Λάζαρος Μωυσιάδης
Re: Λάζαρος Μωυσιάδης
Kαλά σ αυτό έχεις 100% δίκιο. Έχουμε τη συνήθεια να αποθεώνουμε και να "σκοτώνουμε" παίκτες άμεσα!!
υ.γ. Πάτα ρε συ το γ@μημένο το Caps Lock...
υ.γ. Πάτα ρε συ το γ@μημένο το Caps Lock...
- ContrerasPablo
- paok4kyriakos
Επειδή πριν απο κάτι μήνες συζητήθηκε αμα αξίζει να παίζει στον ΠΑΟΚ, χθες έκανε χατ-τρικ με τον ΠΑΣ. 

- paok4kyriakos
Α... Καλα αυτα παντα θα ακουγονται... Υπαρχουν οι αφορμες στις μικρες κατηγοριες, οποτε τα ισοπεδωνουν ολα.... ΠΑΟΚ εισαι, αστους να λενε 

Μάγκες, ο Λάζαρος στο σχολείο μου ήταν και τον ξέρω αρκετά καλά. Το παληκάρι έχει έφεση στο σκοράρισμα και είναι καλός παιχτάκος, αλλα από σωματότυπο πάσχει. Μοιάζει στο στυλ του Αθανασιάδη θα 'λεγα... Αν δεν πλακωθεί στα βάρη να χτίσει λίγο σωματάκι, θα παραμείνει λίγος για τον ΠΑΟΚ..!!
Για γκομενοϊστορίες δεν θέλω να αναφερθω, 19 χρονών παιδί είναι.....

Πάλι το παστέλιωσε αυτός. Πόσα γκολ έχει βάλει το παλικαράκι??
Μού φαίνεται ότι έχει χάσει λίγο την εκτίμηση στη μεγάλη ομάδα καθώς δεν ακούγεται το όνομα του για την επαγγελματική ομάδα. Ξέρει κανένας γιατί??
Στα 4 τελευταία παιχνίδια σκόραρε σε όλα με σύνολο 5 γκολ!
Μού φαίνεται ότι έχει χάσει λίγο την εκτίμηση στη μεγάλη ομάδα καθώς δεν ακούγεται το όνομα του για την επαγγελματική ομάδα. Ξέρει κανένας γιατί??
Στα 4 τελευταία παιχνίδια σκόραρε σε όλα με σύνολο 5 γκολ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABALAEA2 την Σάβ 29 Ιαν 2011, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδη τον παρατηρουσα περσι, αν και φετος εχω τα βηματα του, βλεπω οτι σκοραρει πολυ και παντου... ας κατσει κανα χρονο ακομα στην μικρη ομαδα, και μετα γιατι δεν τον προωθουμε στην μεγαλη?
Εγω τον ειδα στην φωτογραφια στην πρωτη σελιδα του thread και δε μου φανηκε οτι πασχει τοσο πολυ οσο λες...DeparTeD έγραψε:Μάγκες, ο Λάζαρος στο σχολείο μου ήταν και τον ξέρω αρκετά καλά. Το παληκάρι έχει έφεση στο σκοράρισμα και είναι καλός παιχτάκος, αλλα από σωματότυπο πάσχει. Μοιάζει στο στυλ του Αθανασιάδη θα 'λεγα... Αν δεν πλακωθεί στα βάρη να χτίσει λίγο σωματάκι, θα παραμείνει λίγος για τον ΠΑΟΚ..!!![]()
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=7&t=839
Κι όμως, αδερφέ, αν τον δεις από κοντά κάθε άλλο παρά σώμα αθλητή έχει.. Πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά, γιατί την έφεση στο σκοράρισμα την έχει, αλλά δεν νομίζω να φτάνει μόνο αυτό! Του το 'χω πει και κατ' ιδίαν!Εγω τον ειδα στην φωτογραφια στην πρωτη σελιδα του thread και δε μου φανηκε οτι πασχει τοσο πολυ οσο λες...
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=7&t=839
Όσο για το αν θα πάρει ευκαιρίες, άκουσα πως μάλλον θα πάει πρώτα να ψηθεί σε κάποια μικρού βεληνεκούς ομάδα, καθώς δεν περιμένει να παίξει σύντομα στον ΠΑΟΚ.... Θα 'θελα να τον δω πάντως σε κάποιο ματσάκι!

Συνεχίζει απο εκεί που σταμάτησε ο μικρός.
1-0 σήμερα το βάζελο με δικό του γκολ
1-0 σήμερα το βάζελο με δικό του γκολ

Καλά κάνει μωρέ.. Λίγους μήνες θα αγωνίζεται με αυτή την ομάδα. Είμαι πιο αισιόδοξος απο ποτέ ότι με το Χάβο στον πάγκο θα δούμε πολλά απο αυτά τα πιτσιρίκια του χρόνου στον ΠΑΟΚ!!
Ρε αυτός κάθε Σάββατο βάζει 1 και 2 γκολ..τι έχουμε εδώ τόσο καλός είναι?Η μάλλον για να το θέσω καλύτερα,μπορεί να είναι χειρότερος απ'τον Φιλομενο?Γιατί δεν ανεβαίνει 1η ομάδα?