77.Oélilton Araújo dos Santos "Etto"
Re: 77. Oélilton Araújo dos Santos "Etto"
Εμενα μου αρεσε το γεγονος οτι με το που εδινε πασα εκανε κινηση και μπουκα στην περιοχη!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Πολυ καλος παιχτης πραγματικα με εξεπληξε μακαρι να συνεχισει ετσι...σαν μπακ ενοειται
1 από τα λάθη του Χάβου σήμερα..η χρήση του ως χάφ...PARASANDALOS έγραψε:Πολυ καλος παιχτης πραγματικα με εξεπληξε μακαρι να συνεχισει ετσι...σαν μπακ ενοειται

Όντως για πρώτη φορά μια χαρά ήταν!!!
Το μόνο θετικό που πρέπει να κρατήσουμε από σήμερα είναι αυτός, ο Arias, ότι ο Αθανασιάδης είναι πολύ καλύτερος από το Musli ο ο ποίος δυστυχώς δεν είναι για ανανέωση όσο και αν το θέλουμε....
Το μόνο θετικό που πρέπει να κρατήσουμε από σήμερα είναι αυτός, ο Arias, ότι ο Αθανασιάδης είναι πολύ καλύτερος από το Musli ο ο ποίος δυστυχώς δεν είναι για ανανέωση όσο και αν το θέλουμε....
...αν εχεις και καλη σεντρα ... φτιαχτηκαμε!eorptol έγραψε:για πρωτη εμφανιση με αρεσε πολυ......
Φαίνεται ότι έπαιζε χρόνια σαν μπακ,σαν χαφ στο 1ο χάθηκε λίγο,κέρδισε όμως την αποβολή
Πολύ καλός σαν μπακ αν και πρώτη εμφάνιση,μακάρι να συνεχίσει έτσι
Πολύ καλός σαν μπακ αν και πρώτη εμφάνιση,μακάρι να συνεχίσει έτσι
- crabsody_in_blue
Παιδιά θα προτρέξω λίγο αλλά νομίζω είναι το καλύτερο μπακ που έχουμε. Κρίμα που δεν παίζει με CSSKA
πολυ καλος στο 2ο ημιχρονο σαν μπακ ερχομενος απο πισω με 2-3 καλες συνεργασιες με τν σαλπι κ ανεβασματα.....στυλ λινο,αποδιδει καλυτερα οταν παιζει μπακ κ ερχεται απο τις πισω ζωνες.....για σεντρα δν ξερω..........καλη εμφανιση σε γενικες γραμμες.... 

EΙναι πιο ολοκληρωμενος και πιο κοντρολαρισμενος απο τον λινο πιστευω!Και παταει σαν ανθρωπος οχι αυτο του λινο που λες τωρα θα πεσει μονος του μετα θα πεσει 

Εκπληκτικός θα έλεγα.
Λίγο ακόμα και θα έκανε το 1-0 στο 1ο λεπτό.
Λίγο ακόμα και θα έκανε το 1-0 στο 1ο λεπτό.
φοβερα δειγματα...πιστευω πως πετυχαμε εναν εξαιρετικο δεξι μπακ... :ugeek:
- Aureliano Buendia
Δεξί εξτρέμ ή χαφ: ΟΧΙ
Δεξί μπακ: ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ
Θετικό πρώτο δείγμα.
Ας περιμένουμε λίγο για να εκφέρουμε γνώμη.
Νομίζω πως είναι ισορροπημένος μεταξύ του αμυντικού και του επιθετικού του κομματιού.
Επίσης μου μοιάζει καλύτερος από τους προσφάτως αποχωρήσαντες και τους υπάρχοντες δεξιούς μπακ της ομάδας
Δεξί μπακ: ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ
Θετικό πρώτο δείγμα.
Ας περιμένουμε λίγο για να εκφέρουμε γνώμη.
Νομίζω πως είναι ισορροπημένος μεταξύ του αμυντικού και του επιθετικού του κομματιού.
Επίσης μου μοιάζει καλύτερος από τους προσφάτως αποχωρήσαντες και τους υπάρχοντες δεξιούς μπακ της ομάδας
Με ένα μόλις παιχνίδι στο οποίο οι περισσότεροι είχαν αρκετά καλή απόδοση δε πιστεύω ότι μπορούμε να βγαλουμε και πολλά συμπεράσματα. Το ότι φάνηκε θετικός σίγουρα, αλλά έχουμε μέλλον ακόμα...