Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από free4 »

Καστίγιο: «Πουθενά όπως στο Χαριλάου!»

Μάλιστα, ο Νέρι Καστίγιο φέρεται να δηλώνει τόσο εντυπωσιασμένος από τον κόσμο της νέας του ομάδας που δεν έχει ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Ούτε καν στον Ολυμπιακό…

Μετά από τα τόσα χρόνια που πέρασε στο Λιμάνι, από την εφηβεία του μέχρι και τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσής του που έφυγε για… άλλες Πολιτείες, πιο συμφέρουσες οικονομικά, ο Νέρι Καστίγιο τονίζει, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα «Αθλητικά Νέα» : «Έχω παίξει στον Ολυμπιακό και σε άλλες ομάδες, όμως δεν έχει προηγούμενο αυτό που έζησα την Κυριακή», αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ.

Κανείς δεν αντιλέγει ότι μπορεί να είναι έτσι. Όμως, παρά ταύτα, δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε προς τί αυτή η «κρίση συνείδησης». Και γιατί τώρα; Πριν από κάποια χρόνια, όπως θα δείτε στο video, την «μπηχτή» που πετάει στον κόσμο της πρώην ομάδας του την είχε αφήσει για την Τούμπα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Για την ακρίβεια είχε δηλώσει: «Το Καραϊσκάκη είναι έδρα, όχι εδώ. Εκεί όποιος έρχεται μας φοβούνται». Ρίζος; Ίσως. Αλήθεια (πως;), στην έδρα του Άρη δεν έχει αγωνιστεί ξανά;

Είναι φυσιολογικό βέβαια να ακούγονται τέτοιου είδους σχόλια, αλλά μέχρις ενός σημείου. Εννοείται ότι το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό, και το μάρκετινγκ πλέον είναι ένα αναπόσπαστο και απαραίτητο κομμάτι του ποδοσφαίρου (αναγκαστικά), με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές - εκτός από αθλητές – να «μανατζάρουν» το ίματζ τους. Όμως πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο.

Φίλε Νέρι, ο κόσμος καταλαβαίνει…

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/134121-Καστίγιο-«Πουθενά-όπως-στο-Χαριλάου-»-
Δε θα σχολιάσω το μομολο..
Παντως ο ΑΡΔ ειναι στανταρτ γαυρος του κερατα!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.gazzetta.gr/media/k2/galleries/134118/cover_picnik.jpg
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Όπως έμαθα χθές το βράδυ μέλη του συνδέσμου ασπόνδυλων Παπαναστασιακού
επιτέθηκαν σε καφετέρια της περιοχής του κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ γαύρος
σπάζοντας τζάμια τηλεοράσεις κλπ.Το αστείο είναι ότι πολλοί από τους θαμώνες ήταν οπαδοί του Παπαναστασιακού. Άβυσσος η ψυχή του σκουληκιού… :shock:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μα εκεί βλέπουν αρκετά σκουλήκια τους αγώνες. Και ακόμα χθες εκεί είχε περισσότερες κοπέλες στο μαγαζί παρά άντρες. Τάδε έφη μία φίλη μου που βρισκότανε μέσα στο μαγαζί.
Με κράνη και ξύλα πήγανε μέσα στο μαγαζί.
:lol: :lol: :lol:
Σε απόσταση βέβαια 100μ από το γηπεδάκι τους τα σπάνε... :D
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

:D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Πάω χθες στο προποτζίδικο στην Πεύκη και βλέπω φώτο του Χιμένεθ με τον προποτζή, που είναι γνωστός μου. Τον ρωτάω λοιπόν και μου λέει ότι μένει κοντά και παίζει συνέχεια. Μεγάλος τζογαδόρος μου λέει. Άρρωστος. Μου λέει να φανταστείς, μετά το 0-4 με το Βόλο, έφυγε με άλλον έναν για Λονδίνο, να πάει να παίξει εκεί (Λογικά ελληνικά ματς) και γύρισε την άλλη μέρα. Ελληνικά ματς δεν παίζει στο μαγαζί του πάντως....
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου ήταν αυτός που ευχήθηκε να υπάρχει σίγουρα ένας. Ολυμπιακός στον τελικό και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αντιμετωπίσει τους συνονόματους του Πειραιά στον τελικό της 30ης Απριλίου.

Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Ελπίζουμε ο Ολυμπιακός Βόλου να δείξει το καλό πρόσωπο που έχει δείξει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να δημιουργήσει ακόμα μία έκπληξη. Σίγουρα θα έχει Ολυμπιακό ο τελικός, ας ευχηθούμε να έχει και τους δύο».
Απόλυτα ειλικρινής ο Αχιλλέας Μπέος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό και αφού άφησε αιχμές για τον κόσμο του Δικεφάλου, ευχήθηκε στην ομάδα του νέου του φίλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Χαρακτηριστικά μετά το 0-1, ο Μπέος τόνισε: «Δεν θέλω να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι αν και είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Έγινε μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο. Ας το αναλογιστούν αυτό και οι άλλες ΠΑΕ πως μπορούν να συνυπάρξουν οπαδοί των δύο ομάδων στις κερκίδες» είπε αρχικά ο Μπέος.

Όσον αφορά το κύπελλο, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, σημείωσε: «Εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εύχομαι και ελπίζω να πάμε στο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και θέλω να πιστεύω πως αν είμαστε κομπλέ θα το πάρουμε».

Πάρε τα archidia μου.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Και τα δικά μου. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Tα δικα μου δε τα αξιζεις.... :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Τα δικά μου ζήτα τα από το μανταρινάκι και από τις τιτίκες του, γιατί δεν λένε να τα αποχωριστούν με τίποτα!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

novito έγραψε:Tα δικα μου δε τα αξιζεις.... :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
εσυ δεν εχεις καν μαρη... :mrgreen: :mrgreen:

ειδα τα γκολ που εφαγε ο ορεστης και ακομα γελαω ρε φουστη μου...το πρωτο ηταν καθαρα ατματσιδικο γκολ ενω το δευτερο σιγουρα τοχουρογλου... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ρεσπέκτ στον Pandiani.. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Φοβερές σκηνές εκτυλίχθησαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γλίτωσε τελικά την σύλληψη και αναχώρησε κανονικά…
Το PAOK24 αποκάλυψε νωρίτερα την μήνυση που κατέθεσε γιατρός, ο οποίος βρίσκονταν στον τέταρτο όροφο του κτιρίου της Τούμπας. Ο συγκεκριμένος κύριος, στράφηκε εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, γιατί ο τελευταίος πάνω στον εκνευρισμό του, πέταξε γυάλινο ποτήρι στην κερκίδα!!

Όπως έγινε γνωστό η μήνυση κατατέθηκε και αυτό θα σήμαινε την άμεση σύλληψη του υπευθύνου.

Πράγματι οι αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο σταμάτησαν τον πρόεδρου του Ολυμπιακού και αφού τον ενημέρωσαν για το τι συνέβη, του ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Εκεί άρχισαν τα ωραία… Πανικόβλητος ο Μαρινάκης, τηλεφώνησε σε όσους μπορεί να βάλει ανθρώπινους νους… Άνθρωποι που ήταν εκεί, αντιλήφθηκαν ότι παρακαλούσε να αποσυρθεί η μήνυση για να μην μείνει στην Θεσσαλονίκη όπως ήταν υποχρεωμένος.

Τελικά τα κατάφερε… Αφού με τον πανικό του έδειξε ότι δεν ένιωθε και πολύ καλά, η μήνυση αποσύρθηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Αθήνα…

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα αποδυτήρια του γηπέδου, έλεγε στους συνεργάτες του: «Τελειώνετε… Χάσαμε και πάμε να φύγουμε».
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5764

Το κρέας που αποτελείται απο σκ@τ@ η όρθια κουρ@δ@ αυτή τελικά είναι πολύ χέστης.
Κλασσικός γκέιβρος.
Και η εφημερίδα που Φωτίζει τους γκέι μας πληροφορεί ότι είναι και άξιος ο ηγέτης τους η μαούνα με πόδια που ήρθε στα δύσκολα στην Τούμπα :lol:
Δεν βρέχει ροχάλες είναι αλητάμπουρα
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Πιο κολόφαρδη ομάδα απο το χανούμι υπάρχει;

μόνο αυτό φοβάμαι απο τη πάρτη τους.
πως έχουν τεράστιο κωλο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν μπορώ να καταλάβω την εμπάθειά σας προς τον κ. Μπέο.
Μακάρι να επαναλάβει και του χρόνου τις ευχές του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”