή είναι απλήρωτη και να έχω ντέρμπυ με ρόδους κλπ.

Θέλω σοβαρότητα, όχι αποτελέσματα. Δείγμα του οτι ενώ "χτυπάμε" 3η θέση, με αφήνει παγερά αδιάφορο, γιατί, όπερ και εγένετο, θα σκάσει καμιά φούσκα και πάει το παραμύθι. Εξάλλου να βγω ευρωλίγκα με αυτούς τους ανεκδιήγητους; για να κατσικωθούν κι άλλο;

Ας το πάρουμε χαμπάρι, το μπασκετάκι έχει τελειώσει στην Ελλάδα, δεν το λέμε μόνο εμείς, το συζητούσα με μέλος του ΔΣ ομάδας της Α1. Πάει για διάλυση το πρωτάθλημα.
+1000 όπως ακριβώς τα λες! Τα υπόλοιπα είναι απλά για λαϊκή κατανάλωση και κουβέντα να γίνεται μόνο για τον χαβαλέ από εμάς τους ρομαντικούς εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

απο την εκδηλωση της καε ο Γιαννης Ιωαννιδης... :o :o
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Και βεβαια,η υπερηφανεια ορισμενων ΠΑΟΚτσηδων σταματαει στον Σαλπιγγιδη..........Δεν θιγεται η υπερηφανεια τους οταν αθλητες που αγωνιζονται με τη Φανελα του ΠΑΟΚ ειναι-μηνες-απληρωτοι!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειμαι ο μονος που δεν εχει σε τοσο μεγαλη εκτιμηση τον παπαδοπουλο ως παικτη? Προφανως και δεν λεω οτι ειναι κακος παικτης αλλα επισης πλεον νομιζω οτι ειναι πιο χρησιμος για καποια δεκαλεπτα σε μια ομαδα επιπεδου βαζελου σε σχεση με μια ομαδα οπως ειμαστε εμεις.Το συνηθες παιχνιδι του ειναι στους 10 ποντους και 7-8 ριμπαουντ εκτος και αν πας σε επιθεσεις που δοκιμασαμε και εμεις, δινοντας του συνεχως την μπαλλα,περνοντας αυτος 20 σουτ και καταστρεφοντας ολο το υπολοιπο παιχνιδι κατι που στην ουσια οδηγησε και την καριερα του χαμηλα.Αυτο πηγαν να εφαρμοσουν οι τελευταιες του ομαδες, που πλεον ειναι ξεπερασμενο και οδηγηθηκε στα αζητητα.Τα νουμερα του και γενικα το παιχνιδι του πλεον δεν ειναι δυσκολο να αντικατασταθουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”