11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
2η εγχείρηση στους κοιλιακούς και πάλι προμπλέμα?
Γενική απονεύρωση σε όλο του το σώμα,τώρα!!!!
Γενική απονεύρωση σε όλο του το σώμα,τώρα!!!!
Το προβλημα που εχει θα εξακολουθει να υπαρχει ΠΑΝΤΑ σε μικροτερο βαθμο ομως...
Μονο οταν ζοριζεται πολυ, κουραζεται και δεχεται μεγαλη πιεση θα αντιμετωπιζει πιο σοβαρα προβληματα..
Ας ειναι καλα ο γιατρος που του εκανε την πρωτη εγχειρηση και τον "αποτελειωσε"...
Μονο οταν ζοριζεται πολυ, κουραζεται και δεχεται μεγαλη πιεση θα αντιμετωπιζει πιο σοβαρα προβληματα..
Ας ειναι καλα ο γιατρος που του εκανε την πρωτη εγχειρηση και τον "αποτελειωσε"...
Προλαβαίνουμε να τον πουλήσουμε..έτσι κι αλλιώς τα 700 που θα πάρει για φέτος στο βρόντο θα πάνε,10 ματς θα παίξει όλα κ όλα
δεν γινεται παικτες χωρις ιστορικο στους τραυματισμους να ερχονται σε εμας και να τα παθαινουν ολα πρωτη φορα
Πλακα μας κανεις ετσι? Πηγε πρωταπριλια και δεν το πηραμε χαμπαρι? ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΡΕ? 
-
staurostoumpa
-
monopaokre
6-7 γκολ ακόμα μέχρι το τέλος της σεζόν, γενναία μείωση αποδοχών και για πάντα στην ΠΑΟΚΑΡΑ
- cristiano4
- nick_shortjohn
Τελείωσε το πανηγύρι... 7 κατοστάρικα για 5 συμμετοχές και 2,5 γκολ... (και 20 μπουκάλια στο vogue, αλλά άμα το αναφέρουμε είμαστε κακοί αριανοί)
Υ.Γ. Α σόρι, έκανε σημαία τη φανέλα στην Πόλη... Αναθεωρώ...
Αύξηση 300% του μισθού μέχρι το 2045 και free entrance σε όλα τα club...
Επίσης κάνει δουλειά... Απασχολεί τους αμυντικούς... Για τους υπόλοιπους οι αμυντικοί απαξιόυν... Ούτε βλέμμα...
Υ.Γ. Τι άλλη παπαριά θα πούμε μπας και την πιστέψουμε;
Υ.Γ. Α σόρι, έκανε σημαία τη φανέλα στην Πόλη... Αναθεωρώ...
Αύξηση 300% του μισθού μέχρι το 2045 και free entrance σε όλα τα club...
Επίσης κάνει δουλειά... Απασχολεί τους αμυντικούς... Για τους υπόλοιπους οι αμυντικοί απαξιόυν... Ούτε βλέμμα...
Υ.Γ. Τι άλλη παπαριά θα πούμε μπας και την πιστέψουμε;
Ξεφτίλα έχει καταντήσει... Τον πάω με χίλια αλλά δεν υποφέρεται η κατάστασή του. Κάθε τρεις μέρες είναι τραυματίας.
Θεωρώ πως είναι ψυχολογικό το ζήτημα δεν μπορεί σε τόσο καλογυμνασμένο αθλητή, να πονάνε όλοι οι μύες..
ΣΥΝΕΧΕΙΑ !

εδιτ. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα όταν παίζει, αλλά αποδείχτηκε εδώ και δυόμιση χρόνια πως την παλεύουμε και δίχως αυτόν. Είναι κρίμα γιατί είμαι σίγουρος οτι με Σάλπι θα κάνανε τρομερό δίδυμο. Προσωπικά θα του έκανα πρόταση να παραμείνει με 200 χιλιάρικα.
Θεωρώ πως είναι ψυχολογικό το ζήτημα δεν μπορεί σε τόσο καλογυμνασμένο αθλητή, να πονάνε όλοι οι μύες..
ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
εδιτ. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα όταν παίζει, αλλά αποδείχτηκε εδώ και δυόμιση χρόνια πως την παλεύουμε και δίχως αυτόν. Είναι κρίμα γιατί είμαι σίγουρος οτι με Σάλπι θα κάνανε τρομερό δίδυμο. Προσωπικά θα του έκανα πρόταση να παραμείνει με 200 χιλιάρικα.
- nick_shortjohn
Και κάτι άλλο... Πέρα από τον Μούσλι...
Δεν έιμαι γιατρός, δεν έχω ιδέα, αλλά το ιατρικό τημ κατά τα φαινόμενα είναι ΕΠΙΟΙΚΩΣ-ΕΠΙΟΙΚΕΣΤΑΤΑ για πολλές μάπες... Τσίρκο έχει καταντήσει... Αηδία μάλλον... Που αλλόυ συμβαίνουν αυτά;;; (εδώ και χρόνια από τότε που αλλαξε το τημ)
Δεν κάνω πόλεμο στο Ζαγοράκη, ούτε είμαι κακός αριανός ή του κατεστημένου... Διευκρινίζω...
Δεν έιμαι γιατρός, δεν έχω ιδέα, αλλά το ιατρικό τημ κατά τα φαινόμενα είναι ΕΠΙΟΙΚΩΣ-ΕΠΙΟΙΚΕΣΤΑΤΑ για πολλές μάπες... Τσίρκο έχει καταντήσει... Αηδία μάλλον... Που αλλόυ συμβαίνουν αυτά;;; (εδώ και χρόνια από τότε που αλλαξε το τημ)
Δεν κάνω πόλεμο στο Ζαγοράκη, ούτε είμαι κακός αριανός ή του κατεστημένου... Διευκρινίζω...
πω ρε... απ ο,τι φαινεται μαλλον θα σταματησει το ποδοσφαιρο γιατι δεν μπορει να επανερθει
...
για το ιατρικο τι να πω, εχω τη χειροτερη γνωμη απο τα γεγονοτα των τελευταιων ετων...
για το ιατρικο τι να πω, εχω τη χειροτερη γνωμη απο τα γεγονοτα των τελευταιων ετων...