80. Cristiano Moraes Oliveira

Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: 80. Cristiano Moraes Oliveira

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

δεν θελω να μπαινω σε κουβεντες αλλα η συγκριση Κριστιανο- Μουσλιμοβιτσ ειναι αστεια..ο μουσλιμοβιτσ εχει παιξει σημαντικο ρολο στην αναγεννηση του ΠΑΟΚ απο την πρωτη στιγμη..σαφως και οι τραυματισμοι εκαναν το συμβολαιο του ασυνφορο αλλα ΠΟΤΕ δεν προσποιηθηκε τον τραυματια αλλα ακουγε ευλαβικα την ΠΑΕ και προσπαθουσε να βοηθησει και στα αποδυτηρια ακομα και αν δεν επαιζε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εσυ απο χθες εχεις μπει στο φορουμ και αφοριζεις τον μουσλιμοβιτς σε οποιο τοπικ γουσταρεις, δεν υπαρχει καποιος να σου κλεισει το στομα αναρωτιεμαι εγω?
Αρκετα μας τα ειπες τα εμπεδωσαμε μην μας ζαλιζεις αλλο τα ΧΧΧ ρε φιλαρακι :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 28 Ιαν 2011, 16:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Φίλε γκίκα εσένα αν κάποι στιγμή σε απολύσουν (που το απεύχομαι ειλικρινά) νομίζεις θα σου πουν 'απολύεσαι, όταν βρεις άλλη δουλειά που να σου κάνει κιόλας, έλα να μας πεις οτι σταματάς";

Όσο για το "επαγγελματίας"...να αρχίσουμε πάλι για τους προσαγωγούς;

Να σου πω και το άλλο...λες να φεύγει χωρίς να έχει βρει άλλη ομάδα;
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

obanebane έγραψε:Εσυ απο χθες εχεις μπει στο φορουμ και αφοριζεις τον μουσλιμοβιτς σε οποιο τοπικ γουσταρεις, δεν υπαρχει καποιος να σου κλεισει το στομα αναρωτιεμαι εγω?
Αρκετα μας τα ειπες τα εμπεδωσαμε μην μας ζαλιζεις αλλο τα παπαρια ρε φιλαρακι :opaokara:
Προφανώς και δε θα σε ρωτήσω τι θα σκεφτώ, τι θα γράψω και τι άποψη θα έχω...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

nick_shortjohn έγραψε:Μοράες τουρίστας αλλά ο Μούσλι όχι... Καλά κρασιά... Μονά-ζυγά δικά μας... Όπου γουστάρουμε και όπού μας παίρνει βαράμε... Που να 'ξερε ότι έπρεπε να πουλήσει παοκτσηδιλίκι... Να κερδίσει ασυλία και καμιά αύξηση 70%...

Τεσπά... Εσύ και ο Βερόν έιχατε την καλύτερη κάθετη που πέρασε από την τούμπα την τελευταία δεκαετία και καταφέρατε και οι 2 να φύγετε σα βετεράνοι... Πως το καταφέρατε...;

Κρίμα... Καλή τύχη...
Ρε να μη σε χαρακτηρισω...ειναι ποτε δυνατον να συγκρινεις τον Ζλαταν με αυτο(πως να τον πω?)?
Κλειδωστε το ρε μοντς να ησυχασουμε...
Μη χειροτερα...
jojario

Δημοσίευση από jojario »

ποτε κλειδωνει το τοπικ???

να σκεφτω τι θα γραψω.μαλλον στις 80 σελ.

παιδια σεμνα.ο παιχτης εφυγε.τελος.
οτι γκενεν γκενεν. :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Κλειδώστε το να τελειώνουμε...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Όπως με όλους τους αποχωρήσαντες, το topic κλειδώνεται την επομένη της λύσης της συνεργασίας!
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Το παλτο πουληθηκε.Παρακαλουνται οι μοντς να αφαιρεσουν την κουκλα απο την βιτρινα...Ευχαριστω πολυ.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

απορω πως καταφερε η διοικηση και εχει φερει τοσα παλτα μαζεμενα
και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορουμε να τα ξεφορτωθουμε.
πηραμε τον μοραες απο μια μικρομεσαια ομαδα της πορτογαλιες και αρχισαμε τα βουντου και τις προσευχες
μπας και μας βγει καλος και τελικα αποδειχτηκε το αναμενομενο ο παιχτης δεν εκανε ουτε για τις σερρες.
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Ήταν η μοναδική επιλογή του Σέρτζιο όσο κάθησε...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

στην σπορτιγκ λισαβωνας πηγε? στο 103 το λεγανε νομιζω
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Kάπου το πήρε το αυτί μου κι εμένα, αλλά δε νομίζω να ισχύει. Μια ματιά που έριξα δεν αναφερόταν κάτι μέχρι πριν λίγο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καλη συνεχεια στην καριερα σου... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

bane1980 έγραψε:Φίλε γκίκα εσένα αν κάποι στιγμή σε απολύσουν (που το απεύχομαι ειλικρινά) νομίζεις θα σου πουν 'απολύεσαι, όταν βρεις άλλη δουλειά που να σου κάνει κιόλας, έλα να μας πεις οτι σταματάς";

Όσο για το "επαγγελματίας"...να αρχίσουμε πάλι για τους προσαγωγούς;

Να σου πω και το άλλο...λες να φεύγει χωρίς να έχει βρει άλλη ομάδα;
Με τη διαφορά ότι δεσμευόταν από συμβόλαιο.
Λες άμα στη δουλειά μου με απολύσουν και τα σχετικά. Στη δουλειά μου όμως υπάρχει και η δυνατότητα παραίτησης για να πάω κάπου που μου δίνουν περισσότερα. Αυτός δεν είχε τέτοιο δικαίωμα, μιας και η όποια ομάδα έπρεπε να δώσει ένα σεβαστό ποσο και στον ΠΑΟΚ για να τον πάρει.

Το συμβόλαιο ήταν κλειστό μέχρι το 2012. Αν του πλήρωνες την προσυμφωνημένη αποζημίωση θα έφευγε χθες. Αλλά επειδή ρευστό δεν υπάρχει και τον παρακαλας να φύγει χωρίς να ζητήσει όσα του έχεις τάξει ότι θα του δώσεις σε περίπτωση λύσης συνεργασίας, αναγκαστικά θα περιμένεις αν θα βρει κάπου που να τον συμφέρει να πάει. Γιατί άμα τον συμφέρει εδώ, εδώ θα κάτσει μιας και έχει και ένα χαρτί στα χέρια του με την υπογραφή του Ζαγόρ που λέει ότι είναι παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι το 2012...

Επειδή εμείς κάναμε λάθος υπολογισμούς δεν θα βρίζουμε τους παίκτες.

ΥΓ: Για τον δήθεν τραυματισμό άστο.
Σενάριο Α) Από την ΠΑΕ έχουν διαρεύσει παντού ότι φεύγει. Έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες και παρ' ότι αξίζει κι άλλες τον διώχνουν -με ύπουλο τρόπο (διαροές στα ΜΜΕ) κι όχι αντρίκιο- ενώ κρατάνε άλλο. Έχουν ήδη αρχίσει να τον περιθωριοποιούνε. Εϊναι και απλήρωτος. Γιατί λοιπόν ενώ η ομάδα του πάει τόσο κόντρα αυτός να συνεχίσει να παίζει;;
Σενάριο β) Η ΠΑΕ ήθελε να τον διώξει, τον περιθωριοποίησε, τον άφηνε εκτός αποστολής και όλα αυτά περί τραυματισμού ήταν απλά διαροές της ΠΑΕ.
Σε όποιο και από τα δύο σενάρια να βρισκεται η αλήθεια, εγώ τον δικαιολογώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”