Δ. Δρόσος

LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Εγω συνεχίζω να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου...

Δεν ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ για το τι λέτε όλοι οι υπόλοιποι
για θετική Σκέψη, για ανθρώπους που και καλά χαρίζουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ευρώ με το αζημίωτο, για άλλους που θέλουν να δίνουν λεφτά αλλα να μη φαίνονται κλπ...

δεν ακούω καθόλου αθλητικό ραδίοφωνο, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ PAOKMANIA φυσικά...

Θα δείξει... πόσο πραγματικά ενδιαφέρεται ο εν λόγω επιχειρηματίας...

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να πηγαίνουμε στο γήπεδο.
nos

Δημοσίευση από nos »

μάγκες δεν χρειάζεται να ανχωνόμαστε........
πάντως ο άνθρωπος έχει λεφτά........η άποψη μου είναι ότι αυτός θα μπορούσε να μας βγάλει από το αδιέξοδω στο οποίο είναι παγιδευμένος ο ΠΑΟΚ μας !!!!!!!!!!!!επίσης μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα!!!!!!

:x
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΠΛΑΝΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ.
Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑ ΦΗΜΗΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ,ΤΟΤΕ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΞΑΛΛΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!
ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΨΗΛΑ!ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ.
ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ!
ΑΣ ΕΥΟΔΩΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΥΤΗ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...
ΠΑΟΚ- ΙΔΕΑ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΓΔΑΔΤΗ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΗΜΟΥΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

DREAM SE PARAKALO STILE MOU ME PM ENA STATHERO TILEFONO NA TA POUME EXO SKASI ME TO THEMA TOU BASKET EDO KAI ENA XRONO THELO NA MILISOUME KAI NA MOU PIS KAI NA SOU PO AINTE TO AGORTI MOU GIATI TO PAOKMANIA DEN KIMATE TIN PSAXNI POLI AXIMA EPI 24OROU BASEOS PERIMENOOOOOOOOOOOOOOOO..............PAOK EISAI
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Κατ'αρχας καλη,έρα σε όλο το Παοκμάνια!!!!!
Αδερφέ καραμπίλ δεν μπόρεσα να σε απαντήσω άμεσα λόγω εργασίας φίλε μου.Τέλος πάντων δεν θα κολλήσουμε σε αυτό.Για το αν είμαστε μίζεροι εγώ και ο άλλος αδερφός λοβερμπου αυτό είναι γνώμη σου και είναι σεβαστή!!!
Σε απάντηση προς αυτά που γράφετε υπάρχουνε λύσεις αν θέλετε να ξέρετε αλλά αυτός ο παραμυθάς έχει πείσει τους πάντες...............
Όταν κάποιος λέει κάτι που ξέρει φίλα καραμπίλ τότε δεν είνα μίζερος.......Εγώ σου είπα ότι τον έζησα και ξέρω κάτι παραπάνω από εσένα...........
Σας ευχαριστώ - DreamWarrior
:?: :!: :twisted: :P :? :D
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Πρόταση σε Δρόσο να αναλάβει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από mi8rio »

ΑΔΕΡΦΙΑ, Ο ΔΡΟΣΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΝ ΑΕΚ, Ο ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΕ...

ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΣΟΣ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΙΝΕΙ Η΄ΟΧΙ ΞΕΠΛΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ....

Υ.Γ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ (ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ) ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ??????

Ε????????? :shock:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

"Συνάντηση με τρία μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ είχε χθες βράδυ ο Δημήτρης Δρόσος. Ο λόγος για τον Βασίλη Οικονομίδη, τον Θανάση Κατσαρή αλλά και τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο. Το κλίμα ήταν πολύ καλό με τον κ. Δρόσο να τονίζει: «Ήταν μία θετική συζήτηση και θα πούμε περισσότερα την επόμενη εβδομάδα επί της ουσίας.Για μένα η προϋπόθεση είναι μία και δεν είναι άλλη από την στήριξη του κόσμου. Πάντως θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο». Σήμερα ο κ. Δρόσος αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις".

Να πω την αλήθεια ούτε εμένα με πολυενθουσιάζει η ιδέα ότι ένας επαγγελματίας παράγοντας πιθανότατα θα πάρει στα χέρια τις τύχες της ομάδας μπάσκετ. Όμως αφού μέσα από συνελεύσεις δεν καταφέραμε να βρούμε καλύτερη λύση τελικά ο Δρόσος είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Υπάρχει κάποιος άλλος που δεν τον προσέξαμε στη συνέλευση για τήν ΚΑΕ? Απλά ας είμαστε από την αρχή πονηρεμένοι και σε επαγρύπνηση. Ίσως η συνεργασία βγει σε καλό τελικά....Το μόνο που δεν θέλω είναι να δω κοντά του παλιούς παράγοντες της ομάδας να ανακατεύονται κσι να προσφέρουν υπηρεσίες.
dm4

Δημοσίευση από dm4 »

Στον ΠΑΟΚ ή πουθενά!»

drosos2.jpgΓια όλους και για όλα μίλησε στο gazzetta.gr ο Δημήτρης Δρόσος. Ο πρώην... ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αποκάλυψε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον χώρο του μπάσκετ ενώ αν και εφόσον αποφασίσει να εμπλακεί με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ θα πάρει την απόφασή του στα μέσα του τρέχοντος μηνός. Ακόμη δεν έκρυψε την πίκρα του για τα όσα συνέβησαν με την «Ένωση»...

- Καλή σας ημέρα από το gazzetta.gr. Θα ήθελα ένα πρώτο σας σχόλιο για το θέμα που έχει ανακύψει με τον ΠΑΟΚ.

«Το τέλος της σχέσης μου με την ΑΕΚ και η έλευσή μου στην Θεσσαλονίκη για προσωπικούς λόγους συνδυάστηκε με μία πιθανή εμπλοκή μου με τον ΠΑΟΚ. Σας λέω λοιπόν πως αυτήν την στιγμή οι πιθανότητες είναι 50-50. Μπορεί να ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ, μπορεί όμως και να αποχωρήσω τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο από τον χώρο του μπάσκετ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με είχαν προσεγγίσει πριν από λίγο καιρό, ζητώντας μου την συνδρομή μου και τώρα που βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη είχα την ευκαιρία να ακούσω από πρώτο χέρι αυτά που είχαν να μου πουν. Το κλίμα εδώ είναι πολύ θετικό για μένα. Με τιμά ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ».

- Πότε θα είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε το τι ακριβώς θα κάνετε;
«Αν θα μείνω εκτός μπάσκετ θα το γνωστοποιήσω μέχρι τις 10 Ιουλίου. Διαφορετικά θα έχω την επόμενη επαφή μου με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στις 15 του τρέχοντος μηνός.

Δεσμεύθηκα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως τις επόμενες μέρες θα σκεφθώ πολύ καλά την πρότασή τους και πως θα τους δώσω μία απάντηση».

- Είστε μετέωρος δηλαδή...
«Ακριβώς! Από την μία υπάρχει η προοπτική της συνέχισης της προσπάθειάς μου στον χώρο μέσω μίας μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Αν υπάρξει εμπλοκή μου στον ΠΑΟΚ θα έχω την ευκαιρία να βοηθήσω το σωματείο και εκείνο εμένα. Δεν είναι και λίγο πράγμα να μπορείς να έχεις μία ανταγωνιστική ομάδα με τον δικό της κόσμο στο πλευρό της».

- Πιστεύετε πως στον ΠΑΟΚ πρέπει να σας περιμένουν;
«Εγώ τους είπα πως δεν πρέπει να με περιμένουν. Να κοιτάξουν να... σώσουν ότι μπορούν. Να μην... παγώσουν άλλες εξελίξεις εξαιτίας μου. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που μπορεί να βρει μία καλή λύση».

- Με την ΑΕΚ έχει απεμπλακεί τελείως;
«Μόλις χθες αποδεσμεύτηκα. Υπολείπονται κάποιες μικρολεπτομέρειες προκειμένου να τελειώσουν όλα».

- Νιώθετε πικρία με όλα όσα έγιναν;
«Νιώθω πολύ πικραμένος. Είναι γνωστά τα όσα έγιναν. Τα ξέρει όλος ο κόσμος. Έμεινε στην... μέση το όνειρό μου. Το όραμά μου να φτιάξω μία μεγάλη ομάδα, μία δυνατή ΑΕΚ. Αναγκάστηκα να πετάξω στον δρόμο ότι προσπάθεια έγινε την περασμένη σεζόν. Πέραν των χρημάτων που επένδυσα μιλάμε για πολλή και σκληρή προσωπική δουλειά. Έγινε και προεργασία και μία μεγάλη επένδυση στην ΑΕΚ. Είχα κάνει μία δουλειά με την προοπτική ότι θα συνέχιζα στην ομάδα. Προετοιμάζαμε μία δεύτερη σεζόν.

Αν δεν είχε προηγηθεί η ΑΕΚ θα ήμουν ήδη στην διοίκηση του ΠΑΟΚ. Πέρασα τόσα και σκέφθηκα άλλα τόσα. Δέθηκα με τον κόσμο της ΑΕΚ και εκείνος δέθηκε μαζί μου».

phgh:www.gazzetta.gr
teacher

10 Ιουλίου

Δημοσίευση από teacher »

Λεπτομερή μελέτη στα οικονομικά της ΚΑΕ θα κάνει ο Δημήτρης Δρόσος προκειμένου να αποφασίσει αν θέλει να εμπλακεί στη νέα διοίκηση της ομάδας.
Την τελεσίδικη απόφασή του ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θα ανακοινώσει στις 10 Ιουλίου, ημερομηνία μέχρι την οποία καλούνται να κάνουν υπομονή οι φίλαθλοι του "Δικεφάλου".

Όσον αφορά στους Γαλατσόπουλο και Οικονομίδη ενημέρωσαν τον Δρόσο πως σε πρώτη φάση εφόσον αποφασίσει να εμπλακεί στα διοικητικά θα πρέπει να καταβάλει άμεσα το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ για χρέη προς τρίτους (τα συνολικά χρέη της ΚΑΕ ανέρχονται στα 3,5 με 4 εκατ. ευρώ) και να αναλάβει επιπλέον εξολοκλήρου το μπάτζετ της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2008-09, δηλαδή να βάλει συνολικά από την τσέπη του περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

Σε περίπτωση που όντως τα πράγματα είναι όπως τα έχουν πει στον Δρόσο οι δύο παράγοντες, μόνο τότε θα προχωρήσει η αγορά του 51% των μετοχών της ΚΑΕ
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ολόφρεσκο copy paste από sport 24:
Το διήμερο του Δημήτρη Δρόσου στην Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε έχοντας επιστρέψει ήδη και πάλι στην Αθήνα. Αυτό λοιπόν που απομένει να φανεί είναι αν θα εμπλακεί στα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ την στιγμή που όλα δείχνουν ότι έχει αποκτήσει προβάδισμα για κάτι τέτοιο.
Ο Δημήτρης Δρόσος το απόγευμα της Πέμπτης ερχόμενος στην Θεσσαλονίκη είναι αλήθεια ότι ήταν πλήρως διαβασμένος για το πώς έχει η κατάσταση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πλέον μετά τις επαφές που είχε το προηγούμενο διήμερο ακόμα και με συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ που τον προέτρεψαν να εμπλακεί το αν αυτό συμβεί ή όχι φαίνεται να εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο.

Ο ίδιος από την πλευρά του δείχνει να είναι θετικός σε κάτι τέτοιο και ίσως μέχρι το τέλος της προσεχής εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις. Μέχρι τότε πάντως είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει τις επαφές του με τον Πατρινό επιχειρηματία να επιθυμεί στην κατοχή του 90% των μετοχών της ΚΑΕ.

"Το πέρασμα μου από την Θεσσαλονίκη ήταν μικρό αλλά ότι είδα ήταν θετικό και εξετάζω την προοπτική", τόνιζε στην διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Δρόσος δείχνοντας την επιθυμία του να παραμείνει στο χώρο κι ακόμα ότι: "Εγώ θα ξεκινήσω από μηδέν σεβόμενος όμως το παρελθόν και κτίζοντας τα πάντα γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά. Δεσμεύτηκα στους ανθρώπους που μου δείχνουν εμπιστοσύνη ότι θα απαντήσω σε 10 μέρες".

Κι όσο για την περίπτωση του Νίκου Βεζυρτζή; Ο υποψήφιος Πατρινός επιχειρηματίας για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να τον εκτιμά ο ίδιος όμως σύμφωνα με φημολογία που αναπτύχθηκε αργά χθες το βράδυ αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την δημιουργία διοίκησης πρωτοδικείου.

Πως όμως βλέπει το ενδεχόμενο της εμπλοκής του Δρόσου στα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής; "Μας έλεγε ότι δεν τίθεται οικονομικό θέμα, περιμένει να δει αν τον θέλει ο κόσμος. Πιστεύω οτι οι πιθανότητες να αναλάβει είναι 50-50, μια και δεν είπε ναι, ούτε όχι... Μας είπε ότι θα απαντήσει γρήγορα. Του είπαμε οτι δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια και ο ίδιος έδειξε να το καταλαβαίνει.

Άλλωστε πρέπει να αποκτηθούν παίκτες και όπως έλεγε θα χρειαστούν 12 νέοι. Ο ίδιος μας έλεγε ότι αυτό που θα κάνει θέλει να το κάνει με σωστό τρόπο, μια και δεν θέλει να ξαναβρεθεί στην δύσκολη θέση, στην οποία βρέθηκε στην ΑΕΚ", σχολίασε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport και κατέληξε: "Του είπαμε ότι τον θεωρούμε την καλύτερη λύση".

Κι ενώ ο Δημήτρης Δρόσος αναμένεται τις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσει αν θα εμπλακεί στα κοινά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ άγνωστο παραμένει το μέλλον του Δημήτρη Βεργίνη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα η φημολογία περί συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό αν και παραμένει δεν έχει λάβει σάρκα και οστά.
trelopaoki89

Δημοσίευση από trelopaoki89 »

διάβαζα που λετε τις δηλώσεις του Δρόσου και το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ. Αποφάσισα λοιπόν να το ψάξω το θέμα. Επικοινώνησα με τα τσακαλάκια στη Συμπρωτεύουσα και έβγαλα λαβράκι. Μου επιβεβαίωσαν ότι το ενδιαφέρον του πρώην ισχυρού άντρα της ΑΕΚ είναι υπαρκτό και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές. Αλλού είναι η είδηση και έχει να κάνει με τον προπονητή που θα κάθεται στην άκρη του πάγκου.

Ένα από τα τσακαλάκια λοιπόν ξέρει καλά να ακουει τηλεφωνικές συνομιλίες κι έπιασε δυο. Οι συζητήσεις γίνονταν στα αγγλικά και όχι στα εβραϊκά. Δύο άσπονδοι φίλοι, ο Πίνι Γκέρσον και ο Σβι Σερφ ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Οι δυο τους είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και η κόντρα τους φουντώνει.

Αμφότεροι ενδιαφέρονται να καθίσουν στην άκρη του πάγκου του «Δικέφαλου του Βορρά». Οι εκπρόσωποί τους μάλιστα επικοινώνησαν με τον Δρόσο και πρότειναν τους πελάτες τους. Και οι συζητήσεις δεν ήταν απλά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αλλά είχε κι άλλους παραμέτρους.

Αν βέβαια ο Δρόσος δεν αναλάβει τον ΠΑΟΚ, τότε η κόντρα δεν θα φουντώσει ποτέ γιατί οι δυο ισραηλινοί θα αποσύρουν τις υποψηφιότητες τους. http://www.superbasket.gr/spy/?p=50
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Ναι ρε.............ΠΑΟΚ

Εγώ από την άλλη λέω :
Να μην σώσει και έρθει ΑΥΤΟΣ!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Εδώ είμαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

Το πρόβλημα δηλαδή ρε αδερφέ είναι να σου πω εγώ ποιός θα έρθει;;;;
Τι είναι ποιό καλό;;; Να έχουμε πρόεδρο έναν πολύ χειρότερο από τους προηγούμενους η να μην έχουμε καθόλου;;;
Κάποιος οποιοσδήποτε άλλος εκτος από τον συγκεκριμένο κύριο.
Σας ευχαριστώ -DreamWarrior.
:!:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

μακαρι να ερθει...απορω γιατι το σκεφτεται τοσο πολυ...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Εγώ θα πρότεινα στο κύριο Stella να συνεχίσει να ασχολείται με την αγαπημένη του ομάδα και να μας αφήσει ήσυχους. Ο κύριος stellas για ότι έγινε στο ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ τα τελευταία 2 xronia ήταν αρνητικός.

Ήταν αρνητικός στο να έρθει ο Ζαγοράκης προσπαθώντας δήθεν να τον προστατέψει. Και μόλις ανέλαβε άρχισε τις σπόντες.

Ήταν αρνητικός στη διοίκηση βεζυρτζή στο ποδόσφαιρο και λέει ότι κάηκε ο βεζυρτζής.

Για μένα αυτά είναι μπούρδες. Εκ του αποτελέσματος η διοίκηση βεζυρτζή στο ποδόσφαιρο λειτούργησε σαν ένα "buffer zone" για κάποιους μήνες ώστε το καράβι από τα σκατά που ήταν όλο βουτηγμένο να μπορέσει να βγει στην επιφάνεια τουλάχισον το κατάρτι, έτσι ώστε ο ζαγοράκης μετά να μπορέσει να το πιάσει. η άποψη του κυριου stella τότε ήταν να πέσουμε D εθνική. Έτσι δεν είναι? δε κατάλαβα δηλαδή γιατί κάηκε ο βεζυρτζής? Μπορεί να μην έκανε το παοκ μεγάλο όπως έλεγε, αλλα τουλάχιστον έβαλε ένα λιθαράκι για να ορθοποδήσει η ομάδα.

Και για τον ηρακλή ο κύριος Στέλλας τα ίδια έλεγε. Όλα δε γίνονται από τι μια μέρα στην άλλη. Θέλει βήμα βήμα προς τι σωστή κατεύθυνση.

Να πάει να ασχοληθεί με το κύριο Σκόρδα που πριν δυο μήνες ανακοίνωσε την υπογραφή του Garcia. Και πριν ένα μηνα ανακοίνωνε ότι δε πουλιέται ο Abraam στο γαύρο. Και να μας αφήσει εμάς ήσυχους. Νισάφι πια με τους αρeιανους που σχολιάζουν ΠΑΟΚ .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”