77.Oélilton Araújo dos Santos "Etto"
Re: 77. Oélilton Araújo dos Santos "Etto"
Ποιός βάφτισε τον Χάβο Μουρίνιο
τον Κρέσιτς Μουφον
τον Μπουσαϊντί ''σωτηρία και παίχτη 10έτιας''
εκτός από εσένα που υπερβάλεις για να στηρίξεις μια θεωρία σου που δεν ισχύει έτσι κι αλλιώς;
τον Κρέσιτς Μουφον
εκτός από εσένα που υπερβάλεις για να στηρίξεις μια θεωρία σου που δεν ισχύει έτσι κι αλλιώς;
-
Δυστυχώς ακούστηκαν.... Ίσως να μην τα είπα εγώ ή εσύ αλλά ακούστηκαν...Τα 2 πρώτα τουλάχιστον
- nick_shortjohn
Αφου κατάλαβες τι εννοώ γιατί το μετατοπίζεις το ζήτημα;Karelias έγραψε:Ποιός βάφτισε τον Χάβο Μουρίνιο
τον Κρέσιτς Μουφον
Ο.Κ. ας κάνουμε μια απλοποίηση...
Αντι για το "Μουρίνιο" βάλε "Προπονητάρα" η "Γάτα" ή "Ικανός" τέλος πάντων και αντί για το"Μπουφόν" βάλε "Τερματοφυλακάρα", "Γάτα ή "Ικανός"... Το ίδιο αποτέλεσμα έχουμε... Αυτό που κατάλαβες... Και τώρα ισχύει και στην κυριολεξία αφού τη "μεταφορά" μπορεί και να τη πιστέψει κάποιος... (Αν και δε νομίζω, είμαι σίγουρος ότι όλοι κατάλαβαν επαναλαμβάνω)
Για τον Μπουσαϊντι μετά τα ματς με τον Άγιαξ υπήρξε μια θετικότατη αύρα και αρκετές γνώμες άρχισαν να κυκλοφορούν του τύπου "Λύσαμε το πρόβλημα στο δεξί μπακ"... Κι αυτό πιστεύω (όπως και τα παραπάνω) έγινε με μικρές ενδείξεις και περισσότερο με τη λογική που επισήμανε ο joshua και την οποία λογική την κατακρίνω...
Υ.Γ. Σε οφ-τόπικ μονοπάτια βαδίζουμε...
Αυτο ειναι το φουλ μπακ για χαρη του οποιου πηραμε παικτη χωρις δικαιωμα συμμετοχης στην ευρωπη και 2,5 χρονια συμβολαιο? Ο μπουσαιντι μπροστα του στα αντιστοιχα πρωτα παιχνιδια θυμιζε μαικον.Αμυντικα δεν θα μπω καν στον κοπο να τον σχολιασω αλλα τι να πω και για τις σεντρες του.
-
1 κλικ πιο υπερβολικός να ήσουνα και θα μου έπεφταν τα μαλλιά όλα.joshua έγραψε: Ο μπουσαιντι μπροστα του στα αντιστοιχα πρωτα παιχνιδια θυμιζε μαικον.
Για μένα ήταν απ' τους διασωθέντες.
την επομενη φορα που θα έχεις αντίπαλο όπως στο δεύτερο goal τις Καβαλας μήπως θα μπορούσες να τον μαρκάρεις με κάτι άλλο εκτος από τα ματια?
κάνα πόδι , κάνα χέρι, καμια πατούσα, κάνα ωμο? επεiδh δε ξέρω αν στο είπανε, αλλα σε πήραμε για back, baaaaaaaaaaaaaaaaaack
κάνα πόδι , κάνα χέρι, καμια πατούσα, κάνα ωμο? επεiδh δε ξέρω αν στο είπανε, αλλα σε πήραμε για back, baaaaaaaaaaaaaaaaaack
καλές στιγμές + κακές στιγμές.
Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω.... δεν ξερω αν μαρεσει η οχι αν ειναι καλος η οχι.
Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω.... δεν ξερω αν μαρεσει η οχι αν ειναι καλος η οχι.
Ξεχνιοταν επικινδυνα μπροστα.. χαρακτηριστικη φαση σε καποια στιγμη χανουμε την μπαλα και τρεχει σκυλιασμενος ο μουσλι να μαρκαρει και ο εττο γυριζει χαλαρα προς τα πισω.. Δεν με εντυπωσιασε καν. Και τα 2 γκολ ξεκινησαν απο την μερια του.. χιλιες φορες τον πολωνο!
+++++joshua έγραψε:Αυτο ειναι το φουλ μπακ για χαρη του οποιου πηραμε παικτη χωρις δικαιωμα συμμετοχης στην ευρωπη και 2,5 χρονια συμβολαιο? Ο μπουσαιντι μπροστα του στα αντιστοιχα πρωτα παιχνιδια θυμιζε μαικον.Αμυντικα δεν θα μπω καν στον κοπο να τον σχολιασω αλλα τι να πω και για τις σεντρες του.
Επειδή δε το θυμόμουν καλά, παρακαλούσα να ειναι δανεικός. Αλλά οταν ένας φιλος μου θύμησε οτι ειναι με μεταγραφή ... πηρα τη κρυάδα.
Επίσης απαράδεκτος στην αρχή του παιχνιδιού που δε τήρησε το fair-play.
Έχω την εντύπωση ότι το συμβόλαιο του Ετό, όπως και του (αβ)Αρίας, είναι 6 μήνες+2 χρόνια.
Το καλοκαίρι δηλαδή, αν δεν μας κάνουν φεύγουν.
Το καλοκαίρι δηλαδή, αν δεν μας κάνουν φεύγουν.
Aν ειναι αλήθεια, ειναι το καλύτερο νέο που άκουσα εδώ και μέρες....
Φίλε σίγουρα είσαι δεξί μπακ?Γιατί χθες είδα δεξί μπακ τον Μούσλι,τον Βιερίνια,τον Ελ Ζαρ,τον Τσουκαλά,τον Μαλεζά αλλά εσένα όλο κάπου αλλού σε έβλεπα..
+1926Petm έγραψε:την επομενη φορα που θα έχεις αντίπαλο όπως στο δεύτερο goal τις Καβαλας μήπως θα μπορούσες να τον μαρκάρεις με κάτι άλλο εκτος από τα ματια?