11. Zlatan Muslimović
- nick_shortjohn
-
Dimg4
Re: 11. Zlatan Muslimović
Photis έγραψε:Φυσικά και όχι...Απλά άμμα σε πιάννουν και το κώλο δε τους λες ευχαριστώ....Είναι σαννα έχω υπάλληλο και είναι με αναρρωτική 300 μέρες το χρόνο....Τι θα τον λέω???Τι καλό παιδί είσαι???Τον μπούλο θα του δώσω...απόλυση πως το λένε...Δε πειράζει το καλοκαίρι κοντί γιορτή...
Συμφωνω, δυστυχως. Ο Μουσλι ειναι πουλεν μεγαλο οποτε ας εμπιστευτουμε τη διοικηση να το χειριστει. Ειλικρινα αισθανομαι ασχημα να φυγει ο ζλαταν αλλα ουτε αυτο γινεται ομως συνεχεια.
-
monopaokre
Boksic4 έγραψε:δεν ακουστηκε τιποτα οτι θα σταματησει... απλα μου ηρθε σαν σκεψη αυθορμητα...
δικιο ειχες πηγασε οτι θα παρεξηγηθει συγγνωμη...
Λάθος μου παιδιά.Παρεξήγησα
- ΑποστόληςΑ
Aμαν ρε Ζλαταν ... Τα περισσοτερα λεφτα η ΠΑΕ τα εχει δωσει σε γιατρους , επισκεψεις , φυσικοθεραπειες και νοσηλεια παρα σε πριμ ...
Τι περιπτωση εισαι και εσυ ...
Τι περιπτωση εισαι και εσυ ...
Αντε ρε Ζλαταναρε γινε καλα να χωνεις παστελια
γιατι σε βλεπω να παθαινεις καταθλιψη με τετοια τυχη που εχεις...
γιατι σε βλεπω να παθαινεις καταθλιψη με τετοια τυχη που εχεις...
-
yiannisPAOKitalia
Άσε τους γιατρούς, τις εγχειρίσεις, τις γερμανικά κέντρα αποκατάστασης και τα κουραφέξαλα!
Άκου τι θα σου πω. Πάνε μια βόλτα προς Ρετζίκι μεριά, πίσω από την παλιά κοινότητα είναι μια κυρα-Φρόσω, ξεματιάζει, λύνει μάγια, διαβάζει τον καφέ.. Γιατί αλλιώς, μονίμως βυσμα θα είσαι, μια μέσα-τρεις έξω!
Άκου τι θα σου πω. Πάνε μια βόλτα προς Ρετζίκι μεριά, πίσω από την παλιά κοινότητα είναι μια κυρα-Φρόσω, ξεματιάζει, λύνει μάγια, διαβάζει τον καφέ.. Γιατί αλλιώς, μονίμως βυσμα θα είσαι, μια μέσα-τρεις έξω!
yiannisPAOKitalia έγραψε:Άσε τους γιατρούς, τις εγχειρίσεις, τις γερμανικά κέντρα αποκατάστασης και τα κουραφέξαλα!
Καλός ο Ζλαταν αλλα......................
Πολλά τα λεφτά Τεο!!!!!!!
- ΑποστόληςΑ
Τα ίδια γράφατε πριν σκοράρει Εις την Πόλη.
Συνεπώς σεμνά με το αλάνι που σας έβγαλε τσουλου.
Όχι αχαριστίες όταν πλέρωνες παίχτες τραυματίες που δεν έπαιξαν καθόλου.
Τουλάχιστον το ότι τραυματίστηκε σε εμάς σημαίνει ότι τα δίνει όλα και δεν ξέρουμε και αν το ιατρικό επιτελείο μας φέρει και ευθύνη.
Ακόμα και πριν αποκατασταθεί καλά καλά τον βάζουμε μέσα να παίξει ενώ αντιθέτως θέλει χρόνο μέχρι να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του μετά απο 2 εγχειρήσεις.
Έλεος...
Συνεπώς σεμνά με το αλάνι που σας έβγαλε τσουλου.
Όχι αχαριστίες όταν πλέρωνες παίχτες τραυματίες που δεν έπαιξαν καθόλου.
Τουλάχιστον το ότι τραυματίστηκε σε εμάς σημαίνει ότι τα δίνει όλα και δεν ξέρουμε και αν το ιατρικό επιτελείο μας φέρει και ευθύνη.
Ακόμα και πριν αποκατασταθεί καλά καλά τον βάζουμε μέσα να παίξει ενώ αντιθέτως θέλει χρόνο μέχρι να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του μετά απο 2 εγχειρήσεις.
Έλεος...
Παίξει δεν παίξει, τραυματίας ή καλά.
Προσωπικά τον θέλω στην ομάδα και για τα επόμενα χρόνια.
Σκυλί και ΠΑΟΚΙ. Είναι δικός μας πλέον.
Αλάνι τρελό.
Ανανέωση τώρα. αλλά ρε αλάνι, ρίξε τις απαιτήσεις σου και ζήτα μπόνους τροπαίων.
Προσωπικά τον θέλω στην ομάδα και για τα επόμενα χρόνια.
Σκυλί και ΠΑΟΚΙ. Είναι δικός μας πλέον.
Αλάνι τρελό.
Ανανέωση τώρα. αλλά ρε αλάνι, ρίξε τις απαιτήσεις σου και ζήτα μπόνους τροπαίων.
. Ο Βόσνιος φορ προπονήθηκε κανονικά και διεκδικεί ακόμα και θέση βασικού, αφού η εμπειρία του είναι υπερπολύτιμη για ένα παιχνίδι με τη βαρύτητα αυτού της 20ής αγωνιστικής.
Καλά αυτός δεν ήταν τραυματίας?

Καλά αυτός δεν ήταν τραυματίας?
πρωσοπικά έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στο άκουσμα είναι τραυματίας ο τάδε παίχτης ή επιστρέφει από τον τραυματισμό του ο δείνα.το ιατρικό μας τεαμ....gash04 έγραψε:Καλά αυτός δεν ήταν τραυματίας?
Ο καλύτερος παίκτης του άρη...
Δεν ξέρει που πάει, πάσες της πλάκας, μόνο να μαρκάρει έχει στο νου του!!!
Δεν ξέρει που πάει, πάσες της πλάκας, μόνο να μαρκάρει έχει στο νου του!!!