Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
-
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Μου΄ρχεται να ξεράσω την pizza που έφαγα, ρε βρωμιάρη μπέο γα^ώ τη ζωή σου, και ήταν και 4 τυριά+bacon! Αλλά ούτε τον εμετό μου δεν αξίζεις, παλιομπι^έ, άντε στο διάο^ο πάνε ψόφα, σίχαμα.Parolos έγραψε:Μπέος: «Κέρδισε το ποδόσφαιρο»
«Δεν θέλω να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι αν και είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Έγινε μία γιορτή του ποδοσφαίρου και κέρδισε το ποδόσφαιρο. Ας το αναλογιστούν αυτό και οι άλλες ΠΑΕ πώς μπορούν να συνυπάρξουν οπαδοί των δύο ομάδων στις κερκίδες. Εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εύχομαι και ελπίζω να πάμε στο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και θέλω να πιστεύω πως αν είμαστε κομπλέ θα το πάρουμε», είπε χαρακτηριστικά.
ΥΓ: Αγαπητοί συν-moderators, αν δείτε ότι ξεφεύγω, σβήστε, διαγράψ'τε, banάρετέ με... Δεν την παλεύω!
Έγινε. Θα σε μπανάρω εγώ προσωπικά
Πόση ντροπή πρέπει να νιώθει ένας οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου άραγε; Κρίμα γιατί στην αρχή αλλιώς μας τα' λεγαν.

Πόση ντροπή πρέπει να νιώθει ένας οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου άραγε; Κρίμα γιατί στην αρχή αλλιώς μας τα' λεγαν.
Είτε γάβρος Βόλου, είτε γάβρος της τρούμπας, τα ίδια σκατά είναι.
Δικαίωση για τους συνδεσμίτες που φωνάζουν ΠΑΟΚ against all.
Τελικά το ένστικτο τους δεν διέλαθε αυτοδίκαια αυτή την φορά.

Τελικά το ένστικτο τους δεν διέλαθε αυτοδίκαια αυτή την φορά.

Όχι φυσικά αλλά η κίνηση τους στα Τέμπη στον α γύρο μας παραμύθιασε και είπαμε να προσπαθήσουμε να τους συμπαθήσουμε.
Τελικά ομάδα με χρώματα σερβιέτας και σήμα το κομμένο κεφάλι δε φτουράει όσο και να προσπαθήσει.
Τελικά ομάδα με χρώματα σερβιέτας και σήμα το κομμένο κεφάλι δε φτουράει όσο και να προσπαθήσει.
Πωωωω τωρα απο σενα το ειδα.... τι ειπε ρε φιλε πω πωωω ο ελλεεινος τρισαθλιος γουρουνοβλαχοςyiannisPAOKitalia έγραψε:Μου΄ρχεται να ξεράσω την pizza που έφαγα, ρε βρωμιάρη μπέο γα^ώ τη ζωή σου, και ήταν και 4 τυριά+bacon! Αλλά ούτε τον εμετό μου δεν αξίζεις, παλιομπι^έ, άντε στο διάο^ο πάνε ψόφα, σίχαμα.Parolos έγραψε:Μπέος: «Κέρδισε το ποδόσφαιρο»
«Δεν θέλω να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι αν και είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Έγινε μία γιορτή του ποδοσφαίρου και κέρδισε το ποδόσφαιρο. Ας το αναλογιστούν αυτό και οι άλλες ΠΑΕ πώς μπορούν να συνυπάρξουν οπαδοί των δύο ομάδων στις κερκίδες. Εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εύχομαι και ελπίζω να πάμε στο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και θέλω να πιστεύω πως αν είμαστε κομπλέ θα το πάρουμε», είπε χαρακτηριστικά.
ΥΓ: Αγαπητοί συν-moderators, αν δείτε ότι ξεφεύγω, σβήστε, διαγράψ'τε, banάρετέ με... Δεν την παλεύω!
Γιατί πιστεύεις ότι η κίνηση στα Τέμπη ήταν παραμύθα; Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ήταν μια στιγμή αλήθειας και ειλικρίνειας και όχι μια κίνηση pr. Άσχετα αν υπάρχει μίσος ή αντιπάθεια μεταξύ μας.
Ή πιστεύεις ότι όλοι οι ΠΑΟΚσήδες είμαστε "αδέρφια".
Φίλε μου, το βλέπεις κι εσύ, βδομάδα στην βδομάδα, το πόσο σημαντικές έιναι έννοιες όπως "ψυχολογία" και "χειραγώγηση" της μάζας. Όπως βλέπεις και το πόσο ευμετάβλητες είναι οι απόψεις όλων μας.
Φίλε μου, το βλέπεις κι εσύ, βδομάδα στην βδομάδα, το πόσο σημαντικές έιναι έννοιες όπως "ψυχολογία" και "χειραγώγηση" της μάζας. Όπως βλέπεις και το πόσο ευμετάβλητες είναι οι απόψεις όλων μας.
Parolos έγραψε:Μπέος: «Κέρδισε το ποδόσφαιρο»
Περήφανος για την ομάδα του δήλωσε ότι είναι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα τόνισε πως από αυτήν την αναμέτρηση νικητής βγήκε το ποδόσφαιρο και ευχήθηκε οι δύο ομάδες να βρεθούν αντιμέτωπες και στον τελικό του Κυπέλλου.
sport-fm.gr
Εμμετικός... Γούτσου-γούτσου οι χοντροί..
καλα η κατασταση στη ΣουπαΛιγδα πλεον εχει φτασει σε αλλο επιπεδο..σημερα δε πειραζε το γκολ με unfair play..πεταξε μπηχτες παλι εμετικες για εμας..και ευχηθηκε στη ομαδες του (Ολυμπιακο Α+Β) να περασουν (μαλλον μπηχτη προσ τον πανταχου παρων και τα παντα ΠΛΗΡΩΝ μαρινακη)..και εμεσως πλην σαφως για μενα ειπε οτι αν πανε μαζι τελικο θα το παρει ο Βολος.....εχουμε αρχισει και μοιραζουμε και τιτλους τωρα για να δεσμευοθμε τα σκυλια μας..ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ...
ε ρε λαμογια λογαριαζετε παλι χωρις τον ξενοδοχο και στο ξενοδοχειο ερχεστε Τεταρτη..
Ειλικρινής ήταν, άλλωστε κανείς δεν τους υποχρέωσε να το κάνουν. Απλώς με την πρώτη ας πούμε "στραβή" στράφηκαν εναντίον των ΠΑΟΚτσήδων, ίσως κατ' εντολή της διοίκησής τους. Μόνο τον ΟΦΗ βλέπω ως ομάδα με σχετικά φιλικούς φιλάθλους, ακόμα και οι Πανιώνιοι / Εθνικοί / Ιωνικοί δε με εμπνέουν 100%... Όποιος από εδώ και πέρα λοιπόν κάνει κινήσεις καλής θέλησης θα πρέπει να περιμένουμε στην πρώτη δύσκολη περίσταση τι θα κάνει. Για μένα τουλάχιστον που είμαι μικρός η περίπτωση αυτή ήταν μάθημα.DC έγραψε:Γιατί πιστεύεις ότι η κίνηση στα Τέμπη ήταν παραμύθα; Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ήταν μια στιγμή αλήθειας και ειλικρίνειας και όχι μια κίνηση pr. Άσχετα αν υπάρχει μίσος ή αντιπάθεια μεταξύ μας.
In PAOK we trust, all others we virus scan.
-
στην ουεφα ακουνε μπεος και βγαζουνε σπυρακια αλλα δεν μπορεσαν να βαλουνε στο χερι το παλιολαμογιο....
αν βγουνε ευρωπη θα ειναι στην μπουκα της ουεφα ο κυριος αυτος ειναι σταμπαρισμενος....
αν βγουνε ευρωπη θα ειναι στην μπουκα της ουεφα ο κυριος αυτος ειναι σταμπαρισμενος....
ετσι για να εχουμε πληρες ρεπορταζ....@ μπεο ο λαος του ΠΑΟΚ δεν προκειται να ξεχασει...
Οι ευχές του Μπέου
31 Ιαν 2011 17:19, Από PAOK24
Απόλυτα ειλικρινής ο Αχιλλέας Μπέος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό και αφού άφησε αιχμές για τον κόσμο του Δικεφάλου, ευχήθηκε στην ομάδα του νέου του φίλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Χαρακτηριστικά μετά το 0-1, ο Μπέος τόνισε: «Δεν θέλω να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι αν και είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Έγινε μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο. Ας το αναλογιστούν αυτό και οι άλλες ΠΑΕ πως μπορούν να συνυπάρξουν οπαδοί των δύο ομάδων στις κερκίδες» είπε αρχικά ο Μπέος.
Όσον αφορά το κύπελλο, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, σημείωσε: «Εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εύχομαι και ελπίζω να πάμε στο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και θέλω να πιστεύω πως αν είμαστε κομπλέ θα το πάρουμε».
Όλως παραδόξως (ή όχι) ο Μπέος ούτε καν ανέφερε το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ της ομάδας του, όταν ο Τοροσίδης ανέτρεψε πεντακάθαρα τον Σολάκη… Κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός...
Οι ευχές του Μπέου
31 Ιαν 2011 17:19, Από PAOK24
Απόλυτα ειλικρινής ο Αχιλλέας Μπέος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό και αφού άφησε αιχμές για τον κόσμο του Δικεφάλου, ευχήθηκε στην ομάδα του νέου του φίλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Χαρακτηριστικά μετά το 0-1, ο Μπέος τόνισε: «Δεν θέλω να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι αν και είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Έγινε μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο. Ας το αναλογιστούν αυτό και οι άλλες ΠΑΕ πως μπορούν να συνυπάρξουν οπαδοί των δύο ομάδων στις κερκίδες» είπε αρχικά ο Μπέος.
Όσον αφορά το κύπελλο, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, σημείωσε: «Εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εύχομαι και ελπίζω να πάμε στο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και θέλω να πιστεύω πως αν είμαστε κομπλέ θα το πάρουμε».
Όλως παραδόξως (ή όχι) ο Μπέος ούτε καν ανέφερε το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ της ομάδας του, όταν ο Τοροσίδης ανέτρεψε πεντακάθαρα τον Σολάκη… Κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός...
Ο Μ-πέος δεν πρόκειται να αντέξει για πολύ...Μόλις τελειώσουν τα ληγμένα που δείνει στην ομάδα, θα επιστρέψει στη θέση του...Αφού το μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό κράτος επιτρέπει σε αυτόν και σε όμοιούς του να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, μας παραδίδουν και μαθήματα συμπεριφοράς...Οι κότες με λυρί ευδοκιμούν πολύ στο χώρο...