6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

fonias4

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από fonias4 »

Το ότι δεν ήρθε στην Ελλάδα δεν έχει να κάνει μονο με τους γιατρούς.
Η αποθεραπεία είναι πάντοτε και θέμα ψυχολογικό, για αυτό και πολλοί προτιμούν να την κάνουν στις πατρίδες τους, κοντά στις οικογένειες και στο οικείο τους περιβάλλον.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δεκτόν, αλλά δεν αναιρεί ούτε μειώνει τη σοβαρότητα της όποιας αμφιβολίας περί των ικανοτήτων του ιατρικού μας τημ...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Αυτη την μ@λ@κι@ της ΠΑΕ να ενημερωνει μεσω των δημοσιογραφων πρεπει να σταματησει.
Ειανι δυνατον να βγαινει ατομο απο εδω και να λεει τα πραγματα ως εχουν ( αποδειχθηκε ) και να μην υπαρχει ενημερωση επισημη απο την ΠΑΕ?
Πολλες φορες εχω διαφωνησει με ατομα απο εδω μεσα για το πως λειτουργει η ΠΑΕ υπερασπιζομενος την τακτικης της αλλα το επικοινωνιακο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ελλατωμα.
Φυσικα και δεν θελω τον Προεδρο να βγαινει καθε τρεις και λιγο αλλα επισημες ανακοινωσεις.
Γιατι οι φημες πολλες και οι παρεξηγησεις περισσοτερες με αποτελεσμα ενα μπαχαλο.

Συγγνωμη για το off topic.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Λογιε, η ΠΑΕ δεν ευθυνεται τοσο ..
Οι αρδ ομως που βγαζουν το θεμα ενημερωνοντας (και καλα) δεν ψαχνουν ,δεν ρωτανε ,δεν διασταυρωνουν γιατι πολυ απλα δεν ξερουν να το κανουν...

Οτι τους λενε ,αυτο αναπαραγουν...
Ρωτα τους π.χ για τους Αραβες..
Θα σου πουν "παγωσε" ενω στην ουσια δεν ξερουν τι γινεται..

ΥΓ. Το "ατομο" ειμαι εγω.? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

dj_timo έγραψε:
desperando έγραψε:ας μου εξηγησει καποιος για ποιον λογο δεν γινετε η αποθεραπεία του εδω και συνεχίζει να ειναι ισπανια και να μας κοροιδευει
μπορεις εσυ να μας εξηγησεις πως ξερεις οτι μας κοροιδευει?
ξαδερφε το μας κοροιδευουν παει στις συνεχες αλλαγες της ημερομηνιας άφιξης η αρθροσκοπιση του εγινε μαζι με του ιβιτσ και ο ενας παιζει ενω ο αλλος ουτε τρεχει αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι οτι η διοικηση ειναι πολυ χαλαρη σε ορισμενα πραγματα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τώρα μιλάει ο Γιγής στον σπορ103, και μιλάει σαν μυαλοπώλης στη λαχαναγορά.. "Και να πουμε θα ρθει σε καμιά δεκαριά μέρες και έτσι είναι η ιστορία με την αντιβίωση".. τραγικός... Προσωπικά δεν κατάλαβα αν εξήγησε κάτι, αν είπε καμιά αλήθεια ή αν λέει μαλακίες για να περνάει η ώρα.. ΕΛΕΟΣ. :redcard:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ενας ανθρωπο τον καταλαβαινεις οταν λεει ψεματα...
Κατα λαθος επεσα πανω και φρικαρα...!!!

Οντως ετσι οπως τα λεει ο βροχοποιος ειναι..."ναι μωρε, ετσι θα γινει, κτλ.
Αλλα απο την αλλη τι να πει οτι δεν τους εμπιστευετε ο Βικτορ και καθεται εκει?

Το πιο κουφο απ ολα ειναι που ειπε οτι η λοιμωξη ηταν ατυχια και τιποτε αλλο... :shock: και μαλιστα ειπε οτι του εχει ξανατυχει σε αθλητες που χειρουργησε :shock: :shock:

Τελος παντων , χεστα...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

του εχει ξανατυχει γ αυτο τον κλαδεψε κ τον βιτολα ο αμπαλος
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω παντως πιστευω τη διοικηση και περιμενω να ερθει υγιεις ο Βιτολο και να συνεχισει ακομα πιο δυνατος. Μεχρι αποδειξεως του αντιθετου
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

τον ακουω :cry: :cry: :cry: :cry:
yiannisPAOKitalia

Σε φαντάζομαι, ρε ομορφάνδρα, να κλαις... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μέχρι Δευτέρα είπε μάλλον έχεται!?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

ναι ειναι καλυτερα :D 3 επεμβασεις εκανε :shock: :shock:
yiannisPAOKitalia

"Είμαι καλύτερα, επιστρέφω μέχρι τη Δευτέρα"

Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και στα γήπεδα, αλλά τις στιγμές που έζησε μακριά από τη Θεσσαλονίκη και τους συμπαίκτες του

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/1) στον "Sport103fm" ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μίλησε για το πως πέρναγε τις μέρες της αποθεραπείας του, το πως ένιωσε όταν πληροφορήθηκε την αρνητική εξέλιξη του τραυματισμού του, αλλά και το πότε υπολογίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του ΠΑΟΚ:

Για το πως αισθάνεται: "Αισθάνομαι χαρούμενος που τελικά ξεπέρασα το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Προσπαθώ με ασκήσεις, θεραπεία και όλα αυτά που μου έχουν πει να κάνω να επανέλθω σε κανονικά επίπεδα. Στα επίπεδα που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. "Αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μου έκαναν τρεις επεμβάσεις και αυτό με πήγε πολύ πίσω από αυτό που είχαμε υπολογίσει. Τώρα πρέπει σιγά σιγά να δυναμώσω το πόδι μου και να επανέλθω σε κανονικά επίπεδα."

Για το πως ένιωσε με την εξέλιξη του τραυματισμού του: "Ήταν κάτι πολύ άσχημο για εμένα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ήταν μία πολύ πικρή εμπειρία. Το σημαντικό είναι ότι το ξεπέρασα και γίνομαι καλά."

Για το πότε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη: "Με την άδεια του προπονητή μου και του ιατρικού τιμ της ομάδας μου, έμεινα εδώ για να κάνω τη θεραπεία μου. Μου έδωσαν άδεια μέχρι να αισθανθώ καλά. Πιστεύω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο ή μέχρι τη Δευτέρα θα ξεκινήσω το ταξίδι μου για την Ελλάδα."

Για το πότε θα μπορεί να κάνει προπόνηση: "Εγώ αυτό που επιθυμώ από την πρώτη στιγμή είναι να επανέλθω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Υπάρχουν πολλά πράγματα και δεν πρέπει να βιαστούμε. Ξυπνάω κάθε πρωί και σκέφτομαι ότι πρέπει να τρέξω να παίξω. Το συντομότερο δυνατό."

Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ: "Αυτό που θέλω είναι η ομάδα να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Θα ήθελα να παίξω, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίσουμε."

Για το αν εκτιμά ότι μπορεί να προλάβει ένα από τα δύο παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Δουλεύω κάθε μέρα για να προλάβω ένα από τα δύο αυτά παιχνίδια. Το αν θα προλάβω θα το δείξουν οι επόμενες ημέρες."

Για το πως πέρασε τόσο καιρό μακριά από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ: "Ήμουν 15 μέρες στο νοσοκομείο. Είχα επαφή με τους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και θέλω να τους πω ότι σύντομα θα είμαι κοντά τους."

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/eimai_kalutera_epistrefw_mexri_th_deytera.762312.html
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα παίξει με ΤΣΣΚΑ για να βοηθήσει μετά στους 16 (μέχρι τους 8 θα φτάσουμε).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”