5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Federacion

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από Federacion »

gash04 έγραψε:
Ο Παμπλο Γκαρσια δεν ηρθε για πρωτη φορα τωρα στη χωρα μας. Ηταν και το 1821.
:opaokara: :pano: :nairepaok: :opaokara: :pano: :nairepaok: :opaokara: :pano: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Federacion

απο ΠΑΟΚτσίδικό λέυκωμα της εποχής

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Federacion

να σου τον ΚΑΙ ΤΟ 1940 ;)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Να με συγχωρεσετε πολυ αδερφια, αλλα θα αναφερω κατι που δηλωσε ο αντιπαλος.Οταν σε αναγνωριζει ενας αντιπαλος, κανει την αξια σου διπλασια απ οτι ειναι.

"Να πω δυο λόγια και για τον ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία είχε μια ψυχή μεγατόνων, όλη η ψυχάρα αυτός ήταν πάλι. Έχω ξαναμιλήσει για τον Γκαρσία. Να παίρνουν παράδειγμα κάποιοι από αυτόν. Γενικώς όλως ο ΠΑΟΚ αναλόγως με τις δυνατότητές του ήταν συγκλονιστικός. Άμυνα για σεμινάριο, με αλληλοκαλύψεις, κάλυπτε τους χώρους, έβγαινε στην κόντρα, έκανε φάσεις για γκολ. Άμυνα γρανίτης και με τον Κοντρέρας μακριά να θρηνεί τον πατέρα του. Οι δε αλλαγές του Χάβου ήταν αλάνθαστες."

Ταδε εφη ο Αλεφας στο "ΚατιΠ@@στικο.γρ"
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Λαμποκοπουν χρυσα σκαριά, πεφτουν κλωτσιδια ανάρια, ο Παμπλο κανει πολεμο με παικτες παλικαρια
Suspect

Δημοσίευση από Suspect »

καλησπερες πολλες στο μεγαλειωδη όταν θελει και αυτοκαταστροφικο όταν επισης θελει, λαο του ΠΑΟΚ !

Ειμαι ο blogger που έγραψε το κείμενο για τον πολεμιστη ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ εδώ: http://suspect-enjoys-the-silence.blogs ... st_05.html που ειδα οτι βαλατε και σχολιασατε στο φορουμ σας.

Ανηκω στο …..κατεστημενο της Αθηνας, ειμαι πικραμενος ΑΕΚτζης, αλλα γουσταρω τρελα Παμπλο Γκαρσια. Μπορει ο Βιεϊρινια να είναι ο mvp, ο βιτολο υπερπολυτιμος, ο Τσιριλο να κανει δημοσιες σχεσεις από τους διαιτητες μεχρι τους αντιπαλους και την εξεδρα, ο Κοντρερας να καταλαβαινει επιτελους ποσο καλος παικτης είναι, ο Ιβιτς να είναι σημαντικος και ας μην τρεχει αλλα ο πραγματικος ηγετης είναι ο μεγαλος Παμπλο Γκαρσια.

Φανταζομαι ότι η γνωμη ενός «αλλοθρησκου» για την ομαδα σας περισσευει μια και μονοι σας τα λετε και τα ξερετε καλυτερα, απλως ειπα να περασω από το φορουμ σας να σας ευχαριστησω που ανεβασατε και σχολιασατε κατι που εγραψα στο μπλογκ μου πριν από 2 χρονια.

Καλη επιτυχια στην Ευρωπη, δεν μπορω να πω ακριβως το ιδιο για το κυπελλο :) και επειδη εχουμε και το ιδιο –περιπου- σημα και τις ιδιες καταβολες, παντα θεωρουσα τον ΠΑΟΚ «αδελφο» σωματειο.

Καλη δυναμη και παλι σας ευχαριστω πολύ.

- - -
www.suspectblog.gr
Άβαταρ μέλους
Federacion

Καλησπέρα και σε σένα.
Ε αφού το κατέχεις το blogoταλέντο να ρίξω μια παραγγελιά;
Φωτογραφία πρώτη μούρη στο blog σου τη στιγμή που θα σηκώνει το κυπελλάκι ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ στο ΟΑΚΑ!

όσο για το μεταξύ μας, μη μου στεναχωριέσαι, θα κερδίσει ο καλύτερος :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

«Αθλητικό Metropolis».
Για το αν έχει αλλάξει κάτι με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Όλοι στην ομάδα είμαστε καλά. Έχουμε μία δυναμική που ξέρουμε πως δουλεύει. Ξέρουμε το πρόγραμμα της ομάδας. Τι θα γίνει κάθε μέρα. όλα στην ομάδα είναι συστηματοποιημένα. Δε μου αρέσουν τα μυστήρια και τα δράματα. Δε μου αρέσει να σπαταλάμε ώρες βλέποντας βίντεο με τους αντίπαλους. Ο Χάβος δεν ασχολείται με τους αντίπαλους, γιατί πιστεύει σε εμάς. Τα πράγματα είναι απλά στην ομάδα μας. Έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Στον ΠΑΟΚ το νερό έχει μπει στο αυλάκι».

τελικά δεν είμαι ο μονος που ο Π.Δ. έχει αφήσει ψυχικά τραύματα με τα γούστα του...για να λέει τώρα ο pablo για μυστήρια και δράματα φαντάσου πws βλέπαν τον προπονητή τους οι παίκτες, και ποσο αφομοίωναν αυτά που τους έλεγε
Suspect

Δημοσίευση από Suspect »

Federacion έγραψε:Καλησπέρα και σε σένα.
Ε αφού το κατέχεις το blogoταλέντο να ρίξω μια παραγγελιά;
Φωτογραφία πρώτη μούρη στο blog σου τη στιγμή που θα σηκώνει το κυπελλάκι ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ στο ΟΑΚΑ!

όσο για το μεταξύ μας, μη μου στεναχωριέσαι, θα κερδίσει ο καλύτερος :ugeek:
καλυτερος εισαι φιλε, καμια αντιρρηση αλλα εγω παντως με την τρελοΑΕΚ δεν βγαζω ακρη.
Κερδιζει γαβρο, τρωει 4 απο Βολο, κερδιζει Βαζελο, χανει απο τον Πανιωνιο, ριχνει 4 στο Βικελιδης και χανει απο τις γριες.

Εγω ακρη δεν βγαζω οπως επισης και δεν παιρνω και ορκο.

Εισαι πιο σταθερος, εχεις καλυτερη εικονα ομαδας αλλα με την ΑΕΚ ειδικα, γινονται τα παντα...

Οσο για την παραγγελια, φωτο δεν βαζω αλλα εναν υμνο 2 years after, μπορω να ξαναγραψω :)

γεια σου ΠΑΟΚαρα!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν έχεις Χαβίνιο και έχεις τα λάθος χρώματα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

03 Φεβ 20:13 Από ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Σύνδεσμος σχολίου
Αδέλφια ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ για να ελαφρύνω λίγο τη συναισθηματική φόρτιση και συγκίνηση που μας προκαλεί ο Γκαρσία, παραθετω ένα διασκεδαστικό κείμενο που βρήκα στο net. Απολαύστε το........

22 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ.......

Ο Πάμπλο Γκαρσια δεν κοιμάται. Περιμένει.

Ο Πάμπλο Γκαρσια έχει μετρήσει ως το άπειρο – δύο φορές.

Ο Παμπλο Γκαρσια δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι.

Ο Παμπλο Γκαρσια έδωσε στη Μόνα Λίζα το διάσημο χαμόγελό της.

Αν γράψετε τη λέξη «Παμπλο Γκαρσια» στο Scrabble, θα νικάτε πάντα.

Τι περνάει απ’ το μυαλό όλων των θυμάτων του Παμπλο Γκαρσια πριν πεθάνουν; Η γροθιά του.

Ο Παμπλο Γκαρσια μπορεί να νικήσει στο ‘Σκορ 4′ σε μόνο 3 κινήσεις.

Ο Παμπλο Γκαρσια κάποτε έφαγε μια τούρτα πριν προλάβουν να του πουν οι φίλοι του ότι ήταν μια στριπτιζού μέσα.

Ο Παμπλο Γκαρσια μπορεί να διαιρέσει με το 0.

Εν αρχήν ην το τίποτα… Ύστερα, ο Παμπλο Γκαρσια κλώτσησε αυτό το
τίποτα με γυριστή κλωτσιά στα μούτρα και του είπε «Άει χάσου». Αυτή
είναι η ιστορία του σύμπαντος.

Ο Παμπλο Γκαρσια αποφασίζει ποια μέρα πέφτει η Τσικνοπέμπτη.

O Θεός συγχωρεί, ο Παμπλο Γκαρσια ποτέ.

Ο Παμπλο Γκαρσια δεν κάνει πους-απς. Σπρώχνει τη Γη προς τα κάτω.

Ο Παμπλο Γκαρσια έχει πάει στον Άρη. Γι’ αυτό δεν υπάρχει ζωή εκεί.

Όταν ο Ντιόγκο πάει να κοιμηθεί, πρώτα βλέπει αν είναι στην ντουλάπα του ο Παμπλο Γκαρσια.

Ο Παμπλο Γκαρσια μήνυσε το NBC ισχυριζόμενος ότι το Law and Order είναι λογότυπα για το δεξί και το αριστερό πόδι του.

O Παμπλο Γκαρσια μπορεί να στραγγαλίσει κάποιον με το καλώδιο ενός ασύρματου τηλεφώνου.

Ο Παμπλο Γκαρσια βλάπτει το κάπνισμα.

Ο Παμπλο Γκαρσια έπαιξε μια φορά Ρωσική Ρουλέτα με γεμάτο οπλο και κέρδισε.

Ο Παμπλο Γκαρσια είναι ο πραγματικός υπαίτιος για τον θάνατο της μικρής Αννούλας.

Ο Παμπλο Γκαρσια ξυρίζεται κάθε φορά που νιώθει οίκτο…
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

ωριστε και φωτο απο μενα. ΝΑΙ ! ηταν και εκει. και πως θα μπορουσε να λειπει αλλωστε απο την επανασταση στα λημερια του ??? μπορει ο Τσε και ο Φιντελ να γιναν γνωστοι οπως και τωρα αλλωστε ο βιερινια αλλα ο πραγματικος ηγετης ειναι αλλος :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Εικόνα

ο ηγετης μας εμφανιζεται στο δεξι ακρο της φωτογραφιας
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Όταν σε παραδέχονται οι αντίπαλοί μας, τι άλλο να γράψουμε εμείς για σένα, Μεγάλε Πάμπλο...

ΥΓ 1: Μπράβο σου Suspect και γι'αυτά που έγραψες στο blog σου και για αυτά που έγραψες εδώ. Και πού'σαι: κατά βάθος ΠΑΟΚ είσαι, δεν έχει νόημα να το πολεμάς... ;)
Άβαταρ μέλους
funk

Δημοσίευση από funk »

Hideguti έγραψε:Λαμποκοπουν χρυσα σκαριά, πεφτουν κλωτσιδια ανάρια, ο Παμπλο κανει πολεμο με παικτες παλικαρια
ρε μπαγασα που το θυμηθηκες!!
εχω κολλησει και το τραγουδαω, οπως το διασκευασες, συνεχεια!!!
Άβαταρ μέλους
lostre_4

Δημοσίευση από lostre_4 »

GORDON έγραψε:Όταν σε παραδέχονται οι αντίπαλοί μας, τι άλλο να γράψουμε εμείς για σένα, Μεγάλε Πάμπλο...

ΥΓ 1: Μπράβο σου Suspect και γι'αυτά που έγραψες στο blog σου και για αυτά που έγραψες εδώ. Και πού'σαι: κατά βάθος ΠΑΟΚ είσαι, δεν έχει νόημα να το πολεμάς... ;)
+1926
:nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”