@ gika: ...απαντω...γιατι το θεμα με εχει απασχολησει και μενα χρονια τωρα, με την αποψη μου να μεταβαλλεται κατα τη διαρκεια τους.
α. εννοεις αν μπορω με τα "χερια" μου; Δεν ξερω ειλικρινα. Αν με ρωτουσες 10-15 χρονια πριν, η αν με ρωτησεις τωρα αμεσως μετα απο καμμια σπαθο-σφαγη με το μυαλο να βραζει, θα σου λεγα "ναι".
Με (πιο) καθαρο μυαλο αυτη τη στιγμη λεω ευθαρσως "οχι". Οχι ομως επειδη ειμαι ηθικος! Ποια ηθικη απεναντι σε ατομα που δεν σεβονται τιποτα? Που παιζουν με το ενδεχομενο εγκεφαλικου μου καθε κυριακη. Ο μονος λογος που θα ελεγα οχι θα ηταν λογω του ρισκου που εχει μια τετοια κινηση ατομικα.
Οχι ομως λεω και σε αλλες ασκοπες αντιδρασεις (πετροπολεμο με ΜΑΤ ας πουμε)...στις οποιες καποιοι αλλοι λενε "ναι"! Αυτο που λεω λοιπον ειναι: ΑΝ καποιος θελει να χτυπησει κατι ειναι ηλιθιο να χτυπησει το σαμαρι...αφου εχει τη διαθεση να χτυπησει, ας χτυπησει το γαιδουρι!
β. Παμε τωρα στο δευτερο ενδεχομενο. Εφοσον δεν υπαρχουν τετοιοι αυτοχειρες αναμεσα στον κοσμο μας, σε οποιαδηποτε διαθεση καποιου ερανου (για ν'αγορασουμε δεξι μπακ ρε αδερφε

) ειμαι μεσα με τα μπουνια!! Γιατι ποναμε στη θεση του killer-μπακ που να "καθαριζει" οτι περναει και αξιζει μια θυσια απ'ολους μας για να λυθει το προβλημα που χουμε εκει δια παντος.
Αυτα.