Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 79-74 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ 10 Φεβ 2011, 19:02

Marshall
36
38%
Αποστολίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δέδας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Dozier
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Gray
1
1%
Παπαδόπουλος
51
54%
Γιαννακίδης
1
1%
Καλλές
1
1%
Gecevski
3
3%
Καλαμπάκας
2
2%

Σύνολο ψήφων: 95

kk74

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 79-74 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από kk74 »

KalamarGiannis έγραψε:και εν πάσει περιπτώσει γιατί δεν γίνονται 2 σκριν στο Μάρσαλ να βάλει 50 πόντους;
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++συμφωνω με ολα οσα ειπες αδελφε μου και κυρια με αυτο.απλα δεν ξερω . δεν τα κανουν οι παικτες γιατι ειναι απειθαρχοι ή γιατι ειναι στη φιλοσοφια του σουλη να μην παιξει με τον τροπο αυτο?παντως οταν βλεπεις οτι εχεις ενα παικτη που στη καθισια
του βαζει 25αρα ΕΕ!!του βαζεις το παιχνιδι στα μετρα του με καναδυο εξτρα συστηματα επανω του οπως ειπες εστω ενα σκριν στη κορυφη.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

δυστυχώς αλλά αντί να πανηγυρίζουμε την νίκη μας, νιώθουμε σαν να χάσαμε (λόγω της διαφοράς). Χαλαρώστε και απολαύστε την νίκη επί της ρούλας (παρα την μέτρια εμφάνιση). Η νίκη μετράει πάνω απ' όλα. Αφήστε τα υπόλοιπα για αύριο....
Προς διοίκηση: αφήστε τις μαλακίες και τακτοποιήστε το θέμα του Λάζου. Αν χάσουμε αυτόν τον παίκτη να αλλάξετε πλανήτη. Τέλος οι αηδίες σας. Αρκετά πια. Ο Λάζος είναι τα πάντα-όλα.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

η διαφορα αδερφε δεν θα παιξει ρολο,γιατι απλα ο αρης δεν θα ισοβαθμισει με τιποτα με τον ΠΑΟΚ.
Μια νικη ακομα λοιπον στο σακκουλι. προχωραμε
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

είχα καιρό να μου πονέσει τόσο πολύ το κεφάλι μου μετά από νίκη και μάλιστα σε derby. με το που τελειωσε πήγα super marker (γιατί είμαι άντρας ναούμε εγώ!) να ηρεμήσω λίγο. δεν ξέρω τι να πω, βλέπω πράγματα σε 2-3 αγώνες σερί και μετά έρχεται ο επόμενος αγώνας που μου ακυρώνει ό,τι έχω καταλάβει από αυτά τα σκατά που θέλει να παίξει αυτή η ομάδα φέτος. νομίζω οτι ήταν η χειρότερη φετινή μας εμφάνιση (εκτός του κυπέλλου με γαύρο και τα 2 ματς με βάζελο). δεν ξέρω. αν τελικά χάναμε (αν έμπαινε δηλαδή το τρίποντο του ταπ), θα ήταν ίσως η χειρότερη ήττα που έχω δει σε αγώνα μπάσκετ. να νικάς 71-60 και να κάνεις 8-9 συνεχείς επιθέσεις χωρίς ΚΑΝΕΝΑ σύστημα κάνοντας απλά ένα σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο κιαι δίνοντας αμέσως αιφνιδιασμό στον ρούλη (μην κάνετε σουτ βρε, μην κάνετε σουτ, ας τελειώσει ο χρόνος)!!!! είναι πραγματικά τρομερό. είμαι πλέον πεπεισμένος οτι στις προπονήσεις ειδικών καταστάσεων ο σούλης δίνει εντολή για isolation και σουτ απλά από κάποιον. όπως ο Kobe στους Lakers. κανένα άλλο σύστημα. δεν περιγράφω άλλο γιατί είμαι εν βρασμώ
Άβαταρ μέλους
kostasff

Και εγώ λέω πως χαίρονται οι αλλόθρησκοι που μπαίνουν στο φόρουμ. Πανηγυρίστε μπρε την νίκη. Από αύριο τα υπόλοιπα. Τι να πουν και τα ερπετά?
Άντε ρε Οli. Θα σκάσεις μύτη επιτέλους... :nairepaok:
Υ.Γ. Αχ και να είχαμε κόσμο. 35αρα θα είχαμε... Δεν πειράζει όμως. Τώρα που άγγιξαν την νίκη πονάει περισσότερο ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

palok έγραψε:είχα καιρό να μου πονέσει τόσο πολύ το κεφάλι μου μετά από νίκη και μάλιστα σε derby. με το που τελειωσε πήγα super marker (γιατί είμαι άντρας ναούμε εγώ!) να ηρεμήσω λίγο. δεν ξέρω τι να πω, βλέπω πράγματα σε 2-3 αγώνες σερί και μετά έρχεται ο επόμενος αγώνας που μου ακυρώνει ό,τι έχω καταλάβει από αυτά τα σκατά που θέλει να παίξει αυτή η ομάδα φέτος. νομίζω οτι ήταν η χειρότερη φετινή μας εμφάνιση (εκτός του κυπέλλου με γαύρο και τα 2 ματς με βάζελο). δεν ξέρω. αν τελικά χάναμε (αν έμπαινε δηλαδή το τρίποντο του ταπ), θα ήταν ίσως η χειρότερη ήττα που έχω δει σε αγώνα μπάσκετ. να νικάς 71-60 και να κάνεις 8-9 συνεχείς επιθέσεις χωρίς ΚΑΝΕΝΑ σύστημα κάνοντας απλά ένα σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο κιαι δίνοντας αμέσως αιφνιδιασμό στον ρούλη (μην κάνετε σουτ βρε, μην κάνετε σουτ, ας τελειώσει ο χρόνος)!!!! είναι πραγματικά τρομερό. είμαι πλέον πεπεισμένος οτι στις προπονήσεις ειδικών καταστάσεων ο σούλης δίνει εντολή για isolation και σουτ απλά από κάποιον. όπως ο Kobe στους Lakers. κανένα άλλο σύστημα. δεν περιγράφω άλλο γιατί είμαι εν βρασμώ
Ρε η ομαδα ειναι μπουρδελο δε βλεπεις τι γινεται? καθεσαι και σπας το κεφαλι σου ποιες προπονησεις? νομιζεις οτι γινονται προπονησεις?
οκ να δουμε τα ματσακια και οτι απομενει μεχρι να τελειωσει η σεζον αλλα μην μου τρελενεσαι σε θελω γερο για τις επομενες χρονιες, που ισως καλυτερεψουν τα πραγματα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

xaxaxaxaxa

xaxaxaxaxa

xaxaxaxaxaxa

ΘΕΟΣ. απλά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ειδες σου εφτιαξα τη μερα παλι :mrgreen:

Εχουμε ματσακι αυριο :nairepaok:

Τα πλαγια μπακ της αεκ ειναι τα χειροτερα του πρωταθληματος οποιον και να βαλει ειναι αστειος. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ενσταση θα κατεθεσουν λεει τ΄άρειανα
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

συμφωνω με την ενσταση. ουτε εμενα μ αρεσε η διαφορα. μακαρι να επαναληφθει το ματς(λαιμαι και καμια μ@λακια να περασει η ωρα) για να τους παρουμε και τη διαφορα.
μ αυτους αλλες 10 φορες να παιξουμε τοσο ντερμπι αποκλειεται να το κανουμε.
σημερα παρ ολο που δεν παιξαμε καθολου καλα καταφεραμε να παρουμε μια νικη απεναντι σε θεωρητικα ανταγωνιστικη ομαδα.
εγω προσωπικα σε κανενα σημειο του αγωνα δεν αγχωθηκα οτι υπαρχει περιπτωση να το χασουμε. ακομα κι οταν μας πηγαν στον ποντο στο τελος.
το οτι σκοραραν μονο 6 παιχτες μας πρεπει να μας προβληματισει αλλα δε γ@μεις. κραταμε τη νικη και παμε βουρ για τριαδα.
υγ. ο μαγκραθ ποτε γυρναει, ξερουμε?
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Μπηκα να γραψω ακριβως το ιδιο αλλα με προλαβες ρε τρελε!! :lol:

Απαιτω απο τη διοικηση μας να στηριξει την ενσταση του σκουλικιου!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

εδω χασανε ευκολα χωρις κοσμο που να παιξουμε κ με κοσμο!
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

trel@menos έγραψε: υγ. ο μαγκραθ ποτε γυρναει, ξερουμε?
Τουλάχιστον 2 κλάσεις πάνω η ομάδα μ'αυτόν. Είναι ότι λείπει για την οργάνωση και το κατέβασμα τουλάχιστον...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μετά από καιρό θα καταφέρω να γράψω ουσιαστικά για μπάσκετ κι όχι απλά τις καθιερωμένες ξεπέτες τις άκυρες ώρες..

Για το παιχνίδι έναν τίτλο θα δώσω μόνο. Πήγαμε να βγάλουμε τα ματάκια μας αλλά δεν μπορέσαμε.. Μία ομάδα η οποία παίρνει σε 3 σημεία του αγώνα προβάδισμα άνω των 10 πόντων οφείλει πρωτίστως να τελειώσει το παιχνίδι εκεί και να μην αφήσει τον αντίπαλο να πιστέψει σε κάτι καλύτερο. Τη στιγμή που είμαστε στο +13 και κάνουμε το λάθος στην επαναφορά με τον Γκρέι να είναι αλλού.. Εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνεις ότι η ομάδα δεν έχει συγκέντρωση..

Ηρεμία έχει, άγχος δείχνει να μην έχει αλλά δεν ξέρει τι να κάνει την μπάλα τα τελευταία 4 λεπτά.. Τρεις συνεχόμενες επιθέσεις με την μπάλα στον Λάζο να μην ξέρει αν πρέπει να πάει μόνος του η να βγάλει έξω. Μία λάθος πάσα του Μαρσαλ που ενώ όλοι περιμένουμε φεντ εγουει σουτ κι αυτός προτιμα να δωσει την μπάλα σε αντίπαλο. Βεβιασμένα σουτ υπό όχι καλές προυποθέσεις. Μία ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, πρωτίστως, αν θέλει να ροκανίσει τον χρόνο, αυτό που οφείλει να κάνει είν αι να κλειοδώσει την άμυνα της. Οταν το τελευταίο τρίλεπτο έχει επι μέρους εις βάρος σερί 1-11 και βλέπεις ότι ο αντίπαλος σε απειλεί σοβαρά για τη νίκη μέσα στο σπίτι σου σκυλιάζεις, δεν παραμένεις απαθής!

Σήμερα παίξαμε το μπάσκετ που ξέρουμε, αλλά χωρίς διάρκεια, χωρίς καθαρό μυαλό και σκέψη και σίγουρα τέτοιες εμφανίσεις μόνο προβληματισμό φέρνουν.. Σίγουρα ο Σούλης ξέρει πως θα μεταδώσει τα αρνητικά με τον τρόπο που ξέρει προς τους παίκτες έτσι ώστε να διδαχθούν από τα λάθη τους.. Πάντως αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και η εμφάνιση απλά παραμένει ως διδαχή προς το μέλλον για αποφυγή!!!

ΥΓ. Παρακαλάω να ξαναγίνει το ματς στο γήπεδο αλλά με κόσμο.. Ενσταση θέλουν? Ας την έχουν!

ΥΓ2. Από Δευτέρα ξεκινά το Τόνι προππονήσεις και πάλι!
Άβαταρ μέλους
kostasff

[youtube]dqmr6057eF4[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2010-2011”