Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Θέλω να δω ομάδα ΔΕΛΤΑ εξω απο το Θέατρο Τέχνης στην πρεμιερα της παραστασης. Η παρασταση θα ειναι κεκλεισμένων των θυρών και την επιχείρηση της αστυνομίας θα επιβλέπει ο Ραχωβίτσας...
Επίσης περιμένω εξώφυλλο του gayρου αύριο: "ΠΑΟΚτσηδες προκάλεσαν επεισοδία στο Θέατρο Τέχνης"...
Επίσης περιμένω εξώφυλλο του gayρου αύριο: "ΠΑΟΚτσηδες προκάλεσαν επεισοδία στο Θέατρο Τέχνης"...
.niko70 έγραψε:Κελσίου...θα σε δαγκώσω γκας...gash04 έγραψε:Πόσο άντρες είναι τελικά?
Με άριστα το 10 νομίζω πως λαμβάνουν άνετα το -273 βαθμούς Κέλβιν
υγ
-273 βαθμοί της κλίμακας Κέλβιν ισούται με το απόλυτο μηδέν....
Και καλά κάνεις και με διορθώνεις γιατί έχω χαζέψει τελευταία με την ΠΑΟΚΑΡΑ αδερφέ
Όντως οι γαύροι είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους τους υπόλοιπους οπαδούς...
Αν είχαν μυαλό Π.Α.Ο.Κ. θα ήταν το λιγότερο.......................................
Αν είχαν μυαλό Π.Α.Ο.Κ. θα ήταν το λιγότερο.......................................
Εγώ θα φανώ αιρετικός και θα πω ότι αν υπήρχε έργο θεατρικό στη Θεσσαλονίκη με το όνομα ''Ολυμπιακός'' τότε θα γούσταρα να το ακυρώσουν με κάποιο τρόπο. Απο τη στιγμή που δεν θα χτυπούσε άνθρωπος, τότε ναι θα γούσταρα να ακυρωθεί.
Μπορεί να είμαι κάφρος, μπορεί να φαίνεται γελοίο αλλά λέω την αλήθεια...Βέβαια ο τρόπος με τον οποίο θα ακυρωνόταν θα ήθελα να είναι διαφορετικός από όσα κάναν αυτοί εκεί κάτω....
Πολλά ζητάω ε;
Μπορεί να είμαι κάφρος, μπορεί να φαίνεται γελοίο αλλά λέω την αλήθεια...Βέβαια ο τρόπος με τον οποίο θα ακυρωνόταν θα ήθελα να είναι διαφορετικός από όσα κάναν αυτοί εκεί κάτω....
Πολλά ζητάω ε;
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ρε γγ. αθλητισμού πως σε λένε, τι γίνεται ρε φιλαράκι? Πάλι την χορηγία του ΠΑΟΚ θα κόψεις για το κάψιμο του θεάτρου?
Ως ένα μικρό δείγμα της συμπαράστασης του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού προς τους συντελεστές της παράστασης, ας γίνει αυτή στην Θεσσαλονίκη στο κθβε, να τους κάνουμε ένα - δύο sold out να ρεφάρουν τη ζημιά που τους προκάλεσαν οι gay απόγονοι του στόλου.
Ως ένα μικρό δείγμα της συμπαράστασης του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού προς τους συντελεστές της παράστασης, ας γίνει αυτή στην Θεσσαλονίκη στο κθβε, να τους κάνουμε ένα - δύο sold out να ρεφάρουν τη ζημιά που τους προκάλεσαν οι gay απόγονοι του στόλου.
Μετά από αυτά τα επισόδεια οι μ@λ@κες γαύροι κάφροι κατάφεραν τα εξής:
1. να μεγαλώσουν το μίσος των άλλων οπαδών προς αυτούς
2. να διαφημίσουν την παράσταση
3. να διαφημίσουν τον ΠΑΟΚ
βεβαια θα μου πειτε πως ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζεται διαφημιση, αλλα αφήστε να τους τσούζει που πάντα θα είμαστε μπροστά τους

1. να μεγαλώσουν το μίσος των άλλων οπαδών προς αυτούς
2. να διαφημίσουν την παράσταση
3. να διαφημίσουν τον ΠΑΟΚ
βεβαια θα μου πειτε πως ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζεται διαφημιση, αλλα αφήστε να τους τσούζει που πάντα θα είμαστε μπροστά τους
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Η π@υτσα που φάγανε οι γάβροι είναι τόοοοοοοοοοοοοοοοοσο μεγάλη και πονάει τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο
μα τοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ!
μα τοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ!
Ενταξει...τουλαχιστον δεν τις εφαγαν απο τις 2 πρωταγωνιστριες της παραστασης!!!!!!!!!!
Ειναι κι αυτο μια καποια οπαδικη νικη κοντρα στον ΠΑΟΚ.
Ειναι κι αυτο μια καποια οπαδικη νικη κοντρα στον ΠΑΟΚ.
Υπάρχουν πιο εκλεπτυσμένοι τρόποι να σαμποτάρει κανείς μια παράσταση απ' το να μπει και να τα κάνει σουλτάνα. Αποχή, δυσφήμιση του έργου κτλ κτλ κτλ .teod1980 έγραψε:Εγώ θα φανώ αιρετικός και θα πω ότι αν υπήρχε έργο θεατρικό στη Θεσσαλονίκη με το όνομα ''Ολυμπιακός'' τότε θα γούσταρα να το ακυρώσουν με κάποιο τρόπο. Απο τη στιγμή που δεν θα χτυπούσε άνθρωπος, τότε ναι θα γούσταρα να ακυρωθεί.
Πολλά ζητάω ε;
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
είμαι πολύ περίεργος πως θα παρουσιάζουν το γεγονός τα κρατικά κανάλια tv και radio. ειδικά στο κομμάτι που θα κάνει αναφορά στο ποιοι κάνανε την επίθεση.
π.χ. στο σπορτ.τζιαρ λέει καθαρά ότι ήταν gay.
άλλα σάιτ αναφέρουν χούλιγκαν χωρίς διακριτικά, π2υτσες μπλε δηλ. θέλουν να καλύψουν τους gay.
..είμαι σίγουρος ότι ερα, νετ, ετ κλπ. θα κάνουν προσπάθεια ώστε η λέξη "ολυμπιακός" να μην ακουστεί σε αυτη την είδηση. θα αρχίσουν τις γενικολογίες, τα ευχολόγια και τα κλαψουρίσματα, αλλά για τη ταμπακιέρα μώκο.
ούτε να διανοηθούν να πουν ότι τα σπάσανε οι "χορηγοί" τους.
θα συνεχίσουν βέβαια, να θεωρούν το τσόφλι που έπεσε στον μιραλάς ως τη μέγιστη πράξη χουλιγκανισμού που συνέβη στα ελληνικά γήπεδα ever.
π.χ. στο σπορτ.τζιαρ λέει καθαρά ότι ήταν gay.
άλλα σάιτ αναφέρουν χούλιγκαν χωρίς διακριτικά, π2υτσες μπλε δηλ. θέλουν να καλύψουν τους gay.
..είμαι σίγουρος ότι ερα, νετ, ετ κλπ. θα κάνουν προσπάθεια ώστε η λέξη "ολυμπιακός" να μην ακουστεί σε αυτη την είδηση. θα αρχίσουν τις γενικολογίες, τα ευχολόγια και τα κλαψουρίσματα, αλλά για τη ταμπακιέρα μώκο.
ούτε να διανοηθούν να πουν ότι τα σπάσανε οι "χορηγοί" τους.
θα συνεχίσουν βέβαια, να θεωρούν το τσόφλι που έπεσε στον μιραλάς ως τη μέγιστη πράξη χουλιγκανισμού που συνέβη στα ελληνικά γήπεδα ever.
Moko έγραψε:Τώρα που θα έρθει εδώ πάνω η παράσταση, το διαρκείας ισχύει?
με πεθάνατε ρε βραδιάτικαBesuch έγραψε:Αν καταφερουμε να μην ειμαστε τιμωρημενοι, ναι!
- Aureliano Buendia
Χμμμμ, απέδειξε και κάτι άλλο βεβαίως βεβαίως.gika έγραψε:Μεγάλη πουτάνα η Θάτσερ αλλά απέδειξε ότι άμα θες να σταματήσεις τη βία στα γήπεδα, υπάρχει τρόπος.
Το ότι η όταν η εξουσία στραγγαλίζει τους πειθήνιους υπάκουούς της, όταν ο οικονομικός πόλεμος μαίνεται εν καιρώ υποτιθέμενης ειρήνης, όταν η δημοκρατία είναι απλώς μία εύηχη λέξη και όταν το επίπεδο ζωής σε όλους τους τομείς φθίνει σε βαθμό υπονόμου, τότε εκκολάπτονται πολλά αυγά φιδιού (όπως θα έλεγε και ο Ingmar Bergmann ή ο Michael Haneke), όπως ο χουλιγκανισμός και η βία, ο φανατισμός και η ολοένα και πιο (ακρο)δεξιόστροφη κίνηση του μυαλου.
Όσον αφορά τη...σιδηρά επίλυση του προβλήματος, έπειξε και ένα τόσο δα ρολάκι πως υπήρξε διεθνής κατακραυγή για το εξαγώγιμο προϊόν του βρετανικού χουλιγκανισμού και αν υπήρχε μία, ας πούμε, σωστή κίνηση είναι πως επέβελε στις ομάδες - εταιρίες την αυτοκάθαρση από τέτοιου είδους στοιχεία. Στην Ελλάδα κατι τέτοιο φυσικά είναι παντελώς αδύνατο να συμβεί για πλείστους λόγους που δεν είναι της παρούσης.
Τώρα, για το τι είδη βίας, υπόγεια και σκοτεινά, υπάρχουν στην καθημερινότητα μίας κοινωνίας που έχει αποβάλει τη γηπεδική βία όπως η αγγλοσαξωνική, let's live it there.
Υγ 1: Πολύ ωραίο το βιβλίο του Κόου Ομοσπονδιακέ, εξαίρετη όντως προτροπή - πρόταση, βαλ' το και στο τόπικ με τα βιβλία αν δεν βαριέσαι.
Απορώ ρε πούστη μου πως είναι δυνατόν οι εκπολιτισμένοι οπαδοί του "αρσενίκαρου" αυτού έφηβου, να μην σέβονται την 7δομη τέχνη?? Αφού κατα βάθος και για να μπορούν να παίζουν σ'αυτήν την ομάδα (νομίζω αναγράφεται και στο συμβόλαιο τους) πρέπει να ναι απόφοιτοι μεγάλης υποκριτικής - δραματικης σχολής!!!