12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από kostasff »

Ξεκινώντας από το τελευταίο, το "απλά" άστοχος θα μας κατέστρεφε χαλαρά. Έτσι απλά. Άρα ξέχασέ το. Απλά ο τραγικότερος. Αν χάναμε θα ήταν ο μοιραίος. Τι να τις κάνω τις καλές τοποθετήσεις και όλα τα άλλα. Όλα (συστήματα, κινήσεις, τοποθετήσεις, αιφνιδιασμοί) γίνονται να να μπει το καλαθάκι. Αν το χάνεις (και μάλιστα τόσο εύκολα σουτ) πάνε όλα χαμένα. Όλη η προσπάθεια στα σκουπίδια. Αν δεν έβλεπα το παιχνίδι και έκρινα μόνο από τους αριθμούς θα έλεγα Ο.Κ. Γι αυτό επιμένω πως τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια. Όπως έλεγε και ο ξανθός "είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέμματα". ;)
Όσο για τον Καλλέ, ναι είναι πολύ χειρότερος όλων. Απλά δεν υπάρχει στον μπασκετικό χάρτη.
Ο Ντούντα "σάπιζε" στον πάγκο τον Ρετζιά για χάρη του Τσέκου. Το καλλέ θα χρησιμοποιούσε? Μη μου τα θυμίζεις και τρελαίνομαι.
Υ.Γ. Ποτέ δεν κατάλαβα τι σημαίνουν τα "θα μπορούσε να βάλει 4-5 πόντους" ή "θα έκανε 2-3 φάουλ" κλπ. So what?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

το"θα μπορούσε" δεν καταλαβαίνεις? ή το "4-5 πόντοι"? το θα μπορούσε είναι θεωρητικό, προφανώς ο σούλςη πιστεύει οτι δεν μπορεί, δεν μπορώ εγώ να του αλλάξω γνώμη. το 4-5 πόντοι είναι το 5/75 των πόντων της ομάδος. δηλαδή σε 7-8 λεπτά συμμετοχής στα συνολικά 200 (καταναλώνοντας δηλαδή το 4 % του συνολικού χρόνου συμμετοχής) μπορεί ένας παίκτης να βάλει περί του 7 % των πόντων της ομάδας. πολύ σημαντικό.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Σημαντικό είναι η εικόνα (προσφορά) στα 5' και όχι οι πόντοι που μπορεί να μην είναι "δικοί" του (πάρε-βάλε)
Για τα φάουλ εννοώ αυτό που διάβαζα και πέρυσι συχνά (για τον Χέλι κυρίως) Τι σημαίνει να μπει να κάνει 3-4 φάουλ? Είναι προσφορά αυτό? Αν ναι, μπορώ να τα κάνω κι εγώ. Το μόνο εύκολο
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

διαφωνώ κάθετα με το πάρε-βάλε. δηλαδή όταν παίζει σωστά το pick@roll ο batiste ή ο nesterovic οι πόντοι ανήκουν 100 % στον σπανούλη ή τον διαμαντίδη που δίνουν την πάρε-βαλε assist?
Άβαταρ μέλους
kostasff

Καταλαβαίνεις τι εννοώ με το πάρε-βάλε. ;)
καμία σχέση με το παράδειγμά σου 8-)
pick@roll ο καλλές??????? Το παρατραβάς :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχαχα. καλά και εγώ το παρατράβηξα με τον batiste, ένας Morales δεν θα μπορούσε να γίνει? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kostasff

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

xaxaxaxa. τρομερή υπογραφή!!!! oli μίλα ρε θα μας σκάσει αυτός!!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Σαρόν Ντρούκερ έγραψε:Ο Παπαδόπουλος πρόκειται για έναν παίκτη υψηλού επιπέδου και δεν είμαστε η μόνη ομάδα που υποφέραμε από το παιχνίδι του"
Παικταρά μου, σπέρνεις τον πανικό......
"Υποφέρουν" οι αντίπαλοί σου.........
Εικόνα
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

μονος του και ολοι τους ......... (γαυριζω :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Λάζος: "Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εμείς έχουμε να μάθει να μιλάμε μετά το παιχνίδι, όχι πριν. Μιλήσαμε "μέσα" στο παιχνίδι και κερδίσαμε. Ο Αρης δεν πέρασε καμία φορά στο σκορ. Ολη την ημέρα να παίζαμε δεν πρόκειται να χάναμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε διαστήματα που δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι."
http://olapaok.gr/basket/a1/olh_thn_hme ... 70351.html
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Στο περσινο δεν επαιζε?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μονο στο εκτος ειχε παιξει...
Άβαταρ μέλους
kostasff

νομίζω πως ο αρης πέρασε μπροστά 1 πόντο στο τέλος. Μάλλον κάνω λάθος.
Παικταρά μου...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

στο τέλος όχι. από το αρχικό 13-16? κάπου τόσο δεν ήταν? δεν ξαναπέραν μπροστά ποτέ.

PS: ήταν βήματα του λάζου και δεν ήταν βήματα του χαραλαμπίδη. προφανώς. και ήταν και σε κρίσιμο σημείο. από την άλλη βέβαια σε εκτός έδρας βαρέσανε 31 βολές και εμείς 20 (οι υπόλοιπες 6 μέχρι τις 26 ήταν στο 74-71 και μετά για να σταματήσουν το χρόνο στα 30 sec). επίσης οι ψηλοί μας (dozier, παπ, Gece) είχαν τα ίδια φάουλ με τους δικούς τους ψηλούς (άσχετα αν στο τέλος ο λάζος θα μπορούσε να αποβληθεί σε 1-2 φάσεις του ταπούτου). πώς γίνεται αυτό όταν η μία ομάδα παίζει το περισσότερο Low post πιαχνίδι στην Α1 και οι άλλοι ιδεν πλησιάζουν τη ρακέτα στα 2.5 μέτρα (όπως οι Miami heat)? πώς γίνεται από τις 31 βολές να έχουνε βαρέσει τουλάχιστον τις μισές σε εκτός σουτ προσπάθειες? καλό το παιχνίδι των επαφών αλλά δεν είναι και ο bodiruoga o σλούκας με τον χαραλαμπίδη...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”