ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...............................................

Καλά τα έγραψες ρε φίλε, αλλά αυτά με το Σάντος και τον Κουτσιανικούλη είναι χιούμορ, ε;;;zoomgr έγραψε:ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΑΒΟΥ ΤΩΡΑ
ΓΙΑΤΙ:
-Η ομάδα παίζει αλά Σάντος
-Τον Γουστάρουν οι παίκτες
-Ακόμα και ο Κουτσιανικούλης δείχνει να επανέρχεται
-Παίρνει πορτοφόλια από πολύ ακριβές τσέπες
-Μας έχει σε 3 στόχους μέσα
-Είναι Ταπεινός
-ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚ!
αυτα τα εγραψα 16 δεκεμβριου.....abg12d34 έγραψε:και απο που ρε τσακαλια βγαζετε το συμπερασμα οτι ο χαβος ..συμφωνα ....με αυτα που μας εχει διξει μεχρι τωρα δεν μπορει να κανει αυτα που πιστευετε οτι θααααααααααααα εκανε ο ..καποιος...μεγαλος προπονητης;;;;
επιδη εγω ειμαι προπονητης ..σε αλλο αθλημα βεβαια...και επιδη η αρχη της προπονητηκης ειναι ιδια το μονο που χρειαζετε ενας προπονητης ειναι να εχει γνωσεις και το κυριοτερο να εχει εμπιστοσινη στης γνωσεις του...
να διαβαζει γρηγορα τις ικανοτιτες των αθλητων του και να βρησκει σχεδον αμεσως το τακτικο αντιδοτο εν ωρα αγωνα...και μεχρι στιγμης ο δον χαβος εμενα τουλαχιστον μου διχνει οτι το εχει...οπως το ειχε και ο δερμι απλος ο δερμι δεν ειχε την γρηγορη σκεψη του δον χαβος.....αλλα αυτα μικρε gika ειναι ψιλα γραματα
![]()
![]()
![]()
και στον τελικο θα γινει της σουλτανας
xaaxaxaxxaxaxAXAXXAAXaxaxaxaxaxBono έγραψε:Καλά τώρα,ειδικά σήμερα χαλάρωσε και μας τα ξαναλες από μεθαύριο.