Π.A.O.K. - Ολυμπιακός Π. 2/2 18:00 conn-xTV/ant1 satellite
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Π. 2/2 18:00 conn-xTV/ant1 satelli
Πρόκληση αδερφέ...Εδώ η δουλειά μου είναι πάνω στην Κ. Καραμανλη απ' όπου περνάει το γκέυ λεωφορείο και στο πίσω παράλληλο στενό μας έχουν απαγορεύσει να παρκάρουμε αύριο. Λες κι αν βάλω το αμάξι μου εκεί θα εμποδίσω κανέναν.
Γ@μώ το κράτος σας και την ύπαρξή σας, πουστρ@κια....
Γ@μώ το κράτος σας και την ύπαρξή σας, πουστρ@κια....
tsachou έγραψε:Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μου σαν εμας κανεις!!!βάλαν εληκοπτερο να εποπτευει την προπονηση,ανεβαζουν μπατσους απο αθηνα,ανεβενει ο υπαρχηγος της αστυνομιας....και αλλα τοσο θα μας κανουν(πιστευω τα τανκς δεν θα αργησουν) αλλα εμεις δεν καταλαβαινουμε απο τετοια!!!!ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ!!!!!!καντε μας και αλλα!!!οτι και να κανετε θα ειμαστε εκει οπως σημερα στην προπονηση και θα πουλαμε τρελα!!!
Η προκριση δεν χανεται αλλα και να χαθει ξερω οτι μετα το σημερινο οι παικτες μας εχουν πωροθει ακομα περισοτερο και θα δοσουν το 150% των δυναμεων...αυτο μονο μου φτανει...
ΥΓ. Δεν μπορω να το πιστεψω αυτο με το ελικοπτερο στην προπονηση........
Μόνο εμάς φοβούνται και αποδείχθηκε περίτρανα.
Φέρτε αστυνομία φέρτε και στρατό εμείς θα τον γαμισουμε τον ολυμπιακο.....

Στους αγώνες του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑ-ΑΣ ΟΠΑΠ οι διαγωνιζόμενες Ομάδες θα περιλαμβάνουν
υποχρεωτικά 1) στην 18άδα για τις ομάδες SUPER LEAGUE και Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ που δηλώνουν στο
εκάστοτε Φύλλο Αγώνα, δύο (2) ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των είκοσι ενός (21) ετών
Ο Μάκης Χάβος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Τσουκαλάς, Aρίας, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Νικοπολίδης Πάρντο, Τοροσίδη, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτη, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλο, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.
Αν δεν κάνω λάθος ο γιάννης ο παπαδόπουλος τα έχει κλείσει τα 21.

Άρα ένσταση και περάσαμε...
Αλλά νομίζω δεν έχει σημασία ότι τα έκλεισε, αν τα έκλεισε αυτή την αγωνιστική περίοδο.
Δηλαδή αν εμείς είχαμε τον χ μικρό που έκλεινε τα 21 τον Φεβρουάριο, μπορούμε να τον δηλώσουμε και σαν μικρό μέχρι το καλοκαίρι που τελειώνει η σεζόν.

Δηλαδή αν εμείς είχαμε τον χ μικρό που έκλεινε τα 21 τον Φεβρουάριο, μπορούμε να τον δηλώσουμε και σαν μικρό μέχρι το καλοκαίρι που τελειώνει η σεζόν.
Ας ενημερώσει κάποιος την ΠΑΕ για αυτό..... Όποιος μπορεί... Αύριο μετά το ματς ένσταση και μπούλο...
χωρις να ειμαι 100% σιγουρος εινα ι21 ετων και 11 μηνων και 29 ημερων το δικαιωμα να παιζεισ στην εθνικη ελπιδων δηλαδη στην u-21
Έτσι για προθέρμανση και εμείς, είμασταν εκεί!!!!!!!!!!!
[youtube]6nOWds51qKo[/youtube]

[youtube]6nOWds51qKo[/youtube]

-
Παιδια να κανω μια ερωτηση.....
ο ολυμπιακοσ δεν πρεπει να εχει 2 παιχτες κατω τον 21 στην δεκαοκταδα του???ενασ πρεπει να ειναι ο φετφατζιδης....ο αλλοσ δεν νομιζω να ειναι ο παπαδοπουλοσ(γιαννησ).......ακομα κατω τον 21 ειναι αυτοσ//???
ο ολυμπιακοσ δεν πρεπει να εχει 2 παιχτες κατω τον 21 στην δεκαοκταδα του???ενασ πρεπει να ειναι ο φετφατζιδης....ο αλλοσ δεν νομιζω να ειναι ο παπαδοπουλοσ(γιαννησ).......ακομα κατω τον 21 ειναι αυτοσ//???
Σορυ παιδια τωρα διαβασα τα προηγουμενα..>!!!
ενσταση θα κανουμε γιατι ο αγωνας κρατησε μονο 90 λεπτα και ο ζλαταν δε προλαβε να τελειωσει
παοκαρα,η εμεις η κανεις

παοκαρα,η εμεις η κανεις