Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 0-1 ΜVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 0-1 ΜVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
ο Χαλκιας το επνι3ε.τον 3αδερφο μου που ειναι 12 χρονων στα τσικο του ΠΑΟΚ θα το βγαζε. βλεπει την μπαλα να ερχεται και κανει σαν καθυστερημενος αν και εχει κ ο τσιριλο ευθυνη,
ΤΣΑΜΠΑ.
ΤΣΑΜΠΑ.
φίλε μου τηλέφωνο τώρα στον Ζαγοράκη να βάλουμε τον ξάδερφο σου τερματά να τελειώνουμε, άντε λύθηκε και το πρόβλημα του τερματά. Επόμενη λύση?
θα υπήρχε πρόβλημα γιατί κατεβαίνει και πιάνει κουβέντα με επόπτες 4ους διαιτητές αντίπαλους τερματοφύλακες φιλάθλους, θα εκτεθούμε.... καλύτερα το ξαδερφάκι σου βρε 

- nyxteridas
με τα σημερινά δεδομένα, ο βάζελος μας περναέι δύο πόνταλάκια στα πλέι-ωχ. Μάλλον αυτά τα χουμε ξεγράψει...
- khaledfreepaok
μπραβο στον χαβινιο για τον χειρισμο στον αγωνα.τους πατησε κανονικα και δεν φοβηθηκε ποτε το ματς απλα δεν ηθελε η πορνη.για τον υπαλληλο ας μην σχολιασουμε
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- trel@menos
ε δεν εμπαινε η κολομπαλα, τι να κανουμε. ολο το βραδυ να παιζαμε γκολ δεν βαζαμε. ολα κυκλος ειναι στη ζωη. το χρωστουσε η τυχη στη βαζελα για τον αποκλεισμο απο το αεκ. ελπιζω και μας να μας το ξεπληρωσει το σημερινο στα ματς με το αεκ στο κυπελλο.
περα απ αυτα παιζει να ταν και η καλυτερη φετινη μας εμφανιση στο πρωταθλημα. αυτη και το μισαωρο με το γαυρο στο τηγανι.
με τετοιες εμφανισεις δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα.
μ αρεσε πολυ ο ετο.
την αλλη αγωνιστικη καλυτερα να γινει συντηρηση σε αρκετους παικτες καθως ακολουθει το ματς της χρονιας στην ευρωπη(μεχρι το επομενο).
υγ. μηπως η ρητρα του αντελινο ειναι καπως μικρη?
περα απ αυτα παιζει να ταν και η καλυτερη φετινη μας εμφανιση στο πρωταθλημα. αυτη και το μισαωρο με το γαυρο στο τηγανι.
με τετοιες εμφανισεις δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα.
μ αρεσε πολυ ο ετο.
την αλλη αγωνιστικη καλυτερα να γινει συντηρηση σε αρκετους παικτες καθως ακολουθει το ματς της χρονιας στην ευρωπη(μεχρι το επομενο).
υγ. μηπως η ρητρα του αντελινο ειναι καπως μικρη?
Το ματς το είδα απο την τηλεόραση, δυστυχώς.
ΑΠο όσο είδα πάντως κάτι άλλο μου έκανε τρομερή εντύπωση και απαντά σε όσους μας επιτίθονται εμάς τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
Σήμερα, παρά την ήττα, δεν έγινε το παραμικρό, αν και οι ανεγκέφαλοι πάντα θα βρίσκονται που πετάνε κροτίδες ή άλλα αντικείμενα λες και ο αγωνιστικός χώρος είναι σκουπιδοτενεκές.
Δεν άνοιξε ρουθούνι, ούτε σημειώθηκαν επεισόδια. Μπράβο στον λαό που πήγε στο γήπεδο και δεν σταμάτησε να τραγουδά παρά το πως κύλησε το ματσάκι. Για αυτο σε επιλέξαμε ΠΑΟΚΑΡΑ. Γιατί μας διδάσκεις ήθος και αναγνώριση. Στους παίκτες, στην διοίκηση και στο προπονητικό τιμ.
Έγινε υπερπροσπάθεια να αλλάξει το ματς. Μπράβο για την προσπάθεια, κρίμα για το αποτέλεσμα.
ΑΠο όσο είδα πάντως κάτι άλλο μου έκανε τρομερή εντύπωση και απαντά σε όσους μας επιτίθονται εμάς τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
Σήμερα, παρά την ήττα, δεν έγινε το παραμικρό, αν και οι ανεγκέφαλοι πάντα θα βρίσκονται που πετάνε κροτίδες ή άλλα αντικείμενα λες και ο αγωνιστικός χώρος είναι σκουπιδοτενεκές.
Δεν άνοιξε ρουθούνι, ούτε σημειώθηκαν επεισόδια. Μπράβο στον λαό που πήγε στο γήπεδο και δεν σταμάτησε να τραγουδά παρά το πως κύλησε το ματσάκι. Για αυτο σε επιλέξαμε ΠΑΟΚΑΡΑ. Γιατί μας διδάσκεις ήθος και αναγνώριση. Στους παίκτες, στην διοίκηση και στο προπονητικό τιμ.
Έγινε υπερπροσπάθεια να αλλάξει το ματς. Μπράβο για την προσπάθεια, κρίμα για το αποτέλεσμα.
Θα ήθελα να πω δύο πράγματα. Πρώτον, γι΄ αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα σ΄ αυτό το γήπεδο, με τους φανταστικούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Πραγματικά, ήταν ένα πολύ όμορφο θέαμα. Δεύτερον, για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι η καλύτερη ομάδα, που αντιμετώπισα από τότε που είμαι στην Ελλάδα
Ταδε εφη Ζεσουαλντο φερειρα
Ταδε εφη Ζεσουαλντο φερειρα
- navigator11
είναι από τους αγώνες που μετά τη λήξη τους προσωπικά νιώθω πίκρα αλλά σε καμία περίπτωση απογοήτευση.είμαστε καταφανώς καλύτεροι του βάζελου σήμερα.απλά δεν επιδείξαμε στις κρίσιμες στιγμές την απαιτούμενη ψυχραιμία κ χάσαμε.δεν τρέχει τίποτα.εν όψει πλέϊ-οφ δεν μπορώ να πω πως αγωνιστικά φοβάμαι το βάζελο.με καμία παναγία.
στα του αγώνα τώρα από την αρχή στράβωσε το πράγμα.κ πήγε μέχρι τέλους έτσι.δυστυχώς.αντί να πανηγυρίσουμε μιαν άνετη επικράτηση,χάσαμε.συμβαίνει.για τη φαση του ακυρωθέντος γκόλ,έχω την αίσθηση ότι ο επόπτης βιάστηκε να καθαρίσει τη φάση προτού υπάρξουν ... προβλήματα.όπως κ θα υπήρχαν,αν εξελισσόταν η φάση.γενικά,η ομάδα μου άρεσε,ειδικά στο α ημίχρονο.αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού στοίχισε.να τελειώσει η φαρσοκωμωδία των επόμενων 9 αγωνιστικών να βάλουμε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του ...
στα του αγώνα τώρα από την αρχή στράβωσε το πράγμα.κ πήγε μέχρι τέλους έτσι.δυστυχώς.αντί να πανηγυρίσουμε μιαν άνετη επικράτηση,χάσαμε.συμβαίνει.για τη φαση του ακυρωθέντος γκόλ,έχω την αίσθηση ότι ο επόπτης βιάστηκε να καθαρίσει τη φάση προτού υπάρξουν ... προβλήματα.όπως κ θα υπήρχαν,αν εξελισσόταν η φάση.γενικά,η ομάδα μου άρεσε,ειδικά στο α ημίχρονο.αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού στοίχισε.να τελειώσει η φαρσοκωμωδία των επόμενων 9 αγωνιστικών να βάλουμε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του ...
γιτι ρε γαμοτο παιξαμε τοσο καλα αλλα....

Οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο καταλαβαινω πως η ομαδα μας ειναι ΞΑΝΑ,ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!
Το ειδαμε κι'αυτο,φετος.........παιξαμε μονοτερμα τον Παναθηναϊκο και χασαμε!Δεν μπορω να εχω παραπονο απο την ομαδα-δεν θα μπορουσα,αλλωστε....-
Ο κοσμος βοηθησε μονο στο σημειο που ανεβηκε η ομαδα..........
Και λιγα λογια για τους κουραδομαγκες.......Δεν μου λετε,ρε περιεργοι.....οταν πετατε ενα μπουκαλι μεσα στο γηπεδο-και ειδικα οταν η ομαδα σας πιεζει-τι σκεφτεστε?.......Τι μαγκια βρισκετε σ'αυτη τη μαλακια που κανετε?Θα ηθελα να μου το εξηγησει καποιος..............Εγω το μονο που θα πω ειναι πως αμα δεν το αντεχετε μην το πινετε!
Συνεχιζουμε!!!!!Εχουμε πολλα να δουμε ακομα.....Εχουμε ΟΑΚΑ.........ΔΟΥΒΛΙΝΟ.....ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!!!
Το ειδαμε κι'αυτο,φετος.........παιξαμε μονοτερμα τον Παναθηναϊκο και χασαμε!Δεν μπορω να εχω παραπονο απο την ομαδα-δεν θα μπορουσα,αλλωστε....-
Ο κοσμος βοηθησε μονο στο σημειο που ανεβηκε η ομαδα..........
Και λιγα λογια για τους κουραδομαγκες.......Δεν μου λετε,ρε περιεργοι.....οταν πετατε ενα μπουκαλι μεσα στο γηπεδο-και ειδικα οταν η ομαδα σας πιεζει-τι σκεφτεστε?.......Τι μαγκια βρισκετε σ'αυτη τη μαλακια που κανετε?Θα ηθελα να μου το εξηγησει καποιος..............Εγω το μονο που θα πω ειναι πως αμα δεν το αντεχετε μην το πινετε!

Συνεχιζουμε!!!!!Εχουμε πολλα να δουμε ακομα.....Εχουμε ΟΑΚΑ.........ΔΟΥΒΛΙΝΟ.....ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!!!
Ποιοι παιρνουν πρωταθληματα γαμω τη ζωη μου????? ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ τυπου παναθηναικου και ολυμπιακου...
Κλασσικό ματς ΠΑΟΚ ατυχία...
Θυμίζω τα αποτελέσματά μας με την κούλα τα 3 προηγούμενα χρόνια....
Πάντα καλύτεροι και όμως ήττα...
Καλοί είμασταν, δεν πειράζει θα τα πούμε στα Play Off...
Πήραμε κάτι στο καραϊσκάκη και μας το πήρε τώρα η τύχη...
Εττό όπως τον περίμενα...Αρίας θα δούμε...Γενικά το παλέψαμε ακόμα και με δέκα παίκτες...Με παίκτη παραπάνω παντως είμασταν άτυχοι...
Θυμίζω τα αποτελέσματά μας με την κούλα τα 3 προηγούμενα χρόνια....
Πάντα καλύτεροι και όμως ήττα...
Καλοί είμασταν, δεν πειράζει θα τα πούμε στα Play Off...
Πήραμε κάτι στο καραϊσκάκη και μας το πήρε τώρα η τύχη...
Εττό όπως τον περίμενα...Αρίας θα δούμε...Γενικά το παλέψαμε ακόμα και με δέκα παίκτες...Με παίκτη παραπάνω παντως είμασταν άτυχοι...