Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11
Re: Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11
Οσο θετουμε το ολο θεμα στην βαση της μη εφαρμογης ισονομιας κατα την επιβολη τιμωριων επι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ αξιοποινων πραξεων, τοτε οι μονιμως χαμενοι θα ειμαστε εμεις, καθως παρασκηνιακα δεν θα αποκτησουμε ποτε την δυναμη των αλλων.Το θεμα για μενα ειναι τι κανουμε εμεις ως λαος, αλλα και η διοικηση για να προστατεψει την ομαδα εναντια σε οποιον την βλαπτει, ειτε αυτος προερχεται απο εμας τους ιδιους, ειτε απο οσους περιμενουν να αδραξουν την ευκαιρια για να τιμωρησουν επιλεκτικα.Στην περιπτωση του βολου και ενω ολοι μας γνωριζαμε οτι επονται παιχνιδια με γαυρο και βαζελο, να ειμαστε ειλικρινης, κανενας δεν εκανε τιποτα για να αποτρεψει το κακο.Μια εκδρομη 5000 ατομων αντιμετωπιστηκε ως κυριακατικη βολτα για καφε.Ρωταω εγω.Για ποιο λογο ακρβως ειμαστε αυτη τη στιγμη ακριβως αγανακτισμενοι? Για επιβολη ΑΔΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ η για την ΑΔΙΚΗ ΑΘΟΩΣΗ αλλων ομαδων (των γνωστων 2) σε αναλογα περιστατικα? Τελικα συνεχιζουμε να πιστευουμε οτι ως ομαδα πρεσβευουμε το κατι διαφορετικο σε σχεση με το υπολοιπο σαπιο ποδοσφαιρικο καταστημενο η απλα τελικα το μονο που θελουμε ειναι να γινουμε και εμεις χαλιφηδες στην θεση του χαλιφη? Βλεπω φιλους που μετα τον αγωνα οριονταν για την ανεγκεφαλια των λιγων που μονιμως βλαπτουν την ομαδα, ξαφνικα να τα ξεχνουν ολα και να πεζουν και αυτοι το παιχνιδι της οργης το οποιο παντα εχει στο τελος ως χαμενους εμας.Εγω, επειδη οπως και οι περισσοτεροι πιστευω απο εμας, ως εναν απο τους σημαντικοτερους λογους επιλογης αυτης της ομαδας ειχα παντα την πιστη μου οτι θα εχω την δυνατοτητα να αναπνεω ελευθερα εξω απο την μποχα που αναδιουν οι υπολοιποι, αρνουμαι να ακολουθησω τους θουριους που θα γραφτουν αυτες τις μερες και περιμενω απο την ομαδα μου πρωτα να μου δωσει την χαρα και την περηφανια να κερδισω τους αντιπαλους μου την τεταρτη στο δικο τους παιχνιδι και μετα καποια στιγμη επιτελους να κατσει οποιος εχει θεση σε αυτη και να αναλογιστει πως μπορει αυτη την διαφορετικοτητα να την κανει πραγματικοτητα σε καθε επιπεδο αποβαλλωντας καθε στοιχειο που επιθυμει θελημενα η αθελα να την παρασυρει στο βουρκο των αλλων.
- kotsos
Να μιλήσει τώρα να μας πει τι?
Καλό θα είναι να μιλάει όταν και όπου πρέπει. Και ας μην το ξέρουμε κιόλας.
Από τοξικά απόβλητα τύπου ψωμιάδη δεν περίμενα και τίποτα λιγότερο.
Καλό θα είναι να μιλάει όταν και όπου πρέπει. Και ας μην το ξέρουμε κιόλας.
Από τοξικά απόβλητα τύπου ψωμιάδη δεν περίμενα και τίποτα λιγότερο.
Θεωρω οτι πρεπει να αντιδρασουμε εξυπνα...
Πρεπει να μην πεσουμε στην παγιδα...
Πρεπει να Συσπειροθουμε ολοι και να αντιμετοπισουμε σωστα αυτην την κατασταση..
Να βοηθησουμε την ομαδα και να στηριξουμε ποιο δυνατα τον Ζαγορ και την ομαδα...
Ειτε τον παμε ειτε οχι ειναι ο Προεδρος μας...
Αυτος που μας εδωσε πλανο και συσπειρωση...
Και ας εχει κανει και λαθη..
Για εμενα ο ΠΑΟΚ ειναι δυνατος οταν ειμαστε ολοι ενωμενοι...
Ας παιξουμε πρωτα με το ερπετο...
Και απο δευτερα ας σκεφτουμε ποιο εξυπνα την αντιδραση μας...
Εγω ξερω οτι οι παικτες μας θα τα δωσουν ολα μεσα στο γηπεδο με την ομαδα της τρουμπας...
Και βεβαια εμεις θα προκριθουμε...
Υ.Γ Και μην ξεχναμε εχουμε και αλλο αγωνα με την ομαδα της τρουμπας και θελω να ανεβω...
Πρεπει να μην πεσουμε στην παγιδα...
Πρεπει να Συσπειροθουμε ολοι και να αντιμετοπισουμε σωστα αυτην την κατασταση..
Να βοηθησουμε την ομαδα και να στηριξουμε ποιο δυνατα τον Ζαγορ και την ομαδα...
Ειτε τον παμε ειτε οχι ειναι ο Προεδρος μας...
Αυτος που μας εδωσε πλανο και συσπειρωση...
Και ας εχει κανει και λαθη..
Για εμενα ο ΠΑΟΚ ειναι δυνατος οταν ειμαστε ολοι ενωμενοι...
Ας παιξουμε πρωτα με το ερπετο...
Και απο δευτερα ας σκεφτουμε ποιο εξυπνα την αντιδραση μας...
Εγω ξερω οτι οι παικτες μας θα τα δωσουν ολα μεσα στο γηπεδο με την ομαδα της τρουμπας...
Και βεβαια εμεις θα προκριθουμε...
Υ.Γ Και μην ξεχναμε εχουμε και αλλο αγωνα με την ομαδα της τρουμπας και θελω να ανεβω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jordi_ 04 την Παρ 28 Ιαν 2011, 18:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τυπικά δεν έχεις άδικο. Έτσι είναι.Karelias έγραψε:Ξαναλέω, νομικά δεν στέκει από πουθενά ότι η ΠΑΕ φέρει ευθύνη για κάτι που μπορεί να γίνει στην Μικράς Ασίας, την Διογένους και την Τυρολόης.
Μην μου πείτε πάλι για το Βόλο, εκεί η ΠΑΕ είχε εισητήρια, νομικά μπορεί να σταθεί, άλλο αν είναι δίκαιο ή όχι.
Το ματς είναι κεκλεισμένων, ευθύνη έχει η ΠΑΕ μόνο για μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορεί να απαγορεύσει τίποτα σε κάνεναν έξω απο αυτό.
Η οικονομική ζημία της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπολογίζεται περίπου στις 800.000 ευρώ
Eίναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μια “νεκρή ζώνη” προκειμένου να γίνει ομαλά η άφιξη των αποστολών των δυο ομάδων.
Η αστυνομία οφείλει να προστατέψει το άθλημα να μην προκαλέσει το κοινό αίσθημα όπως έκανε στο γήπεδο του Βόλου για να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας των 11 παιχταράδων μας γιατί η ομάδα του δημοσίου μόλις αποκλείστηκε απο σήμερα.
Δεν θέλουμε να δούμε σκηνές όπως αυτές
[youtube]KjJ1axFhE_4[/youtube]
Θέλουμε να δούμε την πρόκριση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας με τον Μαρινάκη διαιτητή.
[youtube]tY6Xz4UhjDE[/youtube]
ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΟΚ
Eίναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μια “νεκρή ζώνη” προκειμένου να γίνει ομαλά η άφιξη των αποστολών των δυο ομάδων.
Η αστυνομία οφείλει να προστατέψει το άθλημα να μην προκαλέσει το κοινό αίσθημα όπως έκανε στο γήπεδο του Βόλου για να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας των 11 παιχταράδων μας γιατί η ομάδα του δημοσίου μόλις αποκλείστηκε απο σήμερα.
Δεν θέλουμε να δούμε σκηνές όπως αυτές
[youtube]KjJ1axFhE_4[/youtube]
Θέλουμε να δούμε την πρόκριση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας με τον Μαρινάκη διαιτητή.
[youtube]tY6Xz4UhjDE[/youtube]
ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΟΚ
Απίστευτο! Ο ΠΑΟΚ προσέλαβε για την υπόθεση του Βόλου τον δικηγόρο Λάμπρο Μπίρδα, συνεργάτη και επιστήθιο φίλο του απόλυτου αφεντικού στη νομική υπηρεσία του Ολυμπιακού Βασίλη Γκαγκάτση! Κι όμως, τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού συγκρούονται μετωπικά με θέα τον επαναληπτικό του κυπέλλου και την ποινή -λουκέτο στην Τούμπα.
Ο Λάμπρος Μπίρδας και ο Βασίλης Γκαγκάτσης μοιράζονταν το ίδιο δικηγορικό γραφείο! Το γραφείο στεγαζόταν στην οδό Αιόλου στα Χαυτεία και η πόρτα είχε δύο επιγραφές με τα ονόματά τους. Η προσωπική τους σχέση οδήγησε τον Μπίρδα το 2007 στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ με την ιδιότητα του αθλητικού δικαστή. Οι γνωριμίες του εκεί είναι δεδομένες. Όπως είναι δεδομένο ότι στο παρελθόν έχει ρίξει γερά πρόστιμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ…
Στην Αθήνα έλεγαν χθες με διάθεση χιούμορ ότι “με εισηγητή τον ίδιο, τα πρόστιμα που πλήρωνε ο ΠΑΟΚ κάλυπταν τα λειτουργικά έξοδα της Σούπερ Λίγκας…”. Η αλήθεια είναι ότι ο Λάμπρος Μπίρδας βρίσκεται στον δικηγορικό χώρο τα τελευταία 30 χρόνια, ενώ στα νιάτα του έπαιξε ποδόσφαιρο, δεξί μπακ, στον ΑΠΟ Ρουφ.
Έτσι, το γεγονός είναι ένα: στην πιο κρίσιμη δικαστική του μάχη, από την έκβαση της οποίας θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η πρόκρισή του στον τελικό του κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ έχει δικηγόρο τον συνεργάτη του νομικού συμβούλου του Ολυμπιακού. Λεπτομέρεια, η ΠΑΕ του Πειραιά επιθυμεί διακαώς την τιμωρία της Τούμπας, για να δώσει τον επαναληπτικό του κυπέλλου χωρίς θεατές! Είπατε τίποτα;
http://www.makthes.gr/news/sports/68612/
ισχυει??
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΡΔ ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"..................
Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΡΕ
Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΡΕ
Όσο ισχύει του Χολομώντα όπως είχε γράψει ο ίδιος.
Πάντως ο συγκεκριμένος νομικός σαν ολίγον λούγκρα με φάνηκε κατά την διαδικασία εκπροσώπησης των αιτημάτων μας δεν είπε και τίποτα σοβαρό σε σχέση με τον Blackeye.
Πάντως ο συγκεκριμένος νομικός σαν ολίγον λούγκρα με φάνηκε κατά την διαδικασία εκπροσώπησης των αιτημάτων μας δεν είπε και τίποτα σοβαρό σε σχέση με τον Blackeye.
-
Ρε παιδια ας με διαφωτισει καποιος επειδη δε γνωριζω τις κειμενες διαταξεις. Εαν, την Τεταρτη γινει κατακλυσμος (π.χ βροχη,χιονι κτλ) και ο αγωνιστικος χωρος κριθει ακαταλληλος εξαναγκαζοντας το παιχνιδι να αναβληθει, τι ισχυει με τη τιμωρια- ορισμου αγωνα? Νομιζω πως η τιμωρια μετακυλειται για τον επομενο αγωνα η κανω λαθος?
Γιατί professor, σκοπεύεις να κάνεις κάτι ..?
...Υπέπεσα και εγώ το μεσημέρι στο αμάρτημα να ακούσω ράδιο (ας όψεται ο server)...Δε θα το ξανακάνω...είπα και 3 πάτερ ημών και είμαι εντάξει...Το πιο σημαντικό πλήγμα είναι η απώλεια εσόδων...Σε ένα διάστημα που δεν υπάρχει σάλιο, όχι μόνο δε θα εισπράξουμε, αλλά θα δώσουμε και από πάνω...Στο αγωνιστικό δεν αλλάζει κάτι. Οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι η πρόκριση και θα την πάρουν..και χωρίς κόσμο εντός. Είμαι αντίθετος στη συγκέντρωση κόσμου έξω από το γήπεδο γιατί είναι αδύνατο να αποφευχούν οι μανούρες...και θα την πληρώσει και πάλι η ομάδα. Είμαι υπέρ του να γίνει επιτέλους μια σοβαρή κουβέντα ανάμεσα στην ΠΑΕ και τους οργανωμένους πρωτίστως, για το πως θα γίνονται οι εκδρομές από εδώ και πέρα...Και μιλάω για την οργάνωση και την περιφρούρηση των εκδρομών, για την αποφυγή παρόμοιων επεισοδίων με αυτά του Βόλου...Με τα πρόστιμα και τα κεκλεισμένων εφέτος η ζημιά ξεπερνάει το εκατομμύριο...είναι κρίμα

- ΑποστόληςΑ
Δεν υπάρχουν νομαρχίες από 1η Γενάρη...gika έγραψε:ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.......
- ΑποστόληςΑ
Γιατί τόσα χρόνια αυτός νομάρχης νομίζεις ήτανε;;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν υπάρχουν νομαρχίες από 1η Γενάρη...gika έγραψε:ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.......
ΥΓ: τον περιφερειάρχη (μη χέσω...) έστω...
mpafos4 έγραψε:Λοιπον.........επειδη η υποθεση τεινει να ξεφυγει!!!!!!!.............
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ!ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Οποιος θελει να ερθει για να τα κανει πουτανα εξω απο την Τουμπα να ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!
Υπαρχουν πολλοι τροποι να κανουμε τη ζωη του gayρου δυσκολη.....πριν ακομα πατησει στη Θεσσαλονικη!Αρκει μια βολτα για καφε στο αεροδρομιο!
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ!ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ!
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!!!Αυτο θα τους πονεσει περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο!Και με αυτο θα βγαλουμε περισσοτερα γουστα απο οτιδηποτε αλλο!
Εγω θα ειμαι εξω απο το γηπεδο και δεν σκοπευω να αντιδρασω ακομα και αν με προκαλεσουν!ΠΑΠΑ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΩΩ!
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ!ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!
-
Εγω το μονο που λεω ειναι πως το γηπεδο ειναι 50+ χρονων, κατα συνεπεια ειναι ευλογο να υπαρχουν αντικειμενικες φθορες, οι οποιες μπορει να προκαλεσουν ζημια στον αγωνιστικο χωρο, καθιστωντας τις αγωνιστικες υποχρεωσεις της ομαδας αδυνατο να εκτελεσθουν. Δεν θα ηταν φρονιμο να υπαρξει μια αξιολογηση του χωρου απο Δευτερα, μηπως,λεω μηπως ανακυψουν ευσχημες αιτιασεις λογω ανωτερας βιας που αναγκαζουν τις αρμοδιες αρχες να αναβαλλουν τον αγωνα? εγω μια απορια εφραζω μοναχα...