Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
αδερφέ εχεις δίκιο ίσως είναι ευκολότερο να οργανώσουμε τμήμα σκάουτινγκ για τις γειτονικές χώρες...
αν και δε νομίζω να είναι δύσκολο να έχουμε έναν άνθρωπο της ΠΑΕ να παρακολουθεί από κοντά το κάθε πρωτάθλημα
αλλά τί ψάχνουμε???? εδώ δεν έχουμε σκάουτινγκ στην ελλάδα... περιμένουμε οι ακαδημίες να μας προτείνουν τους παίκτες τους αντί να οργώσουμε τα ερασιτεχνικά...
μεγάλη κουβέντα που δεν είναι του τόπικ
αν και δε νομίζω να είναι δύσκολο να έχουμε έναν άνθρωπο της ΠΑΕ να παρακολουθεί από κοντά το κάθε πρωτάθλημα
αλλά τί ψάχνουμε???? εδώ δεν έχουμε σκάουτινγκ στην ελλάδα... περιμένουμε οι ακαδημίες να μας προτείνουν τους παίκτες τους αντί να οργώσουμε τα ερασιτεχνικά...
μεγάλη κουβέντα που δεν είναι του τόπικ
Ο Βιερινια δεν εχει κανεναν αδερφο ή κανεναν ξαδερφο να κλωτσάει το τόπι?
Φίλε danirifle, τη στιγμή που πολλοί αναρωτιούνται αν ο προπονητής μας είναι κανονικός προπονητής και αν ο τεχνικός μας διευθυντής είναι κανονικός τεχνικός διευθυντής, εμείς καθόμαστε και μιλάμε για σκάουτινγκ... Πέρα απο εκτος θέματος φοβάμαι οτι είμαστε και εκτός πραγματικότητας. 

- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι τον πήρε η Εθνική Ελπίδων.vouts_charis έγραψε:ΤΕΟ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ....ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ...
Kαλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
(για προπονητή)
o καστιγιο φτανει στο αεροδρομια μακεδονια στις 9 το βραδυ σημερα!!!!!!!!!!!!!
παμε και εμεις για υποδοχη!!!
η να βαλει ο θεος το χερι του να αργησει η πτηση του και να φτασει μαζι με του ΠΑΟΚ!!να πανηγυριζουμε ολοι μαζι!!!

η να βαλει ο θεος το χερι του να αργησει η πτηση του και να φτασει μαζι με του ΠΑΟΚ!!να πανηγυριζουμε ολοι μαζι!!!
Μια-δυο κλωνοποιησεις...
Κοντρέρας και Βιερίνια χ11 σεηλικία 18 ετων και μοναδική αντίπαλο πια την Μπαρτσα

Κοντρέρας και Βιερίνια χ11 σεηλικία 18 ετων και μοναδική αντίπαλο πια την Μπαρτσα

Με είπαν ότι κάποιος που του έμοιαζε, τραγουδούσε στο αεροδρόμιο το "Τιμή και Δόξα".barlow4 έγραψε:o καστιγιο φτανει στο αεροδρομια μακεδονια στις 9 το βραδυ σημερα!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μήπως είχε καθυστέρηση η πτήση του;
Αμπντουν και Ντουγκλάο για να κλείσουμε πίσω και στα χαφ!
σωτο κυργιακο για το καλοκαιρι....
επ χαφ και ενα δεξι φουλ μπακ
επ χαφ και ενα δεξι φουλ μπακ
- ΑποστόληςΑ
Είναι δανεικός στην Πενιαρόλ νομίζω..Karelias έγραψε:Ζεί;
Θέλω εσωτερική μεταγραφή, την ανανέωση του Κοντρέρας για ακόμα δύο χρόνια.