Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 12/2 17:15 nova2
- blackmagic
Re: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 12/2 17:15 nova2
gate4mitsos έγραψε:Απο ομαδα που πεφτει κατηγορια χανουμε ρε πουστ@ μου!Αλλη μια ηττα απο μικρομεσαια ομαδα οπως παει το παιχνιδι!
και μετα θελεις να λεγεσαι μεγαλη ομαδα...
χαλια ειμαστε.....και να κερδισουμε την πεμπτη δεν σημαινει και κατι αφου δυσκολα περναμε .
δεν παμε καλα δυστυχως.....
δεν παμε καλα δυστυχως.....
Δεν κόβετε τις μ@λακίες λέω εγώ που κρίνετε το πόσο μεγάλος είναι ο ΠΑΟΚ από μια κακή εμφάνιση; Άλλο η γκρίνια για το παιχνίδι και άλλο αυτό.
- blackmagic
δεν ειναι μια εμφανιση αν παρακολουθεις τους αγωνες ειναι πολλες...και αν εσυ αυτο τον ΠΑΟΚ θελεις προβλημα σου συνεχισε να λες μ@λακιες
με τον βάζελο είχαμε δηλαδή σύστημα και σήμερα δεν έχουμε. τότε άλλος θα ήταν προπονητής. μην λέτε παπαριές. η ομάδα παίζει χαλαρά και κρατάει δυνάμεις για την πέμπτη. καλώς ή κακώς δεν ξέρω, πάντως ειναι φανερό.blackmagic έγραψε:δεν φταιει ο μαλεζας,ο χαβος φταιει που δεν εχουμε ουτε ενα συστημα στην επιθεση χασαμε το κεντρο και δεν αλλαξε τιποτα
-
Βασικα μην βγαινεις να λες μια βδομαδα πριν ρε Βιερινια οτι δεν μας αφηνουν να παρουμε πρωταθλημα οταν χανεις απο τις κερκυρες,τους ατρομητους και τους πανιωνιους χωρις να παιξεις καθολου μπαλα!blackmagic έγραψε:gate4mitsos έγραψε:Απο ομαδα που πεφτει κατηγορια χανουμε ρε πουστ@ μου!Αλλη μια ηττα απο μικρομεσαια ομαδα οπως παει το παιχνιδι!
και μετα θελεις να λεγεσαι μεγαλη ομαδα...
Απο μια κακη εμφανιση;;;;;;;;;;;;;;εγω θυμαμαι τουλαχιστον δεκα.
Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Αν θες να στηρίζεις μια ομάδα μόνο στα καλά και να τη θεωρείς μεγάλη μόνο όταν δε χάνει, άλλαξε ομάδα. Και πολύ το συζήτησα, δεν αξίζει. Τα πληκτρολόγια πολλοί αγάπησαν.blackmagic έγραψε:δεν ειναι μια εμφανιση αν παρακολουθεις τους αγωνες ειναι πολλες...και αν εσυ αυτο τον ΠΑΟΚ θελεις προβλημα σου συνεχισε να λες μ@λακιες
Περνάμε κακή περίοδο άρα είμαστε μικρή ομάδα. Τραγικό και μόνο σα σκέψη. Τελοσπάντων...
Με 10. Αποβολή Τσιρίλο.
χαχαχαχα ρε ο τσιριλο ο τρελος τι εκανε ?.....με 2 κιτρινες και εκανε 2 τετοια τακλιν ? χαχαχαχα
- blackmagic
εχεις σκεφτει οτι εκει ισως ειναι ο εγωισμος των παικτων?κρατανε δυναμεις?ελεος με τον νιονιο παιζειςgika έγραψε:με τον βάζελο είχαμε δηλαδή σύστημα και σήμερα δεν έχουμε. τότε άλλος θα ήταν προπονητής. μην λέτε παπαριές. η ομάδα παίζει χαλαρά και κρατάει δυνάμεις για την πέμπτη. καλώς ή κακώς δεν ξέρω, πάντως ειναι φανερό.blackmagic έγραψε:δεν φταιει ο μαλεζας,ο χαβος φταιει που δεν εχουμε ουτε ενα συστημα στην επιθεση χασαμε το κεντρο και δεν αλλαξε τιποτα
συμφωνώ. πχ η ομάδα έπαιξε χάλια με άγιαξ, φενέρ, βιγιαρεά, ντιναμό, γαυρο....blackmagic έγραψε:δεν ειναι μια εμφανιση αν παρακολουθεις τους αγωνες ειναι πολλες...και αν εσυ αυτο τον ΠΑΟΚ θελεις προβλημα σου συνεχισε να λες μ@λακιες
- blackmagic
Pegasus έγραψε:Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Αν θες να στηρίζεις μια ομάδα μόνο στα καλά και να τη θεωρείς μεγάλη μόνο όταν δε χάνει, άλλαξε ομάδα. Και πολύ το συζήτησα, δεν αξίζει. Τα πληκτρολόγια πολλοί αγάπησαν.blackmagic έγραψε:δεν ειναι μια εμφανιση αν παρακολουθεις τους αγωνες ειναι πολλες...και αν εσυ αυτο τον ΠΑΟΚ θελεις προβλημα σου συνεχισε να λες μ@λακιες
Περνάμε κακή περίοδο άρα είμαστε μικρή ομάδα. Τραγικό και μόνο σα σκέψη. Τελοσπάντων...
Με 10. Αποβολή Τσιρίλο.
την ομαδα την στηριζω και την αγαπαω συνεχεια αλλα με χαλαει οταν δεν την βλεπω καλα και οποιος δεν αξιζει για την ομαδα μου δεν τον θελω.παιξε μπαλα και χασε αλλα οχι και ετσι.με ποναει να βλεπω τον ΠΑΟΚ ανυμπορω