85. Diego Alejandro Arias Hincapié
Re: 85. Diego Alejandro Arias Hincapié
Για τον Έτο το ήξεραν απ' την αρχή. Για τον Αρίας δεν μπορούσαν να προβλέψουν ότι το κολομβιανό δημόσιο είναι εξίσου ανοργάνωτο με το ελληνικό.
Δεν εχει να κανει με γραφειοκρατεια της κολομβιας.Με βαση οτι γραφουν εχει να κανει με διαμαχη των πρωην ομαδων του.
Μπουρδέλο το πράγμα..... Ελπίζω να έχει προβλεθεί το τι θα γίνει αν δεν έρθει αυτή η κάρτα.
Θα μας τρελάνουν εντελώς!
Θα έχει πολύ γέλιο αν δεν προλάβουμε τελικά.
Θα πληρώνουμε έξι μήνες έναν παίκτη που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε στο ελληνική πρωτάθλημα.
Αν γίνει αυτό, το λιγότερο που περιμένω είναι η παραίτηση του Παντελή.
Θα έχει πολύ γέλιο αν δεν προλάβουμε τελικά.
Θα πληρώνουμε έξι μήνες έναν παίκτη που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε στο ελληνική πρωτάθλημα.
Αν γίνει αυτό, το λιγότερο που περιμένω είναι η παραίτηση του Παντελή.
Δεν φταίει κανένας Κωνστανιδης σε όλο αυτό.
Αυτή είναι η διαδικασία.
Συμφωνείς με τον παίκτη, πέφτουν υπογραφές, και περιμένεις να έρθει η κάρτα του από την ομοσπονδία της χώρας που έπαιζε. Αν δεν έρθει, είναι καθαρά δικό τους θέμα. Και λογικά το συμβόλαιο θα μπορεί να λυθεί άμεσα...
Αυτή είναι η διαδικασία.
Συμφωνείς με τον παίκτη, πέφτουν υπογραφές, και περιμένεις να έρθει η κάρτα του από την ομοσπονδία της χώρας που έπαιζε. Αν δεν έρθει, είναι καθαρά δικό τους θέμα. Και λογικά το συμβόλαιο θα μπορεί να λυθεί άμεσα...
αυτήν τh πατάτα για τα λεφτά που χρωστά η κάλντας στην πρώην πρώην ομάδα του την ξέραν και πριν αποφασίσουν να κρατήσουν το μπαλάφα?
Αλοιμονο αν μονη δουλεια ενος τεχνικου διευθυντη ειναι να παιρνει απλα μια προταση ενος μανατζερ και να προχωραει σε μια συμφωνια μονο με βαση την προταση αυτη.
Διαμάχη που οι Κολομβιανοί θα έπρεπε να έχουν λύσει. Στην ΠΑΕ ή δεν το ήξεραν ή θεώρησαν ότι δε θα πάρει τόσο μεγάλη έκταση...joshua έγραψε:Δεν εχει να κανει με γραφειοκρατεια της κολομβιας.Με βαση οτι γραφουν εχει να κανει με διαμαχη των πρωην ομαδων του.
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ευθηνη της παε να λυσει το θεμα των κολομβιανων αλλα ειναι σιγουρα δικη της ευθηνη οταν κανει μια κινηση 10 ημερες πριν το τελος των μεταγραφων και ενω εψαχνε ηδη κανα διμηνο να παρει οσες πληροφοριες χρειαζονται για να την εξασφαλισει.Τεσπα ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει τελικα γιατι μπορει απλα να λεμε οτι θελουμε και να μην ισχυει τιποτα.
-
obanebane79
http://olapaok.gr/podosfairo/Kypello_El ... 65978.htmlΕκτός μάχης ο Αρίας
Δεν θα αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού ο Κολομβιανός μέσος καθώς δεν έφτασε σήμερα (02/01) στα γραφεία της ΠΑΕ η μπλε κάρτα του.
Μάταια περίμεναν σήμερα (01/02) στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ την μπλε κάρτα του Ντιέγκο Αρίας. Οι διοικούντες του "Δικεφάλου" ήλπιζαν να προλάβουν να εκδοθεί το δελτίο του Κολομβιανού μέσου έστω και στο... 90' πριν τον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν θα συμβεί. Ο μέσος του ΠΑΟΚ πλέον έχει τεθεί εκτός μάχης για το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους και δεν πρόκειται να κάνει την Τετάρτη (02/02) το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Έτσι οι λύσεις στα χαφ του ΠΑΟΚ περιορίζονται ακόμη περισσότερο αφού στα... πιτς βρίσκεται ο Γιώργος Φωτάκης ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ξάνθη.
αυτο σημαινει οτι δε παιζει ουτε ευρωπη αλλα ουτε και ελλαδα μεχρι το καλοκαιρι?!?!?!?
νομιζω όχι.... απλά μέχρι να φτάσει η κάρτα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής... νομίζω...
- Aureliano Buendia
Έτσι είναι, με το που έρθει η κάρτα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, όποτε και αν έρθει αυτή.
Για την Ευρώπη, λήγει αύριο η προθεσμία νέας υποβολής παικτών...
Τι να πω ρε πούστη μου, μόνο σε εμάς τέτοιες μαλακίες...
Για την Ευρώπη, λήγει αύριο η προθεσμία νέας υποβολής παικτών...
Τι να πω ρε πούστη μου, μόνο σε εμάς τέτοιες μαλακίες...
A ρε Παντελή γίγαντα.
Αύριο παίζεται ο μεγαλύτερος στόχος της σεζόν και εμείς μείναμε από χαφ.
Μες στα ψώνια είμαι.
Και μην μου πει κανένας ότι δεν είναι δουλειά του τεχνικού διεθυντή αυτή, γιατί θα φάω το πληκτρολόγιο.
Αύριο παίζεται ο μεγαλύτερος στόχος της σεζόν και εμείς μείναμε από χαφ.
Μες στα ψώνια είμαι.
Και μην μου πει κανένας ότι δεν είναι δουλειά του τεχνικού διεθυντή αυτή, γιατί θα φάω το πληκτρολόγιο.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
τραγικο απλα
ειδικα αυτο με την ευρωπη νομιζω θα ειναι το τραγικοτερο

ειδικα αυτο με την ευρωπη νομιζω θα ειναι το τραγικοτερο
Υπάρχει πρόβλημα με τις 2 πρώην ομάδες του και δεν εκδίδεται το διεθνές πιστοποιητικό που απαιτείται για να παίει στην ευρώπη...γάμησε τα δηλαδή...