Χριστός Ανέστη

διαβάζοντας την ενδεκάδα που σκοπεύει να κατεβάσει ο OSFP είναι αρκετά επιθετικογενείς με φούστερ-djebour στην επίθεση μιραλας στα δεξιά, ibagasa στο κέντρο και τον modesto διπλα. Ζαΐρη στο αριστερά.joshua έγραψε: Εγω θελω να μιλησω λιγο αγωνιστικα.Ελπιζω να μην παμε αυριο παλυ με τακτικες οπως του ρουλη,ενα τραγικο 4-4-2 με τσουκαλα στα πλαγια και αποκλειστικα αμυντικες διαθεσεις γιατι χωρις βιτολο,κοντρερας και με ενα τραγικο λινο θα κλαψουμε καθως ουτε ο γαυρος ειναι ρουλης και ουτε καθε φορα θα εχουμε το κοκαλακι της νυχτεριδας.Ελπιζω μεχρι τελευταια στιγμη να ερθει η καρτα του αριας και να παμε σε ενα 4-2-3-1 ειτε με αυτον ειτε και χωρις και εστω και συντηρητικα να κυνηγησουμε το γκολ αλλιως μας βλεπω να αναλωνομαστε τις επομενες μερες στο κυνηγι φαντασματων ΥΠΑΡΚΤΩΝ (για να μην παρεξηγηθω) και μη για να ανακαλυψουμε καθε ειδους δικαιολογια εκτος της οποιας καθαρας αγωνιστικης.
Έγραψες...πρωτοσέλιδο λαίμαιPegasus έγραψε:Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί όχι κεκλεισμένων των θυρών αλλά κεκλεισμένης της πόλης.
Αν το δείτε σε καμιά εφημερίδα αύριο αυτό, είναι γιατί είμαι πολύ επικοινωνιακός.
Δημητρό, αν κρίνω από τα ποσταρίσματά σου για τον Σάκη, θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη...DimisK έγραψε:Ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος ήρεμος, χαμηλών τόνων, καλοπροαίρετος, αντικειμενικός