Games PC Internet Cheats & μπιμπλίκια!
- maikopoulos
Για ποιοτικά ΜΜΟ παιχνιδάκια (αν και κορεάτικου στυλ και κουλτούρας) που δεν διαφέρουν από αντίστοιχα εμπορικά τσεκάρετε το www.gpotato.com.
- Gerard04
Re: ευκολο
Ειναι εξισου ευκολο κι απο δω:http://www.gladiatus.gr/ αλλα τεσπα,τι πειραζει να βγαλεις κι εσυ κανα φραγκο καο δοξαfattilas έγραψε:για να μπει καποιος ετσι γινετε αναγκαστικα αδελφε.ειναι ευκολο παιχνιδι,ψαξτο λιγο κ θα καταλαβεις.εμενα θα με βρεις σαν fattilas μεσα στο game.βρες με κ ρωτα με απο κει,ειναι πιο γρηγορη διαδικασια.τα μελε.Falegkos έγραψε:Βασικα μολις γραφτικα και δεν ξερω τη ακριβος κανει![]()
![]()
Αυτο καθε φορα που μπενει καπιος περνεις λεφτα??

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gerard04 την Σάβ 05 Ιούλ 2008, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αδερφε στο ikariam πως μπορω να γραφτο σε "σημαχια" ??Gerard04 έγραψε:Αδερφε ειμαι Διπλωματης της paokmania2(Ikariam). Και αρχηγος μας ειναι ο gash04! ;pgash042 έγραψε:Πληροφοριακά να σας πω ότι και στο gladiatus και στο ikariam έχουμε φτιάξει συμμαχίες ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Και στα 2 παιχνιδια (Gladiatus,Ikariam) με λενε BUU. (ειχα πωρωση με dbz εκεινη την εποχη...)
Γιατι στο αλο παιχνιδι εφαγα πορτα απο το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ακοθσον ακοθσον....: P
Κατι για το ΠΑΟΚτσιδιλικι μου λεει και κατι τετια δεν ειμαι πολυ ΠΑΟΚτσις : P
Ξενεροσα λιγο αλλα δεν πειραζει.