4. Rawle Marshall
- KalamarGiannis
Re: 4. Rawle Marshall
Βλέπω έναν παίκτη που χωρίς να μου δίνει την εντύπωση ότι παίζει για τον ευατό του, με την συναίνεση δηλαδή της ομάδας γιατί δίνει σιγουριά, σε κάθε μα κάθε παιχνίδι παίρνει προσπάθειες και βάζει άνετα ΜΟ 17 πόντους...με καλά ποσοστά. Και δείχνει αστείρευτο ταλέντο στο σκοράσισμα και το κυριότερο, πολύ δύσκολο να σταματηθεί...
Δεν είναι πανηγυρτζής σαν τον Τάκερ να ξεσηκώνει την κερκίδα...αλλά νομίζω ότι είναι ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΣ στην συνείδησή μας γιατί δεν έχω δει άλλον αμερικανό από εποχής Μπέρυ να κάνει τέτοια όργια στο σκοράρισμα με τέτοια συνέπεια...
ο ανταγωνισμός; αστάθεια και ντεφορμάρισμα Τάκερ, κρυφτούλι και κακή τελευταία προσπάθεια του αγαπημένου μου Κένυ, πολλά σουτ με όχι πάντα καλά αποτελέσματα του Σμιθ...
sorry αλλά τον Ρόουλ δεν τον αλλάζω με τίποτα...
άλλαζα Ντόζιερ με τον άλλο Σμιθ και Γκρέι με ...οποιονδήποτε.
Δεν είναι πανηγυρτζής σαν τον Τάκερ να ξεσηκώνει την κερκίδα...αλλά νομίζω ότι είναι ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΣ στην συνείδησή μας γιατί δεν έχω δει άλλον αμερικανό από εποχής Μπέρυ να κάνει τέτοια όργια στο σκοράρισμα με τέτοια συνέπεια...
ο ανταγωνισμός; αστάθεια και ντεφορμάρισμα Τάκερ, κρυφτούλι και κακή τελευταία προσπάθεια του αγαπημένου μου Κένυ, πολλά σουτ με όχι πάντα καλά αποτελέσματα του Σμιθ...
sorry αλλά τον Ρόουλ δεν τον αλλάζω με τίποτα...
άλλαζα Ντόζιερ με τον άλλο Σμιθ και Γκρέι με ...οποιονδήποτε.
Εγω αλλαζα ντοζιερ με οποιονδηποτε, ο γκρει τωρα τελευταια αρχιζει και μου αρεσει 

Άσε τον Κεννυ απ' ενώ μιας μας οι δύο προηγούμενες χρονιές έδειξαν πως άλλα κάνει στον ΠΑΟΚ. Όχι πως ήταν κακός. Ο Μάρσαλ είναι πολύ καλός αλλά έχει κάποια διαστήματα που κάτι παθαίνει και κάνει την μια μαλ...κια μετά υπό άλλη. Σε εκείνο το σημείο μπορεί να σε καταστρέψει. Έχει και μια δόση αναρχίας στο παιχνίδι του. Μου έκανε εντύπωση το μεγάλο ποσοστό που του δώσαμε στην ψηφοφορία για το χθεσινό ματς. Συγνώμη αλλά απείχε έτη φωτός από τον Λάζο.
εγώ πάλι ψήφισα marshall.
γιατί απλά τα καλάθια που βάζει με αντίπαλο τον tucker ας πούμε είναι έτη φωτός δυσκολότερα από αυτά του λάζου που κάνει πλάκα με τον κάθε borovnjiak. επίσης άλλο να σουθτάρεις από τα 6 και 7 μέτρα και άλλο από τα 1.5. κατά τα άλλα με ranking 25 και οι 2 ήταν συγκλονιστικοί. ο λάζος πήρε το καθοριστικό επιθετικό rebound, έβαλε 2/2 βολές (που μάλλον από μόνο τοιυ αυτό το στοιχείο έπρεπε να με οδηγήσει να τον ψηφίσω mvp) αλλά και ο rawle έκλεψε τη μπάλα από τον ταπ και έβαλε όλες (εκτός μιας) τις κρίσιμες βολές.
PS: η ερώτηση που έκανα ήταν καθαρά μπασκετική, κατά πόσον δηλαδή μας αρέσει ένας παίκτης τύπου Marshall ή ένας παίκτης τύπου Τucker ή kenny στο 3. δεν είχε να κάνει φυσικά με το αν θα άλλαζα τον marshall. για τρελούς ψάχνετε???
σίγουρα πάντως ο τύπος δε φοβάται να σουτάρει!!! έλα ρε marhall (mathers) ρίχτα
[youtube]j5-yKhDd64s[/youtube]

PS: η ερώτηση που έκανα ήταν καθαρά μπασκετική, κατά πόσον δηλαδή μας αρέσει ένας παίκτης τύπου Marshall ή ένας παίκτης τύπου Τucker ή kenny στο 3. δεν είχε να κάνει φυσικά με το αν θα άλλαζα τον marshall. για τρελούς ψάχνετε???

σίγουρα πάντως ο τύπος δε φοβάται να σουτάρει!!! έλα ρε marhall (mathers) ρίχτα
[youtube]j5-yKhDd64s[/youtube]
- Aureliano Buendia
Rawle και ξερό ψωμί.
Αγνό ταλέντο στο σκοράρισμα, έφεση στα κλεψίματα, απολαυστικό ράθυμο στυλ, συνέπεια στις βολές.
Ο Κenny κάνει όντως φανταστική χρονιά στη Σλοβενία, αλλά είναι ενταγμένος σε ένα άλλο αγωνιστικό πλάνο και σε υψηλότερου επιπέδου ομάδα.
Με τη δική μας φετινή ομάδα, αμφιβάλλω για το τι νούμερα θα είχε.
Ο Smith δε μου αρέσει τόσο όσο εσένα palok.
Συμφωνώ και με τον KalamarGianni που μίλησε για κατάχρηση προσπαθειών.
Αγνό ταλέντο στο σκοράρισμα, έφεση στα κλεψίματα, απολαυστικό ράθυμο στυλ, συνέπεια στις βολές.
Ο Κenny κάνει όντως φανταστική χρονιά στη Σλοβενία, αλλά είναι ενταγμένος σε ένα άλλο αγωνιστικό πλάνο και σε υψηλότερου επιπέδου ομάδα.
Με τη δική μας φετινή ομάδα, αμφιβάλλω για το τι νούμερα θα είχε.
Ο Smith δε μου αρέσει τόσο όσο εσένα palok.
Συμφωνώ και με τον KalamarGianni που μίλησε για κατάχρηση προσπαθειών.
Πόσα χρόνια έχουμε να δούμε παίκτη μας πρώτο σκόρερ πρωταθλήματος?
Εύχομαι να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους!
Εύχομαι να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους!
Θωμά, ο Λάζος σκοράρει απέναντι σε 2 ή και 3 παίκτες. Οι άμυνες των αντιπάλων προσαρμόζονται επάνω του και αυτό μεγαλώνει τον βαθμό δυσκολίας κατακόρυφα. Δεν μετράει η απόσταση απ' όπου σουτάρεις αλλά κυρίως οι συνθήκες.
σίγουρα και είναι και πολύ δύσκολο παίκτες να παίζουν πλάτη (τους οποίους λατρεύω παρεμπιπτόντως). αλλά ρε παιδί μου για τον λάζο κάποια πράγματα είναι too easyy... 

Έχει τόση ποιότητα που ξεπερνάει την όποια εύλογα αντίστοιχη επιπολαιότητα του και με αναγκάζει να σκέφτομαι από τώρα τί θα γίνει όταν φύγει.
Have you ever loved someone so much,
you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm her.
But what happens when karma, turns right around and bites you?
And everything you stand for, turns on you, despite you?
What happens when you become the main source of her pain?
"Daddy look what I made",
Dad's gotta go catch a plane
"Daddy where's Mommy? I can't find Mommy where is she?"
"I don't know go play Hailie, baby, your Daddy's busy
Daddy's writing a song, this song ain't gonna write itself
I'll give you one on the door then you gotta swing by yourself"
Then turn right around in that song and tell her you love her
And put hands on her mother, who's a spitting image of her
That's Slim Shady, yeah baby, Slim Shady's crazy
Shady made me, but tonight Shady's rocka-by-baby...
[youtube]1wYNFfgrXTI[/youtube]
Have you ever loved someone so much,
you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm her.
But what happens when karma, turns right around and bites you?
And everything you stand for, turns on you, despite you?
What happens when you become the main source of her pain?
"Daddy look what I made",
Dad's gotta go catch a plane
"Daddy where's Mommy? I can't find Mommy where is she?"
"I don't know go play Hailie, baby, your Daddy's busy
Daddy's writing a song, this song ain't gonna write itself
I'll give you one on the door then you gotta swing by yourself"
Then turn right around in that song and tell her you love her
And put hands on her mother, who's a spitting image of her
That's Slim Shady, yeah baby, Slim Shady's crazy
Shady made me, but tonight Shady's rocka-by-baby...
[youtube]1wYNFfgrXTI[/youtube]
Με τετοιες εμφανισεις είναι λογικό να αναρρωτιόμαστε αν η ΚΑΕ τον έχει καλέσει ήδη για ανανέωση!!

εντάξει σε παίρνει μερικές φορές ο κατήφορος, παίρνεις και κάτι σουτ εκτός ισορροπίας αλλά Kobe, δεν βοηθάς και πολύ στο αμυντικό rebound, δεν βλέπεις πολλές φορές το pick@roll αλλά κατά τα άλλα είσαι πάντα πρώτος σκόρερ και συνεπέστατος στην άμυνα παίζοντας πάνω από 35 λεπτά σε κάθε ματς. ε τι άλλο να ζητήξουμε ρε bro????
Συγνώμη βρε Θωμά αλλά είσαι ευχαριστημένος από τον Μάρσαλ?
Για μένα είναι απαράδεκτος, αδιάφορος και αρχίζει να μοιάζει με τουρίστα. Τα 3-4 καλά λεπτά του δεν μου λένε τίποτα. Έχει 2-3 παιχνίδια τώρα που είναι αρνητικός. Αν σκεφτούμε πως με την απουσία του Λάζου έπρεπε να ανέβει (θεωρητικά) αυτός βυθίζεται. Δεν ξέρω που το πάει αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Για μένα είναι απαράδεκτος, αδιάφορος και αρχίζει να μοιάζει με τουρίστα. Τα 3-4 καλά λεπτά του δεν μου λένε τίποτα. Έχει 2-3 παιχνίδια τώρα που είναι αρνητικός. Αν σκεφτούμε πως με την απουσία του Λάζου έπρεπε να ανέβει (θεωρητικά) αυτός βυθίζεται. Δεν ξέρω που το πάει αλλά κάτι δεν πάει καλά.