funk έγραψε:...επρεπε να δειτε τα μουτρα του γαβρου ντελιβερα οταν μου εφερε τα σουβλακια. ακομα γελαω!!! και μου τα πληρωσε κιολας λογω στοιχηματος.
επρεπε επισης να ακουσετε τη νεκρικη σιγη στον πειραια..
επρεπε να δειτε τα κλειστα κινητα ολων των γνωστων γαβρων, που μου ειχαν πρηξει τα @@@ με την αλαζονεια και τη σιγουρια τους!!
κι επρεπε να ησασταν οταν κανα δυο απο δαυτους (οι πιο μετριοπαθεις) μου δηλωσανε υποταγη!!!!
γιατι για μενα τα ματσ με το σκατογαβρο ειναι τα πιο σημαντικα, οχι μονο επειδη αυτοι αντιπροσωπευουν την εξουσια, τον πλουτο και τη σιχαμαρα, αλλα και επειδη ειμαι πειραιωτης.
και επειδη αυτη την αλαζονεια, του τσατσου της εξουσιας, που εσεις τη ζειτε απο μακρυα, εγω την αντιμετωπιζα καθημερινα, τουλαχιστον τα 27 χρονια που ζουσα ταμπουρια .
τη δε τελευταια βδομαδα μου ειχαν πρηξει το μπ@@@. η αληθεια ειναι οτι κραταγα και εγω μια πισινη λογω τιμωριας, κοντρερας και βιτολο, και ειχα χαμηλα τη μπαλα!
αλλα απο τις 8μμ και μετα εχω ξεσαλωσει. δε μου πεφτει με τιποτα. επρεπε να δειτε 1-2 φατσες για να καταλαβετε τι παθανε. το ειχανε σι-γου-ρο.
και κατι ακομα ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στους παιχτες μας.
εγω στα 5 μου εγινα ΠΑΟΚτσης λογω Κουδα. νομιζω οτι και τωρα πολλλα πιτσιρικια θα γινουν ΠΑΟΚ λογω Γκαρσια και των αλλων παιδιων, οχι μονο γιατι ειναι παιχταραδες, αλλα και γιατι οπως λενε οι ιδιοι, "δινουν τον αγωνα τους με τιμιοτητα και ταπεινοφροσυνη".
..και για να μη ξεχνιομαστε, ενα ειναι το συνθημα που με ακολουθει (και οχι μονο στο ποδοσφαιρο) απο πιτσιρικα:
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ
ΣΤ @@ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ολυμπιακο.
ετσι ακριβως αδερφε, στον πειραια χθες απολυτη νεκρικη σιγη
εμεις τα ΠΑΟΚια στον πειραια νιωσαμε απιστευτες στιγμες χθες