Ειμαι προκατειλημμενος και ευεξαπτος απλα!
Παλι ομως μ@λακια εγραψε!
Tetradje έγραψε:Ο ΑΡΗΣ (οπως και να το γραψεις ομαδουλα θα εισαι μια ζωη) !
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://baladoros.com/nea/5665Μιχαλης Λεανης..bane1980 έγραψε:Δυστυχώς έχω την ατυχία το πρωϊ που πάω γραφείο και το απόγευμα που γυρίζω, εάν θελήσω έστω και για λίγο να ακούσω ράδιο, να μπορώ να ακούω μόνο τους απαράδεκτους της ΕΡΑ και του σπορ φμ.
Χθες άκουσα το εξής από δύο τύπους (ένα μιχάλη και ένα μπάμπη γαύρο, δεν ξέρω καν τα επίθετά τους):
- Εάν πάει ο Μπλάνκο σε ελληνική ομάδα, πιστεύω οτι αυτή θα είναι μόνο ο παναθηναϊκός
- Εκτός εάν τον πάρουν οι Άραβες στον ΠΑΟΚ, λέει ο άλλος, και ξεσπάνε και οι δύο στα γέλια...
Σήμερα, έπαιρναν όλοι την ώρα γαύροι και σκούζανε για αύριο και οι τύποι αφήνανε 10 λεπτά έναν να λέει οτι όλοι οι βόρειοι είναι κομπλεξικοί, τους μαθαίνουν έτσι από παιδιά, και γενικά να χώνει στους ΠΑΟΚτσήδες με επίπεδο του στυλ "μια φορά πήγα Τούμπα με ένα φιλό Θεσσαλονικιό και δεν τολμούσα να μιλήσω, τέτοια τρομοκρατία!! Εκεί το ηπιότερο που μπορεί να φας στο κεφάλι είναι μπουκάλι Μαλαματίνα!"
Και αφού γελάγανε και οι άλλοι (και μετά για το politically correct μη χέσω είπανε κ ένα "οκ, και στο Καραϊσκάκης δεν νομίζω οτι μπορεί να πάει ΠΑΟΚτσής και να μιλήσει ανοιχτά), ρίξανε και ένα "εάν είχες και εσύ να πάρεις πρωτάθλημα 25-30 χρόνια, θα ήσουν και εσύ κομπλεξικός"...
ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! ΠΑΟΚ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ!
Pegasus έγραψε:Η πλάκα είναι ότι εμείς σταδιακά ξεπερνάμε την άποψη ότι "για όλα φταίει η Αθήνα" (η οποία πάντως ποτέ δεν ήταν τόσο διαδεδομένη όσο νομίζουν όσοι δεν έχουν ζήσει εδώ) και κοιτάμε τα δικά μας μειονεκτήματα. Στην Αθήνα και γενικά στη Νότιο Ελλάδα εξακολουθεί να επικρατεί μεγάλη παραπληροφόρηση όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη γενικότερα. Απύθμενο, καθαρό κόμπλεξ αρχοντοχωριάτη με αντίληψη αποικίας για την υπόλοιπη Ελλάδα και χαχανίζει ειρωνικά αν του πεις για Θεσσαλονίκη ή ΠΑΟΚ ή μπουγάτσα. Για τους ΠΑΟΚτσήδες ειδικά, μας περιγράφουν σαν όντα-διασταύρωση ορκ και νίντζα που "θα ήθελαν πολύ να γίνουν Αθηναίοι"![]()
![]()
.
Οι κρατικές εκπομπές αντανακλούν αυτό το πνεύμα. Τα κρατικά κανάλια και ραδιόφωνα ποτέ δεν έγιναν πανελλαδικά. Μεγαλύτερη απόδειξη; Η ύπαρξη της ΕΤ3! Παλιότερα μάλιστα υπήρχε και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για ειδήσεις από Βόρεια Ελλάδα ειδικά αλλά έχει ενωθεί με το Αθηναϊκό Πρακτορείο σε ενιαίο οργανισμό, τον ΑΠΕ-ΜΠΕ. Πάλι καλά...
Όσοι ΠΑΟΚτσήδες μένουν νότια μπορούν να τα επιβεβαιώσουν αυτά...
ΕΜΕΤΟ ΕΣΕΙΣ, ΑΓΑΠΗ ΕΜΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.