9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
Δημήτρη γράφε εκεί που ξέρεις αυτούς που σε βρίζουν συνέχεια και κάνουν κωλοτούμπες όταν βάζεις γκολ σε κάτι Δυναμό και Γαύρους, την δουλειά σου εσύ ξέρεις...
Είναι η δουλειά του να πάρει τη μπάλα αυτός, εκεί.dj_timo έγραψε:paokpantou έγραψε:ειναι χαρακτηριστικη η φαση στο 92 που αφηνει την μπαλα να περασει κατω απο τα ποδια...εγω τον γουσταρω τον σαλπι αλλα σημερα ηταν απογοητευσηηηηηη
Φιλε οταν επι 90 λεπτα εχουμε κατασκηνωσει στην περιοχη τους, εκεινη τη στιγμη δεν εχεις καλη θεση και λες θα υπαρχει παικτης πισω μου για ευθυβολο σουτ... ετσι απλα, δεν υπηρχε παικτης ομως και χαθηκε η φαση.
Δεν είναι η δουλειά του να την αφήσει σε κάποιον που δεν βλέπει και στο κάτω κάτω δεν υπάρχει κιόλας.
Πάρε τη μπάλα, χαμηλό κέντρο βάρους έχεις, στρίψε όμορφα, κάνε το σουτ, κόλα το.
xxxxxxxxx, dj_timo.
Εσύ, μίστερ έξυπνε, αυτό κατάλαβες ότι είπα;zoomgr έγραψε:άλλη φορά Δημήτρη θέλω να ρίχνεις 3 γκολ και μετά όταν θα έρχονται να σε ασπαστούν αντίπαλοι
ρίχνε τους ροχάλες για να γίνεις αρεστός στο 1/1000 των φιλάθλων
Άλλανταλα της Παρασκευής το γάλα.
Εδώ που τα λέμε θα προτιμούσα να τον βλέπω μπροστά ή κορυφή παρά δεξιά.Petm έγραψε:θέλεις να σκοράρεις.
οποτε τι είναι το πιο φυσιολογικό να κανεις όταν θέλεις να σκοράρεις?
βγάζεις το πιο φορμαρισμένο σου σκόρερ από τh περιοχή και τον βάζεις δεξιά να κάνει σέντρες
Δεξιά έχουμε τον αΕΤΤΟΟ να δείχνει ότι μπορεί να ανέβει όλη την πτέρυγα.
μετρια εμφανιση αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το κραξιμο...το κραξιμο το δικαιουταν στο πρωτο εξαμηνο της παρουσιας του...μην ειμαστε τη μια βδομαδα ετσι και την αλλη αλλιως...εχει σημαντικη συμβολη στους τελευταιους αγωνες...ειπαμε και εμεις δεν τον θελαμε αλλα θα κρινεται αγωνιστικα και οχι με εμπαθεια...
υγ πολυ φαουλ οι χαιρετουρες με τον υποτιθεμενο ελληνα...
υγ πολυ φαουλ οι χαιρετουρες με τον υποτιθεμενο ελληνα...
-
τιμο την απαντηση μου στην εδωσε ο καρελιας απλα εγω θα σου πω πως ειχαμε κατασκηνωσει για 75λεπτα στην περιοχη τους και πως ακομα και ο κλαουσ να ηταν στην θεση του θα ενεργουσε οπως σου ανεφερε ο καρελιας
Φιλε δε θα απαντησω αλλο γιατι θα τρεξουν μα με αποκαλεσουν υπερασπιστη παλι οποτε αστο. Ο καθενας ομως βλεπει καποιες φασεις με αλλο σκεπτικο οποτε "η διαφορετικη αποψη" με το "μαθε μπαλιτσα" απεχει ετη φωτος
@ Karelias...
Την έκφραση αυτή δεν πρέπει να τη χρησιμοποιούμε για άλλα μέλη του φόρουμ...είναι απαξιωτική και δεν προσφέρει τίποτα στο διάλογο που γίνεται εδώ μέσα.
Την έκφραση αυτή δεν πρέπει να τη χρησιμοποιούμε για άλλα μέλη του φόρουμ...είναι απαξιωτική και δεν προσφέρει τίποτα στο διάλογο που γίνεται εδώ μέσα.
όταν ένας παίκτης τρώει μετά από ένα εξάμηνο ακόμα κράξιμο, και έχει άλλα 2μιση χρόνια συμβόλαιο... ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Και εκτός αυτού αποδεικνύεται ότι το να είσαι κοινής αποδοχής από τους αντιπάλους σου είναι και αυτό μειονέκτημα, καθώς απαγορεύεται να δέχεσαι ασπασμούς φιλίας και σεβασμού από αντιπάλους, τι και αν είναι φίλοι που αγωνιζόταν στο ίδιο σωματείο για κάποια χρόνια, τι και αν είναι συμπαίχτες στην Εθνική από την νέων και την ελπίδων.. Όταν φορτώνουμε παίκτες με τέτοιο κόμπλεξ και δεν αναφέρομαι μόνο στον Δημήτρη, βλέπε Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη,κτλ κτλ μην περιμένετε αποτελέσματα. Κάποτε το να μαλώνουμε με αλλόθρησκους για να προστατεύουμε την ομάδα ήταν δεδομένο, σιγά σιγά πρέπει να θεωρούμαι δεδομένο την αντιπαλότητα με συν οπαδούς για πράγματα αδιανόητα σε σημείο που καμιά φορά απορείς για την οπαδική ταυτότητα κάποιων μελών. Δεν βλέπω μέλλον στον ΠΑΟΚ αν συνεχιστεί το ίδιο βιολί σε λίγο καιρό θα ψάχνουμε πάλι για πρόεδρο, και τα πέτρινα χρόνια θα γίνουν καθημερινότητα πάλι, απλά μαθηματικά.
Εκτός τόπου και χρόνου είστε αδέρφια. Δεν καταλάβατε!!!eleos έγραψε:Πάνε εσυ ευρώπη.Realcon έγραψε:Τα ίδια και τα ίδια!!! Δημητράκη πήγαινε Ευρώπη αγόρι μου. Εδώ είμαστε πολλοί ΠΑΟΚτσήδες δεν θέλουμε άλλους!!!
Βαρέθηκα να βλέπω ΠΑΟΚτσήδες που είναι πιο ΠΑΟΚ τον καθένα μας!
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!
+1000mkpaok έγραψε:Τεταρτη θεος τωρα να παει στην ευρωπη.
Μαλιστα.
Βαρέθηκα ΠΑΟΚτσηδες να είναι πιο πολύ ΠΑΟΚ απο άλλους ΠΑΟΚτσηδες.
Μια ομάδα αντί Σαλπι με το που θα παει κάτι στραβά στον ΠΑΟΚ φταίει ο Σαλπιγγίδης. ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!
ΠΑΟΚτσηδες που μιλάνε εκτου ασφαλούς. ΒΑΡΕθΗΚΑ να διαβάζω ΠΑΟΚτσηδες να μου δείχνουν πόσο ΠΑΟΚ είναι. Ο χανουμης Μπαγιεβιτς... Με 0-4 και το γήπεδο φώναζε ρυθμικά το όνομα του... ΠΑΟΚτσηδες ε ΠΑΟΚτσηδες ΒΑΡΈΘΗΚΑ την υποκρισία και το ΠΑΟΚτσηδιλικη απο το... ΠΑΟΚ είμαι εγω, λες και εμείς είμαστε ΚΟΑΠ.
Φτάνει πια Τοργκελοι που φωναζατε το όνομα του με δυο γκολ όλο και όλο στο πρωτάθλημα και λέγατε ότι προσπαθεί. Τοργκελοι και Μπαγιεβιτσικοι.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ´ ολα και κανείς ΠΑΟΚτσης πάνω απο τον ΠΑΟΚ.
Karelias έγραψε:Ε, ή το κατέχεις το τόπι ή όχι. Δεν είναι κακό.
Τα κριτηρια σου ποια ειναι για το αν το κατεχει καποιος η οχι ρε φιλε? Να συμφωνει με σενα?
Ειπα δε θα το συνεχισω αλλα οταν με απαξιωνουν δε θα σιωπησω κιολας.
-
Νομίζω ότι το θέμα σας Karelia και Τίμο ξεκινάει απ την γνωστή ατάκα Αλέφαντου που πέταξε κάποιος (το μάθε μπαλίτσα) και την οποία εγώ κατάλαβα σαν καλαμπούρι το οποίο ο Καρέλιας συνέχισε...Δε χρειάζεται να δημιουργούμε θέματα εκει που δεν υπάρχουν...
Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα.
Όταν ο παίχτης θα είναι μέτριος/κακός θα ακούει τα ανάλογα σχόλια.
Όταν ο παίχτης θα είναι καλός θα ακούει τα ανάλογα σχόλια.
Όταν ο παίχτης κάνει τις αυτονόητες κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν θα ακούει τίποτα γιατί είναι αυτονόητες.
Όταν ο παίχτης ΔΕΝ κάνει τις αυτονόητες κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα τα ακούει γιατί ακριβώς ΔΕΝ κάνει πράγματα που είναι σαν 2η φύση για αυτόν.
Καμία εμπάθεια, κανένα κόμπλεξ με τον παίχτη.
Όταν ο παίχτης θα είναι μέτριος/κακός θα ακούει τα ανάλογα σχόλια.
Όταν ο παίχτης θα είναι καλός θα ακούει τα ανάλογα σχόλια.
Όταν ο παίχτης κάνει τις αυτονόητες κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν θα ακούει τίποτα γιατί είναι αυτονόητες.
Όταν ο παίχτης ΔΕΝ κάνει τις αυτονόητες κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα τα ακούει γιατί ακριβώς ΔΕΝ κάνει πράγματα που είναι σαν 2η φύση για αυτόν.
Καμία εμπάθεια, κανένα κόμπλεξ με τον παίχτη.
Μα δε διαφωνησα σε τιποτα απο αυτα. Στην εννοια του "μαθε μπαλιτσα" διαφωνησα. Τελος παντων, φτανει τοσο γιατι ενω αλλου ειναι η διαφωνια παλι στην "υπερασπιση" θα καταληξουμε