Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Besuch

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Besuch »

Πειτε μου, καποιος, μονο ενα πραμα...: Πως το πρωτο ματς το παιζουμε στο ΟΑΚΑ! Και οχι στην Τουμπα!

Αν αυτο ισχυει (που ισχυει απ'οτι καταλαβα) τοτε ειμαστε μεγαλο φαβορι.

Η ΑΕΚ του Χιμενεθ, ειναι πολυ καλη στα εκτος εδρας (φαινεται απο τις 3αρο4αρες που ριχνει τα τελευταια 5-6 ματς) αλλα πολυ προβληματικη οταν πρεπει να δημιουργησει παιχνιδι, δηλαδη με ομαδες που κλεινονται, βλεπε Κερκυρα-Βολο εντος! Με καλη αμυντικη λειτουργια μεσα εκει αν ειναι το πρωτο ματς, και με φυσιολογικη τυχη γι'αυτους (τι ηταν παλι αυτο χθες) μπορεις και ανετο 2πλο στο ΟΑΚΑ, οποτε ερχεσαι Τουμπα κ παιζεις παλι με τον ιδιο τροπο, αρα ανετη προκριση.

Αν βεβαια το πρωτο ματς ειναι Τουμπα, αλλαζει πολυ το πραμα και θελει πολυ προσοχη μην χαθει απο εκει η προκριση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Πέμ 03 Φεβ 2011, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Πρώτο ματς ΟΑΚΑ 100%.
Συμφωνώ πως είναι μεγάλο πλεονέκτημα αυτό.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Απόλυτα ειλικρινής ο Αχιλλέας Μπέος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό Πειραιώς
Έχετε καμιά συγγένεια με τον τύπο κύριε;

Εικόνα
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Μη τα πετας ετσι απροειδοποιητα αυτα ρε αδερφε...
Ανοιξα το τοπικ και παραλιγο να χυθει ο καφες με αυτο που αντικρυσα μπροστα μου. :mrgreen:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Μπέος: Μπήκα και βγήκα από την εντατική

Ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιξε με τη φωτιά στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Κέρκυρα και παραλίγο να αποκλειστεί και ο Αχιλλέας Μπέος... μπήκε και βγήκε από την εντατική, όπως ο ίδιος είπε χαριτολογώντας μετά το τέλος του αγώνα.

"Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, αλλά μπήκα και βγήκα από την εντατική μέχρι να πάρουμε την πρόκριση", δήλωσε ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων, εμφανώς ανακουφισμένος, αφού η ομάδα του εξασφάλισε με περιπετειώδη τρόπο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν παρέλειψε, πάντως, να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες της Κέρκυρας για την προσπάθεια που έκαναν να ανατρέψουν τη σε βάρος τους κατάσταση, αλλά και να τονίσει ότι "λυπάμαι για την εμφάνιση της ομάδας μου".

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=86194#ixzz1CvZDkyOP
Βγήκες κιόλας? Ε ρε ^ούστη μου! Και μετά σου λέει υπάρχει θεός..
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

στον τελικο μονο θα μπεις...

(αν χωρεσεις απο την πορτα εννοειται)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ένας τελικός με τον γάβρο του βόλου θα ήταν μια ονειρική Θεία Δίκη.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Federacion έγραψε: μόνο αυτό φοβάμαι απο τη πάρτη τους.
πως έχουν τεράστιο κωλο.
Δεν ειναι απαραιτητα κακο ;)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - «Τυχερός που δεν έχασε το μάτι του»

Για τον Κέβιν Μιραλάς μίλησε ο γιατρός του Ολυμπιακού, Νίκος Τζουρούδης. «Ως γιατρός, αλλά και ως άνθρωπος ένιωσα τρομερή απογοήτευση και θυμό ακούγοντας διάφορους να λένε για τον Μιραλάς «έλα μωρές τίποτα δεν έπαθε. Ας έρθουν να ρωτήσουν εμένα να τους πω πόσο τυχερός ήταν που δεν έχασε το μάτι του για ένα-δύο εκατοστά», ανέφερε αρχικά στον «Πρωταθλητή».

Και συνέχισε: «Επειδή τον παρακολουθούσα τη στιγμή που έβγαινε από το γήπεδο, είδα και την πορεία του ποτηριού που του πέταξαν. Ευτυχώς το ποτήρι χτύπησε αλλού πριν καταλήξει στον Κέβιν επειδή θα του προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά. Βέβαια τα θραύσματα, του προκάλεσαν εσωτερικό και εξωτερικό αιμάτωμα ένα εκατοστό πάνω από το μάτι, στο βλέφαρο.

Αν το ποτήρι ή ένα μεγάλο κομμάτι καρφωνόταν στο μάτι του τι θα λέγαμε τώρα; Άγιο είχε ο Μιραλάς που τη γλίτωσε τόσο φθηνά. Τι θα έλεγαν άραγε, όλοι αυτοί που λένε τώρα ότι δεν έγινε τίποτα, αν ο ποδοσφαιριστής είχε χάσει το μάτι του; Εντελώς τυχαία δεν συνέβη κάτι πολύ χειρότερο από τα κομμάτια του ποτηριού που τον χτύπησαν».

Όσο για το αν ο Μιραλάς συνειδητοποίησε αμέσως τι συνέβη, τόνισε: «Όχι από την ένταση του αγώνα, δεν κατάλαβε εκείνη τη στιγμή τι συνέβη και τι μπήκε στο μάτι του. Απλώς πόνεσε. Όταν του εξήγησα τι είχε συμβεί και τι θα μπορούσε να πάθει, σοκαρίστηκε. Με ρώτησε «αλήθεια γιατρέ, θα μπορούσα να χάσω το μάτι μου;». :lol: :lol: :lol: Ευτυχώς η πληγή που δημιουργήθηκε εσωτερικά ήταν μικρή και αφού καθαρίσαμε την περιοχή, διαπιστώσαμε ότι δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η όρασή του. Τίποτα από αυτά βέβαια δεν θα είχε συμβεί αν ήταν ανοικτή η πόρτα της φυσούνας και πηγαίναμε γρήγορα στα αποδυτήρια. Όταν μάλιστα, ζήτησα από κάποιους ανθρώπους που ήταν εκεί να ανοίξουν την πόρτα δέχθηκα δύο κλοτσιές από πίσω αγνώστους. Κάποιοι άλλοι μου φώναζαν «ας τον εδώ να δεις τι θα πάθει». :lol: :lol: :lol: :lol:

Τέλος για το αν ηρέμησαν τα πράγματα είπε: «Ταλαιπωρηθήκαμε και στη συνέχεια μέχρι να φτάσουμε στα αποδυτήρια. Ένας φύλακας που συνάντησα στο διάδρομο και με είδε να οδηγώ τον Κέβιν μας είπε με απόλυτη φυσικότητα: «Τα ίδια σας κάναμε και εμείς που κάνατε και εσείς στο πρώτο παιχνίδι». Γύρισα και του είπα «μα στο πρώτο παιχνίδι ήμουν εκεί και δεν έγινε τίποτα, πέρα από κάποια σπρωξίματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών» :lol: :lol: :lol: :lol: . Δεν υπήρχε λόγος να πω κάτι περισσότερο αφού με ενδιέφερε ο ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή, αλλά ακόμα και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω όσα συνέβησαν. Μου έκανε επίσης, εντύπωση το γεγονός ότι κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν μας ρώτησε τίποτα για τον Μιραλάς. Ούτε καν τυπικό ενδιαφέρον δεν υπήρξε. Σε ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν, πάντα κάποιος από την αντίπαλη ομάδα θα ενδιαφερθεί, θα ρωτήσει. Στην Τούμπα δεν βρέθηκε ούτε ένας. Κρίμα». :cry: :cry: :lol: :lol:

σπορτνετ
Για γέλια η περιγραφή του γιατρού που το μόνο που πορσπαθεί να κάνει είναι να δημιουργήσει κλίμα.
Αθώα περιστερά εμφανίζεται ο γαύρος από όλους.
Δεν τους λέει κάποιος ότι το ποτήρι ήταν από το ουισκάκι του μαρινάκι ο οποίος ενώ το έπινε μύρισε τα βρώμικα από τις καντίνες (1 km μακριά ήταν αλλά τις έπιασε τις μυρωδιές ο σαπιοκοιλιάς) και από την τρέλα του του γλίστρησε το ποτηρί...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

αν αυτα ειναι τα λογια του γιατρου πραγματικά πιστευω οτι ειναι νοητικά καθυστερημένο το παιδακι :opaokara: :opaokara:

<<αληθεια γιατρε μου μπορουσα να χασω το ματι μου?>>
<< Ναι κεβιν μου αλλα πιο πολυ ανησυχώ για τον πατο σου που τον τρυπισαν απο παντου>>
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ρε τι είναι τούτοι ρε?
Θα έχανε το ματάκι του το καημένο το γατάκι.................άχουτο γούτσου γούτσου.

Με λένε Κέβιν και μέχρι τώρα έχω μάθει να παίζω μόνο φιλικά με παραρτήματα.Δεν υπάρχει πουθενά στο συμβόλαιο μου ότι θα παίζω εναντίον κανονικών ομάδων και θα τρώω κλοτσιές.Να γιατί έκλαιγα ............άντε χαζούληδες....αμέσως να με ειρωνευτείτε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Jason τη φαση δε τη ξαναειδα να σου πω την αλήθεια..σιγουρα τα μπουκαλια ειναι κατακριτεα απο οπου και να προερχονται.

Δε ξερω αν τα παραλενε ή οχι .. ισως τα παραλενε...αλλα δε με νοιαζει κιολας! Με την υγεια φιλε καλο ειναι να μη παιζουμε.. Οπως θα τρελαθω και θα κραξω οταν δεχεται αντικειμενα εκτος εδρας ο καθε παικτης μας, ετσι θα καυτηριασω και αναλογα περιστατικα στο γηπεδο μας.
Κανονικα αυτα τα φαινομενα πρεπει να εκλειψουν απο τα γηπεδα. Ιδιως σε εμας προχτες, δεν υπηρχε λογος να γινει κατι..

Εγω παντως εκεινη τη στιγμη , εκ μερους του παικτη θεατρινισμο δεν ειδα. εφαγε ενα μπουκαλι - φοβηθηκε.
Τοσο απλο.

Ελπιζω να μη ξαναγινει γιατι ειναι κριμα
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Σαφώς είναι κατακριτέα τα ιπτάμενα αντικείμενα και με την υγεία δεν παίζουμε.

Πάντως ας μου επιτρέψετε να διατηρήσω την άποψη ότι δεν ήταν καν γυάλινο αντικείμενο........αλλά το πιο πιθανό παγάκι.

Και να ήταν γυάλινο αντικείμενο δεν τον πέτυχε καν.....έσκασε αλλού και απλά τον πήραν τα φλόκια.
Τα παραμύθια των προπαγανδιστών ότι του καθαρίσανε το μάτι από τα γυαλιά και ότι δεν είχε καταλάβει ότι είχε γυαλιά στα μάτι και απλά πόναγε λίγο και τα ΑΧΧΧΧΧ ΓΙΑΤΡΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ? είναι μούφες και φίδια μεγατόνων.

Επειδή έχω φάει κομμάτια από γυαλί μετά από πέσιμο με το προηγούμενο δίτροχο που είχα σε πληροφορώ ότι και ένα ρίνισμα γυαλιού(αδόκιμος όρος αλλά για να δείξω το μέγεθος)..............να φας στο μάτι ο πόνος και η δυσφορία που προκαλεί είναι τεράστιος....άσε που από φυσιολογική αντίδραση του ματιού το μάτι δεν ανοίγει με καμμία παναγία και τρεμοπαίζει νευρικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Argonaut4 έγραψε:Σαφώς είναι κατακριτέα τα ιπτάμενα αντικείμενα και με την υγεία δεν παίζουμε.

...
Και να ήταν γυάλινο αντικείμενο δεν τον πέτυχε καν.....έσκασε αλλού και απλά τον πήραν τα φλόκια.
Τα παραμύθια των προπαγανδιστών ότι του καθαρίσανε το μάτι από τα γυαλιά και ότι δεν είχε καταλάβει ότι είχε γυαλιά στα μάτι και απλά πόναγε λίγο και τα ΑΧΧΧΧΧ ΓΙΑΤΡΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ? είναι μούφες και φίδια μεγατόνων.

....
Και η πρωτη φραση σωστη.
Και η 2η σωστη!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bρήκα το παρακάτω σχόλιο στην ανάρτηση του γαυρέτα για τον Μιραλάς και το παγάκι που έφαγε στο μάτι.

Βαυαρός
...και μετά ήρθαν κάτι Παοκτσήδες, με σουβλερά δόντια και κοφτερά νύχια και προσπάθησαν να μας δαγκώσουν για να μας κάνουν και εμάς Παοκτσήδες. Και τους είπα: "Μα γιατί ?? Τι κακό σας έχουμε κάνει εμείς???" , και μου είπαν: "Τίποτα. Είστε οι καλύτεροι σε όλα απλά εμείς είμαστε κανίβαλοι και τα κάνουμε". Μετά όμως ήρθε η προεδράρα μας, με την κόκκινη στολή του, άρχισε να τους πετάει ευρω-αστεράκια νίντζα, και φαγωμένα σουβλάκια και οι βαμπίρ-Παοκτσήδες τράπηκαν σε φυγή και έτσι γλυτώσαμε από την κολασμένη Τούμπα......
και ο μικρός γαυράκος αποκοιμήθηκε....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”