και ετσι στελνεις εμαιλ αν καποιος θελει να στειλει ας μου πει να του στειλω το προγραμμα
Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11
υπαρχει ενα προγραμμα που κρυβει την ip σου η την κανει να φενεσαι απο μια χωρα του εξωτερικου .............
και ετσι στελνεις εμαιλ αν καποιος θελει να στειλει ας μου πει να του στειλω το προγραμμα

- CHRISTAKIS
Εκδίκαση υπό το βλέμμα του Ολυμπιακού
Παρών στην αίθουσα συνεδριάσεων της Superleague, όπου σε λίγη θα εκδικαστεί η υπόθεση του ΠΑΟΚ, βρίσκεται ο νομικός σύμβουλος των "ερυθρολεύκων", κ. Γιαννίκος
* Μπορεί οι αθλητικοί δικαστές να άργησαν να βρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Superleague, ωστόσο, το παρών από νωρίς έδωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιαννίκος.
* Η διαδικασία θα ξεκινήσει με την υπόθεση του Ατρόμητου. Η λογική λέει ότι η υπόθεση του ΠΑΟΚ θα εκδικαστεί τελευταία. Δηλαδή, θα ξεκινήσει σε περίπου μισή ώρα.
* Θυμίζουμε ότι τον ΠΑΟΚ εκπροσωπούν στη διαδικασία ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος, ο υπεύθυνος ασφαλείας Νόντας Παπαεπαμεινόντας και οι δύο νομικοί κ.κ Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας.
Περισσότερο ρεπορτάζ σε λίγο...
olaPAOK
Ποσο παίζει να φοβούνται την Τουμπα? Αδερφες και χωρίς κοσμο,-ούτσ@ θα φάτε...
Παρών στην αίθουσα συνεδριάσεων της Superleague, όπου σε λίγη θα εκδικαστεί η υπόθεση του ΠΑΟΚ, βρίσκεται ο νομικός σύμβουλος των "ερυθρολεύκων", κ. Γιαννίκος
* Μπορεί οι αθλητικοί δικαστές να άργησαν να βρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Superleague, ωστόσο, το παρών από νωρίς έδωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιαννίκος.
* Η διαδικασία θα ξεκινήσει με την υπόθεση του Ατρόμητου. Η λογική λέει ότι η υπόθεση του ΠΑΟΚ θα εκδικαστεί τελευταία. Δηλαδή, θα ξεκινήσει σε περίπου μισή ώρα.
* Θυμίζουμε ότι τον ΠΑΟΚ εκπροσωπούν στη διαδικασία ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος, ο υπεύθυνος ασφαλείας Νόντας Παπαεπαμεινόντας και οι δύο νομικοί κ.κ Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας.
Περισσότερο ρεπορτάζ σε λίγο...
olaPAOK
Ποσο παίζει να φοβούνται την Τουμπα? Αδερφες και χωρίς κοσμο,-ούτσ@ θα φάτε...
Οι... διακοπές του Αστυνομικού διευθυντή
* Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, ζητά την παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας. Επίσης, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για την αλλαγή ώρας εκδίκασης της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Βόλο ο αστυνομικός διευθυντής έχει άδεια μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου.
Άρνηση στην αναβολή
* Ο ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή της υπόθεσης, επειδή όπως είπαν δεν βρίσκονται στη διαδικασία κάποιοι σοβαροί μάρτυρες, λόγω κωλύματος. Το αίτημα απορρίφθηκε από τους δικαστές και η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά.
------------------
χαχαχαχα γιατι ειμαι ελληνας ρε γαμώτο? γιατι ειμαι βοδι γουρουνοκεφαλο βουτιγμενο στα σκατα?
ευτηχος ειμαι νεος και ελπιζω να εχω ενα καλο μελον στο εξωτερικό.
Μακαρι να πεσει αυριο μια ατομικη βομβα στην ελλαδα μπας και σωθουμε ολοι.
* Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, ζητά την παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας. Επίσης, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για την αλλαγή ώρας εκδίκασης της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Βόλο ο αστυνομικός διευθυντής έχει άδεια μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου.
Άρνηση στην αναβολή
* Ο ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή της υπόθεσης, επειδή όπως είπαν δεν βρίσκονται στη διαδικασία κάποιοι σοβαροί μάρτυρες, λόγω κωλύματος. Το αίτημα απορρίφθηκε από τους δικαστές και η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά.
------------------
χαχαχαχα γιατι ειμαι ελληνας ρε γαμώτο? γιατι ειμαι βοδι γουρουνοκεφαλο βουτιγμενο στα σκατα?
ευτηχος ειμαι νεος και ελπιζω να εχω ενα καλο μελον στο εξωτερικό.
Μακαρι να πεσει αυριο μια ατομικη βομβα στην ελλαδα μπας και σωθουμε ολοι.
Να σαπίσει ο εγκέφαλος σας μισθωμένα μονοκύτταρα καθίκια!!!!
Θα σας @#@#μήσουμε και χωρίς κόσμο ρε .......το ακούτε ρε!!!
Θα σας @#@#μήσουμε και χωρίς κόσμο ρε .......το ακούτε ρε!!!
- cristiano4
- georgedoulk
Πολύ μαγείρεμα έγινε.
Αναβολή 3 εργάσιμων ημερών σε τακτικό Αθλητικό δικαστήριο ;;;
Αρνείται δεύτερη αναβολή για λιπομαρτυρία;
Ο δικηγόρος του γαυρου ως τί παρίσταται στην αιθουσα;;;
Εχει εννομο συμφέρον ή ειναι απλά περίεργος;
Με ποιόν παιζουμε μετά το βαζελο;
Αναβολή 3 εργάσιμων ημερών σε τακτικό Αθλητικό δικαστήριο ;;;
Αρνείται δεύτερη αναβολή για λιπομαρτυρία;
Ο δικηγόρος του γαυρου ως τί παρίσταται στην αιθουσα;;;
Εχει εννομο συμφέρον ή ειναι απλά περίεργος;
Με ποιόν παιζουμε μετά το βαζελο;
Θα ανέβω Θεσσαλονίκη και θα κάτσω απέξω από το γήπεδο ρε πούστηδες.........!!!!
Σηκώνετε τσουνάμι με αυτά που κάνετε!!!
Σηκώνετε τσουνάμι με αυτά που κάνετε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Argonaut4 την Τρί 25 Ιαν 2011, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ........ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΔΑΦΝΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ.... ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗ ΤΡΩΣ!!!!!!! 
Και άντε να εξηγήσει κανείς σε περίπτωση επεισοδίων στην Τούμπα χωρίς φιλάθλους γιατί συμβαίνουν αυτά μετά στα Ελληνικά γήπεδα εξαιτίας κάποιων ανεγκέφαλων.
Ποιων όμως?
Ποιων όμως?
Απο τα τεμπη μεχρι τα αεροδρομια εξω απο το γηπεδο και σε καθε γωνια θα υπαρχουν ΠΑΟΚια ...
τα χημικά σας πια δεν πιανουν.
Έχουμε Πολεμο
τα χημικά σας πια δεν πιανουν.
Έχουμε Πολεμο
ετυχε σε εμας να γινει επανασταση σε αυτη την χωρα και εμεις τους ευχαριστουμε που μας δινουν την αφορμη!!!
Το αίτημα απορρίφθηκε από τους δικαστές και η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά. Η απόφαση έφερε την αντίδραση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, ο οποίος είπε: "Δεν τιμά καθόλου την Superleague η απουσία του αστυνομικού διευθυντή. Δεν είναι δυνατόν να μη βρίσκεται εδώ η Αστυνομία για να δικαιολογήσει όσα έγραψε στην αναφορά της."
Ωραία δίκη και αυτός που έγραψε το παραμύθι είναι σε διακοπές αλλά πάνω σε αυτό θα βασιστούν για το λουκέτο που ετοιμάζουν.
Βάζω στοίχημα πως αν ο Ολυμπιλαγός ήταν στην θέση μας η ο άλλος ο πράσινος πούστης όχι μόνο ο διοικητής θα ήταν σε διακοπές αλλά και ο δικαστής!
Ωραία δίκη και αυτός που έγραψε το παραμύθι είναι σε διακοπές αλλά πάνω σε αυτό θα βασιστούν για το λουκέτο που ετοιμάζουν.
Βάζω στοίχημα πως αν ο Ολυμπιλαγός ήταν στην θέση μας η ο άλλος ο πράσινος πούστης όχι μόνο ο διοικητής θα ήταν σε διακοπές αλλά και ο δικαστής!