11. Zlatan Muslimović

Boksic4

Re: 11. Zlatan Muslimović

Δημοσίευση από Boksic4 »

ατεχνος ο μουσλι; ε τοτε πχ ο σαλπιγγιδης τι ειναι τεχνιτης;

νταξει δεν επαιξε καλα χθες οπως κι ολη η επιθεση μας αλλα απο τους φορ που εχουμε ο πιο τεχνιτης ειναι

για την κεφαλια: πειτε μου ποιος φορ στον ΠΑΟΚ εβαλε 2-3 κεφαλιες τα τελευταια 10 χρονια;
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Εγώ θα πω μόνο ότι στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Υπομονή....
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Να μιλήσω και εγώ ο κακός ο ΠΑΟΚτζής,που δικαιολογεί τους πάντες και τα παντα...
Αυτό με το φορ περιοχής που δεν πατάει ποτε όμως, ΟΚ, λέω εγώ τώρα, μια υπόθεση κάνω...Μήπως είναι εντολές που ακολουθεί?? Είναι και αυτο μια πιθανότητα ρε αδερφέ..!! Επίσης,ο ξαδερφος του ο Ιμπραίμοβιτς, πότε πάτησε περιοχή? Όλο στο κέντρο είναι και μαρκάρει...τώρα αλλο αν τα χτυπάει τα γκολάκια... Αν δεν τα χτυπούσε δεν θα κόστιζε τόσο....

Τώρα λέω εγω, μπας και το 'χει το σόι??? :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ειναι παιχτης ψυχολογιας το αλανι......και εχει κ πολλους τραυματισμους ε και αυτο τον εχει γ@μησει....εμενα μ αρεσει ....

εγω πιστευω το κακο γινετε με την τροφοδοσια τους το δεκαρι δηλαδη...αυτο τους αποτελειωνει.....παιχτικα
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

No4h έγραψε:Να μεινει με μειωση αποδοχων και με ορο συμμετοχων.
Πχ. 250.000 + 100.000 αν συμπληρωσει πανω απο 20 συμμετοχες στο πρωταθλημα.Τετοιου τυπου συμβολαιο χρειαζεται.

Αν είναι έτσι τότε να γίνει αύξηση αποδοχών στον Βιερίνια.
Πιστεύω πως με αποδοχές περίπου 3-4 μύρια τον χρόνο θα ήταν ένα δίκαιο ποσό για όλους μας. ;)
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Τώρα εγώ γιατί δεν γουστάρω που τρέχει αμερικές για εθνική; οκ, διαφήμιση εάν παίξει, αλλά τι με νοιάζει πια αφού δεν μπορώ να πουλήσω...

δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται οτι όταν είσαι από τραυματισμούς, όταν ακολουθούν ματς φωτιά και παίρνουν όλοι 1-2 ημέρες ρεπό για ξεκούραση, όταν έχεις χάσει κι εγώ δεν ξέρω πόσα ματς, νομίζω οτι ένα φιλικό δεν είναι πιο σημαντικό από το να μείνεις να ξεκουραστείς/ προπονηθείς/ αποθεραπευτείς/ μη χάσεις άλλο ένα παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Mε 250-300 καλο θα ειναι να μεινει...καλυτερος απο φιλομενο ειναι που παιρνει τα ιδια!

Οσο αναφορα τις εντολες του μουσλι ο χαβος ειπε οτι εβαλε τον μουσλι επειδη ειναι φορ περιοχης...αρα δν πιστευω οτι σκεφτηκε ''ας βαλω φορ περιοχης και να του δωσω εντολες να παιζει box to box'' γιατι ο μουσλι εχει φτασει στο σημειο να παιζει βox to box και να ανεβαινει περιοχη ο βλανταν
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Αξούω συνέχεια πως ο Μούσλι είναι καλός για να μείνει με 200Κ και άλλα 100Κ αν κάνει πάνω από 20 συμμετοχές και άλλα 50Κ αν έχει λιγότερα από δύο χειρουργεία και άλλα 25Κ αν κοιμάται πριν τις 12.00 κ.ο.κ.. Καλά τον Ζλάταν τον ρώτησε κανείς;
Λυπάμαι παιδιά αλλά το πουλάκι πέταξε. Είχαμε μια ευκαιρία, να πουλήσουμε τον παίκτη και την πετάξαμε ελέω ανύπαρκτου τεχνικού τίμ και μάλλον συναισθηματικής σκέψης. Μπορεί να κάνω λάθος, και θα το παραδεχθώ άκοπα όταν επιβεβαιωθεί, αλλά το καλοκαίρι ο Μούσλι δε θα δεχθεί τη μείωση μισθού και θα φύγει για μια μεσαία ομάδα της Γερμανίας ή της Τουρκίας, με τα ίδια λεφτά που παίρνει από εμάς τώρα. Έχουμε παρεξηγήσει κάποιες καταστάσεις. Ο Μούσλι δεν είναι Σαλπιγγίδης, ούτε Μπαλάφας.....είναι ένας πανέξυπνος Βόσνιος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγαπάει την ομάδα όσο είναι στην ομάδα αλλά σε καμία περίπτωση δε θα έφευγε μεσούσης της σεζόν κόβοντας από το μπάτζετ της καλοκαιρινής του μεταγραφής του 500.000 για να τα δώσει στον ΠΑΟΚ, επειδή είναι αλάνι η δε ξέρω και γω τι.....

Αυτά. Καληνύχτα.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

E δεν θα κλαψουμε κιολας αν δν θελει μειωση αποδοχων, μπορει να παει σε μια ομαδα της Τουρκιας δν θα πεθανουμε στην τελικη!
Καλα να ειναι το παλικαρι! :) :pano:
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

PARASANDALOS έγραψε:ειναι παιχτης ψυχολογιας το αλανι......και εχει κ πολλους τραυματισμους ε και αυτο τον εχει γ@μησει....εμενα μ αρεσει ....

εγω πιστευω το κακο γινετε με την τροφοδοσια τους το δεκαρι δηλαδη...αυτο τους αποτελειωνει.....παιχτικα
ε άμα είναι παίκτης ψυχολογίας να τον στείλουμε στην Σάντυ
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Να πω και κάτι άλλο...Μήπως πρέπει να διώξουμε το ιατρικό τιμ,και όχι το αλάνι? Γιατι νομίζω αυτοί έκαναν λάθος με τους κοιλιακούς..και τώρα τα τραβάει αυτός! Κάντε υπομονή..όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.... Χαλλλλαρά....
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

και γω αυτο σκεφτομαι,...και τωρα ακουσα οτι καθυστερει παλι του βιτολο...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

theoPAOK έγραψε:Να πω και κάτι άλλο...Μήπως πρέπει να διώξουμε το ιατρικό τιμ,και όχι το αλάνι? Γιατι νομίζω αυτοί έκαναν λάθος με τους κοιλιακούς..και τώρα τα τραβάει αυτός! Κάντε υπομονή..όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.... Χαλλλλαρά....
επαναλαμβανω την εγχειρηση στους κοιλιακους(και τις 2 φορες) την εκανε στο μοναχο σε ενα απο τα καλυτερα κεντρα στο συγκεκριμενο θεμα παγκοσμιως...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έκανε μια μη καλή εμφάνιση σε ένα ντέρμπυ, όπου η μπάλα δεν μας ήθελε καθόλου, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Συνεχίζουμε. Ο παίκτης δεν κρίνεται από έναν αγώνα αλλά από το σύνολο των αγώνων σε μια χρονιά. Τον Μάϊο λοιπόν θα γίνει ο απολογισμός...
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

αμην.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”