Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Αφηστε τα παιδια στον ερωτα τους...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Parolos έγραψε:Μπέος: «Κέρδισε το ποδόσφαιρο»

«Δεν θέλω να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι αν και είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Έγινε μία γιορτή του ποδοσφαίρου και κέρδισε το ποδόσφαιρο. Ας το αναλογιστούν αυτό και οι άλλες ΠΑΕ πώς μπορούν να συνυπάρξουν οπαδοί των δύο ομάδων στις κερκίδες. Εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εύχομαι και ελπίζω να πάμε στο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και θέλω να πιστεύω πως αν είμαστε κομπλέ θα το πάρουμε», είπε χαρακτηριστικά.
Μου΄ρχεται να ξεράσω την pizza που έφαγα, ρε βρωμιάρη μπέο γα^ώ τη ζωή σου, και ήταν και 4 τυριά+bacon! Αλλά ούτε τον εμετό μου δεν αξίζεις, παλιομπι^έ, άντε στο διάο^ο πάνε ψόφα, σίχαμα.

ΥΓ: Αγαπητοί συν-moderators, αν δείτε ότι ξεφεύγω, σβήστε, διαγράψ'τε, banάρετέ με... Δεν την παλεύω!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Έγινε. Θα σε μπανάρω εγώ προσωπικά :lol:

Πόση ντροπή πρέπει να νιώθει ένας οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου άραγε; Κρίμα γιατί στην αρχή αλλιώς μας τα' λεγαν.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Είτε γάβρος Βόλου, είτε γάβρος της τρούμπας, τα ίδια σκατά είναι.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δικαίωση για τους συνδεσμίτες που φωνάζουν ΠΑΟΚ against all.
Τελικά το ένστικτο τους δεν διέλαθε αυτοδίκαια αυτή την φορά.
8-)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Γιατί; Οι μη συνδεσμίτες πιστεύουμε ότι έχουμε σύμμαχους;;;;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Όχι φυσικά αλλά η κίνηση τους στα Τέμπη στον α γύρο μας παραμύθιασε και είπαμε να προσπαθήσουμε να τους συμπαθήσουμε.

Τελικά ομάδα με χρώματα σερβιέτας και σήμα το κομμένο κεφάλι δε φτουράει όσο και να προσπαθήσει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:

«Δεν θέλω να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι αν και είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Έγινε μία γιορτή του ποδοσφαίρου και κέρδισε το ποδόσφαιρο. Ας το αναλογιστούν αυτό και οι άλλες ΠΑΕ πώς μπορούν να συνυπάρξουν οπαδοί των δύο ομάδων στις κερκίδες. Εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εύχομαι και ελπίζω να πάμε στο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και θέλω να πιστεύω πως αν είμαστε κομπλέ θα το πάρουμε», είπε χαρακτηριστικά.
Μου΄ρχεται να ξεράσω την pizza που έφαγα, ρε βρωμιάρη μπέο γα^ώ τη ζωή σου, και ήταν και 4 τυριά+bacon! Αλλά ούτε τον εμετό μου δεν αξίζεις, παλιομπι^έ, άντε στο διάο^ο πάνε ψόφα, σίχαμα.

ΥΓ: Αγαπητοί συν-moderators, αν δείτε ότι ξεφεύγω, σβήστε, διαγράψ'τε, banάρετέ με... Δεν την παλεύω!
Πωωωω τωρα απο σενα το ειδα.... τι ειπε ρε φιλε πω πωωω ο ελλεεινος τρισαθλιος γουρουνοβλαχος
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Γιατί πιστεύεις ότι η κίνηση στα Τέμπη ήταν παραμύθα; Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ήταν μια στιγμή αλήθειας και ειλικρίνειας και όχι μια κίνηση pr. Άσχετα αν υπάρχει μίσος ή αντιπάθεια μεταξύ μας.
Ή πιστεύεις ότι όλοι οι ΠΑΟΚσήδες είμαστε "αδέρφια".
Φίλε μου, το βλέπεις κι εσύ, βδομάδα στην βδομάδα, το πόσο σημαντικές έιναι έννοιες όπως "ψυχολογία" και "χειραγώγηση" της μάζας. Όπως βλέπεις και το πόσο ευμετάβλητες είναι οι απόψεις όλων μας.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Περήφανος για την ομάδα του δήλωσε ότι είναι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα τόνισε πως από αυτήν την αναμέτρηση νικητής βγήκε το ποδόσφαιρο και ευχήθηκε οι δύο ομάδες να βρεθούν αντιμέτωπες και στον τελικό του Κυπέλλου.

sport-fm.gr

Εμμετικός... Γούτσου-γούτσου οι χοντροί..

καλα η κατασταση στη ΣουπαΛιγδα πλεον εχει φτασει σε αλλο επιπεδο..σημερα δε πειραζε το γκολ με unfair play..πεταξε μπηχτες παλι εμετικες για εμας..και ευχηθηκε στη ομαδες του (Ολυμπιακο Α+Β) να περασουν (μαλλον μπηχτη προσ τον πανταχου παρων και τα παντα ΠΛΗΡΩΝ μαρινακη)..και εμεσως πλην σαφως για μενα ειπε οτι αν πανε μαζι τελικο θα το παρει ο Βολος.....εχουμε αρχισει και μοιραζουμε και τιτλους τωρα για να δεσμευοθμε τα σκυλια μας..ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ...
ε ρε λαμογια λογαριαζετε παλι χωρις τον ξενοδοχο και στο ξενοδοχειο ερχεστε Τεταρτη..
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

DC έγραψε:Γιατί πιστεύεις ότι η κίνηση στα Τέμπη ήταν παραμύθα; Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ήταν μια στιγμή αλήθειας και ειλικρίνειας και όχι μια κίνηση pr. Άσχετα αν υπάρχει μίσος ή αντιπάθεια μεταξύ μας.
Ή πιστεύεις ότι όλοι οι ΠΑΟΚσήδες είμαστε "αδέρφια".
Φίλε μου, το βλέπεις κι εσύ, βδομάδα στην βδομάδα, το πόσο σημαντικές έιναι έννοιες όπως "ψυχολογία" και "χειραγώγηση" της μάζας. Όπως βλέπεις και το πόσο ευμετάβλητες είναι οι απόψεις όλων μας.
Ειλικρινής ήταν, άλλωστε κανείς δεν τους υποχρέωσε να το κάνουν. Απλώς με την πρώτη ας πούμε "στραβή" στράφηκαν εναντίον των ΠΑΟΚτσήδων, ίσως κατ' εντολή της διοίκησής τους. Μόνο τον ΟΦΗ βλέπω ως ομάδα με σχετικά φιλικούς φιλάθλους, ακόμα και οι Πανιώνιοι / Εθνικοί / Ιωνικοί δε με εμπνέουν 100%... Όποιος από εδώ και πέρα λοιπόν κάνει κινήσεις καλής θέλησης θα πρέπει να περιμένουμε στην πρώτη δύσκολη περίσταση τι θα κάνει. Για μένα τουλάχιστον που είμαι μικρός η περίπτωση αυτή ήταν μάθημα.

In PAOK we trust, all others we virus scan.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

μπεο ελπιζω να τα πουμε στον τελικο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

στην ουεφα ακουνε μπεος και βγαζουνε σπυρακια αλλα δεν μπορεσαν να βαλουνε στο χερι το παλιολαμογιο....
αν βγουνε ευρωπη θα ειναι στην μπουκα της ουεφα ο κυριος αυτος ειναι σταμπαρισμενος....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ετσι για να εχουμε πληρες ρεπορταζ....@ μπεο ο λαος του ΠΑΟΚ δεν προκειται να ξεχασει...

Οι ευχές του Μπέου

31 Ιαν 2011 17:19, Από PAOK24

Απόλυτα ειλικρινής ο Αχιλλέας Μπέος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό και αφού άφησε αιχμές για τον κόσμο του Δικεφάλου, ευχήθηκε στην ομάδα του νέου του φίλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Χαρακτηριστικά μετά το 0-1, ο Μπέος τόνισε: «Δεν θέλω να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι αν και είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Έγινε μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο. Ας το αναλογιστούν αυτό και οι άλλες ΠΑΕ πως μπορούν να συνυπάρξουν οπαδοί των δύο ομάδων στις κερκίδες» είπε αρχικά ο Μπέος.

Όσον αφορά το κύπελλο, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, σημείωσε: «Εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εύχομαι και ελπίζω να πάμε στο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και θέλω να πιστεύω πως αν είμαστε κομπλέ θα το πάρουμε».

Όλως παραδόξως (ή όχι) ο Μπέος ούτε καν ανέφερε το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ της ομάδας του, όταν ο Τοροσίδης ανέτρεψε πεντακάθαρα τον Σολάκη… Κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός...
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Ο Μ-πέος δεν πρόκειται να αντέξει για πολύ...Μόλις τελειώσουν τα ληγμένα που δείνει στην ομάδα, θα επιστρέψει στη θέση του...Αφού το μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό κράτος επιτρέπει σε αυτόν και σε όμοιούς του να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, μας παραδίδουν και μαθήματα συμπεριφοράς...Οι κότες με λυρί ευδοκιμούν πολύ στο χώρο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”