Καζούρα σε αλλόθρησκους

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από free4 »

Δευτερη βερσιον

Εικόνα

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nyxteridas
Δημοσιεύσεις: 866
Εγγραφή: Παρ 11 Απρ 2008, 15:13

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από nyxteridas »

Αφιερωμένο στους simpolitas

[youtube]vhjsxMr4yO0[/youtube]


off topic, οπωσδήποτε από την γκρουπάρα αυτή το ΠΑΝΚ
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
Δημοσιεύσεις: 8913
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

αν κατάλαβα καλά η μαμά της Μαρίας είναι γριά που πλέκει σε τυρκουάζ για τα παιδιά της Αυτόνομης Θέρμανσης;
Άβαταρ μέλους
zoomgr
Δημοσιεύσεις: 2215
Εγγραφή: Πέμ 19 Ιουν 2008, 09:50

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από zoomgr »

οι πληροφορίες ότι το μπουκάλι που έσκασε στην μάπα του Μιραλά περιείχε σπέρμα και εκσφενδονίστηκε από το ελικόπτερο κρίνονται αναληθείς μέχρι στιγμής
Άβαταρ μέλους
zoomgr
Δημοσιεύσεις: 2215
Εγγραφή: Πέμ 19 Ιουν 2008, 09:50

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από zoomgr »

οι πληροφορίες ότι το μπουκάλι που έσκασε στην μάπα του Μιραλά περιείχε σπέρμα και εκσφενδονίστηκε από το ελικόπτερο είναι αληθής, δείγμα στάλθηκε σε μικροβιολογικό εργαστήριο και αναμένονται αποτελέσματα.ΝΕΕΣ πληροφορίες αναφέρουν πως τα σπερματοζωάρια είναι οκνηρά, μάλλον γιατί ο μπατσοελλικοπτεράς ήταν ακαμάτης τεμπελχανάς και ΚΟΠΡΙΤΗΣ!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: Παρ 28 Ιαν 2011, 23:40

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από Τουμπιώτης »

αντιγράφω από το γαυροσάιτ:


"Τρομοκρατία στην Τούμπα"

Κλίμα εκφοβισμού επικρατεί στα αποδυτήρια της Τούμπας με διάφορους μαυροφορεμένους και γυμνασμένους να κυκλοφορούν χωρίς να έχουν κάποιοι λόγο ή δουλειά στο χώρο των αποδυτηρίων.

Κάποιοι - αρκετοί στον αριθμό - γυμνασμένοι τύποι κυκλοφορούν στο χώρο την ώρα που η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στα αποδυτήρια. Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί εκεί πριν το ματς; Ποιοι είναι αυτοί που δεν βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο ντυμένοι στα μαύρα;

Εν τω μεταξύ, ιδιαίτερα έντονη είναι η μυρωδιά και μέσα στο γήπεδο από τα δακρυγόνα που έπεσαν έξω από αυτό, στα περιστατικά που η αστυνομία προσπαθεί να περιορίσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο όγκος των οπαδών που είναι απλωμένος περιμετρικά του γηπέδου είναι μεγάλος και δημιουργούνται εντάσεις με τις δυνάμεις της αστυνομίας που προσπαθεί να διατηρήσει την τάξη.

Μέχρι και στις σουίτες έχουν σημειωθεί προκλήσεις προς τους επίσημους του Ολυμπιακού με πολύ κόσμο (από σουίτες και προσκλήσεις) να έχει συγκεντρωθεί κοντά σε αυτή που είναι οι "ερυθρόλευκοι" και να βρίζουν και να κινούνται απειλητικά. Κλίμα τρομοκρατίας στην Τούμπα, ακόμη και σε κεκλεισμένων των θυρών…

Ο κόσμος στο γήπεδο είναι περισσότερος από όσος θα έπρεπε, εκανοντάδες οι ΠΑΟΚτσήδες και πολλοί έχουν κινηθεί εναντίον του μπουθ του Ολυμπιακού με απειλητικές διαθέσεις. Εν τω μεταξύ, από έξω από το γήπεδο ακούστηκαν ήχοι πυροβολισμών.

Υ.Γ.1 Από νεότερες πληροφορίες που ελέγχονται ως ανακριβείς οπλισμένες ταξιαρχίες ΠΑΟΚτσήδων άρχισαν ανταρτοπόλεμο από την πλευρά της Κλεάνθους με Παπάφη αλλά αποκρούστηκαν από τις δυνάμεις τους κράτους που διατήρησαν την τάξη, την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη (τους κατοίκους της Τούμπας βέβαια που ρούφηξαν για τα καλά τα καρκινογόνα δακρυγόνα τους γράφουμε στα @@ μας). Φήμες που αναφέρουν επιθέσεις αυτοκτονίας δεν επιβεβαιώνονται :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. 2 Πόσο, μα πόσο λαλάκες μπορεί να είναι;;;;;

Υ.Γ. 3 Πέρα από την πλάκα αυτά τα τυπάκια που καμώνονται πως είναι η μεγαλύτερη ομάδα (με παραπάνω από τους μισούς τους τίτλους βέβαια ΠΕΤΣΙΝΟΥΣ) έχουν ξεφύγει τόσο που πλέον αδυνατούν να παραδεχτούν οποιαδήποτε ήττα, κάνοντας σαν μικρά παιδάκια που τους πήραν το ζαχαρωτό από τα χέρια. Σοβαρά κάτι τέτοιοι τύποι χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Υ.Γ. 4 :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito
Δημοσιεύσεις: 7691
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από novito »

Εικόνα

Ρε χανουμια ποσο πουθεναδες ειστε για να κοπιαρετε και το παραπανω??? Ξεφτυλισμενοι...

χανουμικο: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 0180_n.jpg
:lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από paok87 »

Βερβελές, μετά το 1-1

Δείξτε τα στην Τούμπα! 20/1/2011 01:24:38
Ούτε στις… ταινίες δεν γίνονται αυτά που είδαμε στο Καραϊσκάκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που ήρθε για να στηθεί πίσω και αν… κοιμηθεί ο Θεός, να βγάλει ένα γκολ που θα της αυξήσει τις όποιες πιθανότητες για πρόκριση στα ημιτελικά. Και όντως, έγινε αυτό! Στον… κλεφτοπόλεμο, ο Βιεϊρίνια (που πάντως είναι πολύ καλός παίκτης) εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού και σκόραρε.

Με 1-0 ο Θρύλος δεν έμενε εκτός ποτέ. Και τώρα, απλά δίνει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη ρεβάνς. Γιατί η γνώμη μου είναι πως ο Ολυμπιακός γκολ στην Τούμπα, θα πετύχει. Ό,τι κι αν γίνει. Και να μην βλέπεται. Αυτή η ομάδα, για να μην σκοράρει θα πρέπει να γίνουν πολλά (π.χ. χαμένο πέναλτι Ντουντού στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ).
Βερβελές πριν το χθεσινο κλαρινο 2/2/2011 01:02

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν σας κρύβω, πως αυτό το ματς μου γυρίζει στο μυαλό από το βράδυ του 1-1 στο Καραϊσκάκη. Τότε που… κοιμήθηκε ο Θεός. Τότε που ο ΠΑΟΚ έπρεπε να φάει τρία και να πει "ευχαριστώ", αλλά έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε δύο πορτοφόλια!

Στο Βόλο πήγαινα με το συνάδελφο Γιώργο Στασινόπουλο για να καλύψουμε το ματς για τον "ΓΑΥΡΟ", αλλά εγώ εκεί, στην Τούμπα "καρφωμένος". Ειλικρινά δεν μπορώ να διανοηθώ πως ο Ολυμπιακός δεν θα περάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου. Και το γράφω τώρα, για να μην παρεξηγηθώ. Αν δεν περάσει, για εμένα είναι αποτυχία. Ναι, όλοι το πρωτάθλημα θέλουμε, αλλά όσο με πείραξε πέρσι που ο Ζίκο έκανε… δοκιμές με τον Πανσερραϊκό, άλλο τόσο θα με πειράξει και φέτος αν πάει κάτι στραβά.

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, κάνει φάσεις και θα σκοράρει μέσα στη Θεσσαλονίκη. Και γκολ να δεχθεί, μπορεί να πετύχει και δεύτερο και τρίτο. Στην τελική, μάγκες τώρα είναι η ευκαιρία να κλείσετε τα στόματα των… άλλων. Να είστε σίγουροι πως όλοι αγκαλιασμένοι, ΠΑΟΚτζήδες, Παναθηναϊκοί, ΑΕΚτζήδες, θα χαρούν για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, αν αυτός έρθει.

Από τον ΠΑΟΚ ακούγονται πολλά. Ο Ζαγοράκης λέει τα δικά του και σίγουρα έχει βάλει το δικό του στοίχημα, γιατί βλέπει σε ένα κύπελλο φέτος. Για να δούμε το βράδυ όμως τι μας περιμένει. Και ποιος θα είναι αυτός που θα χαμογελάσει.

Ο Βαλβέρδε σκέφτεται πολλά. Αν τελικά θα στηριχθεί στον Νικοπολίδη ή θα προτιμήσει τον Πάρντο. Αν θα βάλει από την αρχή μπροστά τον Τζιμπούρ ή θα κρατήσει τον Πάντελιτς. Αν ο Ζαϊρί θα είναι στα άκρα και αν ναι, αριστερά ή δεξιά;

Ο Ολυμπιακός έχει τη μεγάλη ευκαιρία. Σκοράρει, παίρνει το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση και ρίχνει στο… κλάμα την υπόλοιπη Ελλάδα.

Άντε να περάσουν οι ώρες να γίνουμε καλά. Στην τελική, Θρύλος είναι, γεννημένος για τα δύσκολα. Α! Όσον αφορά στην έδρα, κι εγώ γεμάτη την ήθελα την Τούμπα, ειλικρινά. Γιατί να έχει διαμορφωθεί αυτό το κλίμα και να συζητούν αν θα βρει το δρόμο για την Τούμπα το πούλμαν του Ολυμπιακού; Να κάνεις το διπλό σε γεμάτο γήπεδο, να τους… ξεράνεις όλους.
Εικόνα
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από paok87 »

Καραπαπάς 21/1/2011 06:18:06

Τι να μας πεί ο ΠΑΟΚ; 21/1/2011 06:18:06
Πολύ συζήτηση έκαναν κάποιοι για "ζούγκλα" στο Καραισκάκη. Μέχρι και "παλαιστές" ανακάλυψαν προφανώς γιατί έτσι έχουν μάθει με τόσα χρόνια ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ κάθε φορά που ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη.

Τι να πρωτοθυμηθώ για τους "άγιους" που είδαν ζούγκλα το Καραισκάκη; Τις πέτρες; Τις εισβολές; Μέχρι και την ομάδα τους κατέστρεψαν και την άφησαν εκτός Ευρώπης σε εκείνο το περίφημο παιχνίδι που οι παίκτες της Παρί Σ.Ζ. δήλωναν ότι νόμιζαν ότι παίζουν μπροστά σε άγρίους!

Να θυμηθώ τον οπαδό που επιτέθηκε στον Τάσο Μητρόπουλο κάποτε (όταν ο Ράμπο ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής) και το μετάνιωσε όταν έφαγε μια μεγαλόπρεπη μπάτσα;

Ή τον άλλο το μάγκα που μπήκε να χτυπήσει τον Νικοπολίδη και μετά έβαλε τα κλάματα όταν την έφαγε απο τον Αντώνη; Τι να μας πούν αυτοί οι άνθρωποι για βία;Τι να μας πούν για ζούγκλα;Ας πιούν τις μαλαματίνες τους και ας αφήσουν ήσυχο τον Ολυμπιακό.

Και εμείς ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ. Ποιόν ΠΑΟΚ; Υπάρχουν τουλάχιστον 500(!) ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον Ολυμπιακό που έχουν περισσότερους τίτλους απο όσους έχει η ΟΜΑΔΑ του ΠΑΟΚ... Πρέπει να καταλάβουν (αν τους αφήσει η συμπλεγματική τους ταυτότητα) ότι για μας τους Ολυμπιακούς, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Εργοτέλης είναι το ίδιο...

Aς αφήσουμε λοιπόν τις… μπουγάτσες για το ΤΟΠ ΣΕΦ και την Μανωλίδου, άντε και για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον ήρωα των ΠΑΟΚτζήδων και ας ασχοληθούμε με τα σοβαρά θέματα ένα από τα οποία είναι το δικό μας παιχνίδι
με τον Αστέρα στην Τρίπολη! Έλεος πια…
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
novito
Δημοσιεύσεις: 7691
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από novito »

novito έγραψε:Εικόνα

Ρε χανουμια ποσο πουθεναδες ειστε για να κοπιαρετε και το παραπανω??? Ξεφτυλισμενοι...

χανουμικο: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 0180_n.jpg
:lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ
κι εχουν και συνεχεια οι γελοιοι ...

Εικόνα
χανουμικο: http://img96.imageshack.us/img96/6008/kalij.th.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Federacion
Δημοσιεύσεις: 1682
Εγγραφή: Δευ 07 Ιουν 2010, 09:53

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από Federacion »

Σα να λέμε απλά ρίξανε λιγάκι χρωματάκι!!!\
απίστευτα πραγματα!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
Δημοσιεύσεις: 8913
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

[youtube]jkpGJv4XVZ0[/youtube]

κοπιράιτ Κόλκας
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
Δημοσιεύσεις: 8913
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

[youtube]UH9hTwLJjeA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
shark4
Δημοσιεύσεις: 4755
Εγγραφή: Δευ 24 Αύγ 2009, 10:47

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από shark4 »

Oσο γουσταρω τα κλαψομ@υνικα ρεπορταζ των πνευματικα αναπηρων εντολοδοχων του κοκκινου μιασματος ....Βερβελεδες και Καραπαπαρες και ολοι οι κλοουν της ερυθρολευκης δημοσιογραφιας ....
Οχι ρε , δεν επρεπε να του πεταξουν ποτηρι αλλα ΚΑΠΟΤΕΣ .

Μαθανε κιλας οι λινατσες να ζητανε και κοσμο και να το παιζουν και αντρακια ....Την κυλοτα του Μιραλας και του γενιτσαρου του Αβρααμ , την βρηκανε η' οχι ...
Αντε με το καλο και στο πρωταθλημα ... Θα εχει επιστρεψει και ο Βιτολο , μια χαρα θα ειναι ...

Υ.Γ ΚΟΥΛΑ ερχεται η σειρα σου ...
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από free4 »

Εμετικό άρθρο του Θέμου Αναστασιαδη

Νάτα μας.Ξεσάλωσε και μιλάει για ηθική ο νταβατζής. .Αυτός που έτρεχε σαν το ποντίκι από σύνορο σε σύνορο με τη βαλίτσα γεμάτη 5 μύρια ευρώ.Αυτός που έχει λαδώσει κόσμο και κοσμάκη και πήρε άλλη μια αναβολή στην υπόθεση με το ροζ DVD .
Mάλιστα κύριοι .Η περιβόητη δίκη του κυρίου OLA 11 πήρε και αυτή αναβολή για άλλον ένα χρόνο,και θα συνεχίσει να αναβάλλεται μέχρι παραγραφής .Αν την ξεχάσατε είστε δικαιολογημένοι .Πέρασαν χρόνια και η Τζούλια τότε ήταν έφηβη ακόμα.Ίσως σας φρεσκάρουν τη μνήμη τα ονόματα Ζαχόπουλος ,Τσέκου, Νικολουτσόπουλος .Τώρα γλύφει τον Μαρινάκη ,Θα τον χρειαστεί στο μέλλον , το ανθρωποειδές .Και του πουλάει εκδούλευση και οπαδισμό.
Βρίζει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τους Θεσσαλονικείς .Τα τακίμια του δηλαδή που βάλαν φωτιά στο θέατρο Τέχνης είναι παραστρατημένοι επιστήμονες ? Ορίστε το εμετικό άρθρο του αρχικαραγκιόζη ΑΡΔ στον χτεσινό Πρωταθλητή.


ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕΤΡΟ...

"Έχουν δίκιο να ζητάνε Μετρό. Όταν είσαι υπάνθρωπος, όταν εκπαιδεύεσαι μια ζωή για τυφλοπόντικας, τότε πρέπει να έχεις κι ένα σύγχρονο μέσο μεταφοράς. Όταν, τέλος πάντων, αποφασίσεις να φύγεις από την τρύπα σου και πας να δουλέψεις. Δεν υπάρχει κανένας αγώνας ποδοσφαίρου, κανένα παιχνίδι, διότι, σύμφωνα με τον κανονισμό διεξαγωγής, μία αναμέτρηση πρέπει να γίνεται ανάμεσα σε ανθρώπους. Άνθρωποι. Άρα παίζουν άνθρωποι εναντίον ανθρώπων και όχι ποδοσφαιριστές εναντίον διάφορων δίποδων. Μέσα κι έξω από το γήπεδο. Το ίδιο θα έγραφα αν ερχόταν η νίκη. Νίκη την οποία δεν γνωρίζω αν αξίζαμε ή όχι. Δεν με απασχολεί καν που δεν μας έδωσε αυτός ο κρεμάνταλος το καθαρό πέναλτι στον Τοροσίδη να ισοφαρίσουμε. Δεν έχει σημασία αν προσπάθησε ή όχι η ομάδα. Θα το δούμε άλλη στιγμή. Τώρα έχουμε να μιλήσουμε για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους στον αθλητισμό. Είτε παίζουν μπάλα είτε βλέπουν από τις εξέδρες. Το να καταθέσεις ένσταση λόγω... κακής διεξαγωγής μοιάζει μάταιο.
Δεν είναι όλοι, σύμφωνοι, και είμαι ο τελευταίος που μιλάει με αφορισμούς. Μόνο που εδώ έχουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Υποτίθεται ότι σε αυτό το γήπεδο συγκεντρώθηκαν οι... καλύτεροι οπαδοί τους. Οι άριστοι. Ο Μπάοκ μοίρασε τις προσκλήσεις του στους φιλάθλους του οι οποίοι πληρώνουν το ακριβότερο εισιτήριο, υποτίθεται ότι έχουν μια σταθερή παρουσία και προσφορά στο σύλλογο. Μόνο που, από ό,τι φαίνεται, εκεί η προσφορά αποτιμάται με πόσα μπουκάλια θα πετάξεις στον οποιονδήποτε ανυπεράσπιστο. Αν αυτοί είναι οι καλύτεροι, φαντάζομαι τους υπολοίπους. Εκείνους οι οποίοι περίμεναν απʼ έξω.
Δηλαδή, οι... δίποδοι που κυνηγάγανε πόδια και πιθανώς να είχαν κρυμμένους σουγιάδες στις κάλτσες ή οι άλλοι δίποδοι οι οποίοι, όντες ο αφρός του Μπαοκτζήδικου πλήθους, ενώ η ομάδα τους νικούσε, έγραφε ιστορία (τόσο μεγάλη ιστορία είναι μία πρόκριση στα ημιτελικά επί του ΘΡΥΛΟΥ), το μόνο που τους ένοιαζε είναι να πετύχουν ένα παιδί που μόλις είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα, ουσιαστικά καταδικάζοντας την ομάδα του. Όχι δεν είναι άνθρωποι αυτοί, δεν δέχομαι να κυκλοφορούν με δύο πόδια. Να γυρίσουν στους προγόνους τους και τον θείο Δαρβίνο. Όχι ανάμεσά μας.
Αν υπάρχει ένας, ΕΝΑΣ, που να αισθάνεται ότι ανήκει στο ανθρώπινο είδος από αυτούς, να ασχοληθεί με το θέμα διότι αυτοί είναι που ψηφίζουν, που βγάζουν κυβερνήσεις, που επιλέγουν όσους θα διαχειριστούν τα χρήματά μας. Βεβαίως τώρα φτάσαμε σε αυτό το συμπέρασμα; Μόνο ο νομάρχης φτάνει για να επιβεβαιώσει τα όσα λέμε. Εννοείται πως δεν γίνεται να βρεθεί σε ένα άδειο γήπεδο ποιος από τους 50 πέταξε γυάλινο μπουκάλι και πέτυχε τον Μιραλάς.
Εδώ δεν θα ασχοληθεί κανείς με τον Τσιρίλο που πήρε στο κυνήγι τον Παπαδόπουλο με το που τελείωσε ο αγώνας. Αυτούς τους ψευτόμαγκες οι οποίοι αισθάνονται πολύ άνετα μόνο όταν βρίσκονται ανάμεσα στους ομοίους τους.
Είναι σφαλιάρα η ήττα και ο αποκλεισμός. Χάσαμε το Κύπελλο, αυτό δεν αλλάζει. Παίξαμε μέτρια. Όταν, όμως, ο αντίπαλός σου δεν θέλει να χαρεί τη νίκη του, αλλά το μόνο που τον απασχολεί είναι πώς θα βρίσει τον ΘΡΥΛΟ, τότε στο τέλος αυτός είναι χαμένος. Όποιος δεν χαίρεται στη... χαρά του αλλά βγάζει μίσος, είναι ελάχιστος. Τώρα μπορείτε να ζητήσετε πάλι Μετρό και θα μας έχετε συμμάχους. Στηρίζουμε τον, στα λόγια, καλύτερο φίλο του... ανθρώπου."


ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ... ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΕΛΟΙΕ !!

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://toumbalights.blogspot.com/2011/02/blog-post_2531.html
Οσα είνα τα κιλά σου παλιολινάτσα του κερατά τόσα να είναι και τα χρόνια που θα φας μ@υνοπανά στη φυλακή στο επί 5!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”