Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Π. 1-0 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ- Απόγονοι 6th fleet 1-0 MVP - Σχόλια & παραλειπόμε
Η τωρινη συνθεση της ομαδας ειναι για αφισα σε σπιτια, μαγαζια, καφενεια, ταβερνες, καφετεριες, φορτηγα, συνεργεια κτλ κτλ
Για να τους δειχνεις εναν εναν τα επομενα 30 χρονια και να λες ατελειωτες ιστοριες για την πιο ΠΑΟΚτσηδικη συνθεση που ειχε ποτε ο ΠΑΟΚ...
Για να τους δειχνεις εναν εναν τα επομενα 30 χρονια και να λες ατελειωτες ιστοριες για την πιο ΠΑΟΚτσηδικη συνθεση που ειχε ποτε ο ΠΑΟΚ...
-
ABOLEYTOI έγραψε:γεια σου Δούκα σουξεδιάρη![]()
![]()
![]()

novito έγραψε:[youtube]TwxI7rINbVI&feature=player_embedded#[/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()

novito έγραψε:[youtube]TwxI7rINbVI&feature=player_embedded#[/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
Θεϊκό λαίμαι!!
ΈΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!

Tetradje έγραψε:Η τωρινη συνθεση της ομαδας ειναι για αφισα σε σπιτια, μαγαζια, καφενεια, ταβερνες, καφετεριες, φορτηγα, συνεργεια κτλ κτλ
Ετσι ειναι ... οπως μας δειχναν οι πατεραδες μας εκεινες τις παλιες μεγαλες ομαδες, ετσι θα γινει και με αυτην
Και αυτο δεν αλλαζει ..ειτε παρει Κυπελλο ,ειτε οχι.
το έγραψα σε κάτι γαύρους στο sport.gr
"Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 4 ΔΟΚΑΡΙΩΝ"
Για όλους εσάς που μιλάτε για ατυχία για τον μύθο τα 4 δοκάρια.... λοιπόν για να τον καταρρίψουμε και αυτόν... 1) σε μία φάση είχατε 2 δοκάρια που σημαίνει αν έμπαινε το πρώτο δεν θα υπήρχε συνεχόμενο δοκάρι.... άρα μία είναι η φάση της ευκαιρίας. Άρα το δοκάρι είναι ένα, εκτός και αν όποτε πηδάτε μια γκόμενα αν μπαινοβγείτε 20 φορές εσείς λέτε ότι την πηδήξατε 20 φορές... Σύνολο δοκάρια :3 2) Είχα δύο δοκάρια,ένα δοκάρι μέσα σε σας με τον Βιερίνια και άλλο ένα στην Τούμπα 3)Αβαβά πέναλτι στο χέρι του Μιραλάς στο φάουλ του Λίνο... άρα 3 δοκάρια εσύ 2 εγώ και αβαβά πέναλτυ... ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΑ 4 ΔΟΚΑΡΙΑ
"Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 4 ΔΟΚΑΡΙΩΝ"
Για όλους εσάς που μιλάτε για ατυχία για τον μύθο τα 4 δοκάρια.... λοιπόν για να τον καταρρίψουμε και αυτόν... 1) σε μία φάση είχατε 2 δοκάρια που σημαίνει αν έμπαινε το πρώτο δεν θα υπήρχε συνεχόμενο δοκάρι.... άρα μία είναι η φάση της ευκαιρίας. Άρα το δοκάρι είναι ένα, εκτός και αν όποτε πηδάτε μια γκόμενα αν μπαινοβγείτε 20 φορές εσείς λέτε ότι την πηδήξατε 20 φορές... Σύνολο δοκάρια :3 2) Είχα δύο δοκάρια,ένα δοκάρι μέσα σε σας με τον Βιερίνια και άλλο ένα στην Τούμπα 3)Αβαβά πέναλτι στο χέρι του Μιραλάς στο φάουλ του Λίνο... άρα 3 δοκάρια εσύ 2 εγώ και αβαβά πέναλτυ... ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΑ 4 ΔΟΚΑΡΙΑ
Δεν αξίζει ρε να ασχολούμαστε μαζί τους. είναι πουθενάδες αυτοί ρε 

Τσιρωνη......ο Κυριακος λεει πως δεν τον πληρωσες!........Αληθευει?........Γελοιοι!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
1) βγήκε ένας της δέλτα στο ζαγόρα, υποστηρίζοντας ότι είναι ΠΑΟΚτσής, αρνούμενος ότι οι δελτάδες έκαναν ασχήμιες στη θεσσαλονίκη! μπα όλα αυτά που έγιναν στην φαντασία μας θα ήταν!
εκείνο όμως που με έκανε εντύπωση περισσότερο είναι που δήλωσε ότι δεν του φαίνεται περίεργο ένας πακέτος να προσφέρει χορηγία στην ελ.ας για προστασία σε περιπτώσεις όπως αυτές του gay στην Τούμπα.
Εν ολίγοις επαληθεύτηκε η σκέψη μου ότι είναι πιθανόν πολλές "επιχειρήσεις προστασίας" της αστυνομίας γίνονται κατόπιν "χορηγιών". Κρίση έχουμε, οι 3+60 δεν φτάνουν ούτε για σπόρια.
2) Μην τολμήσει κανένας από τους γελοίους βολευτές της Α' Θεσ/νίκης να μας πουλήσει πατριωτισμό και ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Κουράδες και γιαούρτια στην μάπα. Και ο ανύπαρκτος Δήμαρχος που κρύφτηκε στο καβούκι του. έι ψιτ κύριε μπουτάρη που είστε καλέ?
εκείνο όμως που με έκανε εντύπωση περισσότερο είναι που δήλωσε ότι δεν του φαίνεται περίεργο ένας πακέτος να προσφέρει χορηγία στην ελ.ας για προστασία σε περιπτώσεις όπως αυτές του gay στην Τούμπα.
Εν ολίγοις επαληθεύτηκε η σκέψη μου ότι είναι πιθανόν πολλές "επιχειρήσεις προστασίας" της αστυνομίας γίνονται κατόπιν "χορηγιών". Κρίση έχουμε, οι 3+60 δεν φτάνουν ούτε για σπόρια.
2) Μην τολμήσει κανένας από τους γελοίους βολευτές της Α' Θεσ/νίκης να μας πουλήσει πατριωτισμό και ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Κουράδες και γιαούρτια στην μάπα. Και ο ανύπαρκτος Δήμαρχος που κρύφτηκε στο καβούκι του. έι ψιτ κύριε μπουτάρη που είστε καλέ?
Εδώ ο βούβαλος για να μη συλληφθεί πήρε τηλέφωνα σε ότι είχε απο γνωστούς και στο τέλος η μήνυση του δικού μας αποσύρθηκε τι ψάχνεις να βρεις....
Μας το λένε κιόλας στα ίσια δηλαδής για το τι συμβαίνει και οι εισαγγελείς ασχολούνται με τους αγανακτισμένους πολίτες αντί με τα μούτρα των κώλων που δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις.
27 άτομα δικά μας παιδιά όμως συνελήφθησαν και κρατήθηκαν στην ασφάλεια για αστείους λόγους ενώ αρκετοί σε γυράδικα καφετέριες καντίνες και αναψυκτήρια ρούφηξαν τον μαγικό ζωμό των χημικών το αντίστοιχο που έγινε στις τουαλέτες του Βόλου αλλά και μέσα στο γήπεδο άσκοπα.
Το ότι υπάρχουν και αστυνομικοί ή στρατιωτικοί ΠΑΟΚτσήδες δεν το αμφισβητώ εξάλλου υπήρξε και το επεισόδιο μεταξύ τους πριν τον αγώνα λογικό είναι να υπάρχουν καθότι είμαστε κυριολεκτικά παντού.
Αυτό όμως που με τίποτα δεν είναι λογικό είναι να περνάει η αστυνομία στην αντεπίθεση απέναντι σε πολίτες χωρίς λόγο.
Εκτός απο τον Βόλο και μέσα στην Θεσσαλονίκη στην έδρα μας!
Δεν είναι δυνατόν να μην αφήσεις τον κόσμο να πανηγυρίσει άλλη μια ιστορική πρόκριση στο γήπεδο του γιατί πρέπει να βγάλεις το λεωφορείο του γκέι έξω απο το γήπεδο και για αυτό τον λόγο να τον βομβαρδίζεις με χημικά προσφέροντας του απο πάνω και καρκίνο.
Και όλα αυτά για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
ΟΚ το μήνυμα ελήφθη.
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Μας το λένε κιόλας στα ίσια δηλαδής για το τι συμβαίνει και οι εισαγγελείς ασχολούνται με τους αγανακτισμένους πολίτες αντί με τα μούτρα των κώλων που δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις.
27 άτομα δικά μας παιδιά όμως συνελήφθησαν και κρατήθηκαν στην ασφάλεια για αστείους λόγους ενώ αρκετοί σε γυράδικα καφετέριες καντίνες και αναψυκτήρια ρούφηξαν τον μαγικό ζωμό των χημικών το αντίστοιχο που έγινε στις τουαλέτες του Βόλου αλλά και μέσα στο γήπεδο άσκοπα.
Το ότι υπάρχουν και αστυνομικοί ή στρατιωτικοί ΠΑΟΚτσήδες δεν το αμφισβητώ εξάλλου υπήρξε και το επεισόδιο μεταξύ τους πριν τον αγώνα λογικό είναι να υπάρχουν καθότι είμαστε κυριολεκτικά παντού.
Αυτό όμως που με τίποτα δεν είναι λογικό είναι να περνάει η αστυνομία στην αντεπίθεση απέναντι σε πολίτες χωρίς λόγο.
Εκτός απο τον Βόλο και μέσα στην Θεσσαλονίκη στην έδρα μας!
Δεν είναι δυνατόν να μην αφήσεις τον κόσμο να πανηγυρίσει άλλη μια ιστορική πρόκριση στο γήπεδο του γιατί πρέπει να βγάλεις το λεωφορείο του γκέι έξω απο το γήπεδο και για αυτό τον λόγο να τον βομβαρδίζεις με χημικά προσφέροντας του απο πάνω και καρκίνο.
Και όλα αυτά για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
ΟΚ το μήνυμα ελήφθη.
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Ήρθε η ώρα να κλειδώσουμε, γιατί ακολουθεί κι άλλο δυνατό ματς με τον έτερο δυνάστη της σουπερ λίγδας.
Κωλόγαυροι και τώρα μπορείτε να πα να γαμηθείτε!
M.V.P. (forum): Σαλπιγγίδης 28% (163/587)
Επόμενο ματς: ΠΑΟΚ - βάζελος
M.V.P. (forum): Σαλπιγγίδης 28% (163/587)
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Π. 1-0 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
novito έγραψε:Ήρθε η ώρα να κλειδώσουμε, γιατί ακολουθεί κι άλλο δυνατό ματς με τον έτερο δυνάστη της σουπερ λίγδας.
Novito με συγχωρείς αλλά αυτός ο διάλογος πρέπει να μείνει στο αρχείο:
Εφημερίδα Γκολλλ , 4-2-2011
“Mια μεταφορά έκανα ρε καρντάση μου... ”
Το φορτηγό του Κυριάκου έκανε πάταγο το απόγευμα της Τετάρτης στην Τούμπα. Απαντες αιφνιδιάστηκαν με τη χρήση ενός κοινού φορτηγού για τη μεταφορά του ιματισμού αλλά και του υπεύθυνου ασφαλείας του Ολυμπιακού, κ. Τσιρώνη. Το «Goal» του έδωσε το λόγο για να εξηγήσει πώς έγινε το «κονέ» που τον έκανε διάσημο κι έστω και αν τον ενοχλήσαμε σε ώρα δουλειάς, μας μίλησε. Και ήταν απολαυστικός...
Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία σας με τον Ολυμπιακό;
«Ρε, καρντάση μου, μεταφορές κάνουμε. Σε παίρνει ο άλλος τηλέφωνο, σου λέει ''θέλω να πας αυτά τα πράγματα εκεί'' κι αυτό είναι όλο. Κακό είναι; Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά είναι που θα συμβεί αυτό. Καλό είναι δουλειά να υπάρχει».
Πώς σας βρήκαν;
«Γιατί, κρυμμένος είμαι; Δεν είναι δύσκολο. Ετυχε να είμαι εγώ, θα μπορούσε να 'ναι κάποιος άλλος συνάδελφος».
Εσείς τι ακριβώς μεταφέρατε;
«Είδη ιματισμού κι ό,τι άλλο είχαν χρήσιμο για έναν αγώνα. Δεν είμαι και ειδικός να σας πω πώς λέγεται το κάθε πράγμα».
Από την καρότσα πάντως βγήκε και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού, ο κ. Τσιρώνης.
«Και πού να ξέρω ποιος βγήκε; Τους γνώριζα κι από χθες; Ξεκίνησε το αμάξι, ήμασταν 2-3 μπροστά, 2-3 πίσω. Πού είναι το περίεργο δηλαδή;».
Οχι, δεν υπάρχει κανένα θέμα, απλώς είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά γι' αυτό σας ρωτάμε?
«Ναι, αλλά από το πρωί δεν με έχετε αφήσει σε ησυχία. Ολη την ώρα στα τηλέφωνα είμαι, την ώρα που τρέχω για το μεροκάματο. Καταλαβαίνω κι εσείς τώρα δουλειά κάνετε, αλλά δεν έγινε και τίποτα το φοβερό για να με έχουν πάρει 40 τηλέφωνα».
Εσείς τι ομάδα είστε;
«Τίποτα δεν είμαι. Εντάξει, βλέπω μπάλα, δεν έχω όμως καμιά τρέλα με τα γήπεδα. Αν θες, ντερβίση μου, να σου πω για καμιά καλή ταβέρνα στα Λαδάδικα ρώτα με, αλλά από μπάλα, άσ’ το».
----
Μετά τις μεταφορές Κυριάκος, η αερολέσχη Καρνέζης.

--
Ιούνιος 2011: Πήγαν στραβά τα σχέδια viewtopic.php?f=15&t=4805&start=540#p499883