15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
ετσι ακριβως.DamoN έγραψε: παντως οταν ερθει ο καιρος και φυγουν οι 2 ινδιανοι μας εγω θα εχω ενα μεγαλο κενο μεσα μου και ας παρουμε ως αντικαταστατες τον πικε με τον τσαμπι αλονσο...
ε ας φροντίσουμε να μας τους φέρουν οι ίδιοι...δύσκολο αλλά απαραίτητο να γίνει κάτι τέτοιο...DamoN έγραψε:παντως οταν ερθει ο καιρος και φυγουν οι 2 ινδιανοι μας εγω θα εχω ενα μεγαλο κενο μεσα μου και ας παρουμε ως αντικαταστατες τον πικε με τον τσαμπι αλονσο...
Ρέ παιδιά, άς τον τιμήσουμε στην κερκίδα με κάποιο σύνθημα όπως πραγματικά του αξίζει, τέτοιο αρχοντικό παίκτη στήν άμυνα δύσκολα θα ξαναδούμε, δυστυχώς!
Ό άνθρωπος είναι η Ήρεμη Δύναμη τής ομάδας!
Ό άνθρωπος είναι η Ήρεμη Δύναμη τής ομάδας!
- Federacion
++++++++++++++++++++++++++++++
ενα ποιητή για τον Κόνδορα επειγόντως!
ενα ποιητή για τον Κόνδορα επειγόντως!
Και Συντομα!!!PARASANDALOS έγραψε:αγαλμα για παρτυ του πρεπει να γινει
Θα λέω ότι σε πρόλαβα στον ΠΑΟΚ ρε σκύλε.
Έχει πολλή πλάκα στον πρώτο αγώνα με τον ΟΣΦΠ για το κύπελλο που ο Κοντρέρας πηδάει όρθιο τον Πάντελιτς παίρνοντάς του την μπάλα, το σκαλπ και το στρινγκ και ο εκφωνητής λέει "βεβαίως ένα τέτοιο παιχνίδι δεν κρίνεται στις προσωπικές μονομαχίες".
Έχει πολλή πλάκα στον πρώτο αγώνα με τον ΟΣΦΠ για το κύπελλο που ο Κοντρέρας πηδάει όρθιο τον Πάντελιτς παίρνοντάς του την μπάλα, το σκαλπ και το στρινγκ και ο εκφωνητής λέει "βεβαίως ένα τέτοιο παιχνίδι δεν κρίνεται στις προσωπικές μονομαχίες".
Όντως πήγασε!!
πέθανα στα γέλια σ' εκείνο το σημείο
α ρε κόνδορα.,,.
μβπ σε κάθε παιχνίδι είσαι.
το κάνεις να φαίνεται τόσο απλό.,,.
πέθανα στα γέλια σ' εκείνο το σημείο
α ρε κόνδορα.,,.
μβπ σε κάθε παιχνίδι είσαι.
το κάνεις να φαίνεται τόσο απλό.,,.
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Ευρώπη / Ρωσικοί σύλλογοι "βλέπουν" Κοντρέρας
Ρωσικοί σύλλογοι "βλέπουν" Κοντρέρας
Ποδόσφαιρο, Ευρώπη 25 Ιαν. 2011 22:50 - Από Βαγγέλης Χατζηγεωργούδης
Τον αμυντικό του ΠΑΟΚ έχουν βάλει στο στόχαστρο ομάδες από την Ρωσία, όπως αναφέρουν σημερινά(25/1) δημοσιεύματα. Τι δήλωσε ο Χιλιανός στην πατρίδα του για το μέλλον του στον "Δικέφαλο"
0 σχόλια Σχολιάστε 0 σχόλιο
Σύμφωνα με σημερινά (25/1) δημοσιεύματα σύλλογοι από την Ρωσία έχουν στρέψει το ενδιαφέρον στον Πάμπλο Κοντρέρας. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2012, όμως, ο Χιλιανός είναι περιζήτητος από ρωσικές ομάδες.
Ακόμη, ο Κοντρέρας παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας του με αφορμή τη συμμετοχή της Χιλής στο Κόπα Αμέρικα.
Ωστόσο, υπάρχει και αναφορά του για τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του στην ομάδα. Συγκεκριμένα αναφέρει:"Είμαι ανοιχτός σε μία καλή πρόταση, αλλά, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ".
απο olapaok
Ρωσικοί σύλλογοι "βλέπουν" Κοντρέρας
Ποδόσφαιρο, Ευρώπη 25 Ιαν. 2011 22:50 - Από Βαγγέλης Χατζηγεωργούδης
Τον αμυντικό του ΠΑΟΚ έχουν βάλει στο στόχαστρο ομάδες από την Ρωσία, όπως αναφέρουν σημερινά(25/1) δημοσιεύματα. Τι δήλωσε ο Χιλιανός στην πατρίδα του για το μέλλον του στον "Δικέφαλο"
0 σχόλια Σχολιάστε 0 σχόλιο
Σύμφωνα με σημερινά (25/1) δημοσιεύματα σύλλογοι από την Ρωσία έχουν στρέψει το ενδιαφέρον στον Πάμπλο Κοντρέρας. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2012, όμως, ο Χιλιανός είναι περιζήτητος από ρωσικές ομάδες.
Ακόμη, ο Κοντρέρας παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας του με αφορμή τη συμμετοχή της Χιλής στο Κόπα Αμέρικα.
Ωστόσο, υπάρχει και αναφορά του για τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του στην ομάδα. Συγκεκριμένα αναφέρει:"Είμαι ανοιχτός σε μία καλή πρόταση, αλλά, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ".
απο olapaok
Έλα πάλι...
Θα παρακαλάμε να τελειώνει η μεταγραφική περίοδο κάθε φορά...
Μες το άγχος εξωαγωνιστικά μια ζωή.
Θα παρακαλάμε να τελειώνει η μεταγραφική περίοδο κάθε φορά...
Μες το άγχος εξωαγωνιστικά μια ζωή.
Αστα να πάνε.teod1980 έγραψε: Θα παρακαλάμε να τελειώνει η μεταγραφική περίοδο κάθε φορά...
Εγώ το εννοώ. Η χειρότερη μου είναι.
Το έλεγα και το καλοκαίρι. Χίλιες φορές να μην πάρω κανέναν για να μην επιβαρυνθώ παρά να χαλάσω κάτι που θα το αντικαταστήσω χειρότερα και εν τέλει ακριβότερα.
Το έλεγα και το καλοκαίρι. Χίλιες φορές να μην πάρω κανέναν για να μην επιβαρυνθώ παρά να χαλάσω κάτι που θα το αντικαταστήσω χειρότερα και εν τέλει ακριβότερα.
συλλυπητήρια πάμπλο, δύναμη σε σένα και την οικογένειά σου...
τελικά είσαι παραπάνω από μεγάλος παίκτης και μεγάλος επαγγελματίας!
είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚΣΗΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
τελικά είσαι παραπάνω από μεγάλος παίκτης και μεγάλος επαγγελματίας!
είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚΣΗΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1926
Συμφωνω απολυτα.............................
Συμφωνω απολυτα.............................