Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Ευρώπη / Ρωσικοί σύλλογοι "βλέπουν" Κοντρέρας
Ρωσικοί σύλλογοι "βλέπουν" Κοντρέρας
Ποδόσφαιρο, Ευρώπη 25 Ιαν. 2011 22:50 - Από Βαγγέλης Χατζηγεωργούδης
Τον αμυντικό του ΠΑΟΚ έχουν βάλει στο στόχαστρο ομάδες από την Ρωσία, όπως αναφέρουν σημερινά(25/1) δημοσιεύματα. Τι δήλωσε ο Χιλιανός στην πατρίδα του για το μέλλον του στον "Δικέφαλο"
0 σχόλια Σχολιάστε 0 σχόλιο
Σύμφωνα με σημερινά (25/1) δημοσιεύματα σύλλογοι από την Ρωσία έχουν στρέψει το ενδιαφέρον στον Πάμπλο Κοντρέρας. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2012, όμως, ο Χιλιανός είναι περιζήτητος από ρωσικές ομάδες.
Ακόμη, ο Κοντρέρας παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας του με αφορμή τη συμμετοχή της Χιλής στο Κόπα Αμέρικα.
Ωστόσο, υπάρχει και αναφορά του για τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του στην ομάδα. Συγκεκριμένα αναφέρει:"Είμαι ανοιχτός σε μία καλή πρόταση, αλλά, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ".
Εγώ το εννοώ. Η χειρότερη μου είναι.
Το έλεγα και το καλοκαίρι. Χίλιες φορές να μην πάρω κανέναν για να μην επιβαρυνθώ παρά να χαλάσω κάτι που θα το αντικαταστήσω χειρότερα και εν τέλει ακριβότερα.